Hírek Boris Johnson: Elfogadhatatlan, ami az angol játékosokkal történt Magyarországon

Teljesen elfogadhatatlan, hogy az angol játékosok rasszista bántalmazásnak voltak kitéve Magyarországon csütörtök este – írta Boris Johnson pénteken .

A brit miniszterelnök hozzátette: sürgeti a FIFA-t, hogy határozottan lépjenek fel az ügyben a felelősökkel szemben, biztosítva, hogy ez a fajta „szégyenteljes” viselkedés eltűnhessen a futballból.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a magyar válogatott csütörtökön gól nélküli első félidőt követően 4-0-ra kapott ki az angol csapattól a világbajnoki selejtezők 4. fordulójában.

A meccsen a magyar drukkerek pirotechnikai eszközöket használtak, sőt egy rakétát be is dobtak a pályára, kifütyülték az angol válogatott tagjait, amikor letérdeltek a kezdő sípszó előtt, majmokat imitálva huhogtak bemelegítő játékosoknak és a gólszerző Raheem Sterlingnek, és megdobálták az ellenfél gólszerzőit söröspoharakkal. Ezeknek könnyen lehet, hogy az lesz a következménye, hogy a FIFA zárt kapus meccseket rendel el.


boris.jpg
 
Először is, az aréna nem lett szivárványszínűre festve, mert azt a FIFA nem engedélyezte.... másodszor, ha emlékeim nem csalnak, Orbán csinál politikát a sportból, immár 10 éve.... a rasszizmus elleni kiállás egyébként sem politikai kérdés, abból is csak Orbán csinál politikát, mert van rá kereslet....úgyis mondhatnám, amíg lószar van, veréb is lesz....
Végul is nem gond.
Megszoktatok már, hogy hajdan minden esemény ugy kezdodott, hogy felállt a nép, és elénekelte az Internacionalet, utana jött az érdemi rész.
Most nincs éneklés de van letérdelés!
 
Azért érdekelne ám engem , hogy miért is ellenezte Amerika, Ukrajna és tartozkodott szavazatával az UN 75.üllésén az ellen , hogy tiltva illetve büntettve legyen a náci ideologia dicsöitése , terjesztése ??? :eek: :mad:
 
Erika ,
a "sport" mindig is politika volt! Kezdve a Görögökkel egész a mai napig , de az utobbi 30 évbe élezödött ki a legjobban !
A rendszerváltás előtt jóval keményebb volt. Akkor föleg a keleti blokk a sportal akarta fölényét nyugattal szemben demonstrálni.

A részeg ultrák fasiszta, nacionalista hőbörgése nem politizálás.
Nálunk Orbán, a sport nem politizálásra van felkiáltással megtiltotta a térdelést, mert ugye magyar ember nem megy térdre senki előtt.
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

GyulusH45 wrote on szeged's profile.
Helló! -egy régi számra : "Ölelj ölelj "c. megtudnád szerezni a stílust pa600-ig-és feltöltenéd ? Üdv :Gyulus
Midi dalok, zenészek!
Kobudera wrote on Boglarka Veres's profile.
Szervusz! Nekem megvan a Jurrasic Parts nevű játék.:)
Szeretetleckék.
Minden bennünk rejlő értelem, elveszíti értelmét, ha nincs mögötte tiszta szándék!
Minden tiszta szándék átlényegül, ha a létezés egyszerűsége, bele szövi a szeretet szálait. Minden szeretet szál összegabalyodhat ha, túl bonyolítjuk!
A szeretet van ... ha, hagyod egyszerűen csak lenni,... egyszerűséggé szelídülni...!!! Keke
A csodát tehát a tudatos ember látja. Tud, mert tanult.
Ne sajnáld hát a tudást magadtól, a mélyebb és magasabb rangú megértést.
Mert amikor megértetted, megértél a csodákra.
Fel is fedezed őket, egy hangban, egy formában, egy színben, egy élet érzésben, az élet megnyilvánulásokban, a természetben, magadban, a másikban.
Mindenben amiben rátaláltál.

Statisztikák

Témák
36,976
Üzenet
4,510,114
Tagok
597,311
Legújabb tagunk
Kali Hajnalka
Oldal tetejére