canadai virtuális cyber falu

Judit témája a 'Bolondok Háza' fórumban , 2004 Szeptember 19.

 1. andika

  andika Állandó Tag

  A mi családunkban elég egy.
   
 2. csocsike

  csocsike Vendég

  Nem vagy egy haracs tipus:p
   
 3. andika

  andika Állandó Tag

  Hát nem.;)
   
 4. Efike

  Efike Állandó Tag

  Elég szomorú :12:
   
 5. andika

  andika Állandó Tag

  Nekem jó igy.
   
 6. FiFike

  FiFike Állandó Tag

 7. shooter

  shooter Állandó Tag

 8. marrakech07

  marrakech07 Állandó Tag

 9. davidka1983

  davidka1983 Állandó Tag

  kellemes unnepeket!
   
 10. casper444

  casper444 Állandó Tag

 11. mattz0r

  mattz0r Állandó Tag

  ne ez vicces
   
 12. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Most mi van ?....mindenki nyaral, vagy csak ugy eltunt mint szurkeszamar a kodben?
   
 13. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Europaba is van sok elhagyott falu most eppen az olaszoknal.
   
 14. Efike

  Efike Állandó Tag

  Megint vásárolni akarsz? Emlékeim szerint valamikor régen egy kanadai falut akartál megvenni, bányával, bányarémmel, igaz azt drágábban adták :)
   
 15. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Nekem sajnos, nincs penzem, de azert eljatszhatunk a gondolattal, hatha bejon a lotto telitalalat....:D
   
 16. Efike

  Efike Állandó Tag

  A Szalántai Rémnek tudom az elérhetőségét, ha bányarémre van szükséged . :rohog: Jelenleg gyászbeszédeket mond az áldozatai temetésén.
   
 17. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Ha a banyaremekkel egyutt, befognank oket, johetnek koncertezni, es egy kis megveszetegetni valo penzt kasziroznank toluk...............maris feltamadna a Cyber falu.........;)
   
 18. Efike

  Efike Állandó Tag

  A feltámasztáshoz sok minden kellene, de a régi csapat mindenképp. Pixi valahol Sopronban él és tudtommal csak php programozással és a sörrel foglalkozik. Pittit néha látom itt, de a közvetlen haveri köre eltűnt. Csillag unokázik, Baby betegeskedik, Andika férjhez ment, Pistuka állandó kapcsolatban van velem. Pastorálról, akit keresztre feszítettünk, akkor sem tudtunk semmit, most sincs hírem róla, lehet, hogy Irakban az ISIS tényleg kersztre feszítette. Egy időben együtt tudtam tartani a csapatot, készült egy jó színes fórum is és Csillagnak írtam szeplőtelen fogalmazással kb. kétmillió gyereket, fehéret, feketét, tarkát. Aztán az elején Pitti és közvetlen köre valami oknál fogva nagy dérrel-durral távozott, a fórum ragyogóan ment nélkülük, míg ki nem derült, hogy egyesek - köztük a SZER egyik volt ujságírója - politikailag kommunistábbak, mint amit én el tudok viselni. Erre én dobtam be a törülközőt, velem Pistuka admin és Csillag. Tudtommal vergődtek még nélkülünk de most már nem hallok semmi pletykát. Keresni meg nem keresem velük a kapcsolatot.
   
 19. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Mi tagadas hianyoztok, Jo volt veletek smuzolni , es elveztem minden percet a tarsasagotoknak, de nem csak en voltam igy hanem a tagsag nagyresze.
  Az elet megy es mindenkinek, valahogy alakul, de kikapcsolodni ferjjel vagy anelkul, unoka mellett utana vagy vele, nagyon fontos,a szaporodasrol latom gondoskodsz igy csak osszejon egy jo kis csipetnyi csapat aki politikan kivul masra is odafigyel es elvezettel adja az aduaszokat. Te lehet hogy Pastoralt nem is feszitettek keresztre hanem csak siman kotelen logattak egy rovid ideig,hogy arulja el nekik a nagy titkot.............miert is hurcibalja az ebolat a farzsebebe?
   
 20. Efike

  Efike Állandó Tag

  Anno a verses párbajokat élveztem a legjobban. Jó kis ujjgyakorlat volt ...csak egy Béka, ocsmány ősi hüllők, ronda ivadéka"... sokszor a könnyeim folytak, miközben online gépeltem a válaszokat, a hasam meg rázkódott a röhögéstől.
   
  Melitta kedveli ezt.

Megosztás