EFT - Érzelmi Felszabadítás Technika

daibo

Állandó Tag
Állandó Tag
Az ÉFT azon a feltételezésen alapul, hogy minden gondolatnak, amelyek különböző érzésekben nyilvánulnak meg van egy energiamintája. Ha ezt a mintát megváltoztatom, változik az érzés. Erre kiemelt akupunktúrás pontokat használnak, a fő meridiánok kezdő vagy végpontjait, amelyek gyengéd ütögetésével az energiarendszert stimuláljuk, változtatjuk az adott érzés gondolat energiamintáját. Konyhanyelven kb ennyi.
Ami fantasztikussá teszi és egyben sokakat megtéveszthet az egyszerűsége, gyorsasága . Fél óra alatt megtanulható.
Van egy formula, aminek alapján megfogalmazom azt a témát, amivel akarok dolgozni. Mindig abból indulunk ki ami van és negatívan is fogalmazhatok. Hiszen annak is van egy mintája.
Üdv daibo
 

daibo

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem egyszerűbb ha a gondolatainkat változtatjuk meg?

Elvileg egyszerűbb lenne, ha mindig tisztában lennénk velük.

Az, hogy én logikusan mit gondolok valamiről és ugyanarra az idegrendszerem hogy reagál két különböző dolog.

Pl. Valamikor megijjedtem valamitől. Mondjuk egy póktól. Az idegrendszerem produkálta a félelelm jeleit, összehúzódás az izmokban, kiszáradt száj, szapora légzés, stb. Amíg nincs feloldva, addig valahányszor látok egy pókot, mindig hasonlóan fogok reagálni.

És számos ilyen ún. reakciónk van.

Ha ÉFT-vel feloldom, száz pók jöhet egyszerre, akkor se fogok a korábbi módon reagálni.

Persze számos más módja is van a feloldásnak (NLP fóbia technika), az EFT csak az egyik közülük. Bár nálam első helyen van.:)
 

daibo

Állandó Tag
Állandó Tag
Hogy mennyire gyors és hatékony, íme egy példa:

Kedves barátom felhív, és elmondja fáj a dereka, alig tud mozogni.
Kérdezem tőle, használtad az ÉFT-t? (Ugyanis ő ismeri) Mondja: eszébe se jutott, két napja szenved, nagy fájdalmai vannak. Elmentem és csináltunk pár kört együtt:

"Bár erős, szúró fájdalmat érzek a derekamban, ezzel együtt is teljes egészében szeretem és elfogadom magam"
Bár nehezen tűröm a fájdalmat, s nyűgös vagyok, a család agyára megyek ilyenkor, ennek ellenére, ezzel együtt is mélységesen szeretem és elfogadom magam"
"Bár fájdalmat érzek a derekamban, most azt választom, hogy reggelre teljesen elmúlik."
"Bár nem hiszek abban, hogy reggelre teljesen elmúlik, ennek ellenére mégis azt választom, hogy reggelre teljesen elmúlik."

Már nem jut eszembe minden, amivel kopogtattunk, lényeg, hogy nem reggelre, hanem a kopogtatás végére (kb fél óra volt) 80 %-ban elmúlt a fájdalom, szinte úgy mozgott, mintha semmi baja nem lenne. Előtte alig tudott felkelni és közben "fura" mozdulatokat tett, a felkelés 2-3 percig tartott.

Ezt tényleg már az óvodában meg kellene tanítani mindenkinek, családi gyógyszer, valódi gyógyszer mindenre, nemcsak fájdalomra!! kemikáliák nélkül.
 

tvaniko

Állandó Tag
Állandó Tag
A topic megy egy ideje, kérdésem az lenne, hogy kipróbált-e már valaki ilyen tanfolyamot. Hol és kinél érdemes tanulni? Budapesti tanfolyamra gondoltam, de igazából lehet bárhol ( az országban :) ) Friss tapasztalatok vannak? Sok probléma létezik, de fogyásra kipróbálta valaki?
 

daibo

Állandó Tag
Állandó Tag
A topic megy egy ideje, kérdésem az lenne, hogy kipróbált-e már valaki ilyen tanfolyamot. Hol és kinél érdemes tanulni? Budapesti tanfolyamra gondoltam, de igazából lehet bárhol ( az országban :) ) Friss tapasztalatok vannak? Sok probléma létezik, de fogyásra kipróbálta valaki?
Szia. Ha rákeresel, mindig hirdetnek tanfolyamot, nem sokan csinálják és ismerik egymást. Én a könyvből tanultam meg, egyszerű.
és nem győzöm hangsúlyozni a hatékonyságát.
Bátran próbáld ki elsőre te, hisz nincs mit veszíteni, legfeljebb a kilók bánják:) A YouTube-on vannak feltéve videók, többek között a fogyásra is.
 

MasszőrCsontková

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Budapesten tanultam és tanulok és tanulni fogok Sághy Andrástól, 3 éve.
András az eredeti fejlesztőtől angolul tanulta és tanulja És egyedül Ő kapta meg hogy Magyarországon tanfolyamokat szervezzen és oktasson 7-8 éve ha jól tudom.
Aminek három Fő szintje, és 8-10 oldalági tanfolyamai vannak és jelen pillanatban --- """fentről megkérdezve """--- Magyarországon Ő rendelkezik ezeknek a megtanult és továbbadható infóival.
András kezdte a saját szárnyai alatt kinevelni az első szint oktatására és terjesztésére a személyeket Országszerte.
Nagyon érdekes aki nem erről a vonalról szerezte be az információkat az hogyan és milyen mélységű és időtartamú tanfolyamot tud biztosítani!!??
------------------------------
6 éve masszírozok és 4 éve csont-kovácsolok, 3 éve természetgyógyászkódom, 3 éve EFT-zem.

Klienseim között 80%-os beszűkült mozgó vállal érkezett, masszírozással és csontkovácsolással tudtam segíteni hogy csak 30% legyen!!!!
Távozás előtt kérdeztem egyéb módon segíthetek-e ?
Családtagi, és üzleti ügyet említett.
EFT.-ével 4-4 körrel le tudtam vinni a nullára minden problémakört.
Öltözésénél amikor Én a kellékeimet pakoltam Ő kiabált rám hogy teljesen megszűnt a váll fájása és teljesen tudja használni a vállát, mindkét keze a füle mellet mozdulattal vette fel a pulóverét.
Ennél is, és azóta is akinél csak tehetem és megengedi EFT helyezem előtérbe, de nem csak ezzel segítek embertársaimon.
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
etf és a kopogtatás gondolatok-érvek a testünk is emlékezik minden
érzelemmel átélt élmény a testszintjéröl elöhivható
ezét müködik a belsö utazás is és ezért válik végül fizikai tünetté a lelkibetegség

nagyon ritkán érintjükmeg magunkat- másokat zsufolt világunk kerüli és minimumra társadalmi és szokásjogi keretek közé szoritja az érintést pedig napi 8 ölelés kellene legalább bár a mai ember sürüség mellett talán kevés is gondold csak meg...
a buszon ölelésinyi közeben vagy egycsomo emberrel akiket nem is ismersz természtes közegben csak azokat engednéd ilyen közel akiket megis akarsz-tudsz ölelni vica versa
a legnagyobb érzékszerünk a bőrünk

kopogtatás ahogyan ak ban tanultuk vérkeringésre
össze ütöm kezeimet-megűtögetem csecsemömirigyem

és mondom eddig tartok - edddig tartok fütsetekmert itton vagyok ...
bárkiáltal azonal megtapasztalhatóan elmulik a vérkerigés hiánya miatti fázás

a pozitiv mondatok segitik az öngyogyitást

bármit teszel magadért céllal azzal megemeled sajátenergia szinted

az akupresszura orvosilag bizonyitott

mivel ezekböl áll össze az etf igy temészetesen beindithatja a szervezet öngyogyitó képességét
 

daibo

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Még kezdő eft-s vagyok.
Szeretném ha segítenétek egy eft forgatókönyvet összehozni vizsgadrukkra és arra, hogy el tudjam hinni, hogy könnyen tanulok és mindenre emlékezni fogok a vizsgán.
Előre is köszönöm a segítséget!

Babomamo
Szia!
Lehetne pl azzal kezdeni, hogy milyen érzések vannak, amikor a vizsgadrukkot érzed? Gyorsan veszed a levegőt, összeszorul a gyomrod, izzad a tenyered, remeg a hangod vagy pontosan miket érzel? Milyen gondolatok vannak akkor ott a fejedben?
"Bár görcsöt érzek a gyomromban, nincs erő a lábamban, remeg a hangom, mikor a vizsgára várok, ezzel együtt is teljes egészében szeretem és elfogadom magam."
"Bár félek, hogy nem tudom a kérdésekre a válaszokat, ezzel együtt is ....."
"Bár félek a sikertelen vizsga következményeitől, mert túl sokat veszíthetek, ezzel együtt is teljes egészében szeretem és elfogadom magam."
"Bár nem tudom elhinni, hogy könnyen és erőfeszítés nélkül tanulok, mégis, ezzel együtt is szeretem és elfogadom magam, úgy ahogy vagyok."
"Bár azt hiszem, csak arra emlékszem a vizsgán, amit erőfeszítéssel megtanultam, ezzel együtt is...."
Amikor ezeket végigkopogtattad mehetünk tovább és el kezdjük beépíteni azt amit szeretnénk:
Bár azt hiszem, csak azt tudom, amit megtanultam, most úgy döntök, azt választom, hogy amit kérdeznek, arra tudom a választ."
"Nem tudom, hogy honnan, és nem is hiszek benne, ennek ellenére azt választom, hogy amit kérdeznek a vizsgán, arra mindig tudom a választ."

Bár attól félek, semmire nem emlékszem a vizsgán, most mégis azt választom, úgy döntök, amit kérdeznek, arra tudom a választ."
Ilyen és hasonló mondatokkal kísérleteznék, hiszen a pontos fogalmazás fél siker, és azt csak te találhatod meg magadnak.

Kezdetnek ennyit gondoltam, de van tovább is. Üdv daibo
 

daibo

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Engem is nagyon érdekel a téma, csak nem tudom, hogy kezdjek neki. :confused: Segítenétek? Például allergia esetén mi lenne a mondóka?
köszi
:)
Szia!
Először is azt volna hasznos tisztázni, hogy gondolsz magadra, "allergiás vagyok"? vagy valahogy másképp?
A tünetek megjelenésekor egyszerűen azzal dolgozz, ami van:

"Bár kapar a torkom, könnyezik a szemem, stb., ezzel együtt is teljes egészében szeretem és elfogadom magam"
"Bár elegem van már, hogy folyik az orrom, könnyezik a szemem, kapar a torkom és nem kapok levegőt, ezzel együtt is teljes egészében szeretem és elfogadom magam."

Amennyiben enyhülést veszel észre
"Bár még mindig vannak tüneteim, és nem is hiszem el, hogy ezzel a kopogtatással teljesen felszámolhatók, ezzel együtt is ...."
"Bár nem hiszem el, hogy az allergia kopogtatással felszámolható, ennek ellenére azt választom, vagy úgy döntök, hogy folyamatosan és rendszeresen dolgozok magamon."

Amikor el kezdünk dolgozni magunkon, van hogy a tünet felerősödik. Ez abszolút a gyógyulás a változás jele, átmeneti és persze erre is van forgatókönyv.

Ja és egy fontos dolog az énkép megváltoztatása: Ha allergiás vagyok, akkor ahhoz dukálnak a tünetek. Hogy számolódjanak fel, ha ezt hiszem magamról?

"Bár eddig azt hittem allergiás vagyok, most úgy döntök, a jövőben nevén nevezem a dolgokat és a fizikai tünetekkel dolgozom/ úgy döntök a jövőben ezekre a tünetekre nincs szükségem/ úgy döntök a jövőben kiállok magamért/úgy döntök a jövőben abbahagyom a megfelelést./..... és még milyen döntéseket hozol? Megint csak teljesen egyedi a válasz, a te válaszod .
Kezdetnek ennyit gondoltam, persze van tovább is:) üdv daibo
 

tundértimi

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!
Először is azt volna hasznos tisztázni, hogy gondolsz magadra, "allergiás vagyok"? vagy valahogy másképp?
A tünetek megjelenésekor egyszerűen azzal dolgozz, ami van:

"Bár kapar a torkom, könnyezik a szemem, stb., ezzel együtt is teljes egészében szeretem és elfogadom magam"
"Bár elegem van már, hogy folyik az orrom, könnyezik a szemem, kapar a torkom és nem kapok levegőt, ezzel együtt is teljes egészében szeretem és elfogadom magam."

Amennyiben enyhülést veszel észre
"Bár még mindig vannak tüneteim, és nem is hiszem el, hogy ezzel a kopogtatással teljesen felszámolhatók, ezzel együtt is ...."
"Bár nem hiszem el, hogy az allergia kopogtatással felszámolható, ennek ellenére azt választom, vagy úgy döntök, hogy folyamatosan és rendszeresen dolgozok magamon."

Amikor el kezdünk dolgozni magunkon, van hogy a tünet felerősödik. Ez abszolút a gyógyulás a változás jele, átmeneti és persze erre is van forgatókönyv.

Ja és egy fontos dolog az énkép megváltoztatása: Ha allergiás vagyok, akkor ahhoz dukálnak a tünetek. Hogy számolódjanak fel, ha ezt hiszem magamról?

"Bár eddig azt hittem allergiás vagyok, most úgy döntök, a jövőben nevén nevezem a dolgokat és a fizikai tünetekkel dolgozom/ úgy döntök a jövőben ezekre a tünetekre nincs szükségem/ úgy döntök a jövőben kiállok magamért/úgy döntök a jövőben abbahagyom a megfelelést./..... és még milyen döntéseket hozol? Megint csak teljesen egyedi a válasz, a te válaszod .
Kezdetnek ennyit gondoltam, persze van tovább is:) üdv daibo

Kedves Daibo!

Köszönöm, hogy ilyen gyorsan és részletesen válaszoltál.
Tehát, ha jól értem a következő mondatokat a karatepont kopogtatása közben mondom"Bár kapar a torkom, könnyezik a szemem, stb., ezzel együtt is teljes egészében szeretem és elfogadom magam"
"Bár elegem van már, hogy folyik az orrom, könnyezik a szemem, kapar a torkom és nem kapok levegőt, ezzel együtt is teljes egészében szeretem és elfogadom magam."
meg ha szükséges ezeket is:
"Bár még mindig vannak tüneteim, és nem is hiszem el, hogy ezzel a kopogtatással teljesen felszámolhatók, ezzel együtt is ...."
"Bár nem hiszem el, hogy az allergia kopogtatással felszámolható, ennek ellenére azt választom, vagy úgy döntök, hogy folyamatosan és rendszeresen dolgozok magamon."

majd a többi pont kopogtatása közben pedig ezt, meg ehhez hasonlókat:

"Bár eddig azt hittem allergiás vagyok, most úgy döntök, a jövőben nevén nevezem a dolgokat és a fizikai tünetekkel dolgozom/ úgy döntök a jövőben ezekre a tünetekre nincs szükségem/ úgy döntök a jövőben kiállok magamért/úgy döntök a jövőben abbahagyom a megfelelést.
"

Így gondoltad?
Tulajdonképpen ez volt a problémám, hogy az allergiához mit kapcsolok, mit feleltetek meg, mint például a pók-iszony, félelem, undor...
Szóval ez lehet az allergia hátterében, megfelelési vágy, vagy az, hogy nem vagyok képes kiállni magamért?
Tudtam én, hogy nem a parlagfű az oka...;)
Köszi, hogy felnyitottad a szemem!
Még kérdezhetek majd?
kiss
 

daibo

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Timi! Nem egészen úgy gondoltam, ahogy írod, hanem mindegyik állítással külön-külön teljes kört javaslok.
Ötletnek szántam a különböző állításokat, bár amikor egyenként végigcsinálod, utána lehet egyszerre is, egy körön belül csinálni, de az már tényleg csak akkor javasolt, ha a tüneteket tudod uralni, vagy felszámolódtak.
Az allergia tulajdonképpen az immunrendszer fóbiája. Az összes fóbiás tünetre is meg lehet csinálni egyenként a kopogtató kört, s amikor feloldódik, tudni fogod mi a következő kopogtatnivaló:)
Az energia, ha kifele nem tud megnyilvánulni, befele dolgozik, majd különböző formákban (tüsszögés, kiütés, stb.) jelenik meg , nyilvánul meg általunk már ellenőrízhetetlen módon. Csak akkor vannak ilyen tünetek, ha kifele mást teszek, mást mutatok, mint ami belül van. Konfliktus a javából. Nincs összhang bennem. A tüneteknek az elfojtás, ellenállás, elnyomás helyett inkább hálásnak kellene lennünk, mert mindig idejében jelzik, hogy ohó, megállás, szíved ellenében élsz, teszel vagy éppen nem teszel.
Persze, kérdezz csak, szívesen válaszolok, osztom meg ötleteimet, szemléletemet.
üdv daibo
 

janka71

Állandó Tag
Állandó Tag
nagyon jó a kopogtatás, de fontos, hogy megtaláljuk pontosan azt az érzelmi blokkot, ami az egész fájdalmat kiváltotta. persze ez nem megy könnyen, ha nem egyértelmű, de a tapasztalat az, hogy a kopogtatások után előbb-utóbb előjön az a bizonyos érzelmi blokk...
 

janka71

Állandó Tag
Állandó Tag
van egy barátnőm, aki súlyos migrénnel küzd és marékszámra szedi a gyógyszereket, mert nélkülük már nem bírja elviselni a fájdalmat. most a kopogtatást már gyors segítségként alkalmazza, így már nem 3, csak 1 fájdalomcsillapító is elég. A sok kopogtatás, meg beszélgetés után aztán kiderült, hogy valójában mi okozza ezt a migrénes rohamot...sokat agyal és aggódik, 2 évig együtt élt a sógornőjével, aki rákos volt - szörnyű volt ez az élmény, azóta ő is nagyon aggódik - mindenért. Szóval most ezt a múltbeli élményre koncentrálva kopogtat és látványosan javul az állapota....
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
daibo lészi szted...
azt olvastam mentális problémákra is használható ... vizsgadrukk pánik és diszlexia
dohányzás megszüntetése is segitség lehet?
mit kéne mondania?
 

daibo

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Mindhárom utolsó kérdésre igen a válaszom. Bármilyen probléma is legyen, az energiarendszerben "meglátszik". egyszerre csak egy problémával foglalkozzunk.
Hogy mit mondjunk, azt mindig az dönti el, pontosan mik a tünetek, miket érez a személy, testének melyik részében. És hogy vannak a tünetek, mit gondol magáról. Zavarja, szégyelli stb. Feszültség, remegés, fájdalom, gyengeség, izzadás, kinél hogy jelentkezik a belső egyensúlytalanság.

Hallásra lehetne ezzel vagy hasonlóval kezdeni:

"Bár nem hallok rendesen, mégis mélyen és teljes egészében elfogadom magam."

"Bár rosszul hallok és sokszor nem értem mit mond a másik, ezzel együtt is szeretem és elfogadom magam."

"Bár sokszor nem értem mit mondanak az emberek, ezért gyakran visszakérdezek és ez olyan megalázó, zavaró számomra, mégis mélyen és teljes egészében elgogadom magam."

"Amióta rosszul hallok, azt vettem észre egyre inkább kirekesztem magam, elszigetelődök az emberektől, inkább visszahúzódok,mégis, teljes egészében szeretem és elfogadom magam."

A vizsgadrukkhoz néhány hozzászólással fentebb van pár ötlet, hogy miket kopogtassunk.

A többit inkább konkrét példán próbáljuk meg közösen kitalálni, mert mindegyik összetett és főleg egyedi.
 

daibo

Állandó Tag
Állandó Tag
"Bár van ez a szokásom, hogy dohányzom, mégis ezzel együtt is teljes egészében elfogadom és szeretem magam."

"Bár zavar, sőt bánt, hogy a nem dohányzók elítélnek, mégis, teljes egészében szeretem és elfogadom magam."

"Bár szeretek dohányozni és nagyon bánt, hogy emiatt sokan elítélnek, ezzel együtt is teljes egészében szeretem és elfogadom magam."

"Bár fogalmam sincs miért dohányzom, mégis teljes egészében szeretem és elfogadom magam."

"Bár nagyon bánt, hogy ennyire rászálltak a dohányosokra, miközben sokkal több, sokkal károsabb szokások is léteznek, amit az elítélők nem vesznek észre, ezzel együtt is teljes egészében szeretem és elfogadom magam."

"Bár lehet én magam is bántom és elítélem magam, amiért dohányzom, mégis teljes egészében szeretem és elfogadom magam."

"Bár játszok már a gondolattal, hogy abbahagyjam ezt a szokásomat, de félek, hogy nem sikerül, ezzel együtt is teljes egészében szeretem és elfogadom magam."

"Bár nem hiszek magamban, mégis mélyen és teljes egészében szeretem és elfogadom magam."

"Bár még nem tudom miért hagyjam abba a dohányzást, ezzel együtt is teljes egészében szeretem és elfogadom magam."

Amikor elhatározod, hogy megpróbálod abbahagyni:

" Bár szeretek dohányozni, mégis úgy döntök, hogy egy hónapon belül abbahagyom."

"Bármikor amikor veszek egy mély levegőt, elmúlik a dohányzás iránti vágyam."

"Bármikor, mielőtt rá akarok gyújtani, veszek egy mély levegőt és elmúlik a dohányzás iránti vágyam."

"Köszönöm, hogy napról napra jobban érzem magam, köszönöm, hogy vérem frissen, oxigénnel feltöltve áramlik ereimben."

"Olyan boldog vagyok, hogy könnyedén, erőfeszítés nélkül múlt el a dohányzás iránti vágyam."

Ezek jutottak eszembe. De ezk az én gondolataim. Találd meg a sajátjaidat. pl. írj le mindent a dohányzással kapcsolatban, jó sok érzelemmel fűszerezve és azokat kopogtasd. Amit te gondolsz róla, ahogy mások viszonyulnak hozzá, ezzel kapcsoltban miket érzel, miért dohányzol, mit szeretnél helyette, miért akarod abbahagyni, egyáltalán biztos abba akarod hagyni? A fenyegetettségről se feledkezz meg.
Kíváncsi vagyok, ha elkezded, mik lesznek a te gondolataid. üdv daibo
 

attila86

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Nemrég találtam rá az EFT-re, nagyon érdekesnek tartom és ami a legmeglepőbb, hogy nagyon egyszerű. Még csak kisebb dolgokra használtam, de jó lenne jobban elmélyedni benne. Szerintetek mennyire fontos önkezelés közben a mondatokat hangosan kimondani? Észrevettem, hogyha sikerül jobban felidézni egy negatív érzést, félelmet és már szinte meditatív állapotba kerültem, akkor sokkal jobban esik csak a fejemben végigjátszani az állításokat. Ilyenkor is lehet annyira hatásos?
 

daibo

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Attila! Kezdetben nagyon hasznos a mondatokat kimondani, koncentrálja a figyelmet és az idegrendszert is a problémán tartja.

Sok olyan mondatunk van, amelyek befolyásolják a mindennapjainkat, de nem okoznak érzelmi traumát, érzelmileg úgy érezzük egyáltalán nem is érintenek minket. Persze ez nem így van.
Pl. a pénzért meg kell dolgozni, ...nekem ez nem megy, ... rosszak az emberek, ... az emberekben nem lehet megbízni stb. Biztos vagyok benne, hogy tudod folytatni a sort. Ezek nem hasznos állítások=hiedelmek, és ÉFT-vel ezeket is meg lehet változtatni. Támogatóbb környezetet építhetünk ezek kigyomlálásával.

Amúgy ne hallgass senkire, csak a saját tapasztalatodra. A hatásosságát meg teszteld, ha megcsinálsz valamit, figyeld meg mi változott benned. Jelentéktelenné válik a probléma, megszűnik, hozol egy döntést, esetleg olyan döntés, ami téged is meglep.

Ez pár ötlet csupán, nagyon kíváncsi vagyok a tapasztalataidra, pár példát már én is írtam itt vagy az agykontrollos topikban, mert ott is van ÉFT.
üdv daibo
 

daibo

Állandó Tag
Állandó Tag
Újabb ötlet a dohányzáshoz:

"Bár nem tudom, hogy csináltam, de azt vettem észre, hogy már két napra elegendő egy doboz cigi, örülök és teljes egészében szeretem és elfogadom magam."

"Bár azt hiszem a dohányzást nehéz abbahagyni, mégis azt vettem észre, valahogy egyre ritkábban gyújtok rá, hálás vagyok ezért és egyre jobban teljes egészében szeretem és elfogadom magam."

"Bár félek attól, ha abbahagyom a dohányzást, elhízok, és a leszokás szenvedéssel jár, ezzel együtt is teljes egészében szeretem és elfogadom magam."
 

Nissi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok

En is elkezdtem gyakorolni a EFT technikát. A youtube on vannak kopogtatos gyakorlatok: Jo reggelt, egészségre, párkapcsolatra stb. Ezeket csinálom viszonylag rendszeresen és szerintem hatásos. Nekem a gondom hogy a saját személyes problémáimra, blokk-jaimra nem tudom milyen mondatokat kopogtassak. Nem tudom megirni a saját forgatokönyvemet. Pedig ez az alapja mindennek. Látom hogy másoknak is van hasolnó problémája és kértek tanácsot mit mondjanak.
 
Oldal tetejére