Egészség pl. hadarás, anorexia, időskori hallás, kristálygomba.. stb

Mi az egészség?

  • Az egészség a betegség hiánya

    Szavazat: 0 0.0%
  • Az egészség amikor nem fáj semmi

    Szavazat: 0 0.0%
  • Az egészség amikor testem nem észleli hiányosságait

    Szavazat: 0 0.0%
  • Az egészség az ember testi és lelki egyensúlya

    Szavazat: 4 80.0%
  • Az egészség a testi-lelki-szellemi és spirituális egység

    Szavazat: 1 20.0%

  • Összes szavazó
    5
  • Szavazás lezárva .

Pribibobe

Állandó Tag
Állandó Tag
biopolár lámpa

Egy plasztikai sebész által kioperált anyajegyem helyén csúnya heg képződött és fél évvel a műtét után is piros a környezete. A bőrgyógyász tanácsára pár hónapja közepes méretű bioptron lámpával kezelem és azóta szépen javul. A lámpát kölcsön kaptam és most vissza kell adnom. Szeretnék venni egy biopolár lámpát, hogy a kezelést tovább tudjam folytatni.

Van valakinek tapasztalata erről a lámpáról? van olyan jó, mint a bioptron lámpa?

Nagy segítség lenne egy megerősítés, hogy megvegyem-e a lámpát.

Üdv: Pribibobe
 

mwanda

Állandó Tag
Állandó Tag
- Kínai kézdiagnosztika Rosta Erzsébet

A hagyományos kínai orvoslás szerint az emberi test szerves egységet alkot, s a belső szervekben végbemenő kóros elváltozások jelet hagynak a test felszíni szöveteiben is, mindenekelőtt a kéz különböző területein. Ha pl. a vérben túl sok a zsírsav, az dombokat alkot a tenyérben, amelyek torzítják az ott meghúzódó vonalakat is, a rendellenes légzés a test kémiai egyensúlyát borítja fel, s ezt jelzi a tenyér bőrének színe, állapota, stb. Kötetünk segít a jelek felismerésében és értelmezésében, tehát biztosítja, hogy módunk legyen idejében orvoshoz fordulni.
 

mwanda

Állandó Tag
Állandó Tag
Utánanéztem a neten és nagyon jókat írnak az ezüstkolloidról, azt írják hogy már az 1500-as évek óta van, de a gyógyszergyártók megfúrják folyamatosan. Egy gyógyszerben (antibiotikumban) fél tucat vírust tudnak elpusztítani, az ezüst kolloid pedig több százat. A gyógyszerészünk is azt mondta hogy nagyon jó, csak drága.

Sziasztok! Az ezüstkolloiddal nagyon vigyázzatok,mert nem csak jótékony hatásai vannak. Nemrégiben láttam a TV-ben 1 műsort 1 asszonyról aki nem kimondottan ezüstkolloidot fogyasztott csak az orrcsepp melyet felírt neki az orvos tartalmazott ezüstöt is. A hölgy szervezete annyira telítődött vele, h ezüstösé szürkévé vált a bőre. Szegény úgy néz ki mint 1 halott és azt még el kell mondani, h ez nem ürül ki szervezetéből . A hátralévő életét élőhalottként éli.:(
 

lili2007

Állandó Tag
Állandó Tag
homeopátia

Homeopátia a családban!
 

Csatolások

  • homeopatias_elsosegelycsomag.pdf
    468.5 KB · Olvasás: 31
  • szoptatas_homeopatias_segitseggel.pdf
    665.6 KB · Olvasás: 17
  • szenanatha_homeopatias_kezelese.pdf
    500.5 KB · Olvasás: 22

Ibolyalya

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem eddig jók a tapasztalataim az ezüstkolloiddal kapcsolatban. Ugyan nem viszem túlzásba a használatát:
-amikor árpa vagy más szemgyulladás kezd kialakulni, este egy darab vattát beitatok vele, a csukott szememre teszem. Mire elalszom, hat is. A gyerekeknél is bevált.
- hasmenéses , hányásos fertőzéseknél, náthánál 1 ek, szájban tartva, majd a végén lenyelve, szintén nagyon jó.
-orrsprayként is használjuk, önmagában.
Emellett homeopátiás szereket is segítségül hívunk.
 

Alberina

Állandó Tag
Állandó Tag
Milyen nehéz elfogadni, hogy a betegségek is értünk vannak. A szenvedés sok mindenre megtanít. Például, hogy mik és kik fontosak az életünkben. És ha az a kegyelem ér minket, hogy meggyógyulunk, jobban fogjuk becsülni a szenvedésmentes napokat.
 

Jani1956

Állandó Tag
Állandó Tag
Nők Egészségkönyve

Hasznos kiadvány Nők részére!
 

Csatolások

  • Nők Egészségkönyve (letöltő link).rar
    217 bytes · Olvasás: 31

meszarosicu

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem egyszerűen akik hadarnak, kicsi korukban nem tanitották meg őket szépen, szabatosan beszélni. Egyébként sajnos közéleti személyiségek között is vannak akik nagyon érthetetlenül, hadarva beszélnek. Elharapják a szóvégeket, raccsolnak, (mondjuk ez beszédhiba) de meg kell nézni némelyik TV bemondó milyen érthetően, szabatosan beszél.
 

evrika

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is ittam, elmúlt tőle a karomon levő pikkelysömörös kiütés, azóta viszont egyáltalán nem kívánom!
 

zsana1

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem az a tapasztalatom, hogy a türelmetlen emberek hadarnak, és gyakran nem várják meg a másik válaszát.
 

Larissa45

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Vera!

Nekem sok tapasztalatom van a Kombuchával.

Először úgy 1997 körül kerültem vele kapcsolatba, kaptam egy lepényt, amit tovább kellett "szaporítani". Ittam egy ideig és sokkal energikusabb lettem tőle, avagy nem voltam fáradt és 1-2 órával később feküdtem le. Szerintem a bélben kiírhat valami káros baktériumokat, jobban feldolgozza a táplálékot és ettől lesz tőle az ember energikus.

Mostanában megint ittam, de csak koncentrátumot, az már nem olyan jó, de valamelyest még hatásos.

Az évek során sokféle elixírt, táplálékkiegészítőt kipróbáltam, de a kombucha bizonyult még messze a legjobbnak!!!
 
T

TH6777

Vendég

EGÉSZSÉG.....Sport a szabadban


Lassan itt a jó idő, amikor már nem kell a szobában ücsörögni, végre kimehetünk a szabadba! A friss levegőn történő testmozgásnak, legyen az futás, kocogás, séta, túrázás, vagy bármilyen játék, jótékony hatása van a szervezetre, és jókedvre derít!


A legnépszerűbb mindenki által kedvelt szabadtéri sport a gyaloglás, kocogás és a kerékpározás! Bármilyen korban el lehet kezdeni! Amire oda kell figyelni, az a megfelelő öltözet, a bemelegítés, a fokozatosság és az izmok lenyújtása.

1. Öltözet

A legfontosabb a cipő! Az adott sportra specifikus cipőt választanunk, amely tartja a lábfejet, adott esetben a bokát, de nem szorít! A lábbelinél soha ne spóroljunk! A legtöbb márka sportáganként fejleszt ki cipőket, hogy a legjobb érzést tudja nyújtani nekünk. Futáshoz/gyalogláshoz/kocogáshoz-futócipő, kerékpározáshoz- SPD cipő javallot.

Ha már megvan a cipő, akkor a zokniról se feledkezzünk meg! Speciális sportzokni ajánlott, hogy ne dörzsölje ki, vagy esetleg ne törje fel a cipő a lábfejünket, bokánkat! Ezek a zoknik megvastagított talprésszel bírnak, elvezetik a nedvességet, és hamarabb száradnak, mint a hétköznapi társaik.

A sportüzletekben külön részlegeken kereshetjük a futáshoz való nadrágokat, felsőket, dzsekiket. Speciális izzadság elvezető anyagból készülnek, a varrásaik is máshogyan vannak, sokkal gyorsabban száradnak, nagyon kényelmes, könnyű viselet!

Amennyiben még nem eléggé meleg a kinti hőmérséklet, úgy figyeljünk oda a réteges öltözetre, a speciális pulcsi fölé vegyünk fel széldzsekit, kesztyűt, sapkát! Nem kell túlöltözni sem, gondolj arra, ha mozogsz, akkor kevésbé fázol, ha viszont több réteget veszel fel az optimálisnál, akkor jobban fogsz izzadni, és megfázhatsz.

2. Bemelegítés

Minden szabadtéri mozgás előtt is végezzünk bemelegítő gimnasztikai gyakorlatokat! Kocogás, futás, kerékpározás, torna mindegy mi lesz az edzésed, az izmaid, ízületeid átmozgatásával kezdj mindig!

1. Légző gyakorlatok:
mint régen az iskolában, végezz 4-5 mély légző gyakorlatot, közben emeld a karokat magastartásba, majd kilégzésnél engedd le!
2. Fejkörzések:
mindkét irányba kb. 4-4-t csinálj, lassan!
3. Vállkörzések: 8 vállkörzés előre, 8 pedig hátra, lassan, jól mozgasd át a vállízületedet!

4. Csípőkörzések: 8 egyik irányba, 8 a másik irányba! Ne legyél szégyenlős, csak bátran!

5. Még mindig a csípő átmozgatására, lábkörzések hajlított lábbal-mint ahogy a focisták
szokták! 5 kifelé, 5 befelé. Végezzétek el mindkét lábbal!

6. Bokakörzések: 4-et kifelé, 4-et befelé, mindkét lábbal!

7. Vádli nyújtása: támadóállásban a hátul lévő sarkadat nyomd a talajra, és érezd ahogy nyúlik a vádlid, számolj el közben 10-ig, majd cseréld meg!

3. Fokozatosság

Mindig vedd figyelembe a saját képességeidet és edzettségi szinted! Ha edzett vagy, akkor biztos több ideig bírod a mozgást, és nagy intenzitással végzed, ha viszont évek óta nem mozogtál semmit, akkor először csak sétálj, utána elkezdhetsz kocogni, majd ha már úgy érzed, hogy megerősödtél akkor mehet a tempósabb futás is! Kerékpározásnál is először sík terepen, kevesebb ideig, majd növelheted az időt, később pedig mehetsz hegyen-völgyön, változatos terepen!

4. Nyújtás (streching)

Mint minden testmozgásnál itt is nagy hangsúlyt kell helyezni az edzés végi nyújtásra! Le kell nyújtani a vádlit, combfeszítőket, combhajlítókat, ezek mellett pedig a karokat, derekat, hasizmokat és a hátizmokat!
XLsport -


Vigyázz, kész, rajt,irány a friss levegő!!!
 

Ildiki

Állandó Tag
Állandó Tag
Jön a nyár, ilyenkor kellemesen szomjoltó, és még egészséges is. De jó ötlet! Megint szerezni kellene gombát, nagyon egyszerű szaporítani.
 

Angyalka55

Állandó Tag
Állandó Tag
Anorexia

Sziasztok!

Szeretnék beszélgetni olyanokkal akik hozzám hasonlóan étkezési zavarokkal küzdenek.
Én anorexiás vagyok.
Szeretném abba hagyni.
Egyenlőre nem megy. Pedig akarom. Komolyan.
Segítsünk egymásnak!

Egy könyvet is keresek hátha segítene
címe:
Dr. Jim Kirkpatrick, Dr. Paul Caldwell: Evészavarok - Anorexia nervosa, bulimia, kényszerevés és egyebek könyvet keresem.
Köszönöm.
 

papoc

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Valaki tudna segíteni hogy melyik fórumba írjak ha szeretnék jó pszichológust találni (esetleg aki tudna ajánlani). Nem 8000ft/óráért lehetőleg.
 

Gizu

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok. Megtudnátok mondani, hogy hol lehet kombucha gombát beszerezni? Megköszönném ha valaki tudna segitni.
 
Oldal tetejére