Ezoterikus könyvek folyóiratok feltöltése ‎IV.

nmarie témája a 'Ezoterikus letöltések' fórumban , 2011 December 26.

Témaállapot:
Not open for further replies.
 1. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Sogyal Rimpoche-Meditacio.

  A kis kötet Sogyal Rinpoche Tibeti könyv életről és halálról (9526016) című munkájából közöl rövid válogatást a meditáció gyakorlásáról. Az oktatásra szánt munka a tibeti ősi bölcsességet a modern embert foglalkoztató kérdésekkel, a halállal, haldoklással és a világ természetével egyezteti össze. – A meditáció és a karma, az újjászületés titkaira kíváncsi olvasók kereshetik.

  https://mega.nz/#!0RIG3BbT!2LKlv6ATphOfmT8ALfqKoIZRls007K10dzE3edhZxH8
   
 2. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Paul Brunton - Meditációk válság esetére.

  A Meditációk válság esetére egyfajta útmutató, amely abban segít, hogy fölkészüljünk az élet elkerülhetetlen viharaira, nehézségeire, könnyebben elviseljük azokat, és tanuljunk belőlük. Mintha őrangyalunk kézen fogna bennünket, és megmutatná a kivezető utat bármely nehéz helyzetből.

  https://mega.nz/#!NBI1jTCT!ASLJdSZmaOb4ahuoxd3RZXTYSvMM4LJJ_eFuH-QVQJI
   
 3. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

 4. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Choa Kok Sui Mester: Meditációs gyakorlatok a lélek feltárására

  A könyvben leírt tekintélyromboló elvek és forradalmi elgondolások megváltoztathatják az emberiség tudatát azáltal, hogy átalakítják bennünk önmagunk és mások megítélését. Ezek az érthető módon megfogalmazott, újító gondolatok arra ösztönözhetik a tiszta és egyszerű embereket, hogy a tudat magasabb szintjére emelkedjenek. Meghökkentő, egyedi őszinteségével ez a könyv megismertet bennünket a lélek felismerésére irányuló tiszta meglátásokkal. A szellemi átváltozás ezen gyakorlati útját követve az Olvasó megtapasztalhatja az univerzum és az isteni való áldott egyesülését.
  Az íróról: Choa Kok Sui Mester újra kitárja lelkét e művében: Meditációs gyakorlatok a lélek feltárására. A kínai származású fülöp-szigeteki mester már tizenévesen jógivá vált. Magyarországon eddig megjelent könyvei: A csodálatos prána-gyógyítás, A felsőfokú prána-gyógyítás, A kristályokkal való prána-gyógyítás ősi művészete, Telepatikus önvédelem.

  https://mega.nz/#!xI52jKJA!Zp91uW8zYD9OIVdt4RzzKp1LC_H6HVbnI5g9L9NUPJU
   
 5. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Stefano Autieri: Meditáció - Hogyan lépjünk kapcsolatba önmagunkkal?

  Meditálni annyit jelent, mint visszaállítani a kapcsolatot a saját, mély énünkkel és transzcendens eredetünkkel, eltávolodva a mindennapi életünket megzavaró érzelmektől, gondoktól és befolyásoktól. A meditáció több, mint egyszerű tan, valójában mély lelki igény, ami mindenkiben megvan, függetlenül attól, hogy melyik korban vagy országban él. Helyes és rendszeres gyakorlása elősegíti a lelki-fizikai ellazulást, az érzelmi stabilitás és belső harmónia elérését, a tudat kiszélesítését és a koncentráció növekedését.

  https://mega.nz/#!hdggyDYL!FGerdVHRjYbfKoVAqnCHjqzPcXecStLafldz0xs666c
   
 6. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Osho - Meditáció - Az első és utolsó lépés a szabadság felé.

  Ez a könyv válogatás Osho sokéves meditációval kapcsolatos munkásságából. Több mint hatvan, a legkülönfélébb meditációs technikákból összegyűjtött anyag leírását tartalmazza. Némelyikük ősi, tradícionális, mint például a buddhista Zazen, másikuk pedig Osho egyedi fejlesztésű technikái, melyeket direkt a huszonegyedik századi keresők számára hozott létre. Miért nevezi Osho a meditációt az első és utolsó lépésnek a szabadság felé? Azért, mert az Ő meglátása szerint a meditáció az a dimenzió, amin keresztül minden egyén megvalósíthatja saját, egyéni lehetőségét a korlátlan egyéni szabadságra, mely mindannyiunk rendelkezésére áll.

  https://mega.nz/#!cZAlDKLJ!jzgXL89Z56N5jzTTxXeBD97V4z7ZATRPIRyB-01vdTI
   
 7. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Rüdiger Dahlke & Margit Dahlke: Meditációs kalauz - Személyre szóló meditációs módszerek.

  Mi a meditáció?
  Miért meditáljunk?
  Mi történik meditáció közben?

  Nem könnyű eligazodni a meditációs technikák gazdag világában, egy kezdő útkereső pedig igen nehezen találja meg a saját meditációs módszerét. Bizonyos technikák csak bizonyos emberekre hatnak, mivel a meditáció nem csodaszer, hanem eszköz a személyiség fejlesztéséhez.
  Margit Dahlke és Rüdiger Dahlke könyve részletesen bemutatja az ismert meditációs technikákat, és tanácsot ad, hogy melyik módszert válasszuk.

  https://mega.nz/#!MMh0TC5J!Yj6JwuByv5hj7k2Nlh5AF_m-2246l3Vdcx461txSGQ0
   
 8. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Jiddu Krishnamurti - Az élet könyve napi meditációk.

  Ennek a különleges kötetnek a lapjai elkísérnek bennünket inspiráló meditációikkal, tanácsaikkal a hétköznapok birodalmába, és egy teljes évre kínálnak bölcs, felszabadító gondolatokat. Bármikor kinyitjuk Az élet könyvét, segít nekünk ráhangolódni a spirituális látásmódra, az Örök Forrásra, mely Isteni önvalónkban keresendő.

  https://mega.nz/#!pFpxDA4Z!a1LL-HvHlUVCDeLMse31zUAhAKk6B3au3vUoq_sXvxI
   
 9. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Dr. Pandit Usharbudh Arya - Szupertudatos meditáció A tudatfeletti tudás megvalósításának módszere.

  A Szupertudatos Meditáció nem pusztán relaxációs technika, hanem egy olyan eljárás, mely rányitja a tudatot az élet egész filozófiájára és a negyedik állapotra, mely az ébrenléten, az álomállapoton és az alváson túl található. Akik felkészültek arra, hogy rálépjenek a bölcsek ősi útjára, igen hasznosnak fogják találni e művet, mely az élet teljes filozófiájának megértését szolgálja.

  https://mega.nz/#!Fd5hxRqI!CPgCVg1Cc-UCajRH6J2pvYa-TngH6Rce0qsbSgT0mQQ
   
 10. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Meditáció a gyakorlatban.

  Előszó: "A meditáció a gyakorlatban" elsősorban azoknak ajánlott, akik kezdők a belső világuk és a benne rejlő kincsek felfedezését illetően. Egyre jobban felismerjük, hogy a mindennapi élet problémáival való szembenézésünk során milyen nagy szükségünk van a lelkierőnk fejlesztésére erőfeszítéseinkben, hogy lépést tartsunk a rohanó és bonyolult élettel. Ez a kilenc leckéből álló sorozat eredetileg Angliában, Leedsben hangzott el. A leckéket igen eredményesen lehet gyakorolni egyedül is, azonban azt tanácsoljuk, hogy ha lehetséges a tanulmányozással párhuzamosan vegyenek részt egy ingyenes meditációs kurzuson is bármelyik Raja Yoga Centrumban. A Raja Yoga Centrumok atmoszférája és a többiek meditációs tapasztalatai által a könyvből elsajátított tudás megértése és a tapasztalatok sokkal erőteljesebbé válnak. A meditáció mindennapi életünkben való alkalmazásával nemcsak azt tudjuk elérni, hogy a tudatunk megtapasztalja az igazi békét, hanem az egész élet felé nagyon pozitív, egészséges magatartással tudunk viszonyulni.

  https://mega.nz/#!JFoW1KDA!yxs56CbThI5aW2rpKpr1H_yKBcRHl2cFKt1w-aeLBd8
   
 11. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Osho - Mindennapra - 365 meditáció az itt és most megéléshez.

  Osho felismerései több mint harminc éve jelentenek nagy örömet és kihívást a spirituális keresőknek. Az Osho mindennapra e felismerések esszenciája. Összhangot teremt a spirituális és filozófiai tradíciók, valamint a modern tudomány és pszichológia vívmányai között. Ez az inspiráló könyv mindennapra kínál egy meditációt, melyek segítségével teljesebben élhetünk a jelenben, és átléphetünk egy újfajta létezésbe, ahol szerves egységet alkot a test, a lélek és a szellem.

  https://mega.nz/#!ZBhRjSpa!69V-ck0bLYgzh001_bQVUXELB8jQj5YHSyJkmZ-Muq8
   
 12. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  A Merkaba meditáció.

  A Merkaba meditáció hasonló a kundalíni meditációhoz, sőt pontosabban kifejezve a kundalíni meditáció egy replikája, ami a csakrákkal és egy másik dimenzióhoz való hozzáférés. Azonban a Merkaba meditáció az élet virágának nevezett szimbólummal, ami hatvannégy tetraéder egymásba ágyazásából jön létre. Ha a meditáció közben elképzeljük amint ennek az objektumnak a belsejében vagyunk, és a megfelelő légzőgyakorlatot alkalmazzuk, akkor részünk lehet egy merőben új spirituális élményben, megtapasztalunk egy új világot, talán egy másik dimenziót. A merkaba meditáció a légzésre épül a gerincen keresztül; igen, a gerincen keresztül. A meditáció során ugyanis az energiát a gyökércsakrán keresztül vesszük fel körülbelül úgy mint ahogy légzéskor az oxigént az orrunkon keresztül; energiát lélegzünk. A gyökércsakrán keresztül vesszük fel, és adjuk le.

  https://mega.nz/#!JBYTUDYL!XQ7snH1etmk9hdK95XFhXUTmOYP5GBos36PYNBeq4uE
   
 13. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Őszentsége a XIV. Dalai Láma - A meditáció szakaszai.


  Ez a könyv a dalai láma tanításait foglalja össze arról, hogyan meditáljunk. A létező legalaposabb magyarázat, amit Őszentsége Kamalasíla klasszikus meditációs könyvéhez fűzött. Egészen biztos, hogy a gyakorlatorientált nyugatiak különösen hasznosnak fogják találni a dalai láma e kedvenc szövegét. Az ő szavaival élve: Ez a mű olyan, mint egy kulcs: megnyitja az ajtót a többi nagy buddhista szöveg felé. Mindezekkel összhangban Őszentsége gyakran tanít belőle különböző közönségek előtt, szerte a világon. Kamalasíla ácsárja a IX. században élt tudós szent volt, a nagy apát, Santaraksita tanítványa. Az ilyen tanítók együtt érző munkálkodásának köszönhető, hogy Tibetben Buddha tanításainak teljes és tiszta formája virágzott ki. Kamalasíla egyedi szerepet töltött be ebben a folyamatban, ő volt ugyanis az első indiai tudós szent, aki olyan jelentőségteljes szöveget alkotott Tibetben, amely szem előtt tartotta a tibeti emberek szükségleteit, s mindeközben arra törekedett, hogy eloszlassa az elterjedt félreértéseket. Sajnos a mostani zűrzavaros idők és különösen a Tibetet ért tragédia miatt a komoly tanítványoknak és gyakorlóknak régóta nem volt lehetőségük, hogy ilyen fontos szövegeket hallgassanak, olvassanak, ezeken gondolkozzanak vagy meditáljanak. Ezt felismerve Őszentsége, a dalai láma a megannyi rá nehezedő teher és kötelezettség ellenére jelentős erőfeszítéseket tett ennek a tradíciónak a megőrzése érdekében, hogy elősegítse az ilyen fontos és ritka szövegek tanulmányozását és gyakorlatba ültetését.  https://mega.nz/#!UcpkhIIQ!8XxrSSlTriG-Ch3s7RLMh1xlyNO4yeFSLM95kdtgM_w
   
 14. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

 15. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Csögyam Trungpa- Cselekvő meditáció.

  Ez az immár klasszikussá vált könyv egy igazi tibeti mestertől származik. Ösztönzést nyújthat a buddhista meditáció gyakorlásában, kezdőknek és haladóknak egyaránt. Csögyam Trungpa Rinpocse megtanít arra, hogy a meditáció túlmutat a formális üléseken , s emberszeretetre, tudatosságra és kreativitásra nevel az élet minden területén. A szerző sorra veszi a tevékeny meditációhoz társuló hatféle cselekvésformát – a nagylelkűséget, a fegyelmet, a türelmet, az energiát, a világosságot és a bölcsességet –, valamint megmutatja, miként érhető el egyszerű, közvetlen tapasztalás útján, megszabadulva az én béklyójától a bölcsesség, azaz a világos helyzetfelismerés és helyzetkezelés képessége.

  https://mega.nz/#!9FQxETwb!RB1kEf38u1H73IZoPVgJb-jLpDsxebNEbTCTuCquN3c
   
  Utoljára módosítva: 2016 Március 21
 16. morey

  morey Állandó Tag

  Michel Desmarquet - Thiaoouba - Az arany bolygó üzenete
  formátum: djvu
   

  Csatolt fájlok:

 17. morey

  morey Állandó Tag

  Tiltott Természeti Törvények
   

  Csatolt fájlok:

 18. Bne58

  Bne58 Tag

  Utoljára módosítva a moderátor által: 2016 Szeptember 17
 19. Hajnalpir58

  Hajnalpir58 Állandó Tag

  Csatolt fájlok:

 20. bverka

  bverka Állandó Tag

  Doreen Virtue
  Eletcelok Kartya
  Szeretettel !
   

  Csatolt fájlok:

Témaállapot:
Not open for further replies.

Megosztás