Hírek Erzsébet királynő a sármos kanadai elnökkel találkozott: Justin Trudeau-val

Erzsébet királynő a betegsége legyőzése után Justin Trudeau-val találkozott.​

Február 20-án milliók kezdtek aggódni Erzsébet királynő állapotáért, ugyanis aznap reggel koronavírust diagnosztizáltak nála.
Az első hírek szerint enyhe, megfázásos tünetei voltak, a biztonság kedvéért minden hivatalos feladatát lemondták. Az áprilisban 96. születésnapját ünneplő uralkodónő könnyedén legyőzte a vírust, egy héttel később már a szeretteivel is találkozott. Ettől a héttől kezdve már újra dolgozik, hétfőn Justin Trudeau kanadai elnököt fogadta a windsori kastélyban.

Erzsébet királynő és Justin Trudeau találkozása​


A királynő sort kerített első személyes találkozójára a betegsége legyőzése után, Justin Trudeau kanadai elnököt látta vendégül a windsori kastélyában. Ahogy a felvételen is látszik, az uralkodónő teljesen jó kedélyű volt, és örült a miniszterelnöknek.

Még kezet is fogtak, ami a koronavírus kirobbanásakor tiltólistára került a királynő számára, nehogy elkapja a betegséget. Amióta feloldották a korlátozásokat Angliában, Erzsébet ismét szívesen kezet fog vendégeivel.


Mögöttük kék-sárga színekben pompázó virágcsokor volt látható, a Sky News riportja szerint ezzel az apró gesztussal is azt jelezte, hogy a brit királyi család kiáll az ukránok mellett, akik jelenleg háborúban állnak az oroszokkal. Trudeau azért érkezett Angliába, hogy Boris Johnson brit miniszterelnökkel és Mark Rutte holland kormányfővel tárgyaljon az orosz-ukrán konfliktusról.

A rajongók is örültek, hogy jobb színben láthatták viszont a királynőt: "Ó, már jobban van, hála istennek!" "A királynő jól néz ki! Örülök, hogy rendbe jött." "Micsoda gyönyörű fotó" - írták a Royal Family Instagram-oldalán a követők.


Erzsébet számára különleges év 2022, ugyanis idén ünnepli uralkodásának hetvenedik évfordulóját. Eddig ő a leghosszabb életű és leghosszabb ideje trónon levő uralkodó az Egyesült Királyság történetében.

Laci Patricia

1646950098983.png
 
Trudeau a második kanadai miniszterelnök, aki hivatali ideje alatt jelentette be a különválást. Az első az apja, Pierre Trudeau volt, aki a hetvenes években vezette az észak-amerikai országot.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

ambrella wrote on lhamo77's profile.
Szia! A Fülelős kalandok-at esetleg el tudnám kérni Tőled? Hálásan köszönöm a válaszodat!
Fodor Ditke wrote on Szélildi's profile.
Kedves Szélildi! Nagyon hálás lennék, ha tudnál segíteni. Unokámmal igyekszünk az olvasást jobbá, szebbé gyakorolni. Ha dr. Gósy Mária és Laczkó Mária a Varázsló - Olvasásfejlesztés című könyvének elérhetőségét szíveskednél ismét megadni, nagy segítség lenne. A link nem működik már, máshogyan nem tudom elérni. Nagyon köszönöm!!!
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,067
Üzenet
4,785,847
Tagok
614,914
Legújabb tagunk
kzmarris
Oldal tetejére