Cicánk

Bözseasszony témája a 'Háziállatok' fórumban , 2009 Február 20.

 1. Zsuzsanna13

  Zsuzsanna13 Állandó Tag

  Nekünk is van két cicánk. Anya és fia. Teljesen különböző természetűek. Külön egyéniségek. Különösen a kicsi. Már a névadásnál egész kis korában kiderült,hogy nem mindennapi cica lesz, ugyanis ő nevezte el saját magát. Bármilyen névvel próbálkoztunk,nem reagált rá,így rajta maradt a "Pici" név,amire mindig felfigyelt. Ma már 3 éves nagy cica és kissé viccesnek is tűnik,amikor Picike néven hívogatjuk. Sokan megkérdezik,hogy jutott eszünkbe ilyen nevet adni ennek a nagy macskának? Hát így....

  Nagyon tetszik ez az oldal! Élvezem a cicás sztorikat olvasgatni. :)
   
 2. siriusB

  siriusB Állandó Tag

  Rákattintasz az itt lent látható "Csatolás manager"-re, onnan már végigvezet a program. Sajátgépről csak kis méretű képeket tudsz csatolni, amely kattintásra változik át teljes méretre.
   
 3. zorgon

  zorgon Állandó Tag

  Rájöttem, hogy kedvenc állatom, a macska az ember és a robot keveréke.
   
 4. Mikrobi01

  Mikrobi01 Állandó Tag

  Az én cicám,a Tökös a legszebb a világon.Nagyon bujos fiú cicus.
   
 5. elmeember

  elmeember Állandó Tag

  van 1 macskám aki beleharapott a kezembe és emiatt be volt gipszelve a kezem, asszem méreg van a fogaikban vagy nem tudom...vélemény?? más is járt már így?
   
 6. hotelaudit

  hotelaudit Állandó Tag

  Begipszelt kéz macskaharapás miatt? Már ne hari de a gipszelést csonttörésekre találták ki. Nem lehet, hogy inkább csak gézzel volt bekötve a kezed?
   
 7. Hevia

  Hevia Állandó Tag

  Nagyon szeretem a cicákat :) Van egy drága kisfiú, Zsömike, és két lány cica. Az egyiknek éppen a napokban fognak megszületni a kiscicái. Félperzsa, Vacak a neve, és gyönyörű. Biztos a kicsinyei is gyönyörűek lesznek, már alig várjuk.
   
 8. nemgondolod

  nemgondolod Állandó Tag

  SZiasztok!
  NEkem két cicám van, egy fekete és egy fehér (hiába, színesre nem futja :) ). Az egyik lányzó, a másik fiú. Nem túl aktívak, egész nap csak esznek , alszanak (Garfieldhoz hasonlóan). MEg menekülnek a kisfiam elől, aki szereti nyúzni őket.
   
 9. etnezs

  etnezs Állandó Tag

  Sziasztok!

  Nekünk két cicánk van Csurmi és Cirmi. A gyerekek szétnyúzzák szegény Csurmit. Bezzeg kajáért hozzám szalad!!
  Egy baj van a cicákkal! Hogy megnőnek...
  Imádom a pici cicákat.
  Üdv
   
 10. dojana

  dojana Állandó Tag

  Sziasztok!
  Nekem karácsonykor vált valóra az álmom. Szüleim megajándékoztak egy tündéri 4 hónapos szürke csíkos perzsa cicussal :)
  Imádom őt!
  További szép napot! Üdv
   
 11. Enyhe

  Enyhe Állandó Tag

  hu és nincs sok gond a szőrével? az enyém sima angóra és házi macsek keveréke, azaz normál szőrű de így is tele van mindig a lakas... főleg tavasszal, akkor aztán minden nap porszívózhatok...egyszer végigsimítok a macskán és fél kiló szőr landol a parkettán:D
   
 12. vanylia

  vanylia Állandó Tag

  az én macskám lassan már 12 éve lakik velünk. imádjuk és reméljük még jópár évig velünk marad, bár az macskaévekben tán lehetetlen :)
   
 13. Phiebe

  Phiebe Állandó Tag

  Nekem egy 5 éves abesszin cicám van, nagyon szeretem. Nagyon jó cica: nem karmolja össze a bútorokat és a függönyt, nem mászik fel a szekrény tetejére... csak az alomba végzi a dolgát és nem szalad világgá, ha nyílik az ajtó.
  Egy kis bibi azért van vele. nem adhatok neki bármit enni, ugyanis allergiás néhány dologra... nyáron jön ki általában, szegénykém írtóra vakaródzós ilyenkor, és itt-ott kihullik a szőre.
   
 14. polygala

  polygala Állandó Tag

  Sziasztok,

  nekünk két macskánk van, amolyan "udvarmacskák", kölyökként pottyantották be a kertbe.
  Egyikük fehér nőstény, másikuk cirmos hátú, fehér hasú kandúr.
   
 15. Phiebe

  Phiebe Állandó Tag

  cicaévek

  Hát én is szeretném, hogy jó sokáig maradjon meg a cicám. Sokan mondják, hogy szívtelenség a macskákat lakásban tartani, de én ezt nem így gondolom. Ha kiengedném, szerintem rohamosan lecsökkenne a túlélési esélye: autók, buszok, agresszív gyerekek, rivális macskák, időjárás stb. miatt.

  te kiengeded a cicádat?
   
 16. Novelyn

  Novelyn Állandó Tag

  Sziasztok,
  Nekem két sziámi-angóra keverék cicám van. Szintén lakásban tartjuk őket. Mi ugyan vettünk "macskapórázt", de az egyik cica nem tűri meg magán, s amelyik igen, az meg túl félénk ahhoz, hogy kijöjjön a szabadba. Ahogy elnéztem, az utóbbi nem is vágyik ki. Szeret bent lenni velünk és ha nyitva az ajtó, meg se próbál kimenni.
  A másik mondjuk már más eset...
  A szomszédban viszont lakik egy nő, aki úgy oldotta meg a kérdést, hogy napközben kiengedi a macskáját, délután, este pedig kimegy a ház elé és megvárja, amíg hazatért a macska. Eddig mindig visszajött, nem volt még egyszer sem komoly baja (pedig elég nagy az autóforgalom a közelben).
  Azt hiszem ez a szabadban vagy lakásban kérdés macskafüggő.
   
 17. belfi

  belfi Állandó Tag

  Sziasztok!

  A mi cicánk egy gyönyörű tigriscsíkos, vörös, hatalmas bajszú és nagyon öntörvényű gazfickó. Kinti cica, imád a bokrok alatt heverészni, a tornácon hűsölni és idegesíteni a kutyákat. Én el sem tudnám képzelni, szerintem Ő sem, hogy benti cica legyen. Bár hallottam már itt a faluban is, hogy a cica ki se teszi a lábát a házból. Nekem mondjuk ez furcsa. Városon még elfogadom, hogy soha nem viszik, vagy nem is engedi magát a cica levinni az utcára, na de falun? Amúgy Tigrisnek hívják, majd teszek fel képet róla.
   
 18. magdi56

  magdi56 Állandó Tag

  Nekem is két fiú cicám van.Nem testvérek. Két különböző egyéniség.Mig az egyik itt van velünk egész nap és éjjel, csak ritkán megy ki csavarogni, addig a másik egész nap itthon alszik, de eljön az este megkötni sem lehetne úgy beindul. Legyen az tél vagy nyár neki mindegy.
   
 19. hermina21

  hermina21 Állandó Tag

  hello nekem is van 1 cicum tokinek hivjak es reggel a kavenal elnyavogja nekem hogy hol jart az ejjszaka!es csak ugy hajlando befogni ha vakargatom a hasat!

  de azert nagyon szeretem!

  de azert aranyos nagyon akaratos!talan egy kicsit hasonlit a gazdajara amit akar azt eleri!sokat eszik es megis olyan mint a cerna!
   
 20. femoke

  femoke Állandó Tag

  Nekem egy 3 éves lány cicám van a lakásban-CICKA névre hallgat-,aki már túlesett a műtéten és azóta rosszabb,mint egy oroszlán vagy tigris!Idegeneket nem enged a közelébe:harap,karmol,lefúj vagy esetleg pofoz is:)Van amikor velünk is ilyen,de nagyon imádjuk!
   

Megosztás