Ezoterikus könyvek folyóiratok feltöltése ‎IV.

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

nmarie

Silver Tag
Állandó Tag
A továbbiakban ez a topik szolgál a feltöltésekre.

A kéréseket kék színnel írjárok, hogy szembetűnőbb legyen!


Kérek mindenkit, hogy a témának megfelelő anyagot kérjen és töltsön fel!...és szinte minden témának megtalálható a feltöltési helye a tematikus topikokban!

1. A [köszönöm] gomb tökéletes eszköz, ha nem elégíti ki vágyatokat a hálálkodásra kérlek Titeket használjátok a privát üzeneteket :smile:

2. Ha egy adott feltöltésben hiba van legyetek oly szívesek csak pár sort hagyjatok bent a
tagek között, ami elegendő a felismeréséhez; így nem lesz feleslegesen itt egy félméteres üzenet :smile:

3. Ugyanez vonatkozik a kérések teljesítésénél is, idézzétek be a kérést.

4. Hasonlót kérnék szépen a feltöltéseknél is: ha egy javítást végeztek, akkor idézzétek be pár informatív sort az eredeti üzenetből; ezzel rengeteg időt megspóroltok nekem, hogy ne kelljen keresgélni mi is volt ami javításra került. Az új poszt (üzenet) tartalmazza az összes linket, mondjuk félkövérrel a javított vagy új hivatkozásokat; így a letöltőknek nem kell öt helyről összeszedegetniük a darabkákat.

5. Feltöltésnél mindig adjátok meg a könyv / hanganyag / film szerzőjét és címét (az üzenet címében is), hogy a keresővel megtalálható legyen!
Sokat segít ha egy pársoros leírást is mellékeltek hozzá.

6. Új tagoknak: a 20 hozzászólást kérjük ide írd és ne a letöltések közé!!!

7. A nagyobb méretű anyagokat (10-12MB fölött) kérlek külső tárhelyre töltsétek fel és linkeljétek be afentebb leírtak szerint!

Köszönöm minden feltöltőnknek a munkáját!


"A szerzői jogi törvény értelmében csak olyan anyag tölthető fel, ami már nem jogvédett, vagy aminek a sokszorosítására Önnek a mű szerzője engedélyt adott."
A CandaHun nem vállal felelősséget semmilyen feltöltőt anyagért.A felelősség a
feltöltőt terheli.


Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.

A canadahun nem fogja engedni, bemutatni, vagy megtalalashoz iranyitast adni olyan tartalmu anyagot ami a copyright altal vedett,
csak ekkor ha van szukseges legalis engedely van ra.
 

paxpaxer

Állandó Tag
Állandó Tag
Rüdiger Dahlke konyvek

Rdiger Dahlke - Testi Es Lelki Megtisztuls.pdf
Rüdiger Dahlke, Dethlefsen - A betegség jelentése és jelentosége.pdf

ut a teljesseghez.jpg testi-es-lelki-megtisztulas-uj.jpg
 

Csatolások

 • Rüdiger Dahlke, Dethlefsen - A betegség jelentése és jelentosége.pdf
  1.2 MB · Olvasás: 1,584
 • RdigerDahlkeTestisLelkiMegtisztuls.pdf
  1.1 MB · Olvasás: 1,587
 • a mandalak.jpg
  a mandalak.jpg
  149.7 KB · Olvasás: 1,108
 • dohanyfust.JPG
  dohanyfust.JPG
  12.6 KB · Olvasás: 939
 • bojtoles.jpg
  bojtoles.jpg
  13.4 KB · Olvasás: 975
 • rudiger_dahlke_a_lelek_nyelve_a_betegseg_borito.jpg
  rudiger_dahlke_a_lelek_nyelve_a_betegseg_borito.jpg
  143 KB · Olvasás: 1,094
 • betegseg_mint_szimbolum.jpg
  betegseg_mint_szimbolum.jpg
  12.8 KB · Olvasás: 1,025
 • Rüdiger Dahlke - Betegség mint szimbólum.part3.rar
  1.5 MB · Olvasás: 1,154
 • meditacios kalauz.jpg
  meditacios kalauz.jpg
  19.3 KB · Olvasás: 1,117

paxpaxer

Állandó Tag
Állandó Tag
Jiddu Krishnamurti

Jiddu Krishnamurti: Nincs más forradalom

"Akár katolikus valaki, akár muzulmán, hindu vallású vagy kommunista, a száz, kétszáz vagy ötezer éve folyó propaganda része a képzetek verbális rendszerének, amelyből a tudatunk felépül. Az kondicionál minket, a kultúra, a társadalom, amelyben élünk. Pusztán lázadni ellene annyi, mint önmagunk ellen lázadni."

Itt :

http://mek.oszk.hu/02500/02517/index.phtml
Jiddu Krishnamurti : A mester lábainál

''Ezek nem az én szavaim, hanem a Mester szavai, Aki tanított. Őnélküle mit sem tehettem volna, de az Ő segítségével ráléptem az Ösvényre. Te is arra vágysz, hogy rálépj ugyanerre az Ösvényre, azok a szavak tehát, amelyeket nekem mondott, rajtad is segíteni fognak, ha engedelmeskedel nekik."

Itt:
http://mek.oszk.hu/00100/00182/index.phtml
http://mek.oszk.hu/00100/00182/index.phtml
 

Csatolások

 • Krishnamurti, Jiddu Nincs más forradalom.JPG
  Krishnamurti, Jiddu Nincs más forradalom.JPG
  22 KB · Olvasás: 984
 • Krishnamurti, Jiddu A mester lábainál.jpg
  Krishnamurti, Jiddu A mester lábainál.jpg
  19.5 KB · Olvasás: 1,015
Utoljára módosítva a moderátor által:

EGÉRVADÁSZ

Állandó Tag
Állandó Tag
Bácskai Júlia- akit a kalapból kihúztál -párkapcsolati pszichológia

nekem ez a könyv van meg Bácskai Júliától.
Én konvertáltam prc-ből pdf-be, nem a legjobb minőség, de olvasható
a prc formátumút is fel akartam tenni, de nem engedte a rendszer
üdv
 

Csatolások

 • Bacskai Julia Akit a kalapbol kihuztal.pdf
  1.2 MB · Olvasás: 1,252

morey

Állandó Tag
Állandó Tag
Szabó Judit - Szent Terek

Könyv címe: Szabó Judit - Szent Terek
Kiadás dátuma: 2005
Formátum: PDF

A tértisztítás művészete

A könyv a tértisztítás ősi tudományát mutatja be. Ez a már-már feledésbe merült eljárás mindig fontos szerepet töltött be a spirituális hagyományokban. A tér megtisztítása és rezgéseinek emelése ma is alapvetően befolyásolja lelki-szellemi egészségünket, emberi kapcsolatainkat és szellemi tevékenységeinket. A szerző által kidolgozott és régóta alkalmazott eljárások lehetővé teszik életterünk energiaszintjének emelését, a zavaró hatások eltávolítását, és a kellemetlen energiaminták feloldását. A könyv segítségével az Olvasó megtanulhatja érzékelni a különböző energiákat, és feltöltheti otthonát pozitív, éltető erőkkel.
 

Csatolások

 • Szabo_Judit-Szent_Terek.pdf
  972.7 KB · Olvasás: 1,628

furrier75

Kitiltott (BANned)
Lajdi Péter: Tiltott tanítások

"Minden tanításnak és eszmerendszernek vannak olyan sarokpontjai, sarkalatos gondolatai és kijelentései, melyeken mint architektonikai tartópilléreken az egész tanrendszer és gondolatépítmény nyugszik. Minden egyéb csak ezek megértése után lesz felfogható és értelmezhető, csak ezek tükrében bontakozik ki valós kép, csak ezek viszonylatában tárhatóak föl a mélyebb összefüggések. Ez alól a jelenség alól Jézus tanítása sem kivétel. Az Ő tanításában precíz pontossággal és könnyen fölismerhetőek mindazok a nagy súlyú kijelentések, melyek sugárzó fényükkel bevilágítanak a Tan legelrejtettebb zugaiba is, hogy föltárják az itt-ott csupán látszólag jelentéktelennek tűnő mondanivaló rejtett értelmét. Miért éppen Jézus tanítása lenne a kivétel e szabály alól, hiszen se Őelőtte, se Őutána senki sem fogalmazott menny és föld, Isten és ember, helyes erkölcs és a bűn összefüggéseiről, egymáshoz való viszonyulásáról oly világos egyszerűséggel és érthetően, minden ördögi homály és bonyolultság nélkül, és mégis a legmagasztosabb kristálytisztasággal, mint éppen Ő. És ez a kijelentés mind a hivatalos zsidókeresztény egyházak által kanonizált, mind az általuk apokrifnak, azaz rejtettnek (az ő olvasatukban hiteltelennek és érvénytelennek, azaz hamisítványnak) tartott, máig fennmaradt írásos jézusi hagyatékra egyaránt vonatkozik."
 

Csatolások

 • Lajdi_Peter_Tiltott_tanitasok.pdf
  329.8 KB · Olvasás: 1,322

morey

Állandó Tag
Állandó Tag
Gerlinde Ortner - Új gyógyító mesék

Könyv címe: Új gyógyító mesék
Kiadás dátuma: 2011
Formátum: pdf

Saját szerkesztés...

Hogyan segíthetünk gyermekünknek a félelem, a bizonytalanság, a szorongás leküzdésében.Mértéktelen tévézés, szexuális felvilágosítás, testi fogyatékosság, veszekedés, válás. Csupa olyan probléma, amely bármelyik családban előfordulhat. Szülőként vajon megfelelően tudjuk kezelni ezeket a gondokat? Ebben segít Gerlinde Ortner gyermekpszichológus, aki a nagy sikerű Gyógyító mesék folytatásában tizenhárom kényes kérdést jár körül. Elgondolkodtató történetei játékosan, sok humorral szólnak a gyerekeknek és szüleiknek. A tanulságok levonását a szerző a könyv végén összegyűjtött rövid, közérthető magyarázataival segíti. Külön hangsúlyt fektet a gyerekrajzok szerepére a családi nehézségek megbeszélésében.
 

Csatolások

 • Uj gyogyito mesek - Gerlinde Ortner.pdf
  461.2 KB · Olvasás: 1,363

furrier75

Kitiltott (BANned)
Tarih-i Üngürüsz

A Tarih-i Üngürüsz (A magyarok története) egy eredetileg latin nyelvű krónika, amelyet Terdzsüman Mahmud (Mahmud Tercüman) (1510-1575), I. Szulejmán szultán bajor származású tolmácsa, diplomata 1543-ban, Székesfehérvár királyi könyvtárának elégetésekor mentett meg és fordított le török nyelvre. Több kutató úgy véli, hogy a Tarih-i Üngürüsz volt az eredeti ősgesta. Egyes részletei még a középkori krónikákban sem voltak benne.
Az írás egyértelműen közli a hunok és magyarok azonosságát, a sumér eredetet valamint azt, hogy a hun-magyarok már magyarul beszélő népet találtak a Kárpát-medencében.
 

Csatolások

 • Tarih-i Üngürüsz.pdf
  769.3 KB · Olvasás: 1,008

ezokri

Állandó Tag
Állandó Tag
Shirley Maclaine
Belső útjaimon
687530_4.jpg


Shirley MacLaine talán mindent elért, amit hagyományos értelemben boldog és sikeres életnek tartunk. Nevét az egész világon ismerik, számtalan film - többek között az Irma, te édes! vagy a Becéző szavak - főszerepét játszotta el, mégsem érezte életét teljesnek. "Nincs az a siker, ami többet érne a belső békénél" - Fogalmazza meg a sok év tapasztalata alapján kikristályosodott igazságot.Így történt, hogy a világhírű színésznő elkezdte járni az országot. Az Amerika különböző városaiban rendezett, önfejlesztő tréningek vezetésével szeretne hozzájárulni egy egészségesebb és boldogabb világ megteremtéséhez. Mint a történelem során annyian, ő is megfogalmazta a ma is aktuális kérdést: mi az oka a sor háborúnak, békétlenségnek, és ki a felelős mindezekért. Sajnos hajlamosak vagyunk a problémák okát mindig másokban keresni. Pedig ahhoz, hogy megoldjuk, és ne szaporítsuk a bajt, a felelősséget nekünk magunknak kell vállalnunk.SHIRLEY MACLAINE SAJÁT TAPASZTALATAIT, ÉLMÉNYEIT OSZTJA MEG VELÜNK, KÖNYVÉT AZOKNAK AJÁNLJA, AKIK ÖNMAGUK TÖKÉLETESÍTÉSÉN MUNKÁLKODNAK.

http://data.hu/get/3794145/Shirley_MacLaine_-_Benso_utjaimon.pdf

Sok szeretettel!
 

ezokri

Állandó Tag
Állandó Tag
Bert Hellinger
Felismerni, ami van

berthellingerfelismerniamivan.jpg

Bert Hellinger összezavarta a fejemet és a lelkemig hatolt. Elbizonytalanított, megbotránkoztatott és kíváncsivá tett. Sok gondolatát elsö pillantásra szinte ijesztöen ismerösnek találtam... Miért lát szeretetet a vérfertözésben? - Miért tartja a felháborodást eröszakos jellegü energiának? - Miért tartja fontosabbnak a férfi-jelleget minden emancipáció ellenére is? - Miért tartja azt, hogy az örökbefogadó szülöknek eredendö bünük van az örökbe fogadott gyermekükkel szemben? - Miért tekinti a szabadság forrásának a család iránti kötödést? - Miért véli úgy, hogy meg kell békülnünk a sorsunkkal? ...a lelki élet olyan szféráiba hatol el, amelyekre a modern, analízis-orientált pszichológiának nincsenek is kifejezései. Mintha hidat építene egy olyan életvalósághoz, amelyben az emberi lélek legmélyebb rezdüléseire még nem készült kifejezésrendszer... A beszélgetések Bert Hellingerrel gondolatok és érzések szövevényéböl állnak. Provokál, elszédít, felkavar és felingerel. Ez a keverék remek szellemi táplálék, és arra készteti az ember gondolatait, hogy túlhaladjanak azon a ponton is, ahol már legszívesebben elégedetten megállnának. És utána már más szemmel látjuk a világot.

www.mediafire.com/?nzdrmjynlgj


Sok szeretettel!
 

EGÉRVADÁSZ

Állandó Tag
Állandó Tag
Erich Fromm-Menekülés a szabadság elõl

Egy könyv a világhírû, elismert, kiváló, szinte az eddigi legnagyobb pszichiáter és társadalom tudós, Erich Fromm könyvei közül. Fromm többi mûvéhez hasonlóan e könyve is alapmû és kötelezõ darab!

Részletek:
"Könyvem alapvetõ állítása, hogy az individualizmus elõtti világ kötelékeitõl megszabadult modern ember, akit e kötelékek egyidejûleg védtek és korlátoztak is, nem tett szert olyan, pozitív értelemben vett szabadságra, amelyben individuális énjét kiteljesíthetné. Más szóval nem vált lehetségessé értelmi, érzelmi és érzéki adottságainak kifejezése. A szabadság ugyan meghozta neki a függetlenség és racionalitás adományát, de elszigeteltté s ezáltal szorongóvá és tehetetlenné tette. Ez az elszigeteltség elviselhetetlen."

"A szabadság terhe elõl az ember vagy új függõségekbe és alávetettségbe menekül, vagy eljut az individualitásra és egyediségre építõ pozitív szabadság megvalósításához. Könyvem ugyan inkább diagnózis, mint prognózis, inkább elemzés, semmint megoldás, eredményei azonban tanulsággal szolgálhatnak cselekedeteinkhez. Mégpedig azért, mert csakis a szabadság elõli menekülés okainak megértése teszi lehetõvé, hogy harcba szálljunk a totalitárius erõk legyõzéséért."
 

Csatolások

 • menekules_a_szabadsag_elol.pdf
  1.3 MB · Olvasás: 934

EGÉRVADÁSZ

Állandó Tag
Állandó Tag
Gertrud Franc - Öngyógyító kiskert
Neale Donald Walsch - A holisztikus életrőlegy-két könyvet válogattam a gépemről:)
remélem ezek még nincsenek fent:)
 

Csatolások

 • Gertrud Franck - Öngyógyító kiskert.pdf
  928.6 KB · Olvasás: 1,073
 • Neale Donald Walsch - A holisztikus életről.pdf
  308.1 KB · Olvasás: 865
Utoljára módosítva a moderátor által:

ezokri

Állandó Tag
Állandó Tag
Nemere István - Kiléphetsz a testedből. A spiritiszták titkai. Izgalmasabb még a Titkok könyvénél is! Témái: – A testen kívüliség döbbenetes jelensége. – Kettéválhat-e az élő ember teste és lelke? – Ezer éve ismerjük, mégsem tudjuk, mi ez? – Akik akaratukkal létrehozzák saját hasonmásukat – Lélegzetelállító spiritiszta szeánszok – Világhírű tudósok a spiritiszták között – Önmagukat megkettőzni képes emberek a tudományos laboratóriumokban! Az ismert író felkutatta a magyar olvasók számára még ismeretlen forrásokat és elénk tárja az eddig eltitkolt tényeket! Könyvéből ijesztő, szinte hihetetlen, de valós emberi képességekről és lehetőségekről szerzünk tudomást!
 

Csatolások

 • Nemere - Kiléphetsz testedből.pdf
  670.3 KB · Olvasás: 1,118

ezokri

Állandó Tag
Állandó Tag
Ken Wilber - Határok nélkül. Ken Wilber a tudat kutatásának egyik elismert szakértője, aki azon fáradozik, hogy a tudatot a lehető legteljesebben megérthessük. Rávilágít, hogy a tudat hihetetlenül komplex egész, s határai is csupán azért vannak, mert megismerő képességünk kizárólag így tud ismeretek birtokába jutni. A könyvvel kalauzt kapnak kezükbe belső határaik felszámolásához, a mindenséggel való ősi közösség visszaperléséhez. Sok szeretettel! Egyszerű és közkedvelt útmutató a nyugati és keleti forrásokból elérhető lélektanok és terápiás módszerek világában; Wilber úgy gondol rá, mint korai munkásságának „romantikus” fázisára. Nem saját munka, köszönet a készítőnek! Sok szeretettel!
 

Csatolások

 • Ken-Wilber-Hatarok-nelkul.pdf
  1 MB · Olvasás: 1,130

ezokri

Állandó Tag
Állandó Tag
Ursinyi Julianna Ágnes - A valódi jelentés. A betűk, a számok, az ételek, a vércsoportok, a színek és a kövek rezgéseinek eredeti értelmezése Ez az a könyv, mely olyan titkokat tár fel, amelyekről eddig még soha nem olvashattunk. Ez az a könyv, melyet kíváncsisággal olvashatnak azok, akik még csak ezután indulnak el a tudás ösvényén. Ez az a könyv, melyet felismeréssel olvashatnak azok a látók és gyógyítók, akik már az ösvényen járnak és szeretnének még magasabb tudásszinten tevékenykedni. Ez az a könyv, amelyből megtudhatjuk a betűk, a számok, az ételek, a vércsoportok, a színek és a kövek erejének eddig rejtve maradt titkait. Ez a te könyved. Nem saját munka, köszönet a készítőnek! Sok szeretettel!
 

Csatolások

 • A-Valodi-Jelentes.pdf
  704.9 KB · Olvasás: 1,254

EGÉRVADÁSZ

Állandó Tag
Állandó Tag
Bruno Bettelheim - A mese bűvölete és a bontakozó gyermeki lélek prc formátum

Bruno Bettelheim gyermekpszichológus a mesék részletes elemzése során bemutatja, hogy a felnőtt ésszel ijesztőnek és kegyetlennek tűnő mesemotívumok milyen módon vesznek részt a gyermek lelki "anyagcseréjében", és hogyan segítenek megoldani a valóban ijesztő konfliktusokat, melyek lélektani megértése és feldolgozása nélkül a gyermek nehezen válhat kiegyensúlyozott, ép lelkű felnőtté.
 

Csatolások

 • Bruno Bettelheim - A mese bűvölete és a bontakozó gyermeki lélek.rar
  287.2 KB · Olvasás: 727
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére