Demokrácia egy szuper demokratikus országban.

57310

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Csak úgy eszembe jutott:
Valahol itt egy fórumnyitón mintha azt olvastam volna, azért van szükség politikai fórumra is, mert - szó szerint idézem "... Mo-on sok iro szamara, egyre jobban szukul a demokratikus felulet..."
--------------------
És most mit olvasok:
Felháborító cenzúra az egyetemen: nem lehet kritizálni a Fideszt!


"A kanadai liberális párt egykori elnöke, a Közép-európai Egyetem (CEU) rektora, Michael Ignatieff a kormány és az intézmény kapcsolatát „teljesen pozitívnak” minősítette, s az intézmény oktatóitól „fegyelmezett magatartást” vár el; utalt arra, hogy „az egyetemi szabadságot bölcsen kell kihasználni”; vázolta az öncenzúra szükségességét; leszögezte, hogy mostantól az egyetem nevében kizárólag ő nyilatkozhat; kijelentette, hogy az egyetem nem avatkozik bele a pártpolitikába, de hogy mi minősül pártpolitikának, azt majd ő dönti el; továbbá lemondtak az egyetemen egy előadást, amely a Fideszt kritikailag érintette volna, s ugyancsak lemondták a Momentum Mozgalom tervezett fórumát."
----------------
Ez az egyetem ezt vallja magáról:

Intézményünk teret nyújt különböző, sőt néha ellentétes álláspontok találkozására, és kinyilvánítására.
-----------
De ha a vélemény - amit ezek szerint csak ő tolmácsolhat a sajtó felé - nem felel meg a nézetének, akkor bizony kemény cenzúra következik!



http://pestibulvar.hu/2017/02/20/felhaborito-cenzura-az-egyetemen-nem-lehet-kritizalni-a-fideszt/

https://www.ceu.edu/hu/kee
 
Utoljára módosítva:

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Minden vitatol minden mas ervtol tavol tartja magat a kormanyzati funkcionarusok.
Nem is ertik miert ellenzik az Olimpiat.
A Gyarfas balhe, a Vb, rendezese ami ha a reszleteket nem is tudjuk de hogy pancser tervezes az 1000%.
a 17 milliardbol mar 100 milliardnal jarnak, es ez nem olimpia sokkal kisebb igy melle loni ,most hogy ki csinalta ,hogy szamolt, hogv lett ez a halom penz......elkoltve ....es me gnincs is kesz.
Az olimpia ezeres milliardokba kerulne az hogy vegezne a tervezetthez kepest ha vb a minta mar ki se lehetne mondani akkora osszeg.
Mit lathat egy BP a Dagalyt lenyultak a "nep"tol beton koloszus, mint akar a 70 evekbe amiket epitettek es arany arba nem kimelve a fakat a kornyezetet stb.

Csak úgy eszembe jutott:
Valahol itt egy fórumnyitón mintha azt olvastam volna, azért van szükség politikai fórumra is, mert - szó szerint idézem "... Mo-on sok iro szamara, egyre jobban szukul a demokratikus felulet..."
Szoval ironak tetszik lenni? mert ha igen semmi akadalya hogy irjal, cikkeket.
Hogy itt cikkeket bemasoljal arrol nem volt szo, es szukseg sincs ra.
 
Utoljára módosítva:

57310

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Melitta!!
"Szoval ironak tetszik lenni?"
Ahhoz milyen igazolás kell?
Valamit már írjál le , úgy ahogyan szeretnéd.
Egy másik fórumban, ahol szerinted tilos a politika, de rendszeresen az van napirenden, kioktattál, hogy az Országászatban lehet szabadon politikai jellegű hozzászólást írni.
Ez az, ugye?? Most lehet, vagy nem lehet?
Vagy itt csak azt , ami nem bántja egyesek lelki világát?
És te milyen felkészültséggel rendelkezel ahhoz, hogy megállapítsad, hogy én ki vagyok. Író, vagy csak gyakornok?? Az, hogy cikkemben a lényeget bemásoltam, arra ott a jól látható idézőjel, ami azt jelenti, hogy azok más szavai.
Ha most valaki elkezdene a te hozzászólásaidban idézeteket keresni, amit példaként hoztál máshonnan, bizony sok-sok idézőjel kellene oda.
De a könyvek befényképezése is abba a kategóriába tartozik.
Amit te tudni vélsz rólam, ( régi, és még régebbi dolgok) az nagyon félrevezető számodra., erre mindig is nagyon ügyeltem. Itt is a facebookon is!! Összesen 2 ember tudja itt, hogy valójában ki is van a profilom mögött. De jó! könyveld el , hogy írogatok, vagyis író vagyok. Bár ehhez Magyarországon nem kell vizsgát letenni, és igazolni. Az pedig, hogy az általam leírtaknak mi köze a válaszodban felvetett olimpiához, azt nem értem.
Azt hiszem, hogy itt ebben a szabad fórumban, ezek a most leírott szavak nem képzik kirúgás kockázatát.
Én többet sehová nem írok, ahol te jelen vagy.
Mert ahol te vagy ott csak az összeugrasztás, politikai marakodás, és egymás kifikázása látható.
Maradok a barátaimnál, ( zenénél, fejtörőknél....) ahol politikai hovatartozás nélkül, kellemesen töltjük el az ittlétünk idejét.
 
Utoljára módosítva:

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Semmi akadalya hogy irjal cikkeket, de hireket nem kivanunk duplazni.


Gondolod nekem tobb infom van akar rolad akar barkirol ?, nagy tevedesben vagy. Annyit tudok rolad amenyit te magad megadtal es minden nyilvanos kiveve amit magad bejeloltel hogy nem publikus. Ilyen pl az email cimed amit szinten le tudsz allitani, nem mintha valaha az eletbe zaklattalak volna akar emailbe akar privibe.
 
Oldal tetejére