Ezoterikus könyvek folyóiratok feltöltése V.

Beka Holt témája a 'Ezoterikus letöltések' fórumban , 2016 Április 13.

 1. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Adamus: Éld meg isteniséged.
  Alcím:

  Úton az Új Tudatosság felé
  A könyvet azoknak a szeretetteli,
  bátor és elképesztő embereknek ajánlom,
  akiket Shaumbra-ként ismertek.
  Ők segítenek lehozni a fény és
  tudatosság új szintjeit a bolygóra oly módon,
  mint még soha ezelőtt.
  Igazán inspiráló emberi tudatossággal bírnak.”
  adamus-eld-meg-isteniseged.jpg
   

  Csatolt fájlok:

 2. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Alice A. Bailey: Értekezés A Fehér Mágiáról - vagy - A Tanítvány Útja.
  Az ebben a könyvben vázolt elvek tanulmányozása és ezek gondos megfontolása közben bizonyos alapvető fogalmak születnek meg az emberben:

  Először is, az egyes tanulók számára az elsőrendű fontosságú kérdés nem az adott tanító személyisége, hanem az igazság mértéke, amelyet képvisel, valamint a tanuló megkülönböztetni tudása igazság, részigazság és hamisság között.

  Másodszor: a megnövekedett ezoterikus tanítással megnövekedett ezoterikus felelősség jár. Minden tanuló világosan mérje fel önmagát, és ne felejtse el, hogy megértésre csak a probléma és a környezete felismerésére szolgáló igazság megfelelő mértékével juthat, és hogy a tudat csak a közölt igazság gyakorlata révén tágul.
  ertekezes-a-feher-magiarol.png


   

  Csatolt fájlok:

 3. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Althea S. Hawk: Kvantum DNS gyógyítás.
  Alcím:

  Gyakorlatok tudatosságod emeléséhez és genetikai kódod megváltoztatásához
  A könyv bemutatja a kvantum (többdimenziós) mezők és a kvantumdinamika alapelveit, amelyekre a betegség és a genetika természetének a későbbi elképzelései és fogalmai épülnek. Az orvosok és a szakemberek, a szkeptikusok és a bizonytalanok számára ezek a fejezetek lehetőséget nyújtanak arra, hogy meglássák, ami ebben a könyvben van, az tudományos bizonyítékokon és meglévő elméleteken alapul, ellentétben a megalapozatlan ezoterikus, spirituális feltételezéssel vagy retorikával.

   

  Csatolt fájlok:

 4. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Amit Goswami: Képzelt ablak.
  Alcím:

  Egy kvantumfizikus útmutatója a megvilágosodáshoz
  „Miután csaknem egy évszázada igyekszünk megfejteni az anyag titkait a kvantumfizika segítségével, világossá vált, hogy az elmélet önmagában nem tökéletes; a tudatos megfigyelővel kell kiegészítenünk. Így tárul fel a képzelet ablaka, annak a lehetősége, hogy a tudományba bevezessük a tudatot mint minden létezés okát és egy új tudományos paradigma alapját.”
  kepzelt-ablak.jpg
   

  Csatolt fájlok:

 5. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Anthony de Mello: A csend szava.
  Egy anekdota szerint Anthony de Mello jezsuita atya, ahogy illik, halála után Szent Péternél jelentkezett a mennyország kapujánál. Az apostol azonban kételkedve csóválta a fejét, nem volt benne biztos, hogy beengedheti-e a szimpatikus, de nem éppen hagyományosan gondolkodó embert. Erre de Mello, szokásához híven, elmesélt neki egy viccet. Péter óriási nevetésben tört ki, mire Szent Pál is kijött. Újabb vicc, még nagyobb nevetés. Rövid időn belül az egész mennyei udvar, Xavéri Szent Ferenc, Szent Ignác, Szent József és a Szűzanya is szívből kacagva vették körül az új jövevényt a kapu előtt. A fergeteges nevetésnél csak Isten hangja volt erősebb. A mennyei Atya – aki maga is szereti a humort, különben miért teremtette volna az embert? – így szólt:


  – Engedjétek be! Még több, Tónihoz hasonló emberre volna itt szükségünk.
  a-csend-szava.jpg


   

  Csatolt fájlok:

 6. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Bhagavad Gita
  A Bhagavad-gíta (szanszkrit, eredeti írásmóddal भगवद् गीता, ISO: Bhagavad-gītā) szanszkrit filozófiai költemény, a hindu vallás legszentebb könyve. A cím magyar jelentése: „A magasztos szózata”. bhagavad-gita.jpg
   

  Csatolt fájlok:

 7. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  David Icke: A végtelen szeretet az egyetlen igazság - Minden más illúzió.
  „... Ha egyszer leállítod mentális és emocionális válaszaidat uraló programozást, a reagálást, egy magasabb tudatosság – A Végtelen Lehetőség – beléphet és hatálytalaníthatja az archetípusokat. Sőt képes átírni a DNS/RNS programot, és ráhangolni az Egységre a Mátrix helyett. ...”
  vegtelen-szeretet-2.jpg
   

  Csatolt fájlok:

 8. bumbayo

  bumbayo Állandó Tag

  Thomas Merton:
  A zen és a falánk madarak
  ——— epub ———

  [​IMG]
  Ez a könyv a katolikus-zen buddhista párbeszéd alapműve. Thomas Merton amerikai trappista szerzetes, író, költő, misztikus (aki 1968-ban halt meg Bangkokban) összegyűjtött esszéit olvashatjuk itt a zenről és dialógusát D. T. Suzukival.
  Merton nem csak kívülről és könyvekből tanulmányozta a buddhizmust, hanem empátiával, a meditáció belső átélésével értette meg – ám mindvégig megőrizve keresztény hitét. A zen kreatív és élő tapasztalatát keresi ő is, mint barátja, Suzuki, a tantételek és elvi viták mögött.
  Aki a nyugati kultúra talajáról szeretné megismerni a zent, nem talál ennél érthetőbb, élvezetesebb bevezetőt hozzá.
   

  Csatolt fájlok:

 9. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Deepak Chopra: Az élet hét törvénye.
  A hét spirituális törvény meghatározása előtt meg kell értenünk a törvény fogalmát. A törvény folyamat, amelyben a rejtett megmutatkozik, a megfigyelő a figyelem előterébe kerül, a néző maga válik látvánnyá, és amelyben az álmodó megéli az álmot.

  A fizikai világban létező minden teremtmény a lappangóból a megnyilvánulás felé irányuló folyamat eredménye. Minden, amit látunk, az ismeretlenből jött elő. Fizikai testünk, a fizikai világegyetem, bármi és minden, amit csak érzékelünk érzékszerveinkkel, a nem megnyilvánuló, ismeretlen és láthatatlan világ kibukkanása a megnyilvánulásba, ismertségbe és láthatóságba.
  az-elet-het-torvenye.png
   

  Csatolt fájlok:

 10. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Deepak Chopra: Kvantumgyógyítás.
  Alcím:

  A test és az elme közötti egyensúly helyreállítása
  Íme egy rejtélyekkel és csodákkal teli könyv, amely új reményt kínál mindazok számára, akik rákban, vagy valamely más, súlyos betegségben szenvednek.

  dc-kvantumgyogyitas.jpg
   

  Csatolt fájlok:

 11. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Dhammapada - A törvény útja.
  Buddha tanításai

  Kétezer évesnél is régebbi szöveget tartalmaz ez a kis zsebkönyv. Mégsem jutott a régi könyvtárakban porosodó elfeledett művek sorsára, mert az örök emberi értékekről szól, és a bensőnkből fakadó lelki növekedés igényére való ráébredésről. Bár a tanácsok időnként nem alkalmazhatóak azonnal, könnyedén, mégis úgy tűnik, mintha rajtuk keresztül saját belső hangunk szólalna meg. Ez a hang nem mások vagy a körülmények megváltoztatására hívja fel figyelmünket, hanem mindig azzal szembesít, ami a legközelebb áll hozzánk, a világnak azzal az egyetlen részével, amelynek nemesítése és tisztítása csakis tőlünk függ: saját lelkünkkel.


   

  Csatolt fájlok:

 12. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Dr. David R. Hawkins - ÉN: Valóság és szubjektivitás.
  FIGYELMEZTETÉS
  A hagyományos vallás nézeteihez minden áron ragaszkodókat, illetve a spirituális szempontból bátortalanokat előre figyelmeztetjük, hogy a bemutatásra kerülő anyag felkavaró lehet, ezért jobb, ha nem olvassák el. A tanítások a komolyan elkötelezett spirituális tanítványnak szólnak, aki Istent a Megvilágosodásban keresi.

  A Megvilágosodáshoz az abszolút igazságon át vezető út megerőltető, és minden hiedelemrendszer feladását feltételezi. A Végső Valóság csak a keresett Legfelsőbb „Énnel” együtt fedi fel önmagát.

  A bemutatott anyag a Végtelen Én perspektíváját érvényesíti.
  hawkins-en.jpg
   

  Csatolt fájlok:

 13. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Dr. David R. Hawkins: A megvilágosodás útján.
  A megvilágosodás felé vezető út minden lépése izgalmas, és lényegének feltárása elégtétellel jár. Ha kiragadjuk a kontextusból, bármely meglátás érthetetlennek tűnhet, sőt, fejtörést okozhat. Minden spirituális keresőnek vannak kulcsfontosságú felismerései, amelyek megvilágítják útját, és célba juttatják. Ez a kötet azoknak az igazságoknak a gyűjteménye, amelyek az ugrásszerű haladásnak a támpontjai. Bár a mennyországba sok út vezet, minden keresőnek meg kell találnia a saját útvonalát.

  Még ha bonyolultnak tűnik is, mélyreható megértéssel feltárul az igazság lényege. Azt mondják, hogy tízezer út vezet Istenhez, azonban mindegyiken ugyanazokat a fontos lépéseket kell megtenni. Ez az, amiért az úton végigkísérő idézetek mindegyike oly értékesnek bizonyul.

  — Jó utat!

  Dr. David R. Hawkins
  hawkins-a-megvilagosodas-utjan.jpg
   

  Csatolt fájlok:

 14. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Dr. David R. Hawkins: A tudatszintek meghaladása.
  Ezt a könyvet az emberi lélek felszabadításának szenteltük, hogy segítségével kitörhessen azoknak a külső és belső nehézségeknek és korlátoknak a fogságából, amelyekkel az emberiség küzd.
  a-tudatszintek-meghaladasa.jpg
   

  Csatolt fájlok:

 15. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Dr. David R. Hawkins: A Valódi ÉN hatalma.
  Alcímek:
  Tapasztald meg a teljességet!
  A megvilágosodás magas szintű állapotai


  Dr. Hawkins könyve roppant nagy területet ölel fel. Nem csak a hagyományosan megvilágosodásnak nevezett állapot részletes leírását tartalmazza, hanem elsőként mutatja be és helyezi új megvilágításba az ilyen jellegű ismeretek összefüggéseit az elme és az értelem számára is megragadható formában.
  a-valodi-en-hatalma.jpg
   

  Csatolt fájlok:

  Utoljára módosítva: 2019 November 28
 16. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Dr. David R. Hawkins: Az ego FELOLDÁSA, RÁÉBREDÉS az Énre.
  Az élet egésze a tudat fejlődését tükrözi, kezdve az egyszerű baktériumoktól a világ Nagy Bölcseinek legmagasabb, megvilágosult szintjeivel bezárólag. Scott Jeffrey azt a hatalmas feladatot vállalta fel, hogy felvázolja a Nagy Út során felmerülő legfőbb felismeréseket. Ezek a szemelvények inspiráló és természetszerűen átalakító hatásúak, amelyek lerövidítik a Megvilágosodáshoz vezető utat. Bármelyikük teljes megértése az összes többit tisztázza. Ez az a nagy utazás, amely az olvasót a látszólag e világitól Isten Dicsőségének Felismeréséig emeli fel.


  — Dr. David R. Hawkins

  hawkins-az-ego.jpg
   

  Csatolt fájlok:

 17. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Dr. David R. Hawkins: Elengedés.
  Az önátadás útja

  Szolgálja ez a könyv a megvilágosodáshoz vezető utat, az Önvaló előtti akadályok felszámolását!

  elengedes.jpg
   

  Csatolt fájlok:

 18. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Dr. David R. Hawkins: ERŐ kontra erő.
  Az igazság kiderítése és a tudatosság szintjei

  A könyvben leírtak alapos megemésztése a mérések szerint átlagosan 35 ponttal növelheti az ember tudati szintjét. Mivel az átlagos emberi élet alatt bolygónk lakóinak tudati szintje csupán 5 ponttal nő, az egyén tudatosságának ez a növekedése már önmagában is óriási hasznot jelent. Azt pedig a korszerű elméleti fizika és a nemlineáris dinamika is kimutatta, hogy az egyéni szinten elért növekedés bizonyos mértékben a bolygón élő összes ember tudati szintjét növeli.

  ero-kontra-ero.jpg
   

  Csatolt fájlok:

 19. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Dr. David R. Hawkins: Gyógyulás és felépülés.
  A tudatkutatás felfedezésein alapuló sorozat e nyolcadik kötete azoknak az előadásoknak a nyomán készült, amelyekre A csodák tanítása című könyv eredeti kiadója, valamint olyan önsegítő csoportok tagjai kérték fel a szerzőt, mint az Anonim Alkoholisták, A csodák tanítása tanulócsoport, az Attitudinális Gyógyítás Központjai, más rehabilitációs csoportok és számos klinikai szakorvos.


  Társadalmunk állandó stresszhatás alatt, szorongásban, félelemben, fájdalomban, szenvedésben, a depresszió és az aggodalmak szorításában él. Az alkoholizmus, a kábítószer-függőség, az elhízás, a szexuális gondok és a rák a hírműsorok állandó témáját képezik. Az emberiségnek általában nagyon kevés információ áll a rendelkezésére arról, hogyan viszonyuljon az élet kihívásaihoz anélkül, hogy gyógyszerekhez, műtéthez vagy tanácsadáshoz folyamodna.


   

  Csatolt fájlok:

 20. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Dr. David R. Hawkins: Valóság, spiritualitás és a modern ember.
  Jelen könyv a tudatkutatás felfedezésein alapuló sorozat hetedik kötete. Nemcsak azt írja le részletesen, hogy miként tegyünk különbséget igaz és hamis közt, hanem azt is, hogy miként különítsük el a látszat illúzióját a belső valóság igazi lényegétől.


  A szöveg elmagyarázza, hogyan válasszuk külön az észlelést a lényegtől, és ezáltal képessé teszi az olvasót arra, hogy olyan félreértéseket tisztázzon, illetve olyan klasszikus rejtélyeknek járjon a végére, amelyek évszázadok óta teszik próbára az emberiséget és ejtik zavarba a történelem legélesebb elméit is.
  valosag.jpg


   

  Csatolt fájlok:

Megosztás