Donald Trump vagy Joe Biden nyer?lehet szavazni...

Donald Trump vagy Joe Biden nyer?

  • Donald Trump

    Szavazat: 17 37.0%
  • Joe Biden

    Szavazat: 29 63.0%

  • Összes szavazó
    46
Ma tartják az Egyesült Államokban az elnökválasztást, ahol Joe Biden és Donald Trump mérkőzik meg az elnöki címért.

A választásnak Biden az esélyese a felmérések szerint, a fő kérdés azonban az, hogy a felmérések mennyire tévednek, és mekkora lesz a részvétel. Az is fontos tényező, hogy a levélszavazatokat mikorra tudják megszámolni, így egyelőre nem világos, mikor lesz végleges eredmény. Mindenesetre a magyar idő szerint ma hajnalban szivárgó eredményekből már levonhatunk következtetéseket.

upload_2020-11-3_20-15-48.jpeg
 
Hu de nagy az érdeklődés ! :D

A szavazatok kiszámolását megállítani olyan
mintha az első gól után lefújnánk egy labdarúgó mérkőzést, nehogy megváltozzon az eredmény.

Nézem a magyar közmédia adását az elnökvállasztásról és meg kell állapítsam
 
Tramp, mert addig csavarja a dolgot, amig a legfelsőbb bíróság dönt, ahol az Ő pártja van többségben :D Amúgy aki ott él mondja már el, hogy igaz az, hogy egyes államokban a személyit sem kérik el, ha szavazni akarsz, vagy ez csak egy újabb őrültség ami a neten terjed?
 
Hu de nagy az érdeklődés ! :D

A szavazatok kiszámolását megállítani olyan
mintha az első gól után lefújnánk egy labdarúgó mérkőzést, nehogy megváltozzon az eredmény.

Nézem a magyar közmédia adását az elnökvállasztásról és meg kell állapítsam
miutan Floridat megnyerte Pennsylvania dont
 
A jogsi a személyi. Mert fényképes. A levélszavazással lehet a leginkább csalni. Hogy tényleg csaltak-e, nem tudni. De tény, hogy úgy tűnik minden levélszavazat Bidenre ékezett. Ennek mekkora az esélye? Kb. mint az, hogy a 70-80 ezer Angliában élő magyar mind O1G-re szavazott 2 éve. ;-)
 
Az is találgat, aki szerint nem csaltak. Sőt, 4 éve is minden demokrata csalást kiáltott és újraszámolást követelt. Pedig akkor nem voltak szembetűnő, kirívó anomáliák, csak annyi történt, hogy az exit pollok szerint magasan esélyes jelölt, aki mellesleg a kampányok történetében a legtöbb pénz költötte, alulmaradt egy nímanddal szemben. Megjelent egy statisztikai analízis Bidenék szavazatairól (és elég furcsa görbéket mutatnak, ellentétben az összes többi jelöltre leadott szavazatokkal), bár nem tudom, hogy az adott módszer használható-e efféle szavazások monitorozására. Azt a matek-szakosok jobban tudják.

Lám-lám, mégsem magyar találmány, hogy a vesztest rögtön csalást kiált...
Igen, ez mindig így van. Nem csak a republikánusok esetében. 1998 óta minden magyar választáson megy a csalózás. Egyébként valószínű, hogy sosem alaptalanul. Csak nehéz (lehetetlen) ezt bizonyítani.
 
És csak halkan jegyzem meg, hogy pl. 2000-ben Al Gore támadta meg a választás eredményét (akkor pl. az egyik újraszámolt állam Florida volt, ahol a gyanú szerint majd 2%-nyi demokrata szavazat tűnt el), és a legfelsőbb bíróság végül 36 nap után hagyta helyben ífjabb Bush győzelmét. Szóval megint csak azt tudom mondani, hogy ez nem arról szól, hogy valaki nem tud veszteni.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Kathreen wrote on sziporka78's profile.
Szia! Most olvastam Amanda Bouchet A Promise of Fire könyvének fordítását és oda és vissza vagyok tőle. Köszönöm, hogy általad olvashattam. Nagyon jó a fordítás és tűkön ülve várom a következő köteteket. :dr_24::)
Sziasztok!
Valakinek megvan 6.o-os angol project unit 2.,3.,4-es felmérője?
Előre is köszi
Borsi Ági wrote on Kerecsenyné Szilvia's profile.
Sziasztok,
Jól láttam, hogy a Full blast 3-ból kétféle teszt van fent? Melyik a legújabb? Tudtok segiteni kérlek? A full blast legelső részéhez tartozó tesztet keresem.
Nagyon köszönöm előre is:)
Sziasztok!
8. osztályos történelem Ofi-s témazáró keresem nagyon, köszönöm
Sziasztok, Richard Templar könyveket keresek :)

Statisztikák

Témák
36,310
Üzenet
4,369,023
Tagok
588,627
Legújabb tagunk
deesygyorgy
Oldal tetejére