Egyre többen oltakoznak Thaiföldön, ahol teheneket, aranyláncot és sültcsirkét is ajánlanak cserébe

Ehhez képest a lengyelek Covid-lottója szinte említést sem érdemel...

Drasztikusan megemelkedett Thaiföldön az oltakozók száma: százak helyett most már ezrek akarják beoltatni magukat. Ezt a kormányzatnak azzal sikerült elérnie, hogy a legválogatottabb tárgyakat és kedvezményeket ajánlják az oltásért cserébe - írja a Daily Star.

Ezek közt szerepel sültkrumpli, készpénz, bolti kedvezmények, illetve az egyes tartományok maguk is meghatározhatják, mivel motiválják a lakosságot.

A Chiang Maiban található Mae Chaemben például hetente egy 225 fontot érő borjút adnak azoknak, akik beoltatták magukat. A tartomány seriffje elmondta: a regisztrációk száma toronymagasan megnőtt az ajánlat óta, amit legalább fél évig fenn is tartanak.
“Az emberek imádják a teheneket. Úgy vélik, egy tehén felér egy nagyobb megtakarítással, hiszen el lehet adni” - hangsúlyozta.

Knon Kaen városának Phon nevű kerülete még ennél is exkluzívabb jutalommal állt elő: aranynyakláncot ígér három lakos számára, akik beoltatják magukat, míg két további személy bolti kedvezményekben részesül.


A buliból a világcégek sem maradhattak ki, a McDonald’s például ingyen sültkrumplival kedveskedik az oltottaknak, míg a Texas Chicken ingyen sültcsirkét kínál.
Thaiföld azt követően kezdett nagyszabású oltási kampányba, hogy kiugróan megemelkedett a fertőzöttek száma, főleg a főváros, Bangkok közelében. Ezért az uralkodó, Maha Vajiralongkorn király 11 milliárd fontos kölcsönt vett fel a vírus elleni védekezéshez.

gold-jewelry-5264687_1920-resized-970.jp2.jpg
 
70+ milliós Thaiföldön ma 38-an hunytak el Covidban
(ez számukra valóban az elviselhetetlenség határát súrolja, mert volt 1 év amikor összesen nem haltak meg ennyien - ők persze nem ismerik pl.-ul a magyar adatokat).

Kontrasztnak: szintén Thaiföld - ma 55-en haltak meg motor/autóbalesetben.

.
 
Jó.
De, csak meg nő egyszer és lehet hogy bika lesz...
És? Ha nem ennének marhahúst nem tenyésztenék őket, ha van kereslet van termelés. Munkára pedig a kevesebbet be lehetne fogni. Ha nem millió számra tartják őket akkor kevesebb lenne a metángáz is, egyébként sem ők a hibásak, hanem az ember. Az ember aminek egyre több és több kell, mert mindent megöl amivel megtömheti a bendőjét!
 
Igen valószínűnek tűnik, hogy amire a WHO munkacsoportja utalt, valósággá vált. Egyre növekszik azok száma, akiknek negatív lett az antitestszint-tesztjük a Sinopharm-vakcina beadása után, zömük hatvan év feletti. A pórul jártak Facebook-csoportjának tagsága már ezerötszáz felett jár. Orbán Viktornak is írtak több egészségügyi hatóság mellett, várják a megoldást.
 
Kedves Beka, csak nem felcsaptál te is fényevőnek? :)
*
Hidd el, igaza van Bekának, mert ha láttál szomorú tekintetű bocit, aki tudja, érzi, hogy a vágóhídra viszik... Nem folytatom. Miért nem írom tovább? Mert elsírom magam. No igen, részemről soha nem ettem és nem is eszem marha-, borjúhúst. Igaz, a csirke és a disznó jöhet, valahogy arra nem gondolok, hogy valaha röfögött vagy kapirgált. Ha már ismertem, nem tudnék belőle enni. A lóhúst pedig soha meg nem enném, mert aki valaha is belenézett egy ló szemébe, magán érezte annak tekintetét, az képtelen erre. Pedig valaha a Rákóczi téri vásárcsarnokban és a Nagycsarnokban is a valaha volt Dimitrov tériben is volt lóhúst áruló bolt. Ott a téliszalámi, a párizsi olcsóbb volt, mint a más boltokban a disznóból készültek. Soha nem vettem.
 
Egyre növekszik azok száma, akiknek negatív lett az antitestszint-tesztjük a Sinopharm-vakcina beadása után, zömük hatvan év feletti.
Ezt viszont nem lehet annak az oltóanyagnak kontójára írni, amit eleve a 60 év alatti korosztály számára gyártottak.
Ez kb. olyan, mintha egy lovat megenni képes kamaszt csecsemőtápszerrel etetnének, és nem értenék, miért éhes mindig?
 
Ezt viszont nem lehet annak az oltóanyagnak kontójára írni, amit eleve a 60 év alatti korosztály számára gyártottak.
Ez kb. olyan, mintha egy lovat megenni képes kamaszt csecsemőtápszerrel etetnének, és nem értenék, miért éhes mindig?
Olyan nincs, hogy egy oltást csak bizonyos korcsoportoknak gyártanak (olyan van, hogy bizonyos gyártási technológiák esetén az adott termék kevéssé hatásos bizonyos korcsoportban - de mint tudjuk kínában nagyon tudnak ködösíteni, úgyhogy ezt előre nem közölték)... Mindazonáltal az immunitás nem olyan egyszerű, hogy csinálok egy antitest tesztet és az majd megmondja. De a lényeg, hogy a Főnök épít ezeknek is gyárat, mert húdefasza a termékük...
 
70+ milliós Thaiföldön ma 38-an hunytak el Covidban
(ez számukra valóban az elviselhetetlenség határát súrolja, mert volt 1 év amikor összesen nem haltak meg ennyien - ők persze nem ismerik pl.-ul a magyar adatokat).

Kontrasztnak: szintén Thaiföld - ma 55-en haltak meg motor/autóbalesetben.

.
Változott ott is a helyzet. Pattayán élő ismerősöm is mást mond.

 
Mi lesz így az olimpiával??
Mert az EB már megy...azzal nem tudunk mit tenni,
Ráadásul szükség van az olimpiára?
Lassan már minden veszélyessé válik ahol 5nél többen gyűlnek össze,
Mondjuk, az olimpia Japánban van és nem Thaiföldön. ;)
Sajnálom őket és azt is, hogy nem lehet Délkelet-Ázsiába utazni.
 
Változott ott is a helyzet. Pattayán élő ismerősöm is mást mond.

Izé. Mit változott?

Ma 17-en haltak meg, a provinciák nyitnak.

Phuketre júliustól karantén nélkül lehet utazni.

Ez nem jelent semmit, de az Index több héttel lemaradt szubjektív baromságai helyett esetleg olyantól kellene értesülni aki itt él, vagy elég őt követni, ha tényleg érdekel az aktuális/valós helyzet. ;)

.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,126
Üzenet
4,800,571
Tagok
615,664
Legújabb tagunk
J. Ági
Oldal tetejére