Cica szeretet...

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
platon írta:
Nahát!!!

Ezek az erőszakos cicák! Önzők is! Dehogy ennyire egoisták?

Még jó, hogy nem harapósak! Hogy találtál Kedves Melitta ilyen szemléletes perdöntő bizonyitékot?
Telepatia.
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=449 border=0><TBODY><TR><TD vAlign=center align=left width=449><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=449 align=center border=0><TBODY><TR><TD class=full_article_title align=left width=434>Bizarr kétarcú kiscicát szült a fiú macskája</TD></TR><TR><TD colSpan=2>2006. Július 18., Kedd, 20:10:00</TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><TR><TD width=449>
spacer.gif
</TD></TR><TR><TD width=449>Egy oregoni fiú macskája a természet bizarr játéka révén kétarcú macskakölyöknek adott életet. Az állatnak két, egyszerre nyávogó szája, két orra és négy szeme van.
</TD></TR><TR><TD width=449>
spacer.gif
</TD></TR><TR><TD width=449><TABLE class=imgcenter cellSpacing=0 cellPadding=0 width=1 align=center border=0><TBODY><TR><TD align=middle>
20060718c09.jpg

Kép: FOX News</TD></TR></TBODY></TABLE>
Charles Roberts, a macska tulajdonosa egyelőre még nem döntötte el, milyen nevet adjon furcsa kedvencének, de azt mondja, talán a Tigris név lesz a legmegfelelőbb. Az alomban két másik macskakölyök is született, de csak ez az egy mutatott normálistól eltérő tulajdonságokat. Charles azt mondja, egyáltalán nem zavarja, hogy egyik macskájának két arca van. Az Ohioi Állami Egyetem állatkórházába dolgozó Dr. Shane Bateman elmondta: a kétarcú macskák, bár tudnak a létezésükről, rendkívül ritkák, és még senki nem állt elő kielégítő magyarázattal, mi okozza náluk az abnormális eltéréseket.


</TD></TR></TBODY></TABLE>
 

platon

Állandó Tag
Állandó Tag
Véletlenül megmutatkozott a macska kettős természete!
"Az oroszán is macska, csak egy kicsit nagyobbacska!" A szobatigris, is nagyobbacska macska. Ez meg lehet, hogy származását tekintve ufócska macska.

Ez a két arc jó, két szólamban nyávog, két egeret képes fogyasztani egy időben.
.
A tulajdonos meg adjon nekük két nevet. Mivel a neméről meg nem szól a fáma, így aztán a nevekre nem tudok most javaslatot sem adni.
 
C

csocsike

Vendég
Itt majdnem mindenki, de van egy csomo allatokkal foglalkozo topicunk, nezd meg oket. :rolleyes:
 
Oldal tetejére