Beszelgeto topic

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Sanya1979

Új tag
Lécci

Helló mindenki.Lehet,hogy nem szimpi(és fer) amit most teszek,de egy számomra nagyon fontos dalra leltem a csatolt fájlok között és mivel én még nagyon új vagyok nem tudom letőlteni,ezért esedezem valamelyik régi taghoz,hogy emil címemre továbbítani szíveskedjen.Ígérem ahogy tudom meghálálom.Köszönöm köszönöm. Tehát a dal:Eltűnünk.wma a cím:[email protected] Mégegyszer köszönöm. :2:
 

Sariah

Új tag
Sziasztok! Üdvözlök mindenkit Budapestről.
Véletlenül találtam rá erre a lapra, kíváncsiságból léptem be. Szívesen beszélgetek, bár lassan mennem kell, itt már este van.
 

imolabeni

Új tag
sziasztok A NEVEM RIEDER IMOLA 31-ÉVES VAGYOK ÉS AUSZTRIÁBA BÉCSBE ÉLEK ÉN HOMONYIK SÁNDOR SZÁMAIT KERESTEM ÉS IGY TALÁLTTAM RÁTOK ÜDV imola
 

misike62

Új tag
Sziasztok !
Messze messze élő Magyarok. értitek mi van itt , mert én kis polgár, aki itt született 1962-ben nem ismerem magam itt ki. Mint ha nem ebben az országban születtem volna. 16 éves korom óta aktívan dolgozom, van szakmám, és nem jutottam semmire. Álmaim vágyaim mind szerte foszlottak.
Most ott tartok .. legalábbis én, hogy a jövedelmem és a kiadásaim olyanok mint ég és föld. Pedig 24 éve 1 vállalatnál dolgozom, telefontársaságnál.
Valaki vígsztaljon meg engem.
Bocsi , ne haragudjatok, ma picit szomorú napom van..
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére