Családunk kedvence - háziállataink

Foltika44

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem egy beaglem van és egy ékszer teknősőm.Nagyon szeretem őket.:)A kis kutyám nagyon rossz, mindig rá valamit, szeret kikészíteni minket ezzel.:)Ha sétáltatom, sose arra megy amerre szeretném.De azért imádjuk!
 
F

fülesmaci93

Vendég
2493524012_33e00877a8.jpg
 

horvathc

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

A mi családi kedvencünk egy tarisznyarák, a neve Dezső! :D Haláli egy állat....komolyan! Majd lehet, rakok fel képet róla. :)
 

Moncsie

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem egy nagyon szép beagle és pincsi keverék kutyusom van, aki a leghiperaktívabb kutya akit valaha is láttam.
Ezen a képen kivételesen alszik :p.
 

horvathc

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekünk egy tarisznyarákunk van itthon, a neve Dezső! :grin: Haláli egy állat....komolyan! Majd lehet, rakok fel képet róla. ;)
 

kata1961

Állandó Tag
Állandó Tag
A kutyámat pamacsnak hívom, mert olyan kicsi mint egy pamacs, és olyan szőrgombóc is. Imád játszani, és nagyon szereti a gyerekeket.
 

babi45

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is a macskások táborához tartozom.Volt egy nagyon szelid,kedves cicám,aki 9 évesen nagyon beteg lett.Utána örököltem egy fehér,nagyon öntörvényű macskát.Sokszor előfordul este,hogy "harcot " vívunk,ki jut előbb az ágyba.
 

SzeptemberMacska

Állandó Tag
Állandó Tag
Van egy macsekom,pici kora ota velünk van,szoba tiszta,csak az utobbi idöben nem tudni miért csinálja,de az ajtó elé piszkit !!vagy pisil,vagy kakál mert éjszakára ki zárjuk az elöszobába,mert éjjel rá jöt a mászkálás,mindenre felmegy lever tehát nem hagyot minket aludni,talán bosszú bol csinálja ezt és ezért piszkit az ajtó elé??,:(

Biztos lehetsz benne, hogy bosszúból csinálja. Dühíteni akar benneteket. Én csak tudom! :)
 

Julo

Állandó Tag
Állandó Tag
Volt egy gyönyörű cicánk, sajnos nem bírt magával.... kiskamasz kandúr volt, és elütötte egy autó.
 
Oldal tetejére