Ezoterikus könyvajánló

FLAMINGO témája a 'Ezoterikus letöltések' fórumban , 2007 Október 20.

 1. FLAMINGO

  FLAMINGO A KERESŐ MŰKÖDIK! Fórumvezető Kormányos

  SPONTÁN EVOLÚCIÓ
  DR. BRUCE H. LIPTON ÉS STEVE BHAERMAN
  Kategória : TUDOMÁNY ÉS SPIRITALITÁS
  Megjelenés :Édesvíz Kiadó, 2013 – 01 - 29
  ISBN : 978 963 529 142 7
  Ár : 3990 Ft
  Méret : 150 X 228 mm


  Az evolúció elkezdődött! Kialakulóban van egy új, félelem helyett szereteten alapuló világ, amelynek társteremtői mi magunk vagyunk. A Spontán evolúció páratlan könyv, amely tájékoztatást és ösztönzést nyújt, hogy részt vehessünk az emberi történelem legnagyobb kalandjában: a tudatos evolúcióban!

  A társadalom kezdi felismerni, hogy jelenlegi kollektív meggyőződéseink kártékonyak, s hogy világunk igen kényes helyzetbe került. Úgy vélem tehát, legfőbb ideje előrukkolni egy üzenettel arról, hogyan alkalmazhatók társadalmi meggyőződéseinkre a tudomány világának felismerései, és miként segíthetnek e tudományos vívmányok azon vészjósló helyzetek kezelésében, amelyekkel napjainkban szembe kell néznünk. A Spontán evolúció korunk természettudományos felismeréseit az ősi korok bölcsességével elegyíti, hogy feltárja az olvasó előtt, valójában micsoda hatalommal bírunk saját evolúciónkbefolyásolásában.
  Az elfogadott darwini elmélet szerint az evolúció lassú és fokozatos folyamat, amelynek millió és millió évre van szüksége ahhoz, hogy létrehozza a fajok átalakulásait. Az új tudományos eredmények azonban rávilágítanak, hogy az evolúció valójában a változatlanság hosszú időszakaiból áll, amelyeket olykor váratlan és drámai kataklizmák zárnak le. E kataklizmák új irányt szabnak az evolúciónak, és az élet egészen új formáinak megjelenéséhez vezetnek.
  Civilizációnk manapság a felbomlás és széthullás állapotában van. Jelen pillanatban égető szükségünk van egy evolúciós előrelépésre, és nincs időnk a lassú és fokozatos fejlődésre. A minket fenyegető válságok fényében úgy tűnik, hogy civilizációnk fejlődésének folyamatában máris elkezdett formát ölteni egy új fordulópont. Persze ezzel a lenyűgöző felismeréssel egyetemben arra is ráébredünk, hogy régi látásmódunk, megszokott meggyőződéseink és okfejtéseink cseppet sem segítenek abban, hogy enyhítsünk a jelenlegi körülményeken, és megleljük az átmenetet az új helyzetbe. Márpedig a túlélésünk forog kockán. Új világszemléletet kell kialakítanunk. Spontán evolúcióra van szükségünk. Ezért született meg ez a könyv.


  [​IMG]A SZERELEM ANGYALAI JÓSKÁRTYA
  Doreen Virtue
  Kategória : JÓSKÁRTYÁK - ANGYALOK
  Megjelenés : Édesvíz Kiadó, 2013 – 02 – 05
  Ár : 4990 Ft
  ISBN : 599 988 2277 20 2
  44 lapos jóskártya útmutató könyvecskével

  [​IMG]Amikor szerelmi és kapcsolati kérdésekben végzek értelmezéseket, a kerubok egy csoportjával, a szerelem angyalaival lépek kapcsolatba. Ők összpontosítanak mindenre, ami a szerelem témaköréhez tartozik. Bárki segítségül hívhatja őket, mert ezek az angyalok számtalan embernek képesek segíteni egyidejűleg.

  A szerelemtől fiatalnak, energikusnak és életerősnek érezzük magunkat. A szerelem a játékosságot és az izgalmat vegyíti azzal az érzéssel, hogy szívünk teljesen életre kelt és nyitott. Az egyik legnagyszerűbb élmény a világon!

  Ezért nagy öröm számomra, hogy bemutathatom az olvasónak A szerelem angyalai jóskártyát. Noha az összes többi jóskártyacsomagom is magában foglalt egy-két olyan lapot, amelyik a kapcsolatokra utalt, mindig is szerettem volna egy teljes paklit ennek a témának szentelni. Íme, elkészült.
  - Doreen Virtue


  [​IMG]SZÜNTELEN ÉHSÉG
  Doreen Virtue
  Kategória: LÉLEKGYÓGYÁSZAT
  Megjelenés :Édesvíz Kiadó, 2013 – 02 - 19
  ISBN : 978 963 529 147 2
  Ár : 3290 Ft
  Méret : 135 X 205 mm

  Minden részünk tökéletes, és ez alól az étvágyunk sem kivétel. Az ételek utáni sóvárgásunk nem azt jelenti, hogy valami baj van velünk, inkább azt mutatja, hogy az étvágyunk pontosan a terv szerint működik. Az a feladata, hogy figyelmeztessen spirituális és érzelmi üzemanyagunk kifogyására, vészjelzése szerint több lelki nyugalomra van szükségünk. Ha az étvágyunk irányíthatatlanná válik, annak mindig az az oka, hogy energikusabbnak akarjuk érezni magunkat, szeretnénk jobban ellazulni, vagy azt akarjuk, hogy jobb legyen a hangulatunk. A sóvárgásaink intuitív módon éppen arra az ételre irányulnak, amelyik a kívánt hatást éri el. Ha lehangoltak vagyunk, általában valamilyen tejtermékre vágyunk, mint például sajtra vagy fagylaltra. Ha szorongunk, rávetjük magunkat valami ropogós dologra, például chipsre vagy olajos magvakra.

  A különféle diéták, porok és pirulák igyekeznek megölni az étvágyat. Ez a megközelítés azonban hosszú távon nem működik. Ehelyett az étvágyunk gyógyítására van szükség egyfajta belső megközelítés segítségével. E könyv lapjain pontosan ezt a megközelítési módot ismerhetjük meg, és megtanulhatjuk értelmezni saját sóvárgásainkat. A könyvben található kérdőív segítségével kideríthetjük, milyen típusú érzelmi evők vagyunk, majd utánanézhetünk az egyes ételtípusok mögött húzódó jelentéseknek, hogy elemezhessük – és csökkenthessük – étvágyunkat.

  Az állatok téli álmukra készülődve súlytöbbletet szednek fel. A súlyfelesleget cipelő emberek számára súlyuk védelmet jelent az észlelt veszélyekkel és hiányokkal szemben egy valójában biztonsággal és bőséggel teli világban. Ideje felébredni a túlsúly és túlevés ólmos, fáradt téli álmából, hogy a napfényre lépve megtapasztaljuk valódi állapotunkat: az örök tavaszt, amelyet kreativitás, siker és energia tölt meg.
   
 2. FLAMINGO

  FLAMINGO A KERESŐ MŰKÖDIK! Fórumvezető Kormányos

  GYÓGYÍTÓ KAPCSOLAT
  Szerzők: Kurt Tepperwein
  Kategória: ÉLETMÓD, EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS
  Megjelenés: Édesvíz Kiadó, 2013-03-21
  ISBN: 978 963 529 151 9
  Ár: 3290 Ft
  Méret: 135 X 205 mm


  Méret: 135 X 205 mm


  A párkapcsolat olyan út, amelyre együtt lépünk,

  hogy együtt érkezzünk meg saját magunkhoz.


  A kapcsolatok központi szerepet töltenek be életünkben. Csak kevesen tervezik, hogy egyedül maradnak, ők is csak azért, hogy ne kelljen megtapasztalniuk egy párkapcsolat kellemetlen oldalait. Ezeket a néha valóban nehéz időszakokat azonban senki sem úszhatja meg, ha nem a párja, hát más emberi kapcsolatai által. A nézeteltérések nagymértékben befolyásolják hangulatunkat, és a testünket sem kímélik. De milyen összefüggések vannak a kapcsolataink és az egészségünk között? A könyvben ezeknek a kérdéseknek járunk utána, és megpróbáljuk kideríteni a válaszokat.
  Valójában nem a partnerünk az oka a problémáinknak – az ok bennünk rejlik, ő csak felszínre hozza. Szenvedésünket látszólag a másik ember okozza, igazából azonban a saját ellenállásunk betegít meg. Párunk elsősorban abban segít, hogy esélyt ad ellenállásunk feloldására. Felfedezhetjük általa az igazi szeretetet, és így felismerhetjük valódi lényünket. Ehhez a célhoz persze nem csak a párkapcsolat vezethet el, de ez az egyik legközvetlenebb és legszebb út. Hogy mennyire hatékony, az kizárólag a nyitottságunktól függ, és attól, hajlandóak vagyunk-e egészen átadni magunkat neki. Ha ezt tudatosítjuk, minden kapcsolatban megláthatjuk az esélyt, és a látszólagos nehézségekben is olyan lehetőséget fedezhetünk föl, amely még egy lépéssel közelebb visz önmagunkhoz.


  A szerzőről:
  Kurt Tepperwein 1932-ben született a németországi Lobensteinben. Sikeres vállalkozó és vállalati tanácsadó volt, majd 1973-ban visszavonult az üzleti élettől, hogy természetgyógyászként és tudatkutatóként kezdjen foglalkozni elsősorban a betegségek és a szenvedés valódi okait kutatva. 1997 óta docensként tevékenykedik a vaduzi Nemzetközi Tudományos Akadémián. Az általa kifejlesztett mentális, intuíciós és kauzális tréninget ma már nem csak igazgatók, élsportolók és életvezetési tanácsadók alkalmazzák, hanem szerte a világon számos ember életének elengedhetetlen részét alkotják. Már több bestsellerét is lefordították magyarra, többek között: Illúziók nélkül, Nagy egészségkönyv, Hozd a legjobb formád! és Kapcsolataink. A szerző néhány éve Tenerifén él.


  KRISTÁLYFÉNY-MISSZIÓ
  Szerző: Vaktor Orsolya
  Kategória: SPIRITUÁLIS REGÉNY
  Megjelenés: 2013-03-13
  ISBN: 978 963 529 148 9
  Ár: 3590 Ft
  Méret: 135x205


  Amikor valaki megszületik vagy meghal, megnyílik egy kapu, a Fénykapu, amelyen keresztül a lélek átlép egyik világból a másikba. Az eredetileg egy lélek kettéhasad, hogy a lélektársak megszülethessenek. A kettéhasadás fájdalma azonban elhomályosítja küldetésük célját…
  Matt és Izael, a két fénylény életről életre testet öltenek, hogy mindig egymásra találjanak, és teljesítsék küldetésüket. Feltétel nélkül szeretik, tisztelik, megértik és támogatják egymást tűzön-vízen, sok-sok életen, évszázadon és évezreden át. Az egymásra találás persze nem mindig egyszerű vagy egyértelmű: nem csupán a külső akadályokkal, a korlátoltsággal, a kapzsisággal és a hatalomvággyal kell megküzdeniük, de saját kétségeikkel is.
  Sikerül-e végrehajtaniuk a végső tervet?
  Sikerül-e felismerniük egymást?
  Sikerül-e megvalósítaniuk a küldetést, amelyre fénylényként vállalkoztak?
  Matt és Izael nem csak a szerelmet, hanem a pokol legmélyebb bugyrait is megtapasztalják, és remélik, hogy legközelebb nem kell mindent elölről kezdeni…
  A szerzőről:
  Vaktor Orsolya
  „Mindannyian kiválasztottak vagyunk. Kiválasztottak arra a feladatra, melynek elvégzéséért megérkeztünk erre a bolygóra. Lelkünk tökéletesen ismeri életünk terveit, kódjait, melyeket gyermekként még ösztönösen, később már talán tudatosan követhetünk.
  Kislányként kezdtem írni, kislányként kezdtem dolgozni a gyermekek jogaiért (sosem feledve a kötelezettségeket). Nagylányként jogi egyetemet végeztem, majd általános és igazságügyi mediátor lettem, jelenleg gyermekvédelmi jogásznak készülök.
  Miközben nővé váltam, feleség is lettem, majd édesanyai beavatást kaptam.
  Az írás végig elkísért. A lelkem ír, a lelkemből írok. Nem tanultam, a lényem legmélyéről fakad. Ez az én kódom, hogy visszataláljak a magomhoz, magamhoz. Ezáltal forrásává válhatok azoknak, akik szintén rátalálni vágynak lélekküldetésükre és egyetlen, örök lélektársukra…”
  OKOS BIZALOM
  Szerző: Stephen M. R. Covey–Greg Link–Rebecca R. Merrill
  Kategória: SIKER / TUDATOS TEREMTÉS
  Megjelenés: Édesvíz Kiadó, 2013-03-28
  ISBN: 978 963 529 150 2
  Ár: 3590 Ft
  Méret: 135 X 205 mm
  Kutatási eredmények igazolják, hogy a tartós siker, az életerő és a boldogság közvetlenül összefügg a bizalom szintjével emberi kapcsolatainkban – legyen szó akár szakmai, akár magánéletünkről. Stephen M. R. Covey és régi üzlettársa, Greg Link lebilincselő és olvasmányos stílusban osztanak meg velünk megszívelendő elveket és anekdotákat olyan emberekről és szervezetekről, akik és amelyek nem csupán példátlan jólétet teremtettek az okos bizalomnak köszönhetően, hanem – ami még ösztönzőbb – igazán energikussá és örömtelivé változtatták a mindennapjaikat. Az Okos bizalom bemutatja módszereiket, illetve azt az öt konkrét lépést, amelyet azért tesznek, hogy olyan körülmények között is gyarapodhassanak, amelyek között mások sorra buknak el.
  ,


  Covey és Link egy olyan gyakorlatias és jól alkalmazható formulát tárnak elénk, amely a bizalmat a vezetők, cégek, szervezetek, sőt országok teljesítményének multiplikátorává teszi. Bemutatják, miért válik a bizalom mind gyorsabban korunk legsarkalatosabb életvezetési és vállalatvezetői erényévé – a karrierhez elengedhetetlen készséggé, amellyel veszedelmes 21. századunk összefonódó globális gazdaságában versenyképesek maradhatunk. Megtanítják, hogyan szavazhatunk másoknak okos bizalmat, miáltal képessé válunk józan ítéletet alkotni egy bizalomszegény világban, minimálisra csökkentve a kockázatot, és maximálisan kihasználva a lehetőségeket.
  Az Okos bizalomból kiderül, miért alkalmazzák és léptetik elő nagyobb valószínűséggel a bizalomra méltó embereket, miért ők kapják a legjobb projekteket és a nagyobb költségvetési keretet, és hogy miért őket építik le utoljára. Ez a sorsfordító könyv örökre meg fogja változtatni a szemléletmódunkat, miközben feltárja és egyszer s mindenkorra igazolja a bizalom átformáló hatalmát. Az Okos bizalom áttanulmányozása megnöveli annak valószínűségét, hogy sikeresen boldoguljunk napjaink egyre kiszámíthatatlanabb világában. Hiszen minél bizonytalanabb a helyzet, annál tetemesebb versenyelőnyhöz jutunk gyanakvó világunkban a józan értékítélet és a bizalom képessége által, és annál jobban tudjuk kezelni a bizalomhiány okozta bizonytalanságot.
   
 3. FLAMINGO

  FLAMINGO A KERESŐ MŰKÖDIK! Fórumvezető Kormányos

  HOGYAN NEVELJÜNK BOLDOG GYERMEKET?
  Szerzők: Goldie Hawn–Wendy Holden
  Kategória: GYERMEKNEVELÉS / LÉLEKGYÓGYÁSZAT
  Eredeti cím: 10 Mindful Minutes
  Megjelenés: Édesvíz Kiadó, 2013-04-04
  ISBN: 978 963 529 152 6
  Ár: 3290 Ft
  Méret: 135x205mm
  Mint modern világunkban általában mindenki, gyermekeink is nagy nyomás alatt élnek, stresszesek és túl sok inger éri őket. Minden eddiginél fontosabb lenne hát megoldást találnunk erre a problémára. Miért ne segíthetnénk őket elméjük megerősítésében ahelyett, hogy csak tényekkel tömjük a fejüket? Miért ne léphetnénk túl az alapoktatás írás, olvasás, számolás szentháromságán, és adhatnánk hozzá a gondolkodást, a kapcsolatokat és a rugalmasságot is a tananyaghoz? Az egészséges rugalmasság, önmagunk megértése és az együttérzés alapvető, tanulható készségek. Sőt, lehetséges, hogy pont ezeknek a készségeknek a megtanulása és tanítása szükséges ahhoz, hogy az emberiség sorsát pozitív irányba mozdítsuk.
  A Goldie Hawn által létrehozott Hawn Alapítvány célja, hogy a felnövekvő nemzedék a lehető legtöbbet hozhassa ki magából. Ma már világszerte használják az alapítvány MindUp nevű programját, hogy megtanítsák a gyermekeket az elme működésére és az éber tudatosság alkalmazására. A tudatos figyelem azt jelenti, hogy munkába fogjuk az összes érzékünket: megízleljük a falatot a szánkban, odafigyelünk a másikra, új és kíváncsi szemmel nézünk a világra, és megállunk egy pillanatra, hogy értékeljük egy pillangó szépségét. A tudatosság gyakorlással szokássá, életmóddá alakítható. Mindössze pár alapvető lépést kell megtennünk ahhoz, hogy felébredjünk a robotpilóta üzemmódból, és megéljük a jelen pillanatot. A gyakorlat erősíteni fogja a gondolkodó tanulást, valamint új látás- és életmódot kínál.


  Ez a gyakorlati tudást adó, lelkesítő könyv magában foglalja a MindUp program lényegét a módszer végtelenül egyszerű technikáival együtt. Könnyen követhető lépésekben mutatja meg szülőknek és gyermekeknek egyaránt, hogyan kell az olyan érzésekre koncentrálni, mint a hála, a kedvesség és az optimizmus, amelyek javítják a személyes kapcsolatokat, hogyan lehet az összpontosítást fokozva növelni a teljesítményt és érzelmileg egészséges, boldog életet élni.


  Gyakorlati könyv szülőknek és gyermekeknek, megmutatja, hogyan lehet az összpontosítást fokozva növelni a teljesítményt és boldog életet élni
  8 PERCES MEDITÁCIÓ
  Szerző: Victor Davich
  Kategória: MEDITÁCIÓ / LÉLEKGYÓGYÁSZAT
  Megjelenés: Édesvíz Kiadó, 2013-04-18
  ISBN: 978 963 529 137 3
  Ár: 2990 Ft
  Méret: 135x205mm
  8 perc a több békéért
  8 perc a kevesebb stresszért
  8 perc az összeszedettségért
  8 perc a boldogabb életért


  Ha a meditáció szóba kerülésekor azt szoktad mondani, hogy: „Nagyon szeretnék, de meditálni túl bonyolult és nagyon időigényes”, a 8 perces meditáció a te könyved. Egyszerű, könnyen érthető, kifejezetten az elfoglalt embereknek szól. Csupán 8 perc leforgása alatt olyan meditációs tapasztalatra tehetsz szert, amely egy egész életen át elkísér.


  A 8 perces meditáció egyedülállóan új program, amely:
  - Azonnali meditációra késztet. Kezdd el olvasni ezt a könyvet, és csupán 8 perc elteltével már érzékelhető lesz a változás.
  - Folyamatos meditálásra ösztönöz egyszerű, közérthető és világos útmutatásaival.
  - Segít lecsendesíteni az elmédet, csökkenteni a stresszt, megtapasztalni a békét.
  - Élvezetes minivakációvá változtatja a napi meditációt.
  - Megválaszolja kérdéseidet, és tisztázza aggodalmaidat.
  - Föltölt energiával, és olyan eszközt ad a kezedbe, amelyet életed minden területén alkalmazhatsz.
  - Elvezet a meditáció következő szintjének kapujához.


  Miért várnál? Legyél részese mindazoknak a jótéteményeknek, amelyekre mindig is vágytál! Kezdj el még ma meditálni a 8 perces meditációval, ami meg fogja változtatni az egész életedet!
  AZ EMBERI LÉT ÚTJA (DVD-melléklettel)
  Találhatunk-e valódi boldogságot a mindennapokban?
  Szerző: OSHO
  Kategória: KELETI TANÍTÁSOK
  Eredeti cím: The Journey of Being Human
  Megjelenés: 2013-05-02
  ISBN: 978 963 529 155 7
  Ár: 3990 Ft
  Méret: 135x205mm


  A csillagokat próbáld elérni, csak akkor fogsz nőni egy arasznyit.


  A madarak boldogok, a fák boldogok, a felhők és a folyók is boldogok, de nem öntudatosak. Szimplán csak boldogok. Nem is tudják, hogy azok.
  Buddha is boldog, Krisna is boldog, Krisztus is boldog, viszont ők tiszta tudatosságban azok. Boldogok, de nem tudják, hogy azok.
  Van hasonlóság a tudattalan természet és a tiszta tudatú lények között. A tudattalan természetnek nincs éntudata, ahogy a tiszta tudatban létező lényeknek sincs. Az ember a kettő között van félúton. Már nem állat, nem fa, nem szikla, de még nem is buddha. Az ember nem egy állapot, hanem egy folyamat, egy utazás, egy zarándoklat. Pontosan ezt jelenti az emberi lét, hogy az ember igyekszik meghaladni azt, amiben van, folyton halad előre, tovább, tovább... valamilyen távoli cél felé. Az ember félúton van: sem itt, sem ott nem érzi otthon magát, s elkeseredése ebből a feszültségből fakad. Az emberi létezés csak híd két állapot között. Nem lehet rajta házat építeni és otthonra lelni. Át kell menni rajta.
  Az emberiség híd. Ne próbálj hát meg egyszerűen csak ember lenni, különben embertelenségbe süllyedsz. Próbálj meg felülemelkedni az emberi léten; ez az egyetlen módja az emberi létezésnek. Azért vagyunk itt, hogy emberfelettiek legyünk. Legyen ez a célod: felülemelkedni az emberi léten. Ebben a törekvésben fog igazán felfényleni emberi mivoltod. Ebben a törekvésben fogsz igazán életre kelni.


  A DVD-melléklet Osho eredeti előadásának felvétele, amely lehetőséget ad az olvasónak, hogy eredeti forrásból élhesse át Osho közvetlen bölcsességét és humorát. Az eredeti előadásmódot tiszteletben tartva, a DVD angol nyelvű, a menüben angol és magyar feliratozás választható.
   
 4. agica27

  agica27 Állandó Tag

  Szeretettel ajánlom Mindenkinek!

  Bob Doyle: Ellenállás nélkül, szenvedéllyel
  ---- Minden, amit a vonzás törvényéről tudnod kell

  "Az utóbbi néhány évben a vonzás törvénye világszerte közbeszéd tárgya lett. Hiába beszélnek azonban annyit róla, sokan nem érik el a kívánt eredményt. Nem is jöhetne hát jobbkor egy olyan könyv, amelyik tiszta vizet önt a pohárba, és megérteti az olvasókkal, mi a lényege ennek a kulcsfontosságú alapelvnek, amely teljesebb élethez segíthet." - Marci Shimoff

  Bob Doyle, A Titok című film és könyv egyik tanítója igyekszik eloszlatni a vonzás törvénye körül kialakult félreértéseket, ködös értelmezéseket, és olyan egyszerű gyakorlati programot dolgoztt ki, amelynek segítségével örömteli és a szó minden értelmében gazdag életet élhetünk. A szerző sorra veszi azokat az ellenvetéseket, kérdéseket és megjegyzéseket, amelyek sokakat foglalkoztatnak a gazdagság és a boldogság megteremtésével kapcsolatban.

  Doyle világossá teszi, hogy a vonzás törvénye nem csak technika vagy segédeszköz, és nem csupán a "szerzésről" szól. Ez a törvény magyarázza az energia természetét, jóval többet foglal tehát magában, mint hogy mi, emberek miként alakítjuk a valóságra vonatkozó tapasztalatainkat. A törvény megfelelő szhemléletű alkalmazása figyelmet, jelenlegi helyzeted pontos ismeretét és szándékod határozott kinyilvánítását jelenti - az egész a szenvedélyről és az életed céljáról szól.

  A vonzás törvénye egy pillanatra sem szünetel, és mi, emberek folyamatosan energetikai kölcsönhatásban állunk az univerzummal. Minden gondolatunknak hatása van. A történéseket azonban tetteink indítják el. Legyen ennek a könyvnek az elolvasása az első hatásos cselekedeted. Kezdd el formálni és alakítani azt a műalkotást, amivé az életedet változtathatod.
   
 5. havert

  havert Állandó Tag

  825765_5.jpg

  Anthony Robbins: Óriás léptek - Látványos eredmények apró változtatásokkal - Segítő gondolatok az év minden napjára

  Bioenergetic Kft., 2011

  192 oldal
  Kötés: papír / puha kötés
  ISBN: 9789632910925

  A könyv az Ébreszd fel a benned szunnyadó óriást c. sikerkönyvben bemutatott eszközök, technikák és stratégiák legjavára épül. Háromszázhatvanöt rövid, egyszerű tanulni- és tennivaló, amelyek segítségével valóban óriás léptekkel haladhatunk életminőségünk javítása felé. Legyen szó akár az egyszerű döntések erejéről, vagy akár olyan konkrét eszközökről, amelyek révén a kapcsolataink, a pénzügyeink, az egészségünk, vagy épp az érzelmeink minőségét formálhatjuk át, Robbins megmutatja, hogyan érhetjük el a legjobb eredményeket a legrövidebb idő alatt.
  A könyvet könnyen beilleszthetjük zsúfolt hétköznapjainkba, hiszen az egyes fejezetek rövid, könnyen emészthető részekre vannak bontva, így elég naponta mindössze pár percet szánnunk rájuk. Haladhatunk elejétől a végéig, de akár ide-oda is ugrálhatunk a fejezetek között, kiválogatva a legizgalmasabb részeket. A cél az, hogy egy év leforgása alatt megszerezhessük a legfontosabb információkat, s a lehető legrövidebb időbefektetéssel a lehető legjobb eredményeket érhessük el. Ehhez mindössze három egyszerű szabályt kell betartanunk: elolvasni egy fejezetet, átgondolni az olvasottakat és lejegyezni az azzal kapcsolatos gondolatainkat egy füzetbe. A legfontosabb azonban, hogy az olvasást követően azonnal cselekedjünk is az olvasottaknak megfelelően. Elvégre mit ér a lelkesedés, ha nem követi tett?
   

  Csatolt fájlok:

 6. Moncsa01

  Moncsa01 Állandó Tag

  Vlagyimír Megre: Anasztázia

  Tudtok valamit Vlagyimír Megre Anasztázia következő, nálunk még meg nem jelent könyvéről?
  Azt tudom, hogy aki eddig fordította, Ő elhunyt.
  Van valaki, aki folytatja a könyv fordítását?
  Megjelennek még nálunk a sorozat további, kötetei?
  A magyar honlapra hetek óta nem lehet rámenni.
  Köszönöm, ha valaki válaszol!
   
 7. latzzz

  latzzz Állandó Tag

  Boszorkánysággal kapcsolatos könyvet ajánlok azoknak, akiket ez érdekel, és persze tudnak angolul, mert magyar fordítása nem jelent meg. Sőt, az igazat megvallva, soha korábban nem hallottam még a szerzőkről sem, amíg Magyarországon éltem. :)

  Judika Illes: The element encyclopedia of 5000 spells (Harper Element, 2004)
  A szerző magyar származású amerikai boszorkány és írónő. Ez a könyve a leghíresebb, és legsikeresebb. Jelenleg is megvásárolható, €22,00 körül mozog az ára.
  A könyv alig 1100 oldalán keresztül régi és új varázslatok szerepelnek, teljes receptek olajokra, füstölőkre, és egyéb praktikákra. Természetesen a régi gyűjtésű receptek tartalmaznak olyan alapanyagokat is, amelyek már nem hozzáférhetően, esetlegesen veszélyesek is, amire külön figyelmeztetés található az oldalakon. Mindent egybevéve egy nagyon gazdag kincsestára a boszorkányság iránt érdeklődőknek... Aki hozzá tud jutni, annak feltétlenül ajánlom!!!
   
  Imoran kedveli ezt.
 8. agica27

  agica27 Állandó Tag

  Noah St. John: A siker titkos kódja

  "Noah műve az elmúlt évtizedek egyik legjelentősebb áttörését hozza meg a siker kutatásában!" - Jack Canfield (Az Erőleves a léleknek szerzője)

  "Noah egy figyelemreméltó rendszert dolgozott ki, mely felülmúlja a többi motivációs technikát... John Gray Ph,D. (A férfiak a Marsról a nők a Vénuszról jöttek szerzője)
  ...

  "Noah a szívéből szól és megmutatja neked, hogyan ébredhetsz rá tulajdon benső hatalmadra - egy kérdés varázslatával." Dr. Joe Vitale (A Vonzásfaktor szerzője)
   
  Thuy, Botek_G, lavor és 1 másik tag kedveli ezt.
 9. topjoy

  topjoy Állandó Tag

  Dr. Bruce Lipton: Tudat a belső teremtő - a sejtek mágiája

  Kiadó: ÉDESVÍZ KIADÓ
  Oldalak száma: 224
  Borító: CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly: 340 gr
  ISBN: 9789635289301
  Nyelv: MAGYAR
  Kiadás éve: 2006
  Immár bizonyos, hogy gondolataink átprogramozásával szervezetünkön is változtathatunk! Aki elolvassa ezt a könyvet, egyszer és mindenkorra megváltoztatja elképzeléseit a gondolkodás természetéről. Megdöbbentő felfedezések arról tanúskodnak, hogy gondolataink szervezetünk valamennyi sejtjére hatással vannak. A szerző – neves sejtbiológus – képekkel és mindennapi példákkal, közérthetően és szellemesen fejti ki mindezt. Eszerint nem a gének és a DNS szabályozzák az életfolyamatokat, hanem sejten kívüli tényezők. Többek között azok az erőterek, amelyeket pozitív és negatív gondolataink gerjesztenek. Ez alapvetően befolyásolja személyes életünket és az emberiség jövőjét. Nagyszerű, mélyenszántó könyv ez, amelyet gyönyörűség olvasni. Nem kevesebbet közöl, mint a rég keresett "hiányzó láncszemet" anyag és tudat között. Valóságos enciklopédiája a legfrissebb ismereteknek, egyszerre világítóan okos és átláthatóan világos. E kötet lapjain olyan vadonatúj és felforgató világkép bontakozik ki, amely sarkaiból fordíthatja ki a jelenlegi tudományt. "Az élet természetére vonatkozó felismeréseim engem is meglepetésszerűen értek. Közel két évtizeden át a biológia központi dogmáját – miszerint az életet gének szabályozzák – programoztam orvostanhallgatók agyába. Másfelől nem is voltam olyan nagyon meglepve. Ösztönösen mindig is éreztem, hogy valami nincs rendjén a genetikai determinizmussal… mindenesetre feldobott, hogy nézeteim megváltoztatásával az életemet is átformálhatom. Eltöltött a lelkesedés, amikor rájöttem, hogy a tudomány útját járva áldozatból sorsom kovácsává léphetek elő."
   
 10. FLAMINGO

  FLAMINGO A KERESŐ MŰKÖDIK! Fórumvezető Kormányos

  ÚT A SZERELEMHEZ

  Alcím: Teremtsd meg álmaid párkapcsolatát!

  Szerző: CHRIS PRENTISS

  Kategória: PÁRKAPCSOLAT, SZERELEM

  Eredeti nyelv: angol

  Eredeti cím: The Laws of Love

  Megjelenés: 2013-07-29

  ISBN: 978 963 529 159 5

  Ár: 3290Ft

  Méret: 135x205mm, 232 oldal


  A mély, szerető, gyümölcsöző és megnyugtató kapcsolatok világa különleges világ, amelynek csak kevés lakója van. Ebből a könyvből megtudhatod, miért oly kevesek kiváltsága ez, és miért került el eddig téged is. Észreveszed majd – talán most először – azokat a mintákat, működési elveket, amelyek az életedet alakítják, amelyek jelen vannak a nap minden percében, és meghatározzák kapcsolataid alakulását.

  Lesznek a könyvben olyan gondolatok, amelyek ellentmondanak a csodálatos kapcsolat kialakításáról szóló jelenlegi elképzeléseidnek. Még az is lehet, hogy megbotránkoztatják majd a józan eszedet. Az igazat megvallva nem lehet, hanem biztos! Ha nem így lenne, nem is vennéd sok hasznát a könyvnek. Olvasás közben legnagyobbrészt az történik majd, hogy a párkapcsolatokról alkotott hamis ismereteidet elfelejted, és valódi tudásra cseréled.

  Készülj fel, hogy talán ez lesz életed legfontosabb utazása! Meg fogsz tudni mindent, amire szükséged van álmaid párkapcsolatának megteremtéséhez. Sőt, még annál is többet. Mire a könyv végére érsz, másképpen fogsz gondolkodni, máshogyan fogsz cselekedni, és másmilyennek fogod látni a világot. Új személyiséget alakítasz ki – olyan személyiséget, aki boldogabb, akivel a partnered örömmel tölti az idejét, vagy ha még keresed a társadat, hozzád vonzza és megtartja az új szerelmet. Emellett fáradság nélkül eléred majd a céljaidat, a jó dolgok gond nélkül eljutnak hozzád, egyszóval az egész életed könnyebb lesz, mivel az egyetemes törvények szerint fogsz élni, nem pedig azok ellenében.


  Kapcsolatod sorsa mindenestül a te kezedben van,

  és ne feledd, hogy számodra semmi sem lehetetlen!
   
  Dius68, bpeterm és Relative kedveli ezt.
 11. havert

  havert Állandó Tag

  CHRIS PRENTISS : LEGYÉL, AKI LENNI AKARSZ
  változtass a gondolkodásodon, változtasd meg az életed

  [​IMG]

  Kiadó: ÉDESVÍZ KIADÓ
  Oldalak száma: 286
  Borító: CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly: 420 gr
  ISBN: 9789635291250
  Nyelv: MAGYAR
  Kiadás éve: 2012

  Ez nem az a könyv, amit az ember egyszer elolvas, aztán föltesz a polcra porosodni. Végig fog kísérni az új önmagadhoz, új életedhez vezető egész út során. Áldani fogod a napot, amikor az utadba akadt.

  Bármit is teszel, és bármiben is hiszel, bármilyenek is a jelenlegi körülményeid, tökéletesen felkészült és képes vagy rá, hogy az legyél, aki lenni akarsz, és megszerezd, amire vágysz. Kizárólag meggyőződéseidnek köszönhető, hogy mindeddig nem érted el, amit akartál. Ahhoz, hogy olyan tetterős legyél, amilyen álmaidban vagy, és valóra váltsd leghőbb vágyaidat, nagyszerű kapcsolatokra tegyél szert, megszerezd a szükséges javakat, és megteremtsd a jólét feltételeit, csak annyit kell tenned, hogy megváltoztatod az életszemléletedet.

  Nagy hatalmú lény vagy, te magad teremted meg a jövődet gondolataid és tetteid erejével. Azzal, hogy megváltozik a világról alkotott felfogásod, és megváltoznak az eseményekre adott reakcióid, megváltozik az életed is. A könyv által kínált hatékony program lépésről lépésre mondja el, pontosan mit kell tenned, hogy most azonnal megteremtsd magadnak azt az életet, amelyre vágysz, közben pedig – mintegy ráadásként – tartós boldogságra tegyél szert. Ez nem az a könyv, amit az ember egyszer elolvas, aztán föltesz a polcra porosodni. Végig fog kísérni az új önmagadhoz, új életedhez vezető egész út során. Áldani fogod a napot, amikor az utadba akadt.
   
 12. FLAMINGO

  FLAMINGO A KERESŐ MŰKÖDIK! Fórumvezető Kormányos

  A CSODÁK TANÍTÁSA

  Kategória: LÉLEKGYÓGYÁSZAT

  Eredeti nyelv: angol

  Eredeti cím: A Course in Miracles

  Megjelenés: 2013-09-05

  ISBN: 978 963 529 158 8

  Ár: 6990Ft

  Méret: 125x202mm, 1444 oldal

  Puhakötés


  Ami valós, azt semmi nem fenyegetheti.

  Ami valótlan, az nem létezik.

  Ebben rejlik Isten békéje.


  Így kezdődik A csodák tanítása, alapvető különbséget téve valós és valótlan dolgok, tudás és érzékelés között. A tudás maga az igazság, amely megváltoztathatatlan, örökkévaló és minden ellentmondástól mentes. Nincs ellentéte, nincs kezdete és nincs vége. Egyszerűen csak létezik.

  Az érzékelés világa ugyanakkor az idő, a változás, a kezdetek és végek világa, amely nem a tényeken, hanem a tények magyarázatán alapul. Szelektív az érzékelés miatt, megbízhatatlanul működik, és pontatlan értelmezéseket szül.

  A megbocsátás az emlékezés eszköze, ezáltal fordul visszájára a világ gondolkodása. Ha múltunk egyetlen darabkája sem korlátoz már bennünket, emlékezni fogunk Istenre. A tanulás csak eddig juthat. Ha készen állunk, Maga Isten fogja megtenni az utolsó lépést, hogy visszatérhessünk Hozzá.  Bővebb információ:


  A csodák tanítása - A Course in Miracles immáron több millió ember életét változtatta meg. Ez a három részből álló könyv egy 1965-ben kezdődött belső diktálás során érkezett az amerikai Columbia Egyetem egyik pszichológusához, Helen Schucmanhoz. A Kruzus anyaga először 1976-ban jelent meg a Foundation for Inner Peace (Belső Béke Alapítvány, USA) jóvoltából. Azóta közel ötven országban több, mint 1.500.000 példányát vásárolták meg.


  Mi ez a könyv?

  A csodák tanítása alapvetően azért jött létre, hogy elősegítse az egyéni tanulást.

  A könyv három részből áll: a törzsszövegből, a munkafüzetből és a tanítók munkáját segítő kézikönyvből. Hogy a tanulók milyen sorrendben és hogyan tanulmányozzák az egyes részeket, az csakis az ő igényeiktől és beállítottságuktól függ.

  A Kurzus alaposan átgondolt, mind elméleti, mind pedig gyakorlati szinten lépésről lépésre kifejtett tanmenettel bír, amely az elmélettel szemben a gyakorlatot, a tapasztalást helyezi előtérbe. Bár keresztény nyelvezetet használ, egyetemes spirituális témákkal foglalkozik, és többször is kijelenti, hogy ez az út csupán az egyetemes tanrend egy lehetséges változata. Számos egyéb módszer létezik, amelyek csak formájukban térnek el egymástól – végül minden út Istenhez vezet.

  A javarészt elméleti jellegű törzsszöveg fekteti le a gondolati rendszer alapjait, erre épülnek aztán a munkafüzet gyakorlatai. Gyakorlati alkalmazás nélkül a törzsszöveg javarészt csak elvont fogalmak gyűjteménye marad, és nem teljesítheti be a Kurzus fő célját. A munkafüzet háromszázhatvanöt gyakorlatot tartalmaz, az év minden napjára egyet. Mindazonáltal nem szükségszerű ebben a tempóban haladni: akár több napig is elidőzhetsz egy-egy számodra különösen szimpatikus gyakorlatnál, instrukcióink csupán arra kérnek, hogy ne akarj napi egynél többet elvégezni.

  Végezetül a tanári kézikönyv választ kínál a tanulók által leggyakrabban feltett kérdésekre, valamint tisztázza a Kurzus legfontosabb kifejezéseit.

  A Kurzus nem igyekszik befejezettnek feltüntetni magát, és a munkafüzet gyakorlatainak sem az a céljuk, hogy minden további gyakorlást fölöslegessé tegyenek. A végén minden tanuló kettesben marad Belső Tanítójával, Aki saját belátása szerint irányítja majd további előrehaladását.  Ismerd meg te is a könyvet, amely több millió ember életét változtatta meg szerte a világon!  [​IMG]
  ÍGY SZÓLOTT SALAMON

  Alcím:A Kapcsolatteremtésről

  Szerző: dr. Eric Pearl–Frederick Ponzlov

  Kategória: SZELLEMTUDOMÁNYOK

  Eredeti nyelv: angol

  Eredeti cím: Solomon Speaks On Reconnecting Your Life

  Megjelenés: 2013-09-19

  ISBN: 978 963 529 164 9

  Ár: 3290Ft

  Méret: 135x205mm, 242 oldal, Keménytáblás


  „Azért jöttem, hogy segítsek emlékezni arra, aki vagy… Arra a nagyszerűségre, aki vagy… A nagyszerűségre, amely benne van minden emberi életformában… És a tiszteletre, amely mindenkinek kijár. Amint ezt teljes mértékben felismered, a mennyország a tiéd.” - Salamon

  Miért érdeklődnek korunk vezető orvosai, kvantumfizikusai és kutatói világszerte az iránt a látszólag véletlen találkozás iránt, amelyben dr. Eric Pearlnek volt része egyik páciensével? Mi volt az ebben a találkozásban, amitől Eric pályája radikálisan felívelt, de végső soron hatással van milliók életére… és nagy valószínűséggel mélységes befolyással lesz a tiédre is? Mi ez a jelenség?

  Kapcsolatteremtő Gyógyítás című nemzetközi sikerkönyvében dr. Eric Pearl megtanította olvasóit, hogyan férhetnek hozzá az energia, fény és információ átfogó spektrumához, amely korábban mindenki számára elérhetetlen volt. Így lehetővé tette, hogy teljes mértékben meghaladjuk az energiagyógyítás „technikáit”, és drámai, gyakran azonnali, életre szóló gyógyulásokat és változásokat érjünk el.

  Az első könyv megjelenése óta az olvasók világszerte a folytatást várják, de Eric úgy vélte, ennek akkor jön el az ideje, ha lesz valami új mondanivalója.

  Most dr. Pearl elérkezettnek látta az időt, hogy Frederick Ponzlov közreműködésével újabb könyvet írjon, amelyet olvasva rákényszerülhetsz, hogy mindent újragondolj, amit eddig a gyógyításról, a tudatosságról és négydimenziós, földi létezésünkről olvastál és tudni véltél. Salamon vezetésével elsőkézből ismerheted meg azokat a gondolatokat, amelyek a Kapcsolatteremtő Gyógyítás kialakulását kísérték – a meglátásokat, amelyek forradalmasították a gyógyítást, és kezünkbe adták a kulcsot a mindannyiunk életében jelenlévő mérhetetlen erőhöz és hatalomhoz. Halljuk hát Salamont!
   
 13. Amnéziás

  Amnéziás Állandó Tag

  MOOJI: A VAGYOK ELŐTT
  Az igazság közvetlen felismerése

  [​IMG]


  • Kiadó: Unio Mystica Kiadó
  • Oldalszám: 256 oldal
  • ISBN: 978-963-08-7134-1
  • Megjelenés dátuma: 2013.09.16
  • Kötés: Puhafedeles, ragasztot

  Mooji mosolygós, pocakos alakja mellé leül egy kérdezni vágyó. Ám kérdését nem tudja feltenni, mert azonnal elneveti magát, és hosszú perceken át lesz rabja Mooji varázsának: egy szó sem jön ki torkán, és szinte már sír a nevetéstől.
  A fenti történet (amely „A Nevető Buddha” című videóban megtekinthető) teljesen érthetővé válik, ha megéljük korunk egyik legőszintébb, legvalódibb spirituális tanítójának szavait. Mooji a szabadságról és belső békéről beszél nekünk, egyszerűen és érthetően. E könyve hosszú távon lesz segítség mindenki számára, aki szeretné felfedezni Önmagát, túl minden elváráson, elképzelésen.
  Moojit világszerte ismerik, hallgatják és olvassák azok az útkeresők, akik szeretnének felhagyni a kereséssel, hogy végre eljussanak az „Én Vagyok” állapotba.
  [Forrás]
   

  Csatolt fájlok:

 14. FLAMINGO

  FLAMINGO A KERESŐ MŰKÖDIK! Fórumvezető Kormányos

  [​IMG]
  HATÁRTALAN GONDOLATOK

  Szerző: RHONDA BYRNE

  Kategória: TUDATOS TEREMTÉS

  Eredeti nyelv: angol

  Eredeti cím: Daily Teachings

  Várható megjelenés: 2013-10-21

  ISBN: 978 963 529 173 1

  Ár: 3490Ft

  Méret: 157x129mm, 384 oldal, Keménytáblás
  Tedd meg a következő lépést…

  A Titok egyértelmű alapelvei megmondják, hogy miként éld az életedet az Univerzum természeti törvényeivel összhangban. A lényeg azonban mindig az, hogy MEGÉLD ezeket az elveket.

  A Határtalan gondolatokban, Rhonda Byrne újabb könyvében, a szerző végigvezet az év napjain, minden egyes napra egy-egy bölcsességet vagy felismerést nyújtva, amelyek összhangban vannak az emberi lényeket irányító törvényekkel.

  A Titok nagyhatású igazságain alapuló gondolatok tovább bővítik a vonzás törvényére vonatkozó ismereteidet, hogy igazán sorsod kovácsa lehess. Több öröm, több fényűzés, több nagyszerűség – az év minden egyes napján.

  További információért látogasd meg a www.thesecret.tv honlapot.


  [​IMG]

  ANGYALTAROT

  Alcím: 78 lapos kártyacsomag útmutató könyvecskével

  Szerző: Doreen Virtue & Radleigh Valentine

  Kategória: JÓSKÁRTYÁK - ANGYALOK

  Eredeti nyelv: angol

  Eredeti cím: Angel Tarot Cards

  Megjelenés: 2013-10-10

  ISBN: 599 988 2277 21 9

  Ár: 4990Ft

  Méret: 75x111mm, 78 lap  [​IMG]
  Pozitív és szeretetteljes Angyaltarot


  A tarot régóta nagy tiszteletnek örvendő jóslási módszer, amely részletes és pontos olvasatot tesz lehetővé. Doreen Virtue és Radleigh Valentine megalkották az első olyan tarot-kártyát, amely teljes mértékben pozitív szemléletű, szeretetteljes és méltó a bizalmunkra. A lapokon szereplő összes üzenet – ahogyan Steve A. Roberts képei is – pozitív és szépséges, miközben a kártyacsomag őrzi a hagyományos tarot-kártyák varázslatos hatékonyságát. Az útmutató könyvecske elmagyarázza a pontos olvasathoz vezető lépéseket, és bővebben kifejti az egyes lapok jelentését.

  Az Angyaltarot gazdag jelképvilága – amelyben az angyalok és arkangyalok mellett sárkányok, egyszarvúak, tündérek és sellők is szerepelnek – ösztönző útmutatással szolgál mindannyiunk számára akár mindennapjaink során, akár pedig életünk nagy fordulópontjainál.
   
  millaka kedveli ezt.
 15. Amnéziás

  Amnéziás Állandó Tag

  Adyashanti: Világod vége
  Őszinte tanítások a megvilágosodás természetéről

  Ára: 2450 Ft
  2013, ISBN 978 963 9718 61 6
  208 oldal, 14x20 cm, puhafedeles

  [​IMG]
  „Napjainkban az a jelenség tapasztalható a világban, hogy egyre több ember ébred fel, és nyer hiteles bepillantásokat a valóságba. Azt értem ezen, hogy vannak olyan pillanataik, amikor felébrednek énjük és a világ megszokott érzékeléséből, és ráébrednek egy sokkal nagyobb valóságra – valamire, ami messze meghalad mindent, aminek a létezéséről addig tudtak... Hirtelen másképpen érzékelik a világot, és megszűnik az elkülönültség érzete önmaguk és a világ többi része között” – írja Adyashanti, az Egyesült Államokban élő neves tanító, aki maga is megtapasztalta mindezt, és már hosszú ideje ad tanácsokat olyanoknak, akik hasonlókat éltek át. Bátor, őszinte és a maga nemében egyedülálló könyvéből ilyen részletességgel nagyon ritkán hozzáférhető információkhoz juthat hozzá az olvasó a spirituális felébredés természetéről, következményeiről, buktatóiról, a bekövetkezése után lehetséges életről és szinte minden, a témához kapcsolódó kérdésről.

  Részlet a könyvből

  [- Forrás -]
   
 16. Shaw61

  Shaw61 Állandó Tag

  1463967_622948414413437_96686569_n.jpg


  A következő könyvet szeretném a figyelmetekbe ajánlani

  TUDAT ÉBREDÉSE

  Spirituális útmutató önmagadhoz

  Mindannyian vándorúton vagyunk.

  A szuletessel kezdodik es a halallal, a Semmibe valo tovatunessel er veget.
  Eletunk tragikomedia, drama - egy szemelyes tortenet. S a szemelyes torteneten tul, azt megelozoen van egy rejtelmes tudatossag - ami a valodi En-unk.

  Ez a konyv errol a Vandorutrol szol. Utmutato onmagadhoz, a szerepeken, alarcokon tuli valodi En-edhez.
  Mire varsz? Ugorj bele onmagad rejtelyebe!

  A TARTALOMBOL:
  * VANDORUTON * AZ AZONOSULASOK MOCSARABAN * AZ EGO * AZ ELME LEGMELYEBBEN GYOKEREZO JATEKAI * GONDOLATOK ES ERZELMEK BORTONEBEN * AZ ELET ISKOLAJA * AZ EBRENLET KAPUJABAN * A JELENLET * A TUDAT TEREBEN * A TUDAT EBREDESE * A MEDITACIO MUVESZETE * AZ EBERSEG GYAKORLATAI * A VANDORUT VEGE * SPIRITUALIS UTIKALAUZ ONMAGADHOZ * A TUDAT UZENETE *

  https://www.createspace.com/4531557

  Magyarországon is rövidesen megjelenik!

  Hivatalos facebook oldala:

  https://www.facebook.com/ATudatEbredese
   
  millaka, silvio, Nemtudomka és 1 másik tag kedveli ezt.
 17. feketetea

  feketetea Állandó Tag

  Nekem nagy kedvencem a Scolar Kiadótól a Titkok nélkül című sorozat. Számos ezoterikus, spirituális és életmód témát feldolgoz, kicsi, színes, jól magyaráz és nagyon érdekesnek találtam. Három kötet is megvan belőle, a Jóslások, a Numerológia és az Álomfejtés című. Csak ajánlani tudom, ha lesz rá keretem, én is szeretném még bővíteni. Kezdőknek különösen jó választás lehet.
   
 18. havert

  havert Állandó Tag

  Szikszay Csaba: Hogyan változtass "tudatosan" az életeden

  [​IMG]

  Oldalak száma: 234
  Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly: 300 gr
  ISBN: 9789630868143
  Nyelv: MAGYAR
  Kiadás éve: 2013

  Ha őszinte szeretnék lenni, változtatni az életünkön nem kényelmes, sőt nem minden esetben jár olyan eredménnyel, amire azt mondhatjuk, hogy tökéletes. A változás sokféleképpen lehetséges, sokféle pozitív és negatív vonzattal járhat. Így vannak akik mernek letérni a megszokott útvonalról kockáztatnak és vannak azok is, akik tudatosan tesznek a változásért, de kockázatmentesen érik utol az álmaikat és lesznek egészségesek, boldogok, eredményesek és élnek nagyszerű, bőséggel teli életet.

  Egy olyan utazásra hívlak, ahol elgondolkodhatsz a lehetőségeiden és kockázatmentesen változtathatod olyanná az utazás élményeit, ahol a megvalósított álmaid mérföldkövekként jelennek meg az életedben. Ami eddig kockázatosnak, nagynak és nehéznek tűnt, az a könyv olvasása közben könnyedén megvalósíthatóvá és érthetővé válik. A választás a tiéd, a jegyed, a hogyan az új útvonalhoz és a tökéletes eredményhez adott! De maradhat minden a régiben, mert annyira tökéletes az életed, viszont ha pici kételyed is van a tökéletessel szemben, egy pillanatig se gondolkodj azon, hogy szükséged van-e rá.

  Az író megmutatja Neked, miképpen lehetséges az, hogy a lehetetlen körülmények és az esélytelen lehetőségek, hogyan lehetnek a múlt kellemetlenségei. Amit most kínál Neked, az bizonyított, a saját élete történetei alapján, megvalósíthatóak a tiédben is. Nagyon egyszerűen és érthetően mutatja be, miképpen tudod felismerni azt, amin változtatnod kell ahhoz, hogy radikálisan és tudatosan változtasd olyanná az életed, amit már nagyon régen megérdemelnek a szeretteid és Te is.

  Egyszerűen és érthetően megfogalmazva azért, hogy az utazás, amit életednek hívsz, valóban nagyszerű és eredményes út legyen.
   
 19. havert

  havert Állandó Tag

  Menis Yousry: Rejtett emlékeink nyomában

  [​IMG]

  Kiadó: KULCSLYUK KIADÓ KFT.
  Oldalak száma: 240
  Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly: 230 gr
  ISBN: 9786155281143
  Kiadás éve: 2014

  Magzatként és kisgyermekként még nem vagyunk képesek tudatosan értelmezni a minket ért fájdalmas élményeket, melyek így feldolgozatlan, tudattalan emlékekké válnak. Felnőttként ezért számos reakciónk a már rég tovatűnt múltra adott automatikus védekező reflex, ami viszont gyakran ellentétben áll jelenlegi céljainkkal.

  A könyv feltárja azokat a láthatatlan, ám igen erőteljes hatásokat, amelyek befolyásolják a tetteinket, a múlthoz kötnek minket, ezáltal korlátoznak a jelenben. Egyszerű, de hatékony gyakorlatok segítségével azonosíthatjuk, hogyan kapcsolódnak mai tetteink a kora gyermekkori tapasztalatainkhoz,a szüleinkhez fűződő viszonyunkhoz, az előző nemzedékek életéhez, a történelmünkhöz és a kultúránkhoz. Ráébredünk, miért teremtjük újra ugyanazokat a fájdalmas helyzeteket az életünkben, miközben épp az ellenkezőjén fáradozunk.

  A feladatunk nem az, hogy mindenáron elengedjük a megtörténteket, inkább az, hogy együttérzéssel és elfogadással kezeljük a múltban megélt nehéz helyzeteket. Ez az átalakulás kulcsa, mert nincs elengedés elfogadás nélkül. A múlt elfogadása és az önmagunkkal való együttérzés felszabadít az ismétlődő kudarcok alól. Többé már nem egy elérhetetlen, ideális világ megteremtésén fáradozunk, hogy kompenzáljuk a múltban elszenvedett sérelmeket. E helyett megváltoztatjuk az önmagunkról kialakított képünket, hogy azzá váljunk, akik valójában vagyunk; azaz megtanulunk belső lényegünkkel,tudatosan a MOST-ban élni.

  DR. MENIS YOUSRY: Világhírű egyiptomi születésű angol pszichoterapeuta. Korábban a brit Nemzeti Egészségügyi Szolgálatnál dolgozott vezető családterapeutaként, majd megalapította az Esszencia Folyamatokat,melynek trénereként világszerte több tízezer emberrel dolgozott már együtt. Önfejlesztő kurzusainak résztvevői együttérző, gyengéd légkörben dolgozzák fel a múltbeli életeseményeket és azok hatásait, egy immár előremutató jövőkép kialakításán munkálkodva.
   
 20. havert

  havert Állandó Tag

  Kérdezz másként, élj másként!
  Fedezd fel a kérdező gondolkodás erejét - 10 hatékony módszer az élethez és a munkához
  Marilee Phd Adams


  [​IMG]

  Kiadó: CASPARUS KIADÓ KFT.
  Oldalak száma: 240
  Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly: 230 gr
  ISBN: 9789638992406
  Kiadás éve: 2014
  Ár : 2700 Ft

  "Tudd meg, hogyan formálhatják át az életedet a helyes kérdések!

  A Kérdezz másként, élj másként! első kiadását kézről kézre adták az olvasók igazi sikerkönyv lett belőle. Számtalan ember tapasztalta meg személyesen, mennyire más lehet az élete, ha megtanul helyesen kérdezni (vagyis olyan kérdéseket feltenni, amelyek nem gátolnak, hanem előrevisznek minket). Ez a felismerés vezeti el a kötet hősét is az áttöréshez, amely nem csak a karrierjét, hanem a házasságát is megmenti.

  Az egy szuszra végigolvasható könyv eme jelentősen átdolgozott második kiadását a szerző még több gondolatébresztő, hasznos tanáccsal, új fejezetekkel, valamint három új, hatékonyan alkalmazható módszerrel bővítette ki. Marilee Adams szórakoztató, tanulságos, lépésről lépésre vezető útikalauza megmutatja, hogyan érhetsz el nagy horderejű változásokat mind a szakmai, mind a magánéletedben egyszerű kérdések segítségével.

  Ez a kötet kötelező olvasmány minden vezető számára, aki kiemelkedő eredményt szeretne elérni. Az itt bemutatott módszerek pofonegyszerűek, mégis hihetetlenül nagy segítséget nyújtanak ahhoz, hogy az ember megtanuljon hatékonyan kérdezni: olyan kérdéseket feltenni, amelyek inspirálnak, motiválnak, és pozitív változásokat idéznek elő. Ez a könyv megmutatja, hogy a Kérdező Gondolkodás valóban képes változtatni az ember életén, a munkában éppúgy, mint a magánéletben. TARA GOMEZ, az Egyesült Államok Postafelügyeleti Szolgálata és a Főellenőri Hivatal stratégiai oktatóközpontjának továbbképzési igazgatója

  A Kérdező Gondolkodást olyan sikeresen alkalmaztuk a helyzetgyakorlatainkban, hogy végül radikálisan megváltoztatta a dolgozóink hozzáállását a problémákhoz, sőt a viselkedésükben is azonnali és tartós változást idézett elő. Minél több embert tanítunk meg egy szervezeti kultúrában erre a fajta gondolkodásra, annál pozitívabb hatást fejthetünk ki a vállalkozás termelékenységére és eredményességére. CARMELLA GRANADO, a Flextronics vállalatszervezési főigazgatója

  Amióta a Kérdező Gondolkodás módszereit alkalmazom, teljesen megváltozott az, ahogyan a világot látom és az életemet élem. Oktatóként és igazgatóként egyaránt sokkal hatékonyabban végzem a munkámat. A házasságom erősebb lett és több örömöt nyújt. Azt hiszem, talán még jobb szülő is lettem tőle. A lányom a Választások Térképét még a barátainak és a tanárainak is megmutatta! KIM AUBRY, életvezetési tanácsadó

   
  Utoljára módosítva: 2014 Július 23

Megosztás