Családunk kedvence - háziállataink

lily0711

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok.otthon apukáméknál van 15 kutya, és sok háziállat nekem a párommal van 2 akvárium 400 és 100literes afrikai sügerekkel többnyire és 2 nagy hörcsi a 9 kicsinyükell.
 

Csillacsaj

Állandó Tag
Állandó Tag
:)

hello, van ötletetek, hogy egy négy éves gyereknek, aki imádja az állatokat, milyen háziállat való? Természetesen mi, szülők is "beleszólnánk" a nevelésbe. A legnagyobb vágya egy kígyó (!!!)/sikló. Vélemény? köszi


Lehet, hogy elfogult vagyok, de én nyuszit vennék egy kis gyerkőcnek! :) A mi nyulunkat egy 1 éves kislánnyal "ismerkedtettük" össze, és nagyon tetszett neki, csak úgy kuncogott! :D A nyuszi picit megijedt azért....:D
 

Hekate

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem Plüssmacit.
Négy éves!!! az állatok harapnak, karmolnak, csípnek, rúgnak. Nem lehet szeretgetni, vele aludni stb. Gondold meg!
 

edmam

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy 4 éves keverék óriási, de jámbor kutyánk van. Utcai kóbor állat volt, héhány hónapos, amikor befogadtuk. Előtte komondorunk volt, még élt, amikor ez az új kutya a házhoz került.
Van egy 14 éves macskánk is. Nagyon értelmes állat, ha hazaérkezünk munkából, ő is kijön a kapuhoz üdvözölni bennünket. Sajnos már öreg.
Kell majd egy új macska, mert amióta ő megvan, ez az első tél amikor az egerek bepofátlankodnak a garázsba...
 
huh. nálunk régen állatkert volt. görény, kutya, macska, madár, nyúl minden.
most jelenleg 2 beagle kutyusunk van, az egyik 2 a másik 3 éves, kanok. hozzájuk még jön 2 nyúl és egy tengerimalac, illetve 3 gerle.
 

Ronel123

Állandó Tag
Állandó Tag
Helló. Nekem csak egy kutyám és egy macskám van,de nagyon szeretem őket. A kutyát Johhnynak hivják, a macskát peddig tökösnek :D.

Üdw
 

csitri54

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem volt egy nagyon szép németjuhász kutyám,de sajnos már elpusztult.Nagyon szerettem ezért még nem tudok másikra gondolni.
 

judiq

Állandó Tag
Állandó Tag
velünk két kutya él.
egy fekete labrador: lord astor, akinek csak 3 lába van. előző gazdájánál megszökött és egy vonat elvitte a jobb hátsó lábát. ennek ellenére úgy fut mint a nyúl!
a másik egy öleb. bishon havanase. 2 éve karácsonykor kaptam a gyerekeimtől.
sok örömet okoznak nekünk.
tél elején elajándékoztam a vadászgörény lánykát. most egy tanyán él, erdő mellett.
 

burhán

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem egy keverék kutyám van. Egy golden retriver anya és egy malamut keveréke. Szuka, és azt gondoltam hogy meg tudom akadályozni hugy kiskutyák legyenek. Sajnos nem így történt, átrágta magát a szomszédék öreg farkaskutyájához. Így most várom a fejleményeket.:(
 
Oldal tetejére