Emberek és érzések...

zsikemost

Állandó Tag
Állandó Tag
Először is ezeket külön tenném, mert saját fotók ;)
Erdélyben készültek egy kis faluban, ahol a gyerekek még nem videojátékokkal játszanak, és nem ülnek egész nap a számítógép előtt...
A bácsi pedig akiknél a szállásunk volt a két napra.
 

csillagfeny

Állandó Tag
Állandó Tag
Szuletes,fejlodes,az ido halad.....

Gyermekeinken latjuk csak felnottkent az ido mulasat,1-2-ev csak nehany uj rancot hoz az arcunkra,de az O kis eletukben rengeteg valtozast jelent.
 

Tele_hold

Állandó Tag
Állandó Tag
DSCN08530001.jpg
 

Vigi

Állandó Tag
Állandó Tag
8518.jpg



penna.gif



Kedvem lenne világgá kiáltani, hogy még nem volt ELÉG? Annyi szenvedést látott már a Föld. Miért nincs egy élőlénynek, egy emberi lénynek döntési lehetősége? Miért nem érti meg az ember, hogy minden emberi lény szabadon születik és egyenlő méltósága, és joga van.

Az ENSZ és a WHO közzétett egy becsült értéket, egy számot, ami az emberi csonkítások számszaki adatait tartalmazza. Csupán egy adat, egy szám. Undorító, emberhez méltatlan tradiciók becsült adatai. A brutalitás, az emberkereskedelem, a rituális kivégzések, az emberi megaláztatás, szenvedés tudományának magasiskolája mind a mai napig virágzik, sőt virágzó üzletág. A világunk telve van eredendően szeretettel, makulátlanul tiszta szépséggel, de a szépséget, és a szeretet misztériumát bemocskolják az emberi cselekedetek. Kényszeríteni bárkit lehet bármire, mint ahogy a kákán is lehet csómot találni annak, aki keres. Az üldöztetés keserves, szívszorító történetei mindannyiunk számára valamilyen szinten ismertek. Médiareklámok, filmek tucatjai szólnak a szex örömeiről, erotikáról, sztárolt sztárok, ünnepelt méltóságok pazar életéről, de a hadviselésről is, mert valakinek győznie kell. Az ember már csak ilyen... Az egyetemes békéről hol olvashatunk, és milyen módon gyakorlhatjuk? Van intézményes háttere? Úgy gondolom, mikor az embernek a kelleténél csak egy, egyetlen egy pattintott kőszerszámmal több volt birtokában, kezdetét vette a borzalmak borzalma, ami napjainkban is tart. Köszönöm a figyelmet.
 

zsikemost

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv!
Ezek az utóbbi képek iszonyat jók! Igazából pont ilyeneke gondoltam annak idején, amikor nyitottam a topicot.
Akkor tőlem is néhány:
 
Oldal tetejére