Elveszett rokon leszármazottainak keresése..

gertike84

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagypapám egyik unokatestvérének a leszármazottait keresem. A hölgy lánykori neve Szabó Róza, férjezett neve Fisher Károlyné. Az 1920-as években született Budapesten. Azt, hogy mikor mentek ki Kanadába, nem tudjuk. A néninek két gyermek született, és ha minden igaz, akkor a lánya talán ügyvéd. Québeck-ben laktak. Sajnos csak ennyi információnk van. Ha bárki tud segíteni abban, hogy megtaláljuk őket, írjon a következő e-mail címre: [email protected].
Előre is köszönöm mindenkinek!
Üdv.
Gerti:)
 

Fedora

Állandó Tag
Állandó Tag
Én unokatestvéreimet keresem Calgaryban. Németh Károlyt és feleségét Kazsóki Erzsébetet, valamint Kazsóki Máriát. Németh Károlyékról annyit tudok, hogy van egy lányunk Németh Erika. Kazsóki Mária és Erzsébet édesnyanyjuk lánykori neve: Dvorszki Mária, aki édesapámnak volt a testvére. Novemberben megyek szakmai útra Kanadába, nagyon szeretnék velük találkozni. Ha valaki ismeri őket, kérem adják át, hogy keresi unokahúguk Deákvári Anna.
 

baccara

Állandó Tag
Állandó Tag
1976-ban láttuk öket utólyára ,most álitólag Sao Pauloban (Brasilia) élnek. Szecsei Veronika,a leány kori neve, a férje utánit nem tudjuk.. a Fia neve,
Rodrigo,a Veronika ,Szerbiában született, egykori még ( Jugosláviában)
 
Nagyapám nagynénjének leszármazottjait keresem. Nagyapám nagynénjének neve Lelkes Teréz volt, férje Kiczlingstein János, 1928-ban mentek ki Hamilton-ba. A 60-as évek elejéig leveleztek nagyszüleimmel. Két lányuk volt, Mária és Katalin. Mária gyerekei Bözsike, Pityuka és Debi. Aki tud róluk, írjon a [email protected] e-mailcímre. Előre is köszönjük!
 

Schevi49

Új tag
Keresem unokatestvéremet John Bezzeg,született 1945.09.05.Magyarországon.1962 körül ment ki Kanadába.1993 ig tartotta a kapcsolatot az édesanyámmal,azóta nem hallottam felőle.Ha tud valaki,valamit róla kérem írjon privit! Előre is köszönöm!
 
Utoljára módosítva a moderátor által:

Boda Judit

Új tag
Üdv!Nagybátyámat keresem,sokat nem tudok róla,csak annyit hogy Druzsin Gyulának hívják,1932 körül született Taranyban.56-ban kerültek Kanadába és éltek Edmontonban.Kérem ha valaki rá ismer,jelentkezzen:[email protected] Köszönöm!
 

Pandora's Box

Állandó Tag
Állandó Tag
Oldal tetejére