Elengedés, Sedona módszer, Release tecnique és társai

terra incognita

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm a választ.
Belegondolva abba, amit írtál, pontosan ezek a a félelmek, megtorpanások, ragaszkodások, ellenállások segíthettek felhozni a korlátozó hiedelmeket.
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,
a téma lenyűgöző!

Gyakorlati tapasztalataim számomra bámulatos érzéseket idéznek elő.
Azzal, hogy észreveszem, a dühömet, félelmemet, szomorúságomat, bármimet ami zavar, egyúttal át is alakítom.
Nincs szó semmiféle negatív energia éterbe küldéséről!
Megjegyzem, amatőr felfogásom szerint nincs semmilyen rituálém, nem ragaszkodom szövegekhez, hitbéli tanításokhoz, technikákhoz.
Bizonyos esetekben (erősebb érzelmi kitöréseknél), könnyebb pl.: a ” valóban fontos ez?”, „számít ez valamit?”, „megéri?”, „tulajdonképpen kedvelhetném is?” kérdéseket feltennem, így az átalakítás azonnal megtörténik.

A felismerés a maga egyszerűségében, egyben a megoldás is.

Egyre jobban tetszik az a gondolat, mely szerint a „józan paraszti érzés”, valamint a természetes szeretet érzése a megoldás. Hihetetlen tapasztalataim vannak ebben a folyamatban, szívesen ajánlom mindenkinek.

Mivel az észrevétellel megtörténik egyben az átalakítás is, ezért nem gondolom, hogy másokra veszélyes energiákat szabadítok a világra.
Amennyiben negatív energiaküldőként gondolnék magamra, úgy az egy újabb félelem jelenlétét szimbolizálná. Véleményem szerint a folyamatos biztonság keresése, valamint a bizonyosságok biztosítása egyfajta félelem, ha úgy tetszik burkolt formában.

Tapasztalatom szerint egy út van: érzem vagy sem, hogy jó nekem az adott pillanatban.
jah erre írta itt vki: vigyázat szeretet van bennem, és nem félek használni...
 

terra incognita

Állandó Tag
Állandó Tag
Csodálatos! Milyen sok olvasója volt ennek a topicnak!
Ez a "beszélgetés" 2013-ban zajlott az oldalon, s lásd, 2014-ben megjelent magyarul Hawkins Elengedés - Az önátadás útja c. könyve. 2015 szeptemberében pedig Nacso7 jóvoltából a könyv feltöltésre került, a 141. oldalon található. Most bukkantam rá. Hálásan köszönöm a munkáját! Remélem, hasznos időtöltés lesz a témában a könyv elolvasása.
 

vague

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Már igen régen irt ebben a topikban valaki!
Pedig igen érdekes téma! A Sedona módszer!
Ki végzett Sedona Elengedés tanfolyamot?
Kinek vannak eredményei?
Szívesen beszélgetnék erről a témáról!
 

Éleskés

Kormanyos
Fórumvezető
Kormányos
Ha valahol, valamilyen misztikus csodát felfedeznek, vagy megtalálnak, arra a kereszténység azonnal lecsap és magáévá teszi. Ismerve a keresztény társadalmat, ezzel a ténnyel, dologgal rövid úton végeznek.
Pédául Sedonába, a misztikus helyre azonnal autóút épült, keresztény templom (Manitu, ott fenn, mit szól ehhez?), a Smithsonian Intézet felderítette és közkinccsé tette ..... és ezzel hamarosan csak egy érdekes hely lesz, ahova a "hitetlen" turisták odarohanhatnak, lefényképezik, kipipálhatják és elfelejthetik, minden megilletődöttség és megértés nélkül. Lásd a japán nyugdíjas "falkák", akik odamennek, lekattintják és otthon elmondhatják, hogy ott is jártam .... De hol is járt? Miért ment el oda? Mert megteheti? A megértésről szó sincs.
Egy közelebbi jó, vagy inkább rossz példa erre: Plitvice. Igaz, ott templom még nem épült. Vagy mi nem figyeltünk eléggé.
Plitvicei Nemzeti Park nagy látványossága a Nagy vízesés. Külön felhívással, hogy NE SZEMETELJ! Erre mit lát az ember, ha odamegy? Üres, lekupakolt vizesflakon kering egy örvényben. És fénykepezik, hogy nahát! Itt is van szemét! Meg szelfik, csoportképek, csámcsogva evés és eldobott papírok - amiket a munkások időről időre összeszednek. Tülekedő emberek, ami különösen "jó" a méter széles járdákon a víz fölött. Csoda, hogy nem esik bele senki a vízbe.
Ezzel elveszett a természet bája, misztikuma, szépsége. Az a rész elkurvult. Kész, vége.
Valaki elesett az úton. Erre mi történt? Az emberek körbeállták, lefényképezték, szelfit csináltak, mert néé, Itt Egy Ember, Aki Elesett! Látványosság. De hogy bárki odament volna hozzá felsegíteni ...
De az is igaz, hogy ezek a kilóra megvett turisták a hosszú utakra nem mennek. Fárasztó. Izzadságos. Csak busszal, hajóval. Ne má', nem ezért jöttünk ide!
A busz végállomások körül a park a hűvösvölgyi Nagyrétet idézi. De onnan tovább már megint visszatér a táj szépsége, a védett Természet.
 

vague

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Éleskés!
Amit leírtál az sajnos a realitás a mai világban!
Tapasztaltam én is az utazásaim során hogy a sok " kíváncsiskodó" turista nem is ismeri a történetét az általa meglátogatott látványosságnak, csak azért utazik oda mert az a " divat " s mert aki oda megy az más lesz általa mint a többi ember!
Pár napba besűrítenek egy országnyi látnivalót s sajnos igen csak addig tartózkodnak ott amíg elkattintanak egy sorozat fotót!
A hely története s energiája, rezgése már nem foglalkoztatja őket!
Csak hogy meg tudja mutatni a szelfijét hogy ő is járt ott!
Pedig megannyi csodát figyelhetne meg! Kapcsolódhatna a hely szellemével s energiájával!
Mennyi ismeretet szerezhetne amit az élete részévé tehetne!
Miért van az hogy már a szemét elhelyezése is sajnos nem a szemetesben a természetes!
S a még rosszabb hogy igen még sorozat képek is készülnek az eléjük táruló hulladékok össze vissza látványától!
Pedig milyen értékek állnak előttük!
Mint az általam megosztott Sedona városáról a képek! Gyönyörű és megfoghatatlan!
Az elengedés vagyis Sedona módszer születésének helyszíne! S megannyi történetek s megélések az ott
élő s valaha ott élt emberek szavakba és gondolatokba vetve.
Ahol Hale Dwoskin élt s alkotott! Megélte a halálos betegégét s megismerte a gyógyulás módját!
Aki csak ezt a módszert használja is, az élete nagy fordulatokat vehet!
S ő már nem azért keresi fel a híres helyeket hogy fotókat kattintgasson futtában. Hanem elmélkedik s
hálás hogy ott lehet! S belelépve a hely energiájába hosszú órákon át tud elkülönülve megélni egy egységet!
 

nedir

Állandó Tag
Állandó Tag
keresem: Tisha Morris: Rendterápia

Sziasztok! Tisha Morris Rendterápia című könyvét keresem, ha esetleg meglenne valakinek elektronikus formában, megköszönném!!

Köszönöm előre is! :)
 
Oldal tetejére