Családunk kedvence - háziállataink

erkass6

Új tag
Sziasztok! Nekem egy pár fiatal Bernáthegyim van. ne tud valaki valami jó gyógymódot szőrtüsző atkára? a lány sajnos beteg, már minden létezőt kipróbáltunk, de nem javul. ha valaki tud valami jót, kérem irja le.
 

nor2

Állandó Tag
Állandó Tag
Szlovák tátrai csuvacs. Igaz öregecske már, de azért a papucsot még mindig szívesen rágcsálja :)
 

szisusz

Állandó Tag
Állandó Tag
Két nagyon dili kutya. Egymás mellett szaladgálnak, rágicsájlák egymást, és dobnak egy hátast, ha megközelíti valaki a családból: követelik a kis nyavalyások, hogy vakargassuk a hasukat.
 

kullango

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem egy aranyos 3 éves nöstény tengerimalacom van,és egy aranyos hörcsög:)
Ha a tengerimalacot ilyen korában pároztatjuk először, akkor a szülésbe bele is halhat?

Szia!

Én úgy tudom, hogy ha a nőstény malackát nem pároztatják a nagylánnyá érésekor rögtön, akkor később már nem szabad, mert becsontosodik a medencéje, és belepusztul az ellésbe.
 

bevus

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem három rottweilerem. Sokkal okosabbak és kezelhetobbek,mint gondolják. És egy leguánom-Igi, na vele sokkal nehezebb, mint a kutyákkal. Akaratos és konok.De imádom
 

blaba

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem egy lüke kutyám és most már csak 2 kölyökcicám (+ az anyjuk, meg a szomszéd macskája.). Egyet a kiscicák közül tegnap örökbefogadtak:)
 

Allgee

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Nekem volt tengerimalackám, már viszonylag nagy volt mikor vettük. Egyedül volt a csaj, de nem unatkozott sokáig mert szült 3 szép tarka kicsit. Pont olyanokat mint amilyenekkel együtt tartották az előző gazdái. Hát jól meglepődtünk a hirtelen szaporulaton. Mindegyik egészséges volt és mamát sem viselte meg a szülés. Bár ez lehet hogy szerencse is volt. Ez pár éve történt. Azóta lett egy hófehér cicám. Szintén lány de Guszti lett a neve. :) A család egyöntetű szavazással választotta e nevet. :) Nagyon hiperaktív a drága. A szemei pedig... Az egyik azúrkék, a másik sárga és hálistennek nem süket arra a fülére ahol kék a szeme. Pedig ezzel ijesztgettek. Most is épp itt virgonckodik, ő akarna gépelni. No most így hirtelen ennyi. Illetve nagyon szeretnék még egy leguánt! :D Puszi
 

raffia4853

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem 2 gyönyörü kuvasz kanom van. Az egyik 8 éves mult, a másik 2 éves volt juniusban. Most ugyan folyik a rangsorvita, de máskülönben két kökemény fehér farkas, cicaszeretettel. Régi kuvaszos vagyok, minden rossz hirük csak félrenevelésböl ered,.megbizhat bennük, akinek a házát örzik.:D
 

Allgee

Állandó Tag
Állandó Tag
Hy raffia! Ha valami csoda folytán meglesz a szép kis házacskám biztosan tartok majd kutyust is. Kuvaszra gondoltam, vagy esetleg labradorra. Te ismered a kuvaszokat... gyerekekkel mennyire jönnek ki jól? Nagyon kicsik mellett is bátran lehet tartani? Mire meglesz a ház addigra szerintem a baba is ;) és eddig még csak a macskuszommal kellett boldogulni. Szivesen fogadom ha van valami jó ötleted, tanácsod. Ill. bárkinek még. Szép napot&pussz!!!
 

Csika27

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem két istenátka rossz kutyám van! Egy malamut és egy berni pásztor-óriássnaucer keverék. Nagyon édesek és persze nagyon rosszak! Óriási a mozgásigényük és hatalmas az étvágyuk!:)
 
Oldal tetejére