Egyetertesz a pedagogusok koveteleseivel?

Melitta témája a 'Országászat' fórumban , 2016 Február 3.

 1. Studiora

  Studiora Állandó Tag

  Kedves D'Artagnan!
  Már megbocsáss, de mindig belilul a fejem, ha azzal találkozom, hogy bezzeg hogy kampányoltak a tanárok a Fidesz mellett. A személyes tapasztalataimmal nem egyezik, sőt, pedig néhány tantestülettel volt/van ilyen-olyan kapcsolatom. egyrészt ezért. Másrészt pedig azért, mert - elvben - a szavazás titkos. Az egész kijelentésnek olyan a hangulata, hogy a tanerők szavazták bele anno a kamu kétharmadba aktuálisan regnáló pártunkat és kormányunkat, és most, hogy nem jött be, meg is buktatnák.
  Azt viszont készséggel elismerem, hogy az szdsz-es oktatáspolitika nagyon sokaknak nem jött be, tegyük hozzá, joggal.
  A jelenlegi oktatáspolitikának csúfolt ámokfutás pedig éppen azokkal szúr ki a legjobban, akikért állítólag csinálják, a gyerekekkel. Tény, hogy nem kell mindenkinek egyetemi diplomát szereznie, szükség van suszterra, varrónőre, egyszer talán kőművesre is szükség lesz. De az istenért, ne az döntse már el, kiből mi lesz, hogy hová született! A jelenlegi rendszer pedig éppen ezen "fáradozik". Az egész klikes agyrémmel, az idegennyelvi órák és az informatikaórák számának visszavágásával, és minden egyébbel. Maximálisan egyetértek Mendrey mai nyilatkozatával: manipulálható, terelhető biorobotokat akarnak a többségből, akik a két keresztet talán még alá tudják kanyarítani, nem pedig önálló gondolkodású, aktív, tájékozott fiatalokat. Az előbbi kategóriába sorsoltak kiszolgáltatottak születésüktől fogva, végérvényessé jórészt a fizikailag és morálisan lepusztított klikes falusi vagy városszéli általánosban válik a sorsuk. Kiszolgáltatottak lesznek felnőtt közmunkásként, és a hatalom úri jókedvétől és kegyétől fognak függni nyugdíjasként, feltéve, hogy megérik a nyugdíjaskort. Én ezt találom tragikusnak!
   
  hegiv, setni és Georgina Bojana kedveli ezt.
 2. Georgina Bojana

  Georgina Bojana Kormányos Fórumvezető Kormányos

  *
  Kedves HegIv!
  Észrevettem, megtapasztaltam, s el is vagyok -ezért- keseredve :(
  Igaz, a történelem folyamán történtek visszaélések, korrupciók és igazságtalanságok :confused: Voltak ennél nehezebb, sokkal nehezebb évek is :eek: "Padlás lesöprés, kitelepítések, -boszorkány üldözéses perek- Igaz, ez utóbbi most is előfordul.:o

  G.B.
   
 3. Georgina Bojana

  Georgina Bojana Kormányos Fórumvezető Kormányos

  *
  Kedves Chalamade!
  Igaz, igaz, amit leírtál :cool:
  G.B.
   
  setni kedveli ezt.

Megosztás