Hírek Drasztikus írást tett közzé az ördög ügyvédje: “Orbánék sajnos már a saját népük ellen fegyverkeznek!”

Orbánék nem fogják békésen átadni a hatalmat jövőre….
Érdekes dolgokat vásárolt az idén a pszichopata szörnyeteg Kövér László felügyelete alá tartozó Országgyűlési Őrség.A parlamentet védő, 400 fős fegyveres szervezet eddig is külföldi kommandós egységeket megszégyenítő fegyverarzenált halmozott föl.
Most azonban a tömeg oszlatáshoz kiválóan alkalmas gránátvetőt és mesterlövész puskát is rendszeresítettek.

Kövér magánhadserege, azaz a parlamenti őrség idén váratlanul rendszeresített egy Accuracy AT 308-as speciális mesterlövész puskát, amivel akár 800 méterig lehet nagy pontossággal lövéseket leadni, vagyis a Parlament tetejéről elég magabiztosan el lehet találni egy Margit hídon lévő célpontot….

Mondjuk egy tüntető embert?!

Az aljas és gátlástalan orbáni diktatúra mindent el fog követni bűnös hatalma megőrzése érdekében, akkor is, ha elvesztik majd jövőre a választásokat!


Ezért vásárolták Orbánék például azokat az elavult, de városi harchoz ideális német Leopárd páncélosokat is, amelyeket gátlástalanul bevetnének egy forradalmi tömeg ellen Budapesten!


Erre sajnos fel kell készülni a magyar társadalomnak és a NATO egységeinek, illetve az ENSZ békefenntartó erőinek is!


mg.png


Maróth Gáspár védelmi fejlesztésekért felelõs kormánybiztos egy AR-15-MX gépkarabélyt tart a kezében a HM Arzenál Elektromechanikai Zrt. kiskunfélegyházi gyárában tartott bemutatón 2020. november 6-án.

A német-magyar ipari együttmûködés révén a HM Arzenál Zrt.-nél folytatódik a bajor Unique Alpine AG mesterlövész- és vadászfegyvereinek gyártása. MTI/Rosta Tibor

fegyver.png
 
Egyetlen rendbontás vagy tüntetést sem szabad lenne úgy feloszlatni, hogy közben teljesen vétlen áldozatok szenvedjenek maradandó egészségkárosodást. Főleg nem a rendőrök által, akiknek a feladatuk éppen a civil lakosság védelme lett volna.
Ha a civil lakóság egyik része kővel dobál, nehéz őt megvédeni. Az én homlokomra sem volt írva, hogy csak (intenzív) bámészkodó vagyok.
 
Azert tuntetes es tuntetes kozott kulonbseg van. Annak nevezni kockakoveket felszedni es azt dobalni , felgyujtani a tv szekhazat mindennek lehet mondani csak tuntetesnek bekes tuntetesnek nem.Aki oda ment a balhe miatt mentek , hisz az parlamentnel voltak tuntetesek es felszolalasok ott meg bekesen, csak addig zrikaltak a tomeget meg elindult a Tv hez.
 
Utoljára módosítva:
Kedves Melitta .
Mi át éltük köszönjük.
De soha többet nem kérünk Gyurcsány Ferencből .
Őn meg onnan Torontóból ne karja meg mondani hogy mi a jó nekünk :mad2:
És ne terjesszen áll hireket !!!!
 
Kedves Melitta .
Mi át éltük köszönjük.
De soha többet nem kérünk Gyurcsány Ferencből .
Őn meg onnan Torontóból ne karja meg mondani hogy mi a jó nekünk :mad2:
És ne terjesszen áll hireket !!!!
Alhir amit a sajat szemeddel is latsz? Nem kene elmenni szemuget csinaltatni?
Hol olvastad hogy Gyurcsany ujra indul ? Jo ha mashol nem de nalunk tajekozodhatsz a legfrissebb esemenyekrol ami ugy van hogy MZP indul az ellenzek Miniszter elnokenek tavasszal mert megnyerte az ellenzek elovalasztast.
/Amibe szinten GYurcsany nem indult/
Mi kettos allampolgarok vagyunk es meg ha neked nem is tetszik annyi jogunk van hogy velemenyt alkossunk sot meg szavazhatnank is amit tobbsegunk nem tesz meg, mint az erdelyiek ,felvidekiek stb.
POnt azert nem megyunk szavazni hogy veletlenul se a szukeredmenynel ne a mi szavazatunk dontse el Mo politikai vezetot ,hisz mi a szavazasunk eredmenyet nem elvezuk, neked meg nem akarunk rosszat.

HAjra 500 Ft feletti benzin ar remelem tapsolsz kello utembe Orbannak erte.
NEm akarod megszamolni hanyan fertozodtek meg a beke menetes buliba? Remelem te nem vettel reszt benne mert igazan nem kivanom hogy covidos legyel.
NEm terjesztek alhireket de 31ezer ember halt meg.
Tiborc ur lopasa se alhir, se a tobbi szarkae se alhir , olvasgass Hadhazy szinte naponta postolja ki, a milliardos lopasokat. Szolj ha nem tudod ki Hadhazi ,mert ugy latom nem igen vagy kepben a MO esemenyekbol, ha meg azt se tuod GYurcsany nem indult az elovalasztasokon. Lehet Gyurcsany fobias vagy?

Azert jo ha tudod te jottel egy canadai oldalra azaz sok torontoi emberhez, ergo nekunk ne mond meg mirol beszelhetunk es mit.
 
MIkor kocsikat borogatnak , gyujtogatnak utca kovekt szednek fel es kalakaba hajigaljak a randorokre , a vilagon sehol nem lehet meguszni az ilyen tetteket. Nyilvan aki kimegy oda randalirozni es rombolni , epuletet felgyujtani azt amivel lehet megallitjak.
AZ akkori M1 tv mutatta hogy a szekhazba egy halom rendor a foldon komoly serulesekkel, akiket a hatso bejaraton menekitett ki a mento tuzolto rendorseg.
HA valoban kilottek valaki szemet sajnalatos dolog de mit gondolt virag esovel fogjak varni a terkovekkel hajigalo embereket?
NAgy szerencse hogy nagyobb tragediak nem tortentek es halom aldozata nincs ennek orjongesnek.
Melitta! Egy embernek lőtték ki a szemét és nem embereknek. Ez már megint valami OV-féle félremagyarázás. Továbbá nem célozva, akarattal, hanem véletlenül, mert az ipse épp lehajolt.
Nem érhető el leírás a fényképhez.
12 mm gumi lövedék


12 mm-es gumilovedék
Ezek a puskák kb. 16-os, vagy 20-as bock vadászpuskák. (Bock = egymás fölött két cső.) A patronokon látni, hogy kevés puskapor van bennük.
 
Újabb írást tett közzé az ˝ördög ügyvédje ˝....
Megtörtént az első reakció is rá....
Varga Judit szerint a vele kapcsolatban a blogon felhozott állítások mindegyike valótlan, ezért is tesz feljelentést.
 
a következőket hozta a google

Varga Juditról ígér szivárogtatást, de más politikusok nevei is felbukkannak legújabb bejegyzésében.

„Januártól aktivizálom magam. Addig is puszilom Varga Juditot, aki csak azért nem rúghatott labdába Novák Katalin mellett - és nem lett köztársasági elnökjelölt -, mert a lányokat (is) szereti, és létezik pár fránya felvétel erről, valamint a Völner-féle korrupciós ügyben betöltött szerepéről. Tünde és Timi, tőletek előre is bocs. Hol ropognak a fegyverek, vér is folyik” – olvasható Az ördög ügyvédje hétfői Facebook-posztjában.

Az ördög ügyvédje legutóbb szeptember 1-jén posztolt, amikor Polt Péter legfőbb ügyésznek üzent a Borkai-videó szivárogtatása miatt indult nyomozással kapcsolatban. A Fővárosi Főügyészség október elején emelt vádat két emberrel szemben a szexvideó miatt. A vádirat szerint az egyik vádlott egy ügyvéd foglalkozású férfi, míg a másik többszörösen büntetett társa, akinek a segítségével hozta nyilvánosságra a felvételeket 2019 szeptemberében. „Az ördög ügyvédje” oldalt a tettestárs hozta létre, a hozzá kapcsolódó Facebook-hirdetéseket pedig a jogász bankkártyájáról fizette.
Bár az ügyészség közleménye nem nevezte meg, de Czeglédy Csaba DK-s politikus, ügyvéd korábban elismerte, hogy őt tartják az „ördög ügyvédjének”, ki is hallgatták gyanúsítottként. A szombathelyi képviselő azt mondta, büszke lenne rá, ha ő lenne a háttérben, zseniálisnak tartja az "ördög ügyvédjét", sajnálkozott, hogy nem ő az, egyben azt is kijelentette, a nyomozók rossz nyomon járnak.
 
Köszönöm!
Így nem kell keresni :)

S nem is tudnám megnézni, most kiderült:
Csatolás megtekintése 1835190
...nem Facebook-ozom.

Szóval, nem tudom, mit írt - lehet, nem is baj.
Köszönöm!
Így nem kell keresni :)

S nem is tudnám megnézni, most kiderült:
Csatolás megtekintése 1835190
...nem Facebook-ozom.

Szóval, nem tudom, mit írt - lehet, nem is baj.
Varga Judit és N. Tünde és Sz. Tímea
Love is love
️‍
️‍
️‍

egy normálisan működő társadalomban nincsen ebben semmi szégyen
kedves Judit, a családod már úgyis tudja
hát hajrá!
 
Varga Judit és N. Tünde és Sz. Tímea
Love is love
️‍
️‍
️‍

egy normálisan működő társadalomban nincsen ebben semmi szégyen
kedves Judit, a családod már úgyis tudja
hát hajrá!
Köszönöm!
Hááát!

Ami igaz, az igaz: egy normális társadalomban tényleg nincs mit szégyellni a másságon.

Ez annak hír, akinek fontos, hogy mindenki csak hetero kapcsolatban éljen, s azon túl nincs élet.

Magam, bár elképzelhetetlennek tartanám, hogy egy nő közelítsen hozzám, de ugyanígy jogosnak tartom, ha valakit egy férfitől ver ki a víz.

Ha ez lenne a legnagyobb gond a világban, boldog lennék.
 
A tájékozottabbak számítanak VJ-filmre. Terelésnek gondolják Mártha Imre kikezdését. Mártha is a bírósághoz fordul, bár a kóstolgatása olyan amatőr szintű, hogy a kommentelők pár perc alatt bebizonyították, hogy ez a fagyi visszanyalt a fidesznek.

 
Ez itt Habony, a műstukkó-készítő.
1640724071848.png


Mártha Imréről legalább azt tudjuk, hogy Cambridge-ben végzett (s nem 6 hónapot töltött ott egy tanfolyamon, mint Orbán), s elég magas beosztásban dolgozott nemzetközi cégeknél ahhoz, hogy legyen mit a tejbe aprítani.
De Habony kicsoda?
S honnan van pénze egy 173.000.000, azaz 173 milliós órára?
(Azért megnyugodtam, hogy ingyen hozzák házhoz.)
1640724621990.png
 
Utoljára módosítva:
Folytatódik az adok-kapok...
Az igazságügyi miniszter leszögezte, hogy a személyével kapcsolatos minden, az említett oldalon megjelent állítás valótlan, ezért ismeretlen tettes ellen rágalmazás vétsége miatt feljelentést tesz, „a hazugságot tovább terjesztő sajtóorgánumokkal szemben pedig a megfelelő büntető- és polgári jogi lépéseket, szükség esetén, szintén megteszem”.

Erre válaszul az Ördög ügyvédje ismét megnyilvánult a legnagyobb közösségi oldalon. Szerinte beszédes, hogy „még a kormányellenes sajtó egy része által is gyáva módon agyonhallgatott" posztjaira egy miniszter kénytelen reagálni. „Szakmabeliként pedig egy kicsit többet vártam Öntől" – tette hozzá. Posztjában felteszi a kérdést, „mióta alkalmas a becsület csorbítására annak állítása, hogy egy nő a lányokat is szereti?"
VARGA JUDIT AZ ÖRDÖG ÜGYVÉDJÉNEK ÚJABB POSZTJÁRA NEM REAGÁLT, AHOGY KORMÁNYPÁRTI POLITIKUSOK SEM SZÓLATLAK MEG AZ ÜGYBEN. AZ ELLENZÉK RÉSZÉRŐL CSEPEL ÉS SOROKSÁR ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐJELÖLTJE, SZABÓ SZABOLCS NEVEZTE SZÜKSÉGTELENNEK AZ ILYEN JELLEGŰ „AKCIÓKAT".
 
Mindannyian kötődünk ehhez az országhoz, sokan fizikailag is.

Viszont rengetegen féltik a szabadságukat a mostani kormánytól, akiknek semmi nem számít, csak a saját hatalmuk, boldogulásuk, s ezt elérendő nem riadnak vissza tisztességtelen eszközöktől sem.
Én is.
Ettől még nem mindenki liberális.
Én sem.
Ugyan, áruld már el, hogy miért és mitől félted a szabadságod? Az ellenzék Magyarországon sokkal többet megtehet és megengedhet magának -és ezt maximálisan ki is használja- mint az általatok ájulásig imádott nyugat-európai országokban. Ezzel az örökös demokráciaféltéssel meg a diktatúrázással csak bohócot csináltok magatokból.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Másik kis kedvencem !
Dittike2009 wrote on Árcs206's profile.
Szia!

Eltudnád nekünk küldeni a full blast 3 testjeit?

kÖSZÖNÖM
László Ferenc wrote on midi nyalánkság's profile.
2020 topik 160 oldal
Mészáros B. Tamás wrote on Ivan Szorokov's profile.
Szia
Valóban kihagytam a listából. Majd javítom.
Ha be tudod szkennelni a hiányzó novellát, akkor megcsinálom.
Köszönöm.
Sziasztok! Tudnátok segíteni? 7.osztály Gondolkodni jó tankönyv megoldások keresem Köszönöm előre is a segítséget. Felmérő megoldásokat találtam, tlk kellene

Statisztikák

Témák
36,992
Üzenet
4,514,854
Tagok
597,633
Legújabb tagunk
kingaposan1989
Oldal tetejére