Ezoterikus könyvek folyóiratok feltöltése ‎IV.

nmarie témája a 'Ezoterikus letöltések' fórumban , 2011 December 26.

Témaállapot:
Not open for further replies.
 1. nmarie

  nmarie Silver Tag

  A továbbiakban ez a topik szolgál a feltöltésekre.

  A kéréseket kék színnel írjárok, hogy szembetűnőbb legyen!


  Kérek mindenkit, hogy a témának megfelelő anyagot kérjen és töltsön fel!  ...és szinte minden témának megtalálható a feltöltési helye a tematikus topikokban!

  1. A [köszönöm] gomb tökéletes eszköz, ha nem elégíti ki vágyatokat a hálálkodásra kérlek Titeket használjátok a privát üzeneteket :smile:

  2. Ha egy adott feltöltésben hiba van legyetek oly szívesek csak pár sort hagyjatok bent a
   
 2. thya

  thya Állandó Tag

  Richard Dawkins : Az Ördög káplánja
   

  Csatolt fájlok:

 3. paxpaxer

  paxpaxer Állandó Tag

  Rüdiger Dahlke konyvek

  Rdiger Dahlke - Testi Es Lelki Megtisztuls.pdf
  Rüdiger Dahlke, Dethlefsen - A betegség jelentése és jelentosége.pdf

  ut a teljesseghez.jpg testi-es-lelki-megtisztulas-uj.jpg
   

  Csatolt fájlok:

 4. paxpaxer

  paxpaxer Állandó Tag

  Jiddu Krishnamurti

  Jiddu Krishnamurti: Nincs más forradalom

  "Akár katolikus valaki, akár muzulmán, hindu vallású vagy kommunista, a száz, kétszáz vagy ötezer éve folyó propaganda része a képzetek verbális rendszerének, amelyből a tudatunk felépül. Az kondicionál minket, a kultúra, a társadalom, amelyben élünk. Pusztán lázadni ellene annyi, mint önmagunk ellen lázadni."

  Itt :

  http://mek.oszk.hu/02500/02517/index.phtml
  Jiddu Krishnamurti : A mester lábainál

  ''Ezek nem az én szavaim, hanem a Mester szavai, Aki tanított. Őnélküle mit sem tehettem volna, de az Ő segítségével ráléptem az Ösvényre. Te is arra vágysz, hogy rálépj ugyanerre az Ösvényre, azok a szavak tehát, amelyeket nekem mondott, rajtad is segíteni fognak, ha engedelmeskedel nekik."

  Itt:

  http://mek.oszk.hu/00100/00182/index.phtml
   

  Csatolt fájlok:

  Utoljára módosítva a moderátor által: 2016 Szeptember 2
 5. EGÉRVADÁSZ

  EGÉRVADÁSZ Állandó Tag

  Bácskai Júlia- akit a kalapból kihúztál -párkapcsolati pszichológia

  nekem ez a könyv van meg Bácskai Júliától.
  Én konvertáltam prc-ből pdf-be, nem a legjobb minőség, de olvasható
  a prc formátumút is fel akartam tenni, de nem engedte a rendszer
  üdv
   

  Csatolt fájlok:

 6. zweite

  zweite Állandó Tag

  Paolo Coelho :)
   

  Csatolt fájlok:

 7. Moncsa01

  Moncsa01 Állandó Tag

  Arielle Ford: A lélektársad titkai

  Nem saját munka. Találtam.
  Szívesen!
   

  Csatolt fájlok:

 8. morey

  morey Állandó Tag

  Szabó Judit - Szent Terek

  Könyv címe: Szabó Judit - Szent Terek
  Kiadás dátuma: 2005
  Formátum: PDF

  A tértisztítás művészete

  A könyv a tértisztítás ősi tudományát mutatja be. Ez a már-már feledésbe merült eljárás mindig fontos szerepet töltött be a spirituális hagyományokban. A tér megtisztítása és rezgéseinek emelése ma is alapvetően befolyásolja lelki-szellemi egészségünket, emberi kapcsolatainkat és szellemi tevékenységeinket. A szerző által kidolgozott és régóta alkalmazott eljárások lehetővé teszik életterünk energiaszintjének emelését, a zavaró hatások eltávolítását, és a kellemetlen energiaminták feloldását. A könyv segítségével az Olvasó megtanulhatja érzékelni a különböző energiákat, és feltöltheti otthonát pozitív, éltető erőkkel.
   

  Csatolt fájlok:

 9. furrier75

  furrier75 Kitiltott (BANned)

  Lajdi Péter: Tiltott tanítások

  "Minden tanításnak és eszmerendszernek vannak olyan sarokpontjai, sarkalatos gondolatai és kijelentései, melyeken mint architektonikai tartópilléreken az egész tanrendszer és gondolatépítmény nyugszik. Minden egyéb csak ezek megértése után lesz felfogható és értelmezhető, csak ezek tükrében bontakozik ki valós kép, csak ezek viszonylatában tárhatóak föl a mélyebb összefüggések. Ez alól a jelenség alól Jézus tanítása sem kivétel. Az Ő tanításában precíz pontossággal és könnyen fölismerhetőek mindazok a nagy súlyú kijelentések, melyek sugárzó fényükkel bevilágítanak a Tan legelrejtettebb zugaiba is, hogy föltárják az itt-ott csupán látszólag jelentéktelennek tűnő mondanivaló rejtett értelmét. Miért éppen Jézus tanítása lenne a kivétel e szabály alól, hiszen se Őelőtte, se Őutána senki sem fogalmazott menny és föld, Isten és ember, helyes erkölcs és a bűn összefüggéseiről, egymáshoz való viszonyulásáról oly világos egyszerűséggel és érthetően, minden ördögi homály és bonyolultság nélkül, és mégis a legmagasztosabb kristálytisztasággal, mint éppen Ő. És ez a kijelentés mind a hivatalos zsidókeresztény egyházak által kanonizált, mind az általuk apokrifnak, azaz rejtettnek (az ő olvasatukban hiteltelennek és érvénytelennek, azaz hamisítványnak) tartott, máig fennmaradt írásos jézusi hagyatékra egyaránt vonatkozik."
   

  Csatolt fájlok:

 10. Apus962

  Apus962 Állandó Tag

  A varázslathoz szükségetek lesz erre a csekkre is!
  csekk.jpg
   
 11. morey

  morey Állandó Tag

  Gerlinde Ortner - Új gyógyító mesék

  Könyv címe: Új gyógyító mesék
  Kiadás dátuma: 2011
  Formátum: pdf

  Saját szerkesztés...

  Hogyan segíthetünk gyermekünknek a félelem, a bizonytalanság, a szorongás leküzdésében.  Mértéktelen tévézés, szexuális felvilágosítás, testi fogyatékosság, veszekedés, válás. Csupa olyan probléma, amely bármelyik családban előfordulhat. Szülőként vajon megfelelően tudjuk kezelni ezeket a gondokat? Ebben segít Gerlinde Ortner gyermekpszichológus, aki a nagy sikerű Gyógyító mesék folytatásában tizenhárom kényes kérdést jár körül. Elgondolkodtató történetei játékosan, sok humorral szólnak a gyerekeknek és szüleiknek. A tanulságok levonását a szerző a könyv végén összegyűjtött rövid, közérthető magyarázataival segíti. Külön hangsúlyt fektet a gyerekrajzok szerepére a családi nehézségek megbeszélésében.
   

  Csatolt fájlok:

 12. furrier75

  furrier75 Kitiltott (BANned)

  Tarih-i Üngürüsz

  A Tarih-i Üngürüsz (A magyarok története) egy eredetileg latin nyelvű krónika, amelyet Terdzsüman Mahmud (Mahmud Tercüman) (1510-1575), I. Szulejmán szultán bajor származású tolmácsa, diplomata 1543-ban, Székesfehérvár királyi könyvtárának elégetésekor mentett meg és fordított le török nyelvre. Több kutató úgy véli, hogy a Tarih-i Üngürüsz volt az eredeti ősgesta. Egyes részletei még a középkori krónikákban sem voltak benne.
  Az írás egyértelműen közli a hunok és magyarok azonosságát, a sumér eredetet valamint azt, hogy a hun-magyarok már magyarul beszélő népet találtak a Kárpát-medencében.
   

  Csatolt fájlok:

 13. ezokri

  ezokri Állandó Tag

  Shirley Maclaine
  Belső útjaimon
  [​IMG]

  Shirley MacLaine talán mindent elért, amit hagyományos értelemben boldog és sikeres életnek tartunk. Nevét az egész világon ismerik, számtalan film - többek között az Irma, te édes! vagy a Becéző szavak - főszerepét játszotta el, mégsem érezte életét teljesnek. "Nincs az a siker, ami többet érne a belső békénél" - Fogalmazza meg a sok év tapasztalata alapján kikristályosodott igazságot.Így történt, hogy a világhírű színésznő elkezdte járni az országot. Az Amerika különböző városaiban rendezett, önfejlesztő tréningek vezetésével szeretne hozzájárulni egy egészségesebb és boldogabb világ megteremtéséhez. Mint a történelem során annyian, ő is megfogalmazta a ma is aktuális kérdést: mi az oka a sor háborúnak, békétlenségnek, és ki a felelős mindezekért. Sajnos hajlamosak vagyunk a problémák okát mindig másokban keresni. Pedig ahhoz, hogy megoldjuk, és ne szaporítsuk a bajt, a felelősséget nekünk magunknak kell vállalnunk.SHIRLEY MACLAINE SAJÁT TAPASZTALATAIT, ÉLMÉNYEIT OSZTJA MEG VELÜNK, KÖNYVÉT AZOKNAK AJÁNLJA, AKIK ÖNMAGUK TÖKÉLETESÍTÉSÉN MUNKÁLKODNAK.

  http://data.hu/get/3794145/Shirley_MacLaine_-_Benso_utjaimon.pdf

  Sok szeretettel!
   
 14. ezokri

  ezokri Állandó Tag

  Bert Hellinger
  Felismerni, ami van

  [​IMG]

  Bert Hellinger összezavarta a fejemet és a lelkemig hatolt. Elbizonytalanított, megbotránkoztatott és kíváncsivá tett. Sok gondolatát elsö pillantásra szinte ijesztöen ismerösnek találtam... Miért lát szeretetet a vérfertözésben? - Miért tartja a felháborodást eröszakos jellegü energiának? - Miért tartja fontosabbnak a férfi-jelleget minden emancipáció ellenére is? - Miért tartja azt, hogy az örökbefogadó szülöknek eredendö bünük van az örökbe fogadott gyermekükkel szemben? - Miért tekinti a szabadság forrásának a család iránti kötödést? - Miért véli úgy, hogy meg kell békülnünk a sorsunkkal? ...a lelki élet olyan szféráiba hatol el, amelyekre a modern, analízis-orientált pszichológiának nincsenek is kifejezései. Mintha hidat építene egy olyan életvalósághoz, amelyben az emberi lélek legmélyebb rezdüléseire még nem készült kifejezésrendszer... A beszélgetések Bert Hellingerrel gondolatok és érzések szövevényéböl állnak. Provokál, elszédít, felkavar és felingerel. Ez a keverék remek szellemi táplálék, és arra készteti az ember gondolatait, hogy túlhaladjanak azon a ponton is, ahol már legszívesebben elégedetten megállnának. És utána már más szemmel látjuk a világot.

  www.mediafire.com/?nzdrmjynlgj


  Sok szeretettel!
   
 15. EGÉRVADÁSZ

  EGÉRVADÁSZ Állandó Tag

  Erich Fromm-Menekülés a szabadság elõl

  Egy könyv a világhírû, elismert, kiváló, szinte az eddigi legnagyobb pszichiáter és társadalom tudós, Erich Fromm könyvei közül. Fromm többi mûvéhez hasonlóan e könyve is alapmû és kötelezõ darab!

  Részletek:
  "Könyvem alapvetõ állítása, hogy az individualizmus elõtti világ kötelékeitõl megszabadult modern ember, akit e kötelékek egyidejûleg védtek és korlátoztak is, nem tett szert olyan, pozitív értelemben vett szabadságra, amelyben individuális énjét kiteljesíthetné. Más szóval nem vált lehetségessé értelmi, érzelmi és érzéki adottságainak kifejezése. A szabadság ugyan meghozta neki a függetlenség és racionalitás adományát, de elszigeteltté s ezáltal szorongóvá és tehetetlenné tette. Ez az elszigeteltség elviselhetetlen."

  "A szabadság terhe elõl az ember vagy új függõségekbe és alávetettségbe menekül, vagy eljut az individualitásra és egyediségre építõ pozitív szabadság megvalósításához. Könyvem ugyan inkább diagnózis, mint prognózis, inkább elemzés, semmint megoldás, eredményei azonban tanulsággal szolgálhatnak cselekedeteinkhez. Mégpedig azért, mert csakis a szabadság elõli menekülés okainak megértése teszi lehetõvé, hogy harcba szálljunk a totalitárius erõk legyõzéséért."
   

  Csatolt fájlok:

 16. EGÉRVADÁSZ

  EGÉRVADÁSZ Állandó Tag

  Gertrud Franc - Öngyógyító kiskert
  Neale Donald Walsch - A holisztikus életről  egy-két könyvet válogattam a gépemről:)
  remélem ezek még nincsenek fent:)
   

  Csatolt fájlok:

  Utoljára módosítva a moderátor által: 2015 December 9
 17. ezokri

  ezokri Állandó Tag

  Nemere István - Kiléphetsz a testedből. A spiritiszták titkai. Izgalmasabb még a Titkok könyvénél is! Témái: – A testen kívüliség döbbenetes jelensége. – Kettéválhat-e az élő ember teste és lelke? – Ezer éve ismerjük, mégsem tudjuk, mi ez? – Akik akaratukkal létrehozzák saját hasonmásukat – Lélegzetelállító spiritiszta szeánszok – Világhírű tudósok a spiritiszták között – Önmagukat megkettőzni képes emberek a tudományos laboratóriumokban! Az ismert író felkutatta a magyar olvasók számára még ismeretlen forrásokat és elénk tárja az eddig eltitkolt tényeket! Könyvéből ijesztő, szinte hihetetlen, de valós emberi képességekről és lehetőségekről szerzünk tudomást!
   

  Csatolt fájlok:

 18. ezokri

  ezokri Állandó Tag

  Ken Wilber - Határok nélkül. Ken Wilber a tudat kutatásának egyik elismert szakértője, aki azon fáradozik, hogy a tudatot a lehető legteljesebben megérthessük. Rávilágít, hogy a tudat hihetetlenül komplex egész, s határai is csupán azért vannak, mert megismerő képességünk kizárólag így tud ismeretek birtokába jutni. A könyvvel kalauzt kapnak kezükbe belső határaik felszámolásához, a mindenséggel való ősi közösség visszaperléséhez. Sok szeretettel! Egyszerű és közkedvelt útmutató a nyugati és keleti forrásokból elérhető lélektanok és terápiás módszerek világában; Wilber úgy gondol rá, mint korai munkásságának „romantikus” fázisára. Nem saját munka, köszönet a készítőnek! Sok szeretettel!
   

  Csatolt fájlok:

 19. ezokri

  ezokri Állandó Tag

  Ursinyi Julianna Ágnes - A valódi jelentés. A betűk, a számok, az ételek, a vércsoportok, a színek és a kövek rezgéseinek eredeti értelmezése Ez az a könyv, mely olyan titkokat tár fel, amelyekről eddig még soha nem olvashattunk. Ez az a könyv, melyet kíváncsisággal olvashatnak azok, akik még csak ezután indulnak el a tudás ösvényén. Ez az a könyv, melyet felismeréssel olvashatnak azok a látók és gyógyítók, akik már az ösvényen járnak és szeretnének még magasabb tudásszinten tevékenykedni. Ez az a könyv, amelyből megtudhatjuk a betűk, a számok, az ételek, a vércsoportok, a színek és a kövek erejének eddig rejtve maradt titkait. Ez a te könyved. Nem saját munka, köszönet a készítőnek! Sok szeretettel!
   

  Csatolt fájlok:

 20. EGÉRVADÁSZ

  EGÉRVADÁSZ Állandó Tag

  Bruno Bettelheim - A mese bűvölete és a bontakozó gyermeki lélek prc formátum

  Bruno Bettelheim gyermekpszichológus a mesék részletes elemzése során bemutatja, hogy a felnőtt ésszel ijesztőnek és kegyetlennek tűnő mesemotívumok milyen módon vesznek részt a gyermek lelki "anyagcseréjében", és hogyan segítenek megoldani a valóban ijesztő konfliktusokat, melyek lélektani megértése és feldolgozása nélkül a gyermek nehezen válhat kiegyensúlyozott, ép lelkű felnőtté.
   
Témaállapot:
Not open for further replies.

Megosztás