Cicánk

Jumboo

Állandó Tag
Állandó Tag
Az én cicám Bogyó néven fut, nyolc hónapos kislány. Visszahozza az eldobott dolgokat, reggelente harapással közli hogy ő már fent van és enne, és mindent ami vízzel kapcsolatos lopkod (szivacs, dugó, stb.) Holnap viszem orvoshoz, mert nem szeretnénk kiscicákat. Már napok óta alig alszom, szerintem magam miatt nem idegeskednék ennyit, dehát ő a "lányom!" :)
 

Csatolások

  • 2009-07-04-013.jpg
    2009-07-04-013.jpg
    250.9 KB · Olvasás: 3
  • DSC00031.JPG
    DSC00031.JPG
    1.1 MB · Olvasás: 2

Claire 959

Állandó Tag Silver tag
Állandó Tag
Csatolás megtekintése 418209

Ez az én cicám volt.Sajnos elpusztult nemrég.13 éves volt.
Most nagyon hiányzik.
Lassan mozgott már, de nem láttam rajta semmi betegségre utaló jelet.Elaludt a kedvenc helyén, és nem ébredt fel.Most bánt, hogy nem tudom mi lehetett a baja.
Egyenlőre nem kell másik.
 

mohol

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem is van egy hasonló korú cicám. Rá is ez vár? Szegényen annyira látszik az öregség, mint rajtunk, embereken. Egyébként a kutyám is megőszült velem együtt,
 

Andusch

Állandó Tag
Állandó Tag
Én macska és kutyapárti is vagyok egyszerre. Főleg, hogy a kutyánk, Happy egy nagy macska, és a macskánk, Mirci meg úgy viselkedik időnként, mint egy kutya. :)
 

Oriana

Állandó Tag
Állandó Tag
Berlioz a cicám kék perzsa, már 15 éves. Születése óta van nálunk, mint családtag. Minden nap az ajtóba vár, mikor jövök. Természetesen imádom!
picture.php
 

Andusch

Állandó Tag
Állandó Tag
Mirci

Ő a cicám Mirci, a legjellemzőbb pózban, a másik képen a régi cicánk is mellette van, akit sajnos elütött az autó.
 

Csatolások

  • HPIM07461.JPG
    HPIM07461.JPG
    89.3 KB · Olvasás: 3
  • HPIM1014.jpg
    HPIM1014.jpg
    101.5 KB · Olvasás: 3

Aktucs

Állandó Tag
Állandó Tag
De mázlista, akinek a macskája éjjel alszik!
Az enyém egész nap alszik, éjjel aztán megy a dajdaj. Muszáj vagyok éjszakára kizárni a lakásból, különben egy percet nem aludnánk.
 

niki567

Állandó Tag
Állandó Tag
mi a fürdöbe zárjuk és vki kora reggel ki engedi kb 5 ele de én utána már nem is tudok aludni ezért is kelek olyan korán
jaj én imdom az állatokat de csak azokat amik cukik és ti????????
nekem 2 cicám van most de pár honap múlva szerintem egy csomo lesz mert mindkét cicám lány és az egész faluba csak a mi cicáink lányok és az összes fiucica ide jön a nagyobbik a mamacicára hallgat a másik nem tudom mert egy csomonéven szolitjuk és mindegyikre hallgat pl indiana tücsök tica blöki végül a legjobb szerintem a hiperaktiv állat
 

p.en

Állandó Tag
Állandó Tag
nekünk perzsa cicánk van most kaptuk és cuki
ja meg egy kutyánk is van skótjuhász és egy hörcsög
 

wowdewow

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem is volt egy olyyan macskám, aki Garfield névre hallgatott. Egésznap evett, ivott, aludt és persze vadászot meg cica lányok után futkosott. A szembeszomszéd nénitől rendszerint kis pulykát lopott! Egyszerűen mindig azt csinálta amit nem szabadott volna! Sajnos már nincsen meg, pedig nagyon szerettem!
 

Micso

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekünk jelenleg egy Saci ( ha haragszunk rá Sarolta!) nevű cicánk, még másfél éve mentettem ki az akkori munkaheyemről anyukámnak. Ez a macskusz egy tipikus cicalány: ha kajás, akkor jajj de tud hízelegni, de ha éppene minden megvan, akkor rád se néz, ha hozászólsz. A kis mocsok! :) Mindezzel együtt véve nagyon szeretjük a kis cirmost.
 

naps

Állandó Tag
Állandó Tag
én 2 hete kaptam egy cicát, fehér és a fülénnél van két kis folt. Pötyi lett a neve. Imádom
 
Oldal tetejére