csiszka

csiszka

Új tag
Védekezés


Azt mondták, várjak. Nem telik sok időbe. Csak 20 perc. Nem is mondták. Túlzás így kifejezni. Csak olvastam. Vagyis ki volt írva, mindenki olvashatta. Nem is nekem szánták. Nem csak nekem. Ha akkor, ott nem én ülök, hanem valaki más, ő is ugyanezt olvashatta volna. Hogy pár perc az egész. Meg hogy várjon türelemmel. Rögtön kész lesz. Általában 5-20 percnél nem tart tovább. Sokmindentől függ.
Sokmindenre oda kell figyelni egy ilyen vizsgálat során. De minek is gondolkodom ilyesmin. Most csak ülök és várok. Az eredményre. Bárcsak tudhatnám, hogy halad a ’rutinellenőrzés’. Mert sokan így nevezik. De valójában sokkal többről van itt szó. A végső eredmény számít. Hogy fertőzött-e, vagy sem. Könnyű megkapni. Mindenki ki van téve a fenyegetésnek. A vírus könyörtelen. Ha egyszer bekerült, ellenszert találni szinte lehetetlen. Várok. Várok. Még mindig várok. Talán ideje lenne megnézni az eredményt. És megvan! Kezemben a frissen nyomtatott lap. Óriási vérvörös betűk: FERTŐZÖTT!
Nem hiszek a szememnek. Végig reménykedtem, hogy talán mégsem ennyire rossz a helyzet. Pedig én mindent megtettem. De mégsem volt hatásos a védekezés. Nem is csak egy vírus. Rengeteg! Fel sem tudom fogni, egyszerűen el sem hiszem, amit látok: W32.Korgo.V, W32.Spybot.Worm, [email protected], Backdoor.Berbew.I. Mind az én számítógépemen.
 
Oldal tetejére