Boldog, Új évet kívánunk - mindenkinek!!!!!!!!!!!!

Szilveszter estéjén útjára indul ismét sok millió újévi üzenet.

Romantikus - családnak, kollégáknak

Adjon az Isten bort, barackot, kurta farkú malacot, szekerünknek kereket, az Új Évnek keretet! Hadd ihassunk, hadd ehessünk az ÚJ ÉVBEN eleget! BÚÉK!

Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse!

Kívánok Nektek 12 hónap egészséget, 52 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet! B.Ú.É.K.!

Elfogyott a pezsgő, Elhalkult a trombita. Hidd, hogy ez az év lesz éveid legjobbika! Dolgozz, szeress és keresd a szépet! Adjon a Jóisten Boldog Új Évet!

Szilveszterkor ha majd éjfélt üt az óra, gondolj kérlek ram is egy pillanatra. Enyhe szellő szárnyán szeretetet viszek, boldog új évet kívánok Neked!

Itt az új év, újat hozzon! Régi jótól meg ne fosszon! De ha több jót nem is adhat, vigye el a régi rosszat! B.U.É.K.

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteidet kísérje szeretet! Szívedben béke, lelkedben nyugalom, légy boldog a következő 365 napon!

Gondjaid kerüljenek, asztalaid terüljenek! Tárcáid ne ürüljenek, fürtjeid ne őszüljenek! Barátaid szeressenek, jótündérek kövessenek! B.U.É.K.

Múlik a nap, s múlik az év. Ami rossz volt, elmúlt már rég. Holnap egy új évre ébredsz, s ehhez kívánok Neked nagyon sok szépet!

Ha a Jó Isten ma éjjel letekint az égből: tudni fogja, ma mit kérnék szívből. Áldást, Békét, Boldogságot annak, kik szívemhez mindig közel vannak. BUÉK!

Örömöd sok legyen, Bánatod semmi, Segítsen az Isten boldognak lenni! Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, Én így kívánok Neked Boldog Új Évet!

A szilveszteri kismalac puszilja az orrodat, és hozzon az új esztendőben szerencsét sokat! B.Ú.É.K.

Eljött az évben az utolsó napod, a jókívánságomat sms-ben kapod, kívánok én neked Boldog új évet, sikerekben gazdag örömteli szépet! BUÉK!
2.jpg


Szilveszter éjjelén válasz egy csillagot,ha bármi bánt,neki elmondhatod! Meggyógyítja szívedet,lelkedet,kívánom tegye szebbé 2012-es évedet!B.U.É.K.

Bő bort bő búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. B.U.É.K.

Szilveszterkor ha éjfélt üt az óra, gondolj rám is csak egy pillanatra. Enyhe szellő szárnyán szeretetet viszek, boldog új évet kívánok neked!

Erdő szélén ezüst fenyő, havas ággal büszkélkedő, őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és Boldog Új Évet Kívánok!

- Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon!

- Eljött hát az év vége, pezsgős üveg kézbe véve, csak sok szerencsét kívánok, majd utána tovább állok. Boldog Új Évet!

- Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked, hogy ha arra járnak, térjenek be hozzád, s maradjanak nálad!

- Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt az maradjon, ki elindult az haladjon. B. U. É. K

- Ma van az év utolsó napja, a hírt mindeni sms-ben kapja. Kopogtat az új év már csak néhány óra, ne gondolj most másra csak a szépre jóra. Boldog új évet!

- Erdő szélén ezüst fenyő havas ággal büszkélkedő őz és nyuszi körbe járja tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és Boldog új évet kívánok!!

- Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok minden jót az új esztendőbe!!!

- Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az új évre.

- Eljött hát az ó év utolsó napja, vedel is a város apraja nagyja, koccintuk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek álmaitok a jövő esztendőben! BUÉK!

- A mai nap szebb, mint más, a mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóség és a szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet! Boldog Új Évet!!!

- Ha olykor mégis gyötör az élet, azért most örülj a jónak a szépnek. S szívedbe csendüljön mindig az ének: Hogy vannak akik szeretnek téged!

2010-ben ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat Téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön!
Rímben mondom el
Szilveszter éjjelén válassz egy csillagot,
ha bármi bánt neki elmondhatod.
Meggyógyítja szívedet-lelkedet.
Kívánom tegye szebbé a következő évedet!

Lágy esőben, tömör ködben, részegen, mély gödörben
Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján,
átölelve a világot Boldog Új Évet Kívánok!

Virradjon Rád szép nap, köszöntsön Rád jó év
kedves hajlékodban költözzön a jólét!
Lelkedbe boldogság, szívedbe béke
ezt kívánom Neked a következő évre!

Újévi kismalac farka lógjon a szádba,
hajnali hat előtt ne kerülj az ágyba!
Durranjon a pezsgő, harsogjon az ének,
ilyen Boldog Új Évet kívánok én Néked!

Ez új év reggelén minden jót kívánok,
amerre csak jársz nyíljanak virágok!
Még a hó felett is bimbó nyiladozzon,
dalos madár zengjen minden rózsabokron!
Ami szép és jó van a világon,
mindben legyen bőven, szálljon áldás Rátok
ebben az új évben!

Angyal szálljon házad felett, vigyen békét, szeretet.
Adjon egészséget, gazdagságot, áldja meg otthon, családod!
Boldog Új Évet Kívánok!

Ez lenni kici kínai karaconyi szmsz.
Lenni oco, nem drága, mégis mutatni,
hogy van gondolasz Rád.
Kivanni Neked jo ünnepek,
meg kiccaladod récire boldogsag!
1.jpg


Poén: haveroknak
Lágy esőben, tömör ködben, holt részegen, mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot. B.Ú.É.K.!

- Irigykedve néz most a húsvéti nyúl, mert a mai buliban Jézuska az úr. Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen ma szép napod, s utána Boldog Új Éved!

Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, sok-sok jót az új esztendőbe!

Disznó visít, petárda robban, részeg feje a padlón koppan. Róka család a vécében, Lagzi Lajcsi a tévében. Több rímet ide nem írok, Boldog Új Évet Kívánok!

A jövő évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer minden héten! De légy ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a múlt évet! BÚÉK!!!

Bu...Bu...Bu...Buborék! Majdnem...Bu...Bu...BUÉK!

BÚÉK!!! ...és az év végén, mikor 365 gumit elhasználtunk, majd beolvasztottuk és abroncsot formáztunk belőle, boldogan ráírhatjuk, hogy "GOOD YEAR"!!! BUUUÉK!!!

- Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!

Tegnapelőtt tuska december 30, Tegnap tuska december 31 Matuska Szilveszter.

Durran a petárda itt, ott, buli itt is ott is. Egy szóval: Boldog újévet!

Sok locsolót! Ja... Boldog újévet.

Végy álarcot, tarka-barkát, húzzad meg a malac farkát. Kívánok minden jót, szépet, szerencsés Boldog Új Évet!

- Szilveszter van, hát piálok, az erkélyre kiállok, jó nagyokat kiáltok: boldog új évet kívánok!!!

- Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet neked!

- Üres a hordó, repül a korsó mindenki fekszik az alkoholtól, micsoda álmok és még milyen lányok! Én azért is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!
 
eskuszom sutunk palacsintat jo ropogosakat
oszt csak jonnek azok ropogos bankok is
*
Nagyon szeretem az "angol" palacsintát. Nem tudom, mitől "angol", de finom. Az üres kiterített palacsintának a közepére "húzok" egy olyan csíkot kristály cukorból, vékonyat, mert a tésztába soha nem teszek cukrot, ne ragadjon le és szódavízzel+tejjel készítem. Ezért vékonyak és finomak is. No meg az olajat is a tésztába teszem. Tehát visszatérek arra, hogy "csík" kristály cukorból, majd arra rácsepegtetek - CITROMNAK a levét. Betekerem és "arcba tolom". mennyei!
Nem sok kristály cukrot teszek, hangsúlyozom, vékony csík és erre rá a citromnak a leve. Ha kész citromlevec van, akkor SZŰKEN mérjed mokkás kanállal. Ne legyen savanyú. Jó étvágyat és sok-sok bankót kívánok! Úgy legyen!
images
 
*
Nagyon szeretem az "angol" palacsintát. Nem tudom, mitől "angol", de finom. Az üres kiterített palacsintának a közepére "húzok" egy olyan csíkot kristály cukorból, vékonyat, mert a tésztába soha nem teszek cukrot, ne ragadjon le és szódavízzel+tejjel készítem. Ezért vékonyak és finomak is. No meg az olajat is a tésztába teszem. Tehát visszatérek arra, hogy "csík" kristály cukorból, majd arra rácsepegtetek - CITROMNAK a levét. Betekerem és "arcba tolom". mennyei!
Nem sok kristály cukrot teszek, hangsúlyozom, vékony csík és erre rá a citromnak a leve. Ha kész citromlevec van, akkor SZŰKEN mérjed mokkás kanállal. Ne legyen savanyú. Jó étvágyat és sok-sok bankót kívánok! Úgy legyen!
images

Úgy is nagyon finom a palacsinta, ha a tésztájába reszelsz almát, kisütöd és a tetejét megszórod fahéjas porcukorral. :dr_104:
 
Köszönöm kedves Melitta ezt az Újévi topikot!
Eszembe jutott mikor még egy jÓÓÓÓÓ pár évnek ezelőtt egész éjjel itt üzengettünk mi akik otthon maradtunk és nem mentünk szilveszterezni sehova...ez a Canadahun oldal adott nekünk minden szépet és jót ha egyedül maradtunk otthon...Most is csak hálát tudok adni neked kedves Melitta mindenért,minden jóért amit itt találhatok és amit te tiz körömmel biztositasz nekünk és ragaszkodsz minden taghoz.Köszönet minden kormányosnak is aki arra ügyel,hogy ne legyünk rakoncátlanok!!!!!! Üdvüzlet minden kedves tagnak akiket szeretek és akik engem szeretnek és itt vannak velem,velünk.Éljen a Canadahun oldal még sokáig!!!
Most csak röviden ennyit irok mindenkinek Boldog uj évet kivánok sok szeretettel!Árpi Újvidékről
sw-chefchamagne-clr-lo3_orig.gif

162897_534826150_big.jpg
 
Kedves Kukta!
NEm nehez veletek tolteni a karacsonyt az ujevet, hisz mit is csinalnak nelkuletek? 16 eve minden evben sokunkkal egyutt toltjuk ezeket az unnepek, a vilag minden tajarol varva a ujabb bekapcsolodo tagokat a mi "bulinkba".
Koszonom hogy vagytok es elvezhetjuk egymas tarsasagat!
BUEK Mindenkinek!

Erre igyunk egyet!

 
Ha már inni kell....Hát kedves Melitta áthoztam egy pár kerités szaggatót a halottmosó kocsmából mivel ott már rég nincs senki...
Hát egészségedre...egészségünkre ezen a bolondos éjszkán!!!!
winebottles-jpg.1490366

Minek ide asztal????
_sorhas_sajat_neveles_704271_1352878_5220_n.jpg

Sörre bor mindenkor de borra sör meggyötör....

IGYUNK,KEVERVE IS JÓ

„A sörös kancsó ezalatt kiürült, a lovag bort akart inni, elmondva a példabeszédet: „Sörre bormindenkor: borra ser – sohasem”. (Jókai: A lőcsei fehér asszony).
14762615_d6b0f2d8fdf7bff048e01e8f92d23c84_wm.jpg


Ez sem rossz...csak buzdit és lázit...
images


Egy kis tömény meg bagó hátha ez hiányzik
images


Hátha ez lesz a nóta és a pia
images
vége.....
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Mészáros B. Tamás wrote on Ivan Szorokov's profile.
Szia
Valóban kihagytam a listából. Majd javítom.
Ha be tudod szkennelni a hiányzó novellát, akkor megcsinálom.
Köszönöm.
Sziasztok! Tudnátok segíteni? 7.osztály Gondolkodni jó tankönyv megoldások keresem Köszönöm előre is a segítséget. Felmérő megoldásokat találtam, tlk kellene
Amanda33 wrote on Fidji's profile.
Dr Bernard Spock könyvei engem is érdekelnének, ha még megvannak
Marcipanos wrote on caviking's profile.
Szia, évekkel ezelőtt a Játsszunk beszédet könyvet feltetted. Tudom, sokan kerestek ez ügyben. Tudnál segíteni, szükségem lenne rá!
Köszönöm!
get to the top 3 test új verzióját keresem. Nagyon köszönöm, ha tudtok segíteni.

Statisztikák

Témák
36,990
Üzenet
4,514,235
Tagok
597,597
Legújabb tagunk
Drebekareka
Oldal tetejére