Ezoterikus könyvek folyóiratok feltöltése V.

Beka Holt témája a 'Ezoterikus letöltések' fórumban , 2016 Április 13.

 1. Hopehely77

  Hopehely77 Állandó Tag

  Szia!
  Küldöm a linket: https://drive.google.com/file/d/1tDrue-OcpmE9AX_jHtaw-wS5QUFZwCC1/view?usp=sharing
  Megköszönöm ha letudod tömöríteni.
   
  Agavé, hokat és Amnéziás kedveli ezt.
 2. Amnéziás

  Amnéziás Állandó Tag

  Csatolt fájlok:

 3. Hopehely77

  Hopehely77 Állandó Tag

  Gabrielle Bernstein: Történhetnek csodák

  Tortenhetnek csodak kep.JPG


  Gabrielle Bernstein A csodák tanításának elkötelezett híve. Hisz abban, hogy gondolkodásunk és tetteink egyszerű, következetes megváltoztatása csodálatossá varázsolja egész életünket. Inspiráló „útikönyve" segít elengedni félelmeinket, és olyan hozzáállást kialakítani, amelynek köszönhetően a hála, a megbocsátás és a szeretet akadálytalanul áramlik keresztül rajtunk. Mindez végül lélegzetelállítóan bőséges, elfogadó és boldog élethez vezet. A könyv egy hathetes programot ad a kezedbe. Minden héten más-más területre összpontosít: a félelmek felismerésére, önmagad szeretetére, testedre és étkezési szokásaidra, emberi kapcsolataidra, pénzügyi helyzetedre és a mások szolgálatában végzett tevékenységeidre. Minden gyakorlat apró változásokat hoz létre benned. Ezek a változások a csodák. Minél több csodával találkozol, annál csodálatosabb lesz az életed. Az apró, finom változtatások végül egész életed átalakulását eredményezik. Készen állsz? Engedd hát be életedbe a csodákat!
   

  Csatolt fájlok:

 4. Hopehely77

  Hopehely77 Állandó Tag

  Oprah Winfrey - Amit biztosan tudok

  Amit biztosan tudok_kép.jpg


  A filmkritikus Gene Siskel megkérdezte Oprah Winfrey-t: Mi az, amit biztosan tud? Ez a kérdés arra késztette Oprah-t, hogy számot vessen életével, és az O, The Oprah Magazine-ban elindította Amit biztosan tudok című rovatát. Az elkövetkező tizennégy évben hónapról hónapra megjelentetett egy-egy írást a fenti címen. Ezekben az években vonult vissza, és hagyott fel a The Oprah Winfrey Show-val (ami a maga nemében a legnagyobbra tartott műsor a televíziózás történetében). Ekkor alapította meg saját televíziós hálózatát, lett Amerika egyetlen fekete milliárdosa, kapott tiszteletbeli doktori fokozatot a Harvardon és Elnöki Szabadság Érdemrendet. Jöttek-mentek életében a barátok és kollégák, ekkor vesztett el házi kedvenceket és nevelt helyettük újabbakat, és ekkor ünnepelte meg ötvenedik, majd hatvanadik születésnapját. Mind ez idő alatt végig lelkesítő, bölcs tanácsokkal szolgált az élet dolgairól ebben a rovatban.
  E bölcsességeket és gyöngyszemeket átdolgozott formában, egy kötetben először veheti kézbe az olvasó. Az Amit biztosan tudok egy gyönyörű könyv, tele szívet tápláló felismerésekkel.
  A témakörökbe foglalt esszék öröm, rugalmasság, kapcsolatok, hála, lehetőség, áhítat, tiszta fejjel, hatalom ritka bepillantást nyújtanak a világ egyik legkülönösebb asszonyának világába. Őszinte, megrendítő, lelkesítő, felemelő, erőt sugárzó szavaiban az a fajta bölcsesség és igazság csillan meg, amire olyannyira szomjazik minden olvasó.

  A szerzőről
  Médiabefolyását felhasználva Oprah páratlan kapcsolatot alakított ki a legkülönbözőbb emberekkel szerte a világon. A felsőfokban emlegetett, díjnyertes The Oprah Winfrey Show háziasszonyaként és producereként huszonöt éven keresztül szórakoztatta és gondolkoztatta el nézők millióit. Világhírű médiajelenség és filantróp, napjaink egyik legnagyobb tiszteletben tartott és legkörülrajongottabb közéleti személyisége.
   

  Csatolt fájlok:

 5. vastrab

  vastrab Állandó Tag

  Sziasztok!

  Keresem Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó Csillagnemzetségek - Lélekcsaládok pdf formátumban.
   
  Miranda77 és Mira* kedveli ezt.
 6. bverka

  bverka Állandó Tag

 7. solyomlany

  solyomlany Állandó Tag

  Sziasztok!

  Esetleg angol nyelvű asztrológia könyveket fel tudnátok tölteni? Bárminek örülnék!
  Köszönöm
   
 8. Hopehely77

  Hopehely77 Állandó Tag

  Peter Wohlleben - A fák titkos élete - Mit éreznek, hogyan kommunikálnak? Egy rejtett világ felfedezése

  Peter Wohlleben a-fak-titkos-elete kep.jpg

  Az erdő a csönd, az érintetlen természet, a mese és a titkok birodalma. Egy hely, ahol bármi megtörténhet. Peter Wohlleben, a neves német erdész a fák titkos életébe enged betekintést, és meglepő dolgokat tár fel. Mert az erdőben ámulatba ejtő dolgok történnek: a fák beszélgetnek egymással. Nemcsak utódaikról gondoskodnak odaadóan, de idős és beteg szomszédaikat is ápolják. A fák éreznek és emlékeznek. Hihetetlen? Pedig igaz!
  Peter Wohlleben fényt visz az erdő sűrűjébe, és bepillantást enged egy titokzatos világba. A fák eddig nem is sejtett képességeiről írott lebilincselő tudományos esszéiben a legújabb felfedezéseket éppúgy figyelembe veszi, mint saját tapasztalatait és érzéseit. És az olvasó nem győz álmélkodni a természet csodáin.

  „Tanulságos, mély empátiával megírt könyv, amely lehetővé teszi számunkra, hogy új szemszögből lássuk az erdőt. Peter Wohlleben könyve az erdőhöz intézett szerelmi vallomás.”
  Literatur Spiegel

  Peter Wohlleben (1964) már kisgyermekként természetvédő akart lenni. Erdőgazdálkodást tanult, és több mint húsz éven át a tartományi erdőfelügyelőség alkalmazottjaként dolgozott. Hogy ökológiai elképzeléseit a gyakorlatba is átültesse, felmondott, és napjainkban az Eifel-hegységben vezet egy környezetbarát erdőgazdaságot, ahol az őserdők visszaállításán munkálkodik. Számos tévéműsor vendége, előadásokat tart és gyakorlatokat vezet; több erdővel és a természetvédelemmel foglalkozó mű szerzője. Magyarul ez az első könyve.
   

  Csatolt fájlok:

 9. Judita2

  Judita2 Állandó Tag

  Sziasztok!
  Keresem ezt a könyvet, előre is köszönöm a feltöltést!
  Idiótákkal körülvéve
  Hogyan értsük meg azokat, akiket lehetetlen megérteni?
  Thomas Erikson
   
 10. krisgo

  krisgo Tag

  Sziasztok!
  Keresem Paramhans Swami Maheshwarananda bármely CD-s kiadványát és a Patanjali Jógaszútrái címet viselő könyvét.
  Előre is hálás köszönetem, ha tudtok segíteni!
   
 11. Amnéziás

  Amnéziás Állandó Tag

  Ahha. Bizonyára erre gondoltál: #263 (DjVu)
   
 12. eniko63

  eniko63 Állandó Tag

  Nem szep tolem hogy kulso tarra kuldelek, de: sokat talalsz a pdfdrive.com -on, tobb nyelven is. Ird be a keresobe a temat, es kapsz tucatjaval.
   
  zsuika kedveli ezt.
 13. Hopehely77

  Hopehely77 Állandó Tag

  Bernie S. Siegel - Szeretet gyógyítás csodák

  borito.jpg

  Dr. Bernie S. Siegel onkológus sebészprofesszor könyve gyökeresen megváltoztatja azt, ahogy eddig a gyógyulásról gondolkodtál. A feltétel nélküli szeretet a legerősebb támogatója az immunrendszernek! Az igazság az, hogy a szeretet gyógyít, és csodák nap mint nap történnek betegekkel, akiknek van bátorságuk a szeretni!
  A könyv a hazánkban 1993-ban azonos címmel megjelent mű új kiadása, Dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus ajánlásával!
   

  Csatolt fájlok:

 14. Amnéziás

  Amnéziás Állandó Tag

  Kérésre
  Roy F. Baumeister, John Tierney - Akaraterő

  Talált anyagból. Köszönet az eredeti készítőnek, bár sajnos gyenge a minőség.
   
 15. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

 16. Tündi1

  Tündi1 Állandó Tag

  Kedves Fórumtársak!

  Keresem

  Uwe Albrecht:
  Gyógypatika a léleknek, a szívnek és a testnek,
  Igen vagy nem?
  Bevezetés agyógyításba

  c. könyveit!

  Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
   
  silvio, Brigóci, 1958 és 1 másik tag kedveli ezt.
 17. Damsel8

  Damsel8 Állandó Tag

  Sziasztok!

  Keresném ezeket a könyveket:

  - Dr. Susan M. Weinschenk - 100 dolog amit minden tervezőnek tudnia kell az emberekről
  - Daniel H. Pink - Eladni emberi dolog
  - Daniel H. Pink - Megújult elme


  Köszönöm szépen előre is a segítséget!
   
  Utoljára módosítva: 2019 Június 29
  silvio, Biró Etelka, 1958 és 1 másik tag kedveli ezt.
 18. Damsel8

  Damsel8 Állandó Tag

 19. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Daniel H. Pink - Motiváció 3.0
  Motiváció 3.0.jpg

  A megújult elme szerzője ezúttal darabokra zúzza a motivációról alkotott elképzeléseinket. Megmutatja, mi az, ami valójában motiválja az embert, és hogyan hasznosíthatók az ösztönző erők a munkában és a magánéletben. A szerző négy évtizedes kutató munkája eredményeként fejti ki, hogy a jutalmazás és büntetés rendszere miért működött jól a XX. században, és miért alkalmatlan a motiválására a XXI. században. Élvezetes stílusban, meghökkentő, de valós példákon keresztül mutatja be, hogy az önállóság, a szakmai igényesség és a céltudatosság hogyan válik napjainkban egyre inkább belső húzóerővé, s éppen ezért a régi ösztönzési elvek és módszerek helyett miért alkalmazzuk inkább a Motiváció 3.0 eszköztárát és módszereit.
   

  Csatolt fájlok:

 20. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Daniel H. Pink - Megújult elme (angol)

  A Whole New Mind.jpg
   

  Csatolt fájlok:

Megosztás