Hírek Drasztikus írást tett közzé az ördög ügyvédje: “Orbánék sajnos már a saját népük ellen fegyverkeznek!”

Orbánék nem fogják békésen átadni a hatalmat jövőre….
Érdekes dolgokat vásárolt az idén a pszichopata szörnyeteg Kövér László felügyelete alá tartozó Országgyűlési Őrség.



A parlamentet védő, 400 fős fegyveres szervezet eddig is külföldi kommandós egységeket megszégyenítő fegyverarzenált halmozott föl.
Most azonban a tömeg oszlatáshoz kiválóan alkalmas gránátvetőt és mesterlövész puskát is rendszeresítettek.

Kövér magánhadserege, azaz a parlamenti őrség idén váratlanul rendszeresített egy Accuracy AT 308-as speciális mesterlövész puskát, amivel akár 800 méterig lehet nagy pontossággal lövéseket leadni, vagyis a Parlament tetejéről elég magabiztosan el lehet találni egy Margit hídon lévő célpontot….

Mondjuk egy tüntető embert?!

Az aljas és gátlástalan orbáni diktatúra mindent el fog követni bűnös hatalma megőrzése érdekében, akkor is, ha elvesztik majd jövőre a választásokat!


Ezért vásárolták Orbánék például azokat az elavult, de városi harchoz ideális német Leopárd páncélosokat is, amelyeket gátlástalanul bevetnének egy forradalmi tömeg ellen Budapesten!


Erre sajnos fel kell készülni a magyar társadalomnak és a NATO egységeinek, illetve az ENSZ békefenntartó erőinek is!


mg.png


Maróth Gáspár védelmi fejlesztésekért felelõs kormánybiztos egy AR-15-MX gépkarabélyt tart a kezében a HM Arzenál Elektromechanikai Zrt. kiskunfélegyházi gyárában tartott bemutatón 2020. november 6-án.

A német-magyar ipari együttmûködés révén a HM Arzenál Zrt.-nél folytatódik a bajor Unique Alpine AG mesterlövész- és vadászfegyvereinek gyártása. MTI/Rosta Tibor

fegyver.png
 
Érdekesek ezek az irások, de az én ismereteim szerint eddig meg csak a másik oldal vetette be a rendorséget(könnygranat kilovesere alkal granatvetokkel, gumilovedek kilovesere alkalmas vadaszpuskakkal) a lakossag ellen.
Ha rosszul emlekszem, irjatok meg
Jól emlékszel. Sajnos a mostani ellenzéknek nincsenenek politikai célokra is bevethető fociultrái, huligánjai, akciócsoportjai, akik képesek felforgatni az országot, barrikádokat építeni, gyújtogatni, népszavazást meghiúsítani, szavazópolgárokat megfélemlíteni. Tehát nincs ki ellen bevetni a karhatalmat. Ami egyrészt jó, másrészt viszont nincs ellenzéki válasz ezeknek a náci hordáknak a megfékezésére. Törvények felett állnak, bármilyen bűncselekményt elkövethetnek kövezkezmények nélkül. Ahogy OV mondja: "jól teszik, higy határozottan fejezik ki a véleményüket."
 
Na jó, akkor nézük tényszerübben a dolgot. A Országgyűlési Őrség feladata többek között az épület védelme és az ott lévő vagy oda látogató közjogi méltóságok (a külföldiek is!) védelmének biztositása. Igen 2006 után nem fura, hogy tömegoszlatáshoz való felszerelést vesznek, mert, ha ne adja az ég történne valami hasonló és nem lenne felszerelés, a hasonszőrű szerzők azért fröcsögnének véres szájjal, hogy stadionra volt pénz, de sisakra az őrségnek nem.
Tehát az ogy őrség feladata a tömeg oszlatása a parlamentben (helyzet esetén)?
Mert, ha a Kossuth téren is, akkor mi a sz@rnak van a rendőrség (főleg a készenléti), meg a TEK?
A mesterlővészeket szinte minden országban használják rendezvények és épületek védelmére. Ha nem az őrség látja el ezt a feladatot akkor a TEK vagy a rendősrég, stb. kell embereket átvezényelni minden alkalommal, amikor pl. látogatóba jön egy szomszédos ország kormányfője, minisztere és kint fogadják, stb. Gondolom a korábban létező Köztárasági őrezred sem palacsintasütőt használt?
Vagyis már most is van erre a célra rendszeresített eszköz és személyzet. Akkor minek is még egy? (Mert ugye az ogy őrség letszámával nem csökentettek sem a TEK, sem a rendőrseg létszámát.)
(https://index.hu/belfold/orezred07052/
"Ezért vásárolták Orbánék például azokat az elavult, de városi harchoz ideális német Leopárd páncélosokat is, amelyeket gátlástalanul bevetnének egy forradalmi tömeg ellen Budapesten!"
Ez a mondat olyan marhaság, hogy csak na. Először is azért vették a harckocsikat, mert NATO vállalás.
Nem. A NATO vállalás a DPQ szerint a hadsereg (és nem a rendőrség) vállalt szintű modernizációja. És, ha már itt tartunk, a NATO csak a szervezet számára felajánlott katonai szervezeti egységekkel foglalkozik és en nem nagyon hallottam meg olyan esetről, hogy a NATO-t bevetettek volna egy tagállam belső rendjenek helyreállítása végett.
Ha a szerző kicsit olvasná a hireket akkor lehet tudomása lenne arról, hogy Ukrajnáan mik történtek az elmult években. Ekkor bukott ki, hogy a Nato egy fogatlan cica, mert az USA leszámitva a többi tagállam rá se bagózott a hadseregre. Ha jól emlékszem az egyik felmérés szerint,
Gondban vagyok. Tudtommal Ukrajna közeledését a NATO-hoz pont mi magyarok (pontosabban a kormányunk) akadályozza. Szóval nem látom a NATO-Ukrajna-Magyarország kapcsolatot ebben a kontextusban. Ja, ha már itt tartunk, miért is beszélünk hadseregről, mikor azt (nálunk legalábbis deklaráltan) csak külső ellenség ellen lehet(ne) bevetni?
ha a baltikumot megtámadták volna az oroszok az első egység ami oda ért volna segiteni, az amerikaiak voltak Németországi támaszpontokról, mert se a lengyel se a német hadsereg nem volt olyan állapotban, hogy reagáljon egy ilyen helyzetre.
Ha jól tudom, a NATO alapszerződésében rögzítve vagyon, hogy, ha bármelyik tagállamot megtámadnák, az olyan, mintha mindegyiküket megtámadnák. Vagyis a tagországok védelme nemcsak a saját véderőkre, hanem sokkal inkább a már fentebb említett DPQ-ra alapul.
Egy hét alatt meg az új kormány népszavazással kilépett volna a NATObol és belépett volna az új szovjetunióba.
Elkanyarodtunk, de ha már itt tartunk, Putyin koránsem a Szovjetúniót akarja visszaállítani, hanem a régi orosz birodalmat. Annak meg nem tudom mennyiben volt része a Baltikum (na jó, tudom). Nem véletlen, hogy elengedték a 3 országot ellentétben Ukrajnával.
Másrészt a Nemetorszagban állomásozó USA katonák ott tartozkodására +1 érvet találtak.
Szóval az USA rácsapott az asztalra
Mármint Trump. Hol is van ó most?
Persze abban igaza volt, hogy a vállalt 2%-ot illik betartani, de Trumpnal nem a védelmi, hanem a kereskedelmi érvek domináltak (fegyvert vegyetek tőlünk).
és a NATO tagállamok vállalták, hogy a védelmi költségvetést felviszik az eredetilg vlalt 2%-ra 2025-ig, meg felajánlottak egységeket a NATOnak, magyaroszág egy nehézdandárt vállalt, ha jól emlékszem, mint a csehek. Ebben a NATO standardok alapján lánctalpas jármüvek vannak nem kerekesek, meghatározott számú harckocsi, páncélozott szállítójármű a gyalogságnak és önjáró tüzérség, többek között. Ezért vette a német tankokat a kormány, amik mint egy tank sem a történelemben nem városi harcra készültek. A városi harc a könnyűgyalogság dolga, csak ők nem mutatnak jól a TVben.
Továbbá a szerző hülyének tartja Orbánt. Huzza elő a fejét a hátsólyából és nézze meg a 2006-os eseményeket. Mi a közvélekedés? A jobbik gyújtogatott, ostromolt, szegény FIdeszesekre a Gyurcsány rátolta a tüntetőket
Biztos? Vona beismerése mást sugall...
a megemlékezéskor. A Fidesz nem kente össze a kezét, hanem másokkal vitette el a balhét. Most is ez lenne, ha sor kerülne erőszakra. Pl. az uj nem 2/3 kormány át akarja irni az alkományt, amit a főügyész vagy az alkotmánybiróság, vagy az új köztársasági elnök alkotmányos pucsnak kiált ki, aztán a rendőrség\TEK\vagy akár a hadsereg az összefogást összefogja és berakja a Csillagbörtönbe.
Erősen gondolkodom, hogy a regnáló. kormány melyik társadalmi réteget nem alázta meg még. Egy komoly balhé esetén a 900 TEK harcos, meg a kb ugyanennyi "koronaőr" édeskevés.
A hadseregre meg nem hiszem, hogy támaszkodni tudnának miután egyrészt, mint a tanárokat vagy az ápolókat, lazan kihagyták a bérrendezesből, másrészt mivel a jelenlegi katonak szülei is többségeben volt hivatásosok (hisz ez is egyfajta öröklődő hivatás) és azokat porig alázta az új parancsnok is, keveseket tudnának csatarendbe állítani.
AZ EU majd hőbörög, de ott a Spanyol példa, a katalán függetlenségi mozgalommal mi lett? Ment az EU? Egy túrót. Csak a pofikájukat jártattták. Be kellene már végre fejezni ezt a messiásra várást külföldről. Senki sem jön leváltani Orbánt, a helyieknek kell ezt megtenni, ezen melózni, s nem ábrándozni a megmentő EUról USáról .
Nos nem tudom ki hogy van ezzel, de én az USA-tól semmi megmentest nem láttam ezidáig, az EU meg eddig csak a pénzt ölte Magyarországba, de a felhasználását nem kontrollálta megfelelően...
 
Félelmetes, ahogyan a kulfoldon élők egyre inkább belebonyolodnak összeesküvéselméletekbe, aminek a kozeppontjaban az áll, hogy egy párt (ami melesleg jó esélyel nyerni foga választásokon) polgarhaboru kirobbantására készul magarországon.

Tényleg félelmetes az, hogy semmi sem drága!
A lényeg hogy gyozzom a liberális eszme :(
Rossz o9lvasni ezeket a gyulolettol elszédult irásokat :(

Próbáljátok már felfogni, hogy mi itt élunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teljesen egyet értek, de azért remélem, hogy nem fognak mégegyszer nyerni. :)
 
Mindannyian kötődünk ehhez az országhoz, sokan fizikailag is.

Viszont rengetegen féltik a szabadságukat a mostani kormánytól, akiknek semmi nem számít, csak a saját hatalmuk, boldogulásuk, s ezt elérendő nem riadnak vissza tisztességtelen eszközöktől sem.
Én is.
Ettől még nem mindenki liberális.
Én sem.
Magyarországon élve, nem a szabadságomat féltem, hanem az egészségemet!!! ;) Járványügyi intézkedések terén katasztrófa ami itt megy. És az egészségügy finanszírozása, és ellátása is balkáni állapotokat idéz. A környezetszennyezésről már nem is beszélve ami miatt szinte lehetetlen városban élőként az egészségmegőrzés. Vidéken meg nincs munkalehetőség, és sok helyen a közbiztonság is rettenet. Sajnos igaz, hogy csak a saját jólétük, és hatalmuk érdekli őket. :( Szabadság korlátozás szerintem nincs, mehetsz ahova jól esik. El is megy szinte minden értelmiségi fiatal.
 
Rosszul emléxel.

Érdekesek ezek az irások, de az én ismereteim szerint eddig meg csak a másik oldal vetette be a rendorséget(könnygranat kilovesere alkal granatvetokkel, gumilovedek kilovesere alkalmas vadaszpuskakkal) a lakossag ellen.
Ha rosszul emlekszem, irjatok meg
Oh my God! Avagy: OMG. Avagy: óh, Istenem!
Kezdjük hátulról. A vadásztpuskák mérete: 6-os - ami régi, nagyon ritka; 8-as, 10-es, 12-es, 16-os, 32-es
A szám az öböt jelenti, azaz, hogy milyen méretű sörétet tud kilőni. A sörét mérete pedig úgy adódik, hogy egy font ólomból hány darab sörét készíthető. Tehát 45 dkg ólomból 6, 8, .....16, vagy 32 darab önthető. Tehát a 32-es madarászpuska méret, apró sörétet lő ki.
A 10-es,12-essel lehet vaddisznóra menni, főleg fütyülős golyóval, ami egy középen lyukas fémdarab. A lyuk a golyó forgatását, ezzel a stabilitását biztosítja. Egy ilyen golyó kb akkora, mint egy nem túl méretes hüvelykujj utolsó izülete, mondjuk 12 - 15 mm átmérőjű. A 8-as öb akkora, hogy egy lövés, ha rosszul fogod, leveri e fejedet, úgy vág pofán.
Mekkora egy gumilövedék? D= 32 mm? Ezt még a fegyvercsőbe beleverni se lehet.
A könnygranat-hoz nem tudok hozzászólni. Ez talán a szeretőjét sirató menyasszony könnyeit jelenti, nem?

Aztán mi az, hogy másik oldal? A Gyurcsány vezette MSZP? A Magyar Szocialista Párt - ez volt, van és még lesz is. Szerintem nem jellemzö rá a népek legyilkolása.

Egyszóval itt valami sántít, de nagyon.
 
Szabadság korlátozás szerintem nincs, mehetsz ahova jól esik. El is megy szinte minden értelmiségi fiatal.
Szabadságon értem a munkáltatói-munkavállalói jogokat.
Már ez is sérül számtalan ponton a jogszabályi környezet miatt - pl. közalkalmazottéknál nincsen sztrájk, mondja a passzus.

A sajtó szabad működését, amibe erősen belenyúl a kormány, s akkor finom voltam.
Már most sem igaz.

A választások szabadságát, ahol egyenlő feltételekkel indulnak a különböző felek.
Már most sem igaz.

A törvény előtti egyenlőség szabadsága
- lásd Orbánék tettei.
Polt Péter és az országgyűlési 133 káposztafej, mint elhárító.
A bűn nyilvánvaló, s a bűnhődés ...?

A pénzügyi biztonság, a magántulajdonod, a magánéleted védelme - már a múltté.
A személyes szabadságod védelme?
1636287406850.png

Csak az eus-tagság garantálja ma már, hogy ennek megsértését nem alkalmazzák nyakló nélkül - lásd Pegazus-program bevetése számukra szükséges információk megszerzése pl. ügyvédektől, akiknek a megfigyelésére szigorúbb szabályok (is) vonatkoznak.
Esetleg a nemzetközi bíróság még garantált ...

Nem sorolom tovább - pl. ezekre gondoltam.

Egy olyan kormány kezében, akik magukra írják a jogszabályokat, ez csak rosszabb lehet.
 
Utoljára módosítva:
Oh my God! Avagy: OMG. Avagy: óh, Istenem!
Kezdjük hátulról. A vadásztpuskák mérete: 6-os - ami régi, nagyon ritka; 8-as, 10-es, 12-es, 16-os, 32-es
A szám az öböt jelenti, azaz, hogy milyen méretű sörétet tud kilőni. A sörét mérete pedig úgy adódik, hogy egy font ólomból hány darab sörét készíthető. Tehát 45 dkg ólomból 6, 8, .....16, vagy 32 darab önthető. Tehát a 32-es madarászpuska méret, apró sörétet lő ki.
A 10-es,12-essel lehet vaddisznóra menni, főleg fütyülős golyóval, ami egy középen lyukas fémdarab. A lyuk a golyó forgatását, ezzel a stabilitását biztosítja. Egy ilyen golyó kb akkora, mint egy nem túl méretes hüvelykujj utolsó izülete, mondjuk 12 - 15 mm átmérőjű. A 8-as öb akkora, hogy egy lövés, ha rosszul fogod, leveri e fejedet, úgy vág pofán.
Mekkora egy gumilövedék? D= 32 mm? Ezt még a fegyvercsőbe beleverni se lehet.
A könnygranat-hoz nem tudok hozzászólni. Ez talán a szeretőjét sirató menyasszony könnyeit jelenti, nem?

Aztán mi az, hogy másik oldal? A Gyurcsány vezette MSZP? A Magyar Szocialista Párt - ez volt, van és még lesz is. Szerintem nem jellemzö rá a népek legyilkolása.

Egyszóval itt valami sántít, de nagyon.
gumil.jpg

Akkor elnézést, nem vadászpuska.
Gumilovedék kilövésére szolgálló kőfegyver. Igy megfelel?
Valoban nem gyilkolta le az MSZP a polgárokat, javitok a szohasználaton: megrendszabályozta oket.
Igy jó?
Arra viszont nem kaptam választ, hogy ha az MSZP vezette kormany ezt csinalta, akkor mért a jelenlegi kormanytol kernek számon hasonlot!

A szerecsenmosdatás nem biztos hogy szerencsés!
(tudom, azt fogod irni, hogy a kép sem valódi, mert a torveny szerint azonositonak kellene lenni a rendorokon, ezeken meg nincs. Milyen szemet ez a fidesz!)
 
A békésen kővel dobálódzó tüntetőket Zürichben is gumilövedékkel és könnygázos viziágyuval zavarják szét.
Azonosító leolvasásra nincs idő. Rendőr közelébe csak akkor jut a kedves zavargó ha utólérték, de akkor már ütik vágják.
Voltam sok tüntetésen mint bámészkodó. A könnygáztól sírva rohantam a rendőrök elöl.
Minek ment oda.


A rendőrség szóvivője aszondta, hogy majd kivizsgálják.
 
Utoljára módosítva:
MIkor kocsikat borogatnak , gyujtogatnak utca kovekt szednek fel es kalakaba hajigaljak a randorokre , a vilagon sehol nem lehet meguszni az ilyen tetteket. Nyilvan aki kimegy oda randalirozni es rombolni , epuletet felgyujtani azt amivel lehet megallitjak.
AZ akkori M1 tv mutatta hogy a szekhazba egy halom rendor a foldon komoly serulesekkel, akiket a hatso bejaraton menekitett ki a mento tuzolto rendorseg.
HA valoban kilottek valaki szemet sajnalatos dolog de mit gondolt virag esovel fogjak varni a terkovekkel hajigalo embereket?
NAgy szerencse hogy nagyobb tragediak nem tortentek es halom aldozata nincs ennek orjongesnek.
 
Melitta #33

Hangsúlyozom: nagyon nem így gondolom, de ezzel a logikával:
nem kell sajnálni egyetlen ott megsérült rendőrt sem, hiszen mikor felszereltek, ennél sűlyoossab következményeket is bevállaltak.
 
A rendőrökhöz:
Dr. Váczi István: Kapitány voltam I. vagy II. részében ír arról, hogyan is lettek az emberei fegyvertelenül élő golyófogók.
 
Melitta #33

Hangsúlyozom: nagyon nem így gondolom, de ezzel a logikával:
nem kell sajnálni egyetlen ott megsérült rendőrt sem, hiszen mikor felszereltek, ennél sűlyoossab következményeket is bevállaltak.
A nővér munkaköri leírásában viszont tuti nem szerepel, hogy bármelyik rendőr, bármikor, ha kedve szottyan, kilőheti a szemét munkába menet, és ő ezt zokszó nélkül köteles eltűrni.
 
Talán nem ODA ment, hanem ONNAN akart indulni, annál az egyszerű oknál fogva, hogy ott lakott.
Nem dobálni indult, nem is örjöngeni, hanem a kórházba, ahol nővérként dolgozott.
Amióta biztos vagyok benne, hogy nem tudok elfutni, ha kettőnél több rendőrt látok megfordulok. Pláne ha rohamrendőrök.
68 óta Svájc nagyvárosaiban lehetetlen nem tudni, mennyire brutálisak úgy a tüntetők, mint a rendőrök.
Pár hónappal ezelőtt Zürichben volt verekedés egy női tüntetésen.
 
Utoljára módosítva:
Amióta biztos vagyok benne, hogy nem tudok elfutni, ha kettőnél több rendőrt látok megfordulok. Pláne ha rohamrendőrök.
68 óta Svájc nagyvárosaiban lehetetlen nem tudni, mennyire brutálisak úgy a tüntetők, mint a rendőrök.
Pár hónappal ezelőtt Zürichben volt verekedés egy női tüntetésen.
Egyetlen rendbontás vagy tüntetést sem szabad lenne úgy feloszlatni, hogy közben teljesen vétlen áldozatok szenvedjenek maradandó egészségkárosodást. Főleg nem a rendőrök által, akiknek a feladatuk éppen a civil lakosság védelme lett volna.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,696
Tagok
615,329
Legújabb tagunk
Amberer
Oldal tetejére