Hírek Egy kanadai vállalkozó lehozná a Holdat a Földre

Michael Henderson egy 274 méter átmérőjű, Holdat mintázó szállodát álmodott Dubajba.​

Michael Henderson kanadai vállalkozó a Hold 274 méteres másolatát tervezi felépíteni egy 30 méteres épület tetején Dubajban – olvasható az AP riportjában, mely szerint a Moon World Resorts Inc. által finanszírozott elképzelés megvalósítása egyáltalán nem tűnik lehetetlennek.

„Nekünk van a legnagyobb márkánk a világon” – mondta Henderson az Associated Pressnek, mintha a Hold saját védjegye lenne. „Nyolcmilliárd ember ismeri a márkánkat, és még el sem kezdtük” – fűzte hozzá.

A Henderson projekt magában foglal egy gömb alakú építményen belüli üdülőhelyet, egy 4000 szobás szállodával, egy 10 000 ember befogadására alkalmas arénával és egy „holdi kolóniával”, amely a vendégeknek azt az érzést nyújtaná, mintha valóban a Holdon sétálnának.
A HOLD egy talapzatszerű, kör alakú építményen állna, amely éjszaka megvilágítaná. Henderson a projektről május elején az Arabian Travel Market rendezvényen beszélt Dubajban.

Henderson terve egy lépéssel tovább menne, mint más, földgömb alakú projektek, például az MSG Sphere, a 2,3 milliárd dolláros, LED-képernyőkkel borított kupola, amely még idén megnyílik Las Vegasban.

Az ő építménye teljesen gömb alakú lenne, és felváltva megvilágítható lenne teliholdként, félholdként vagy félholdként.
A fényerő nem biztos, hogy jól fog esni a potenciális szomszédoknak. Londonban egy másik MSG Sphere megépítésének előkészületeit leállították, miután a lakosok tiltakoztak a jelentős fényszennyezés és egyéb zavaró tényezők miatt.

„Nehéz mindenkinek megfelelni” – ismerte el Henderson, hozzátéve: „Lehet, hogy [a szomszédoknak] sötét függönyökre lesz szüksége.”

1684609429873.png


A HOLD szálló látványterve
Fotó: MH/Facebook
 
Nem az én nyugdíjamnak építik, de lesznek akiknek örömük telik benne. Lehet majd villogni vele, itt is aludtam-ettem-stb. . .
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

pomagrade wrote on Kincsesbolygó's profile.
Szia! Sajnos nem sikerült még megtalálnom a Viszkok Fruzsi könyvet... Ha szembejön, felteszem majd :)
Hello everyone!!! The Rnata Nativity Bundle pattern is now available!!! Anyone here who already has it and wants to share it?
Erinna Lee has just released a new book: Enchanted Woodland Amigurumi... I hope someone will post it on the forum soon!
remélem jól csinálom!

Statisztikák

Témák
37,861
Üzenet
4,729,308
Tagok
610,669
Legújabb tagunk
Zagi1990
Oldal tetejére