Criminal

Melitta témája a 'Kritikus szemmel' fórumban , 2015 Április 11.

 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Négy magyar erőszakolt meg egy külföldi diáklányt
  Csak egy napig szerette volna megtapasztalni a tisztelni való magyar kultúrát az a kolumbiai egyetemista lány, aki városnézésre érkezett Budapestre. Ebből végül az lett, hogy Érden négyen elkábították és egy autóban megerőszakolták.

  A még 2010-ben történt eset most került nyilvánosságra a Borson, miután sikerült elfogni a magyar állampolgárságú elkövetőket. A Budaörsi Járási Ügyészség 2016. május 10-én emelt vádat F. L. és három társa ellen védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotát felhasználva, azonos alkalommal, egymás cselekményéről tudva, több személy által elkövetett szexuális erőszak és aljas célból elkövetett személyi szabadság megsértése miatt.

  A vádirat szerint a Németországban tanuló kolumbiai lány április 10-én a Népligeti Pályaudvarról akart eljutni Pozsonyba, de lekéste az utolsó buszt. Ezek után döntött úgy, hogy megpróbál stoppal eljutni Szlovákiába.

  A vádirat szerint a lányt négy magyar férfi vette fel, és felajánlották, hogy ötven euróért elviszik. A nő beszállt az autóba, ám nem Pozsonyba, hanem Érdre vitték, ahol valamilyen "furcsa" kávét akartak megitatni vele, ám ő ellenállt, a kocsiból kiszállva segítséget próbált kérni. A vádlottak visszatuszkolták, majd altató-kábító hatású anyagot tartalmazó szénsavas itallal próbálkoztak, amitől az egyetemista elkábult.

  Érd külterületén ezután levetkőztették, az egyik magyar férfi a kocsiban közösült a lánnyal, miközben a többi magyar a mellét fogdosta, később viszont ők is megerőszakolták, végül Budapestre vitték, és a XI. kerületben egyszerűen kitették a kocsiból.

  Az ügyészség a jelenleg is előzetesben ülő magyar vádlottakkal szemben fegyházbüntetés, valamint közügyektől eltiltás büntetés kiszabását indítványozta.

  Propeller

  Nagyon sok az eroszakos buncselekmeny. Borzalmas.
  http://meteon.org/2016/06/08/leitat...-majd-levideoztak-ahogy-oten-megeroszakoljak/
   
  Utoljára módosítva: 2016 Június 9
 2. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Meggyilkoltak egy kétgyermekes magyar anyukát Angliában

  Párja végzett a 33 éves Melindával, aki az angliai Carlisle-ben élt. Az elkövetőt letartóztatták és bíróság elé álították.

  [​IMG]
  Forrás: Facebook
  A fiatal nőt múlt hét csütörtökön találták meg az Orton Road-i otthonában súlyos sebesülésekkel. Kőrösi Melinda még a helyszínen életét vesztette - adta hírül a BBC.

  Később kiderült, a rendőrség gyanúja szerint Melinda párja,

  a 29 éves Verebes Miklós meggyilkolta és háromszor meg is erőszakolta az élettársát.
  Justin Bibby felügyelő azt nyilatkozta, rendkívül ritka az ilyen incidens a környéken, de ennek ellenére további rendőrtiszteket vezényeltek ki a térségbe, hogy jelenlétükkel megnyugtassák a helyi lakosokat.

  [​IMG]Forrás: Facebook

  "Ha bárkinek bármi információja van az üggyel kapcsolatban, bármilyen hasztalannak is tűnik számára, kérem tájékoztasson bennünket"
  - fogalmazott a felügyelő.

  A rendőrség arról tájékoztatott, hogy az elkövetőt mintegy 12 órán keresztül hallgatták ki a nő halálával kapcsolatban. A keddi bírósági tárgyalás várhatóan november 25-én folytatódhat, ahol kiderülhet, hogy Verebes bűnösnek vallja-e magát az érintett vádpontokban - írja az Itv.

  Az atv.hu információi szerint a párnak két gyermeke is van.
   
 3. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Négy magyar férfit letartóztattak, mert halálra gázoltak 2 kislányt Oldhamben

  • Négy magyar férfit őrizetbe vettek az angiai Oldhamben, mert szilveszter estéjén halálra gázoltak két kislányt – írja az Independent.

   A 38 éves Hegedűs Gábor jogosítvány nélkül vezette az autót, amikor a 12 éves Helina Kotlarovat és a 11 éves unokatestvérét Zaneta Krokovát elsodorta 807-es Peugeot típusú gépjárművével. A 12 éves Helina a helyszínen életét vesztette, unokatestvére a korházba szállítás után hétfőn hunyt el.

   A vétkes sofőr és három utasa, Orsós Dávid (18), Kalányos János (50) és Pető Zoltán (49) a Copster Hill Road-on, az Ashton Road közelében, este 7 óra 15 perckor történt baleset után megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről, majd az autót 800 méterre a baleset helyszínétől otthagyták.

   [​IMG]
   A gépjármű, amivel a balesetet okozták

   A manchesteri rendőrség szóvivője elmondta, hogy 5 magyar állampolgárságú férfit tartóztattak le, de az egyik 23 éves férfit kihallgatás után szabadon engedték, ő a rendőrök segítségére volt a nyomozási munkában.

  • Újév első napján Hilena 19 éves nővére Sylva Kotlarova nyilatkozott a Sky Newsnak, elmondta, hogy ahogy meghallották, hogy mi történt, azonnal a lakásuktól mintegy 100 méterre található helyszínre siettek, de édesanyja amikor megsimogatta húga haját, ő már nem lélegzett és csupa vér volt az arca.

   [​IMG]
   A baleset helyszíne

   Bízunk benne, hogy „hős” honfitársaink elnyerik méltó büntetésüket! Sajnálatunkat és őszinte részvétünket fejezzük ki az elhunyt kislányok családjának.

   S.E.
   
 4. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Elfogták a rettegett szerbiai magyar bérgyilkost

  Dér Csabát sajtóértesülések szerint Prágában tartóztatta le a rendőrség.

  A cseh rendőrség tegnap este őrizetbe vette Prágában Dér Csabát, aki ellen európai elfogatóparancs van érvényben – közölte a Szerbiai Rádió-Televízióra (RTS) hivatkozva a Délhír nevű portál. A hírt később a Blic című lap is megerősítette.

  A lap szerint Szerbia és Magyarország mellett valószínűleg Hollandia is fogja kérni kiadatását, ahol egy horvát maffiózót likvidált tavaly.

  Februárban derült ki, hogy a Vajdaságban született magyar bérgyilkos Hollandiában is gyilkolhatott. A januári hírek még arról szóltak, hogy Belgrádban ölt meg hidegvérrel egy embert, emiatt az egész szerb rendőrség üldözi, a magyar hatóságok pedig tavaly novemberben adtak ki ellene nemzetközi körözést.

  A rendőrség szerint Dér Csaba volt az, aki tavaly szeptemberben a Szilas-pataknál lőtte agyon az előbb térdre kényszerített magyar vállalkozót, V. Lászlót. Dér azelőtt egy szarajevói börtönben ült, előtte pedig Újvidéken is gyilkolt, még 2004-ben, amiért szintén börtönben ült Szerbiában. Részletesen itt írtunk róla:
   

Megosztás