Hírek Egy kanadai vállalkozó lehozná a Holdat a Földre

Michael Henderson egy 274 méter átmérőjű, Holdat mintázó szállodát álmodott Dubajba.​

Michael Henderson kanadai vállalkozó a Hold 274 méteres másolatát tervezi felépíteni egy 30 méteres épület tetején Dubajban – olvasható az AP riportjában, mely szerint a Moon World Resorts Inc. által finanszírozott elképzelés megvalósítása egyáltalán nem tűnik lehetetlennek.

„Nekünk van a legnagyobb márkánk a világon” – mondta Henderson az Associated Pressnek, mintha a Hold saját védjegye lenne. „Nyolcmilliárd ember ismeri a márkánkat, és még el sem kezdtük” – fűzte hozzá.

A Henderson projekt magában foglal egy gömb alakú építményen belüli üdülőhelyet, egy 4000 szobás szállodával, egy 10 000 ember befogadására alkalmas arénával és egy „holdi kolóniával”, amely a vendégeknek azt az érzést nyújtaná, mintha valóban a Holdon sétálnának.
A HOLD egy talapzatszerű, kör alakú építményen állna, amely éjszaka megvilágítaná. Henderson a projektről május elején az Arabian Travel Market rendezvényen beszélt Dubajban.

Henderson terve egy lépéssel tovább menne, mint más, földgömb alakú projektek, például az MSG Sphere, a 2,3 milliárd dolláros, LED-képernyőkkel borított kupola, amely még idén megnyílik Las Vegasban.

Az ő építménye teljesen gömb alakú lenne, és felváltva megvilágítható lenne teliholdként, félholdként vagy félholdként.
A fényerő nem biztos, hogy jól fog esni a potenciális szomszédoknak. Londonban egy másik MSG Sphere megépítésének előkészületeit leállították, miután a lakosok tiltakoztak a jelentős fényszennyezés és egyéb zavaró tényezők miatt.

„Nehéz mindenkinek megfelelni” – ismerte el Henderson, hozzátéve: „Lehet, hogy [a szomszédoknak] sötét függönyökre lesz szüksége.”

1684609429873.png


A HOLD szálló látványterve
Fotó: MH/Facebook
 
Nem az én nyugdíjamnak építik, de lesznek akiknek örömük telik benne. Lehet majd villogni vele, itt is aludtam-ettem-stb. . .
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

imi70 wrote on erikfrenszi's profile.
Bocs Úton.
imi70 wrote on erikfrenszi's profile.
szia, én 2024. májusában szeretnék menni a portugál úzon. Kérlek amennyiben van rá időd és kapacitásod, szívesen venném a tapasztalataidat az útról. Előre is köszönöm .
sorcier wrote on Wikkike.'s profile.
szia,ha ezt talàltad meg tölem,akkor jo helyen jàrsz. :)
A bak latin neve capricorn.

Kötés, horgolás 2018. november 13-tól

Wildcath wrote on VikiCs99's profile.
:dr_33:
Sziasztok! Karácsonyi dramatizált mesét keresek, 6-7 szereplővel. Óvodásoknak adnánk elő! Előre is köszönöm a segítséget! :)

Statisztikák

Témák
37,952
Üzenet
4,754,396
Tagok
612,756
Legújabb tagunk
pocakosmedve
Oldal tetejére