Betegséggel, egészséggel kapcsolatos - feltöltések!

TH6777 témája a 'Egészségünkre!' fórumban , 2011 December 23.

 1. wolff László

  wolff László Állandó Tag

  Gál Lászlóné - Gyógytorna gyakorlatok gyűjteménye
   

  Csatolt fájlok:

 2. bigeleo

  bigeleo Állandó Tag

  Sziasztok!
  Kérésemet csak körbeírni tudom. Német szakemberek az inzulinszint szabályozását befolyásoló diétát határoztak meg, ami megakadályozza a felesleges zsírképződést a szervezetben. Azt is olvastam róla, hogy inzulin-szétválasztó diétaként is nevezik. Erről megjelent egy könyv - ezt keresem
   
  Marica0615 és Gabenka kedveli ezt.
 3. okosgedeon

  okosgedeon Állandó Tag

  "Dr Tóth" c. RTL Klub sorozat részeit nem volna rossz ha valaki ide feltöltené
  (az RTL Klub hivatalos honlapján mindig csak a legutóbbi részek vannak
  -bocs hogy kértem és nem töltöttem)
   
  Botka Tiborné kedveli ezt.
 4. keem75

  keem75 Állandó Tag

  Sziasztok :) Keresem Az Éltető étkek Arany Szutrája - Különleges és értékes táplálkozási tanácsok hun, mongol és tibeti ősi hagyomány alapján (Dr. Danima Damdindorj) c. könyvet. Köszi
   
 5. margitka58

  margitka58 Állandó Tag

  Szia !
  Nagy mérete miatt feltettem a data-ra, innen letöltheted:
  Kovács József : A hidrogén-peroxid - Az eltitkolt gyógyszer
  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**
  Szép napot ! Margó
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2019 Január 17
 6. Snowfox

  Snowfox Állandó Tag

  Képzeld el ha a hajadat, ami már nem élő szövet, ennyire haza vágta akkor mit fog csinálni ha lenyeled. Az, hogy egészen hígan (Hyperol tabletta) lehet fertőtlenítésre használni az nem jelenti azt, hogy ebből kell csinálni a málnaszörpöt is. Az meg amit ír a könyv elején, hogy anti-oxidáns egy bődületes baromság. A hidrogén-peroxid az egyik legerősebb oxidáló szer, anno azt használták a V-2 rakétában is (https://hu.wikipedia.org/wiki/Rakéta-hajtóanyag#Foly.C3.A9kony_rak.C3.A9ta-hajt.C3.B3anyagok). Mivel az oxidáció-és a redukció egy relatív folyamat, ha egy oxidáló szer egy erősebb oxidáló szerrel találkozik akkor lesz csak redukáló szer. Na ilyen a szervezetben nincs. Mindenki szidja a szabad gyököket, nos a peroxidból is lesz egy oxigén gyök ami rettentően agresszív. Nem kell mindent elhinni amit egy közgazdász leír.
   
  moncsika11 és angyalka8888 kedveli ezt.
 7. reka101

  reka101 Állandó Tag

  Sziasztok!

  Olyan könyvet keresek amiben leírják hogyan kell rózsavizet készíteni.
   
 8. Krlylny

  Krlylny Tag

  Sziasztok. Keresem Barbara Blitzer (Dr. Czeizel Endre ajánlásával) - Kisbabát szeretnénk c. könyvét, pdf formátumban. Előre is millió köszönet érte :)
   
 9. Ribizli22

  Ribizli22 Tag

  Sziasztok! Keresem a Alex Loyd: Gyógyító kód könyvét.
   
 10. norancs

  norancs Állandó Tag

  szia! Nem kell ahhoz könyv. Beütöd a google-ba, hogy rózsavíz készítése, s kiadja. 2 éve Szentendrén a Skanzenben dolgoztam, ott is bemutatták, hogyan kell rózsavízet készíteni. Egyébként az a legegyszerűbb, ha veszel desztillált vízet, mondjuk 1 litert, s veszel rózsa illóolajat, s mondjuk pár cseppet beleteszel az 1 liter desztvízbe. Összerázod, s kész. a cseppet egyenkét tedd hozzá, s rázd össze, mert lehet, hogy 1-2 is elég. Aztán lesz egy félévre elegendő rózsavízed....
   
  GIL1 kedveli ezt.
 11. keki82

  keki82 Állandó Tag

  Sziasztok!

  Valakinek nincs meg a Dr. David Perlmutter: Agyépítők című könyv
  Honnan tudnám ezt letölteni?

  Köszönöm
   
 12. Georgina Bojana

  Georgina Bojana Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Parkinson kór - kezelésében - kanadai kutatók áttörést értek el

  Már a szabadban is tudnak sétálni korábban otthonukhoz kötött Parkinson-kóros páciensek kanadai kutatók egy új kezelésének köszönhetően. A szakértők szerint az eredmények nagy reményekre adnak okot.
  "A pácienseink többsége 15 éve szenved Parkinson-kórban, és évek óta nem tudnak biztonságosan sétálni. Jelentős változás az életükben, hogy elsétálhatnak egy üzletbe bevásárolni vagy üdülni mehetnek, hiszen korábban az elesés kockázata miatt nem tudtak otthonról kimozdulni" – magyarázta Mandar Jog professzor, az ontariói Nyugati Egyetem tudósa, aki szerint a kezelés okozta javulás "a legvadabb álmaikat is felülmúlta".
  Egy normális séta során az agyból küldött utasítások hatására mozog a láb. Mikor a mozgás befejeződött, az agy visszajelzéseket kap, mielőtt a következő lépéshez utasításokat küldene. Jog professzor szerint a Parkinson-kór ezeket a visszajelzéseket redukálja, megtöri a kört, és a páciens mozgása "lefagy". A tudóscsoport által kifejlesztett implantátum, amely a gerincvelőt ingerli elektromos stimulusokkal, felerősíti a jelet, és a páciens így képes lesz normálisan sétálni. Jogot különösen az lepte meg, hogy a kezelés hosszú távon maradandó hatású volt,
  akkor is működött, amikor az implantátumot kikapcsolták. A professzor szerint az elektromos stimulálás felébresztette a visszacsatolási mechanizmust a lábaktól az agyba, amelyet a betegség lerombolt.
  "Ez egy teljesen más rehabilitációs terápia. Azt gondoltuk, az okozza a mozgásproblémát, hogy a Parkinson-kórban szenvedőknél a jelek nem jutnak el az agyból a lábakhoz. De úgy tűnik, az agyba visszatérő jelek romlottak le" – magyarázta.
  Az agyi szkennelés kimutatta, hogy az elektromos kezelés előtt a páciensek azon agyterülete, amely a mozgás ellenőrzéséért felelős, nem működött megfelelően. Néhány hónapos kezelés után azonban ezeknek a területeknek a működése helyreállt.
  A kutatásban részt vevő 66 éves Gail Jardine naponta kétszer-háromszor is elesett, és gyakran "ledermedt" mozgás közben. Két hónapja megkapta az implantátumot, és azóta már férjével a parkban is tud sétálni, amire már két éve nem volt képes állapota miatt. Mint mondta, a kezelés kezdete óta nem esett el, magabiztosabban mozog, és azt tervezi, hogy egyedül is sétál majd.
  A 70 éves Guy Alden 2012-ben nyugdíjba kényszerült Parkinson-kórja miatt, mert az erősen korlátozta mozgását. Míg korábban gyakran "fagyott le" járás közben, a kezelés óta már nyaralni is volt feleségével, és egy idő után a kerekesszékét sem kellett használnia, a szűk utcákon és lejtőkön is jól közlekedett. A brit Parkinson Intézet kutatási igazgatója, Beckie Port szerint a tanulmányban ismertetett eredmények nagyon biztatóak, és a terápiában rejlő lehetőségeket tovább kell vizsgálni. "Ha a további kutatások hasonlóan ígéretesek lesznek, drámaian javulhat a páciensek életminősége, és a Parkinson-kóros betegek nagy szabadságot kapnak mindennapi aktivitásaikhoz".
  (Forrás: hvg.hu)
   
  bercike kedveli ezt.
 13. Georgina Bojana

  Georgina Bojana Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Egészségünkre!
  Nézd meg ezeket a videókat és gondolkozz el.
  Mérlegelj, s választásod szerint tartsd meg, vagy napold el... Mindenképpen érdekes és megfontolandó dolgokat hallasz.

  *

  *

   
 14. Georgina Bojana

  Georgina Bojana Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Dr. Lenkei Gábor orvost és tanácsait sokra tartom. Szerencsémre (!) személyesen nem ismerem, a videóit viszont figyelemmel követem, nézem. Rendkívüli előadó és okos, jó dolgokat, tanácsokat mond el előadásaiban. Most behoztam egy nagyobb lélegzetvételnyit, de hidd el, nem elvesztegetett idő, amíg megnézed. Egészségetekre!
   
  Hunga19 kedveli ezt.

Megosztás