Cicánk

Zsuzsanna13

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekünk is van két cicánk. Anya és fia. Teljesen különböző természetűek. Külön egyéniségek. Különösen a kicsi. Már a névadásnál egész kis korában kiderült,hogy nem mindennapi cica lesz, ugyanis ő nevezte el saját magát. Bármilyen névvel próbálkoztunk,nem reagált rá,így rajta maradt a "Pici" név,amire mindig felfigyelt. Ma már 3 éves nagy cica és kissé viccesnek is tűnik,amikor Picike néven hívogatjuk. Sokan megkérdezik,hogy jutott eszünkbe ilyen nevet adni ennek a nagy macskának? Hát így....

Nagyon tetszik ez az oldal! Élvezem a cicás sztorikat olvasgatni. :)
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
Hogy kell képet feltölteni saját gépről? Tudtok segíteni? Vagy van valami feltétele ennek is?
Köszi

Rákattintasz az itt lent látható "Csatolás manager"-re, onnan már végigvezet a program. Sajátgépről csak kis méretű képeket tudsz csatolni, amely kattintásra változik át teljes méretre.
 

elmeember

Állandó Tag
Állandó Tag
van 1 macskám aki beleharapott a kezembe és emiatt be volt gipszelve a kezem, asszem méreg van a fogaikban vagy nem tudom...vélemény?? más is járt már így?
 

hotelaudit

Állandó Tag
Állandó Tag
Begipszelt kéz macskaharapás miatt? Már ne hari de a gipszelést csonttörésekre találták ki. Nem lehet, hogy inkább csak gézzel volt bekötve a kezed?
 

Hevia

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon szeretem a cicákat :) Van egy drága kisfiú, Zsömike, és két lány cica. Az egyiknek éppen a napokban fognak megszületni a kiscicái. Félperzsa, Vacak a neve, és gyönyörű. Biztos a kicsinyei is gyönyörűek lesznek, már alig várjuk.
 

nemgondolod

Állandó Tag
Állandó Tag
SZiasztok!
NEkem két cicám van, egy fekete és egy fehér (hiába, színesre nem futja :) ). Az egyik lányzó, a másik fiú. Nem túl aktívak, egész nap csak esznek , alszanak (Garfieldhoz hasonlóan). MEg menekülnek a kisfiam elől, aki szereti nyúzni őket.
 

etnezs

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Nekünk két cicánk van Csurmi és Cirmi. A gyerekek szétnyúzzák szegény Csurmit. Bezzeg kajáért hozzám szalad!!
Egy baj van a cicákkal! Hogy megnőnek...
Imádom a pici cicákat.
Üdv
 

dojana

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Nekem karácsonykor vált valóra az álmom. Szüleim megajándékoztak egy tündéri 4 hónapos szürke csíkos perzsa cicussal :)
Imádom őt!
További szép napot! Üdv
 

Enyhe

Állandó Tag
Állandó Tag
hu és nincs sok gond a szőrével? az enyém sima angóra és házi macsek keveréke, azaz normál szőrű de így is tele van mindig a lakas... főleg tavasszal, akkor aztán minden nap porszívózhatok...egyszer végigsimítok a macskán és fél kiló szőr landol a parkettán:D
 

vanylia

Állandó Tag
Állandó Tag
az én macskám lassan már 12 éve lakik velünk. imádjuk és reméljük még jópár évig velünk marad, bár az macskaévekben tán lehetetlen :)
 

Phiebe

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem egy 5 éves abesszin cicám van, nagyon szeretem. Nagyon jó cica: nem karmolja össze a bútorokat és a függönyt, nem mászik fel a szekrény tetejére... csak az alomba végzi a dolgát és nem szalad világgá, ha nyílik az ajtó.
Egy kis bibi azért van vele. nem adhatok neki bármit enni, ugyanis allergiás néhány dologra... nyáron jön ki általában, szegénykém írtóra vakaródzós ilyenkor, és itt-ott kihullik a szőre.
 

polygala

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,

nekünk két macskánk van, amolyan "udvarmacskák", kölyökként pottyantották be a kertbe.
Egyikük fehér nőstény, másikuk cirmos hátú, fehér hasú kandúr.
 

Phiebe

Állandó Tag
Állandó Tag
cicaévek

az én macskám lassan már 12 éve lakik velünk. imádjuk és reméljük még jópár évig velünk marad, bár az macskaévekben tán lehetetlen :)

Hát én is szeretném, hogy jó sokáig maradjon meg a cicám. Sokan mondják, hogy szívtelenség a macskákat lakásban tartani, de én ezt nem így gondolom. Ha kiengedném, szerintem rohamosan lecsökkenne a túlélési esélye: autók, buszok, agresszív gyerekek, rivális macskák, időjárás stb. miatt.

te kiengeded a cicádat?
 

Novelyn

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,
Nekem két sziámi-angóra keverék cicám van. Szintén lakásban tartjuk őket. Mi ugyan vettünk "macskapórázt", de az egyik cica nem tűri meg magán, s amelyik igen, az meg túl félénk ahhoz, hogy kijöjjön a szabadba. Ahogy elnéztem, az utóbbi nem is vágyik ki. Szeret bent lenni velünk és ha nyitva az ajtó, meg se próbál kimenni.
A másik mondjuk már más eset...
A szomszédban viszont lakik egy nő, aki úgy oldotta meg a kérdést, hogy napközben kiengedi a macskáját, délután, este pedig kimegy a ház elé és megvárja, amíg hazatért a macska. Eddig mindig visszajött, nem volt még egyszer sem komoly baja (pedig elég nagy az autóforgalom a közelben).
Azt hiszem ez a szabadban vagy lakásban kérdés macskafüggő.
 

belfi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

A mi cicánk egy gyönyörű tigriscsíkos, vörös, hatalmas bajszú és nagyon öntörvényű gazfickó. Kinti cica, imád a bokrok alatt heverészni, a tornácon hűsölni és idegesíteni a kutyákat. Én el sem tudnám képzelni, szerintem Ő sem, hogy benti cica legyen. Bár hallottam már itt a faluban is, hogy a cica ki se teszi a lábát a házból. Nekem mondjuk ez furcsa. Városon még elfogadom, hogy soha nem viszik, vagy nem is engedi magát a cica levinni az utcára, na de falun? Amúgy Tigrisnek hívják, majd teszek fel képet róla.
 

magdi56

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem is két fiú cicám van.Nem testvérek. Két különböző egyéniség.Mig az egyik itt van velünk egész nap és éjjel, csak ritkán megy ki csavarogni, addig a másik egész nap itthon alszik, de eljön az este megkötni sem lehetne úgy beindul. Legyen az tél vagy nyár neki mindegy.
 

hermina21

Állandó Tag
Állandó Tag
hello nekem is van 1 cicum tokinek hivjak es reggel a kavenal elnyavogja nekem hogy hol jart az ejjszaka!es csak ugy hajlando befogni ha vakargatom a hasat!

de azert nagyon szeretem!

de azert aranyos nagyon akaratos!talan egy kicsit hasonlit a gazdajara amit akar azt eleri!sokat eszik es megis olyan mint a cerna!
 

femoke

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem egy 3 éves lány cicám van a lakásban-CICKA névre hallgat-,aki már túlesett a műtéten és azóta rosszabb,mint egy oroszlán vagy tigris!Idegeneket nem enged a közelébe:harap,karmol,lefúj vagy esetleg pofoz is:)Van amikor velünk is ilyen,de nagyon imádjuk!
 
Oldal tetejére