Canadahun 2019

Melitta témája a 'Egyedül nem megy!' fórumban , 2019 December 24.

 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Kedves Tagjaink, Latogatoink!
  Sajnos a kereso megadta magat es probaltuk a furom uzemeltetese kozben elinditani az uj keresot ami rendszeres lefagyassal jart.
  Goyo mindent megprobalt, vegul a legegyszerubb megoldasnak tunt hogy lezarjuk a forumot hogy gyorsabban tudja a kereso beindexelni az egesz Canadahunt.
  Tobb mint 4 millio post plusz a taglista es mindent beindexelni ami a canadahunon talalhato, ezt a par nap alatt se sikerult 100%-ban megoldani , igy valoszinu a hosszabb idore lesz szukseg amit a jovo ev folyaman valamikor meg kell ejtenunk.
  Sok reklamalonak egyben valaszolok , a technika allandoan fejlodik es fejleszteni kell ujabbb az ujabb lehetosegeket, amihez sajna nincs penzunk.
  Nagyobb es tobbet tudo szerverre kellene koltoznunk, de sajnos ez penz kerdese, ami visoznt nincs.
  Egyik reklamalotol sem kaptunk felajanlast hogy besegit a nagyobb es tobbet tudo szerverre hogy koltozunk.
  Az oldal teljesen ingyenes es ennyire futja jelen pillanatban.
  es
  Ez se megy egyedul , mert valamennyiunk neveben koszonettel tartozunk azoknak a tamogatoinknak akik hozzajarulnak(tak) a Canadahun fenmaradasahoz.
  Koszonet Goyonak , hisz az a tudas ami neki meg van , nelkulozhetetlen nekunk.
  Kosoznet a moderatoroknak hosszu evek munkajat.

  A Canadahun a 18 . szuletesnapjat unnepli!
  Nagykoruak lettunk , nem kis ido egy forum eleteben.

  Par alapito taggal mikor elkeztuk almunkban se gondoltuk , hogy felmillional tobb tagusagu webportalla novekszunk, es ezt nektek koszonhetjuk akik latogatjak rendszeresen a Candahunt. Koszonet jelenleteteknek.

  Ev vege fele nem szabad elfeledkeznunk azokrol a tagjainkrol akik eltavoztak soha be nem potolhato urt hagyva maguk utan. Szivunkben orokke velunk lesznek.

  Koszonom turelmeteket megerteseteket.
   
 2. Georgina Bojana

  Georgina Bojana Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Boldog születésnapot CanadaHun!!!! Nosza akkor beléptünk a "felnőtt korba"?! Ez igen, ez már teljesítmény! Azóta együtt örömködünk, együtt mérgelődünk, ha valami nem úgy sül el, ahogyan azt mi elképzeltük, vagy a szánk íze szerint van. Jó dolog ide tartozni, jó dolog, hogy várnak, hogy olvasnak, még az is, ha véleményemmel nem értenek egyet, sőt ellen szegülnek. Szeretek itt lenni, s ezek szerint nagy a CanadaHun húzó ereje, mert egyre többen vagyunk. Ha csak a listát nézem, hogy ismételten, meg ismételten mennyi új tagunk van.
  Azok a régiek, akik az alapításkor már itt dolgoztak, írtak, véleményeztek, sajnos vannak, akik már elbúcsúztak, örökre. Tőlük vettük át a staféta botot és tudom, hogy van folytatás.
  Mit is kívánhatnék erre a szép évfordulóra? Legfontosabb, hogy tagjaink legyenek egészségesek, erősek, s legyünk még a világhálón nagyon sok-sok 18 évig. Legyen folytatása a munkánknak.
  upload_2019-12-25_19-34-58.jpeg
  [​IMG]
   
 3. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

 4. suzymaty

  suzymaty Állandó Tag

  Sok Köszönet a munkátokért
   
  Georgina Bojana kedveli ezt.

Megosztás