Ez az ország lett 2020 legboldogabbja – megint!

Minden évben több szervezet, sokféle szempont szerint értékeli, hogy melyik országban élnek a legboldogabb emberek a világon.

Ezúttal az ENSZ által szponzorált jelentés eredményét ismerhettük meg, amely szerint Finnország sorozatban negyedszer lett a világ legboldogabb helye. Mögötte Dánia, Svájc, Izland és Hollandia végzett.

Hihetetlen módon egyébként egyetlen nem európai ország került csak be a lista első tízesébe, ez pedig Új-Zéland lett. Vannak országok, amelyek azonban rendkívül nagyot zuhantak a korábbi évekhez képest.

Az ENSZ a Gallup közvéleménykutatót bízta meg a felmérés elkészítésével, amely végül 149 országban kérdezte meg az embereket és kérte meg őket arra, hogy értékeljék boldogsági szintjüket.

A kérdőív eredménye szerint a leginkább boldogtalan országok Afganisztán, Lesotho és Botswana lettek, de Ruanda és Zimbabwe is bekerült a legrosszabbak közé.

Talán a koronavírus-járvány járulhatott hozzá, de a megkérdezettek egyharmadánál, tehát minden harmadik országban jóval negatívabb érzelmekkel találkoztak a felmérést végzők, mint korábban.

happy face.jpg
 
Minden a kérdéseken múlik. Azt fognak kihozni akit akarnak.
csak egy példa...Szerinted melyik a legboldogabb ország? Új zéland, Botswána, Szomália...lehet választani.
Tatammmm Új zéland győzött!!!
 
Szombathely Magyarország legboldogabb városa, a második helyen Nyíregyháza áll a boldogság világnapja alkalmából készített kutatás szerint, közölte a Jobb Veled a Világ Alapítvány szombaton az MTI-vel.
Az előző évhez hasonlóan 2020-ban is Finnország lett a világ legboldogabb országa, legalábbis az ENSZ egyik szervezte megbízásából készült felmérés szerint. A Gallup kutatása szerint a lista első helyezettje:

  • Finnország
  • Izland
  • Dánia
  • Svájc
  • Hollandia.
 
A jelenlegi európai és más földrészeket érintő híreket olvasva,egész más a véleményem! Manipuláció az egész eredmény!!!!!! Boldog ország most nincs!
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Jani08 wrote on Éleskés's profile.
Tisztelt Fórumvezető!

Kb 3 hete nem tudok belépni az ezoterikus könyvek folyóiratok topikba.
Azt írja ki, hogy:

Hoppá! Bizonyos problémákba ütköztünk.​

A művelet végrehajtásához nem rendelkezel megfelelő jogosultsággal.
Mindenhová be tudok lépni, csak pont ide nem.

Előre is köszönöm a segítségét!

Tisztelettel:Jani08
Kedves Mindenki!Dm nap gyermekei pályázaton indult óvodánk !Szabolcsveresmarti Óvoda !Kérek mindenkit,hogy egy szavazattal segítsen minket!
pmanocica wrote on pszi53's profile.
Kedves pszi53! Catrine Clay Útvesztőjét szerettem volna letölteni, de nem tudja kezelni a converter, hogy áttehessem mobiba, a gépen megnyitni sem tudja. Tudnál segíteni? Köszi, Judit
Orchidea 22 wrote on Ajuda67's profile.
Szia!
Nagyon szépen köszönöm az időt, munkát amit azzal töltesz, hogy nekünk forditod a jobbnál jobb könyveket.
Legyen szép napod!
halastinta wrote on Ajuda67's profile.
Szia Ajuda67!
Szeretném megköszönni a munkádat és hogy lehetővé teszed általa, hogy ilyen szuper könyveket olvassunk! Épp most végeztem a Dianne Duvall - Halhatatlan Őrzök sorozat 9. részével. Imádom őket! További jó munkát kívánok!

Statisztikák

Témák
36,529
Üzenet
4,414,310
Tagok
592,195
Legújabb tagunk
Gika47
Oldal tetejére