Ezoterikus könyvek folyóiratok feltöltése V.

Beka Holt témája a 'Ezoterikus letöltések' fórumban , 2016 Április 13.

 1. Grab

  Grab Állandó Tag

  Keresem ezt a könyvet:
  David Servan-Schreiber -A rák ellen
   
  medrov és angyalka8888 kedveli ezt.
 2. DanielXYZe

  DanielXYZe Állandó Tag

  Németül van.
   
  angyalka8888 kedveli ezt.
 3. saci.sikeres

  saci.sikeres Állandó Tag

  ... én megköszönném németül /is/....
   
  monika15 kedveli ezt.
 4. Julcsi960

  Julcsi960 Állandó Tag

  Keresem:

  Donald Tyson: Énoch-mágia Az angyalok öröksége

   
 5. keresztúr

  keresztúr Állandó Tag

  Avatara
  Az Aranykor visszatér
  [​IMG]

  A könyvünk címében szereplő Aranykor világszerte elterjedt, ősi jelkép. A hagyományok szerint valaha, Földünk ifjúkorában az élet csírája fény formájában érkezett bolygónkra a Kozmosz ismeretlen méhéből, hogy itt lények és létformák sokaságának legyen kútforrása. Az Aranykor elmúlásakor elsüllyedt vagy elrejtőzött Atlantisz megtalálása hasonlót jelent, mint az egyszarvú szarva tövében növő karbunkuluskő birtoklása: a Tökéletes Tudás, a Minden Titkok Értése megvalósítását, tehát az ön- és világmegváltás, az ezotériában abszolúciónak nevezett állapot bekövetkeztét. A mi álláspontunk szerint a mitológia ismerete segít a küszöbön álló Aranykort megvalósító tudatállapot egyéni és emberiség szintű elérésében, így az önnön belső Atlantiszunk eléréséhez vezető átjárókapuvá válhat.
   
 6. Rossana1

  Rossana1 Tag

  Sziasztok, keressem a Receptek, hogy sokáig élj című könyvet, Michael Gregertől, előre köszönöm ha valakinek megvan és feltölti. :)
   
  kalzsu és Brigóci kedveli ezt.
 7. Mary70

  Mary70 Állandó Tag

 8. tenszi

  tenszi Állandó Tag

  Paul McKenna - Le tudlak fogyasztani! pdf+cd melléklet mp3
  Kiadás éve 2008

  Szeretnél enni bármit anélkül, hogy híznál tőle? Jól akarod érezni magad a bőrödben? Nem tudod leadni az utolsó öt kilót? Képtelen vagy nemet mondani a repetára? Kiábrándítónak tartod az étkezési szokásaidat? Zavar a súlyod? Mindezen segít a könyv! Akik kipróbálták, azok 70%-a sikerrel járt.
  Forradalmian új módszer, amelynek segítségével nem eszed túl magad, legyőzheted az étel utáni sóvárgást, és amelytől igazi kedvet kapsz a testmozgáshoz.
  Paul McKenna egészen új utat nyit meg előtted, hogy sikerüljön lefogynod: átprogramozza a gondolkodásodat, megváltoztatja a hozzáállásodat, az önképedet,
  az étkezési szokásaidat, az étrendedet. Egyszóval könnyen betarthatod a diétát, és folyamatosan fogyni kezdesz. Ha Paul átütő sikerű pszichológiai módszerét
  alkalmazod, a sikerélmény már a legelején garantált. Egyre jobban fogod érezni magad tőle, és bármikor újrakezdheted, míg el nem éred a kívánt testsúlyt,
  és az alakod nem lesz olyan, amilyenre vágytál.
   

  Csatolt fájlok:

 9. vague

  vague Állandó Tag

  Hale Dwoskin: La Methode Sedona

  Keresem La Methode Sedona.jpg
   
  magdolna 58 kedveli ezt.
 10. Hopehely77

  Hopehely77 Állandó Tag

  Daniel Goleman Richard J.Davidson
  A meditáció tudománya - Hogyan hat az elmélyülés az elménkre és a testünkre?
  A meditacio tudomanya borito.JPG

  A tudatos jelenlét, azaz a mindfulness térhódítása óta ismerjük a meditáció rendkívüli hatásait a testünkre és a lelkünkre. De vajon igaz minden, a meditációnak tulajdonított pozitív hatás? Tényleg gyógyír mindenre, a túlsúlytól a szerelmi bánaton át a munkahelyi teljesítmény fokozásáig, vagy a valódi jótékony hatásokban csak a világtól elvonulva élő, évtizedeken át gyakorló jógik részesülhetnek?

  A meditáció tudománya leszámol néhány közkeletű mítosszal, és leírja, milyen - valóban mérhető és kimutatható - rövid, illetve hosszú távú pozitív változásokat okoz az elmélyülés a testünkben, az elménkben és az agyunkban. Kitér a különböző meditációfajták eltérő hatásaira, a gyakorlás minőségének és mennyiségének fontosságára, valamint az elvonulások és tanítók szerepére. Bemutatja az átmenetet az alkalmi meditáció okozta rövid távú jó közérzettől a kitartó gyakorlással elérhető tartós jóllétig, végül pedig a jellemünkben bekövetkező pozitív változásokig.

  Daniel Goleman és Richard J. Davidson a meditáció tudományos kutatásának világszerte elismert úttörői - és maguk is gyakorló meditálók. Céljuk, hogy a mentális és fizikai jólléthez vezető ősi keleti módszer jótékony hatásait a nyugati ember számára is hozzáférhetővé tegyék.


  Szerzők:

  Daniel Goleman

  Pszichológus és tudományos újságíró. Az érzelmi és társas intelligenciáról szóló bestsellerek szerzője, több mint egy évtizeden át írt a The New York Times tudományos rovatába, többek között az agykutatás és a viselkedéstudomány eredményeiről. Egyetemi évei alatt Indiában sajátította el az elmélyülő gyakorlatok alapjait, és azóta is gyakorló meditáló. A Tudat és Élet Intézet vezetőségi tagja, amely a Dalai Lámával folytatott beszélgetéseket is szervezi.  Richard J. Davidson

  Pszichológus, idegtudós, a Wisconsini Egyetem Egészséges Elmék Központjának

  alapítója és vezetője, továbbá a Waisman Központ agykutató laboratóriumának igazgatója. Kutatási területe az érzelmek, valamint a meditáció és egyéb elmélyülési formák hatása az emberi agyra. Gyakorlott meditáló, aki kutatási eredményeit az emberi jóllét szolgálatába állítja.
   
 11. sugát

  sugát Állandó Tag

  Sziasztok!
  Szeretném elolvasni: Dr.Pedram Shojai A VÁROSI SZERZETES - keleti bölcsességek és modern trükkök, avagy hogyan állítsuk meg az időt, leljük meg a sikert és a békét
  Hálás köszönet!
   
  1958, bigbud és levelezzunk 8891 kedveli ezt.
 12. orb333

  orb333 Tag

  Ezt a könyvet keresem. Esetleg valakinek meg van?


  Ming Chew Szabadulj meg a fájdalomtól örökre!
   
  prokundal, 1958, Amnéziás és 1 másik tag kedveli ezt.
 13. Amnéziás

  Amnéziás Állandó Tag

  Dettomaya, KareszT és 1958 kedveli ezt.
 14. bumbayo

  bumbayo Állandó Tag

  Ole Nydahl
  Ahogy a dolgok vannak
  Korszerű bevezetés Buddha tanításaiba

  ——— epub formátum ———
  2550 évvel ezelőtt Buddhának egyedülálló lehetőségei voltak tanításai átadására. Magas szintű kultúrában élt, s nagyon tehetséges tanítványok vették körül. Miután elérte a megvilágosodást, 45 év állt rendelkezésére ahhoz, hogy megossza a tudat kibontakoztatásának módjait. Ez az oka, hogy tanításai ilyen széles körűek. A Kangyur – Buddha saját szavai – 108 kötetből áll, és 84 000 használható tanítást tartalmaz. Ezek későbbi kommentárja a Tengyur, mely 254 másik vastag könyvből áll. Ez érthetővé teszi Buddha saját életének végső kiértékelését: „Boldogan halhatok meg. Egyetlen tanítást sem tartottam zárt tenyérben. Mindent, ami hasznotokra válhat, már megadtam.” Legutolsó kijelentése különbözteti meg tanításait attól, amit mi gyakran vallásnak nevezünk: „Most ne azért higgyetek a szavaimnak, mert mindezt egy buddha mondta, hanem jól vizsgáljátok meg őket. Legyetek önmagatok fénye!” Az ilyen kijelentések mutatják meg, hogy a buddhizmus gyakorlati megközelítés. Igazán a valós életre vonatkozik. Amikor az emberek megkérdezték Buddhát, hogy miért és mit tanított, ezt válaszolta: „Azért tanítok, mert ti, és minden lény szeretne boldog lenni, és elkerülni a szenvedést. Azt tanítom, ahogy a dolgok vannak.”
   

  Csatolt fájlok:

 15. monika15

  monika15 Állandó Tag

  St Germaine a Hatalom körei
   

  Csatolt fájlok:

 16. monika15

  monika15 Állandó Tag

  Vegyes könyvek
   

  Csatolt fájlok:

 17. Hopehely77

  Hopehely77 Állandó Tag

  Victor Davich - 8 perces meditáció
  8 perces meditacio_borito.JPG


  8 perc a több békéért.
  8 perc a kevesebb stresszért.
  8 perc az összeszedettségért.
  8 perc a boldogabb életért.

  Ha a meditáció szóba kerülésekor azt szoktad mondani, hogy: Nagyon szeretnék, de meditálni túl bonyolult és nagyon időigényes, a 8 perces meditáció a te könyved. Egyszerű, könnyen érthető, kifejezetten az elfoglalt embereknek szól. Csupán 8 perc leforgása alatt olyan meditációs tapasztalatra tehetsz szert, amely egy egész életen át elkísér.
  A 8 perces meditáció egyedülállóan új program, amely:

  - Azonnali meditációra késztet. Kezdd el olvasni ezt a könyvet, és csupán 8 perc elteltével már érzékelhető lesz a változás.
  - Folyamatos meditálásra ösztönöz egyszerű, közérthető és világos útmutatásaival.
  - Segít lecsendesíteni az elmédet, csökkenteni a stresszt, megtapasztalni a békét.
  - Élvezetes minivakációvá változtatja a napi meditációt.
  - Megválaszolja kérdéseidet, és tisztázza aggodalmaidat.
  - Föltölt energiával, és olyan eszközt ad a kezedbe, amelyet életed minden területén alkalmazhatsz.
  - Elvezet a meditáció következő szintjének kapujához.

  Miért várnál? Legyél részese mindazoknak a jótéteményeknek, amelyekre mindig is vágytál! Kezdj el még ma meditálni a 8 perces meditációval, ami meg fogja változtatni az egész életedet!
   

  Csatolt fájlok:

 18. bigbud

  bigbud Állandó Tag

  Hogyan ne halj meg – Dr. Greger előadása magyar felirattal: itt
   
  Dettomaya, ancsa42, ezokri és 1 másik tag kedveli ezt.
 19. ionkocka

  ionkocka Tag

  Sziasztok!

  Keresem ezt a könyvet:
  Natsumi Blackwell, Toyoko Matsuzaki: Hadó a gyógyító erő.
  Megvan esetleg valakinek és fel tudná tenni? Nagyon megköszönném.
   
  karmatanc2, keresztúr és 1958 kedveli ezt.
 20. bumbayo

  bumbayo Állandó Tag

  Valpola Ráhula
  A Buddha tanítása
  ——— epub + doc formátum ———

  [​IMG]
  Ebben a sokadik kiadást megért könyvben, Valpola Ráhula, a srí lankai születésű szerzetes-tudós a buddhizmust az ősi szútrákra és szövegekre támaszkodva rendkívül szabatosan, mégis olvasmányosan, átélhetően mutatja be.
  “Jelen könyvet azzal a meggyőződéssel bocsátjuk a magyar olvasók elé, hogy azt megszületése óta sem sikerült senkinek felülmúlnia egyszerűségében, lényegre törésében és közérthetőségében.” — A kiadó
  “E könyvecskével az volt a célom, hogy elsősorban azokat a művelt olvasókat szólítsam meg, akik nem jártasak a témában, és szeretnék megtudni, hogy a Buddha valójában mit tanított. Rájuk való tekintettel arra tettem kísérletet, hogy röviden és a lehető legközvetlenebb módon, hűen tolmácsoljam a Buddha szavait, úgy ahogy azok a tudósok által a buddhai tanítások legrégebbi fennmaradt írásának tartott Tipitaka páli nyelvű szövegeiben megtalálhatók.” — A szerző
   

  Csatolt fájlok:

Megosztás