Családunk kedvence - háziállataink

Gabizita témája a 'Háziállatok' fórumban , 2004 Augusztus 18.

 1. Moszter

  Moszter Új tag

  Tacskóm van, és tündéri! Bár nem a békésebb fajták közé tartozik, de értelmes, kezelhető. Fügének hívják. A klikker módszer segítségével sokféle vicces dolgot tanult már meg, és nagyon élvezi ezeket a "foglalkozásokat". Velem együtt.
   
 2. zzsuzsa

  zzsuzsa Állandó Silver Tag

  szindi

  Sziasztok!
  Szeretném megmutatni a barátnőm vadászgörényét,amit a gyerekeitől" örökölt". Gondolom ismerős a helyzet,a "kisírt" kedvencekről.Itt jól sült el helyzet,kölcsönösen szeretik egymást.
  Szindibe egy macska kiváncsisága szorult!
   
 3. zzsuzsa

  zzsuzsa Állandó Silver Tag

  tolvaj

  Sziasztok!
  Szeretnék mutatni egy lusta tolvajt,akció közben.
  Sajnos,már nem él .
   
 4. Lizy05

  Lizy05 Állandó Tag

  Sziasztok!
  Nekem van egy 4,5 éves zsemleszínű labrador kiskutyám, nagyon barátságos kedves kutya. Eddig nem volt más állatunk, de kb. egy hete érkezett hozzánk egy koromfekete cica is. Reméltem, hogy nem lesz semmi gond kettőjük között. Első nap, amikor a cica meglátta a kutyát, annyira megijedt, hogy beszaladt egy nagy kupac vas alá az udvarunkon, és három órát ott töltött, én eközben meg a frászt kaptam, mert azt sem tudtam már a végén, hogy ott van-e még egyáltalán, vagy csak nem figyeltem, és kiment valahova.
  Aztán lenyugodtam én is, ő is, hívogattam, és kijött végül. Aztán mindig egyre közelebb merészkedtek egymáshoz, így egy hét után már ott tartunk, hogy a kutya nyalogatja a macskát, egymás mellett fekszenek, és még azt sem zavarja Bíborkát, ha a macska beleeszik a kajájába, amikor megkapja a nap végén. Bár erről a macskát igyekszem leszoktatni, mert hát azért ez így nagyon nem ok, szóval ezt nem engedem neki, de amikor megláttam, akkor csak lestem...
   
  Kufirc kedveli ezt.
 5. Snoopy, a tengerimalac

  Sajnos 2008-ban, a válásom után családi házból lakásba kellett költöznöm, a kutyáink a volt férjemmel maradtak.:( Mivel nagyon szeretem az állatokat és kislányaimat meg szerettem volna tanítani a felelősségteljes állattartásra, egy élőlény gondozására, így esett a választásunk idén áprilisban egy tengerimalacra. Hamar kis családunk kedvence lett!:) Kócos kis szőrével, édes kis pofijával és a még néha kicsit idegesítő hangjával belopta magát a szívünkbe!:)
  Ha megnézitek a fotót, megértitek, hogy miről/kiről is beszélek!;)
   

  Csatolt fájlok:

 6. skory92

  skory92 Állandó Tag

  nekem a kutyám lassan 8 éves, de még mindig tud érdekes dolgokat produkálni. múldkor levittem egy aluljáróba, és zokszó nélkül leügetett a lépcsőn, de feljönni már nem volt hajlandó. úgy kellett felhúznom, miközben végig vinnyogta a kb. 12 másodperces "borzalmakat". mindenki nézett, hogy mit kínzom a kutyámat. tökidióta. de azért bírom.
   
 7. Andrea 11

  Andrea 11 Állandó Tag

  Egy pitbull terrier: Nero, és egy sztaffbull: Nana.
  Imádom a fajtát. Az első kutyám is pit volt: Alex.
  Sajnos ő már nem él, de a fajtaszeretet megmaradt.
  A sajtó, a média bűnbakot csinált ebből a csodálatos, az emberhez minden körülmények között ragaszkodó, okos, szeretetreméltó lényekből. Pedig a legtöbbször az ember hibázik.
   
 8. pjotrka1977

  pjotrka1977 Állandó Tag

  A tengeri malacok édesek. A lányaim oda vannak értük..
   
 9. Skorponok77

  Skorponok77 Állandó Tag

  Nekünk 2 teknősünk van, egy sárgafülü ékszerteknős és egy térkép teknős. Jól elférnek egymás mellett, nem bántják egymást. A Szüleimnél van egy Berni-pásztor kutya és egy szürke macska. Érdekes, hogy ők is milyen jól elvannak. A Berni-t egyébként mindenkinek ajánlom. Igazi családcentrikus kutya.
   
 10. darkoscsaj

  darkoscsaj Állandó Tag

  mosó cica, nekem is kell egy ilyen
   

  Csatolt fájlok:

 11. Balázs8686

  Balázs8686 Állandó Tag

  Kedvenc kutyafajtám, a tacsi, imádja a gyerekeket!
   
 12. zsuzsané

  zsuzsané Állandó Tag

 13. heni2626

  heni2626 Állandó Tag

  Nekünk is van két kutyusunk : Marcipán és Rozália!:D
   
 14. Clara09

  Clara09 Állandó Tag

  Nagyra nőtt törpe uszkár kutyusunk Negró. Csányi Vilmos után szabadon férjem szőrös gyereknek hívja.
   
  judit 58 kedveli ezt.
 15. zozyk

  zozyk Állandó Tag

  Itt az én kiskutyusom:
   
 16. judit 58

  judit 58 Állandó Tag

  Szia!

  Nagyon édes a kutyusod. Nekem is van egy ezüst uszkárom. Ő milyen fajta??
   
 17. placaaaa

  placaaaa Állandó Tag

  Nekünk három kutyunk van. Bijou,(Bolognese) Pacasso ( csivava) és Hercules (keverék)
   
 18. judyh

  judyh Állandó Tag

  Kedvenc fajtáim: magyar vizsla, golden retriver, német juhász, kuvasz, francia bulldog, westie, csau-csau. + a világ összes elhagyott árva kutyája. Még jó hogy nem tudok a sajátjaim miatt hazavinni.... Erről story: a jelenlegi lány kutyám - Tina - egy talált kutyus. Úgy történt, hogy egy tavaszi vasárnap reggel korán lementem a közértbe. Már messziről láttam, hogy a közért még zárva és ekkor a túloldalt megmozdult a gazcsomó. Azt hittem egy kis tacsi kóborol arra, gondoltam megnézem és addíg kinyit a közért, majd akkor veszek kenyeret. Közelebb érve láttam, hogy nem egy tacskó, de nem is felnőtt kutya. Kb 6 hetes lehetett, odamentem és megkérdeztem: - Hát te hogy kerültél ide? Erre Ő megörült, hogy végre valaki és gyorsan lábaim közé telepedett, majd elszundított a lábfejemen. Ott álltam a sarkon várva a közért nyitására, hogy vihessek haza kenyeret és lábamnál a kölyökkutya. Nem volt nehéz dönteni. Később visszajövök kenyérért! Most kutyát viszek haza! Otthon a párom várta reggelire a kenyeret és mondtam neki, hogy ne legyen mérges, visszamegyek kenyérért, de EZT nem hagyhattam ott, ekkor mutattam meg neki. És láss csodát Tina meghódította pár perc alatt. Ennek 5 éve és csodálatos kutya lett belőle. Azt hiszem ezt hívják jó döntésnek.
   
 19. erzsebete

  erzsebete Állandó Tag

  Nekem egy olyan cicám van,aki ha sírok megvigasztal,a mellkasomra fekszik s úgy dorombol.Ő is és én is nagyon szeretjük egymást.
   
 20. pumi007

  pumi007 Állandó Tag

  Nálunk az egész család odavan a kutyákért, kár, hogy nem leeht! Minél nagyobb, annál jobb. Viszont a környák összes kutyáját nlvről ismerjük, szeretjük
   

Megosztás