Ezoterikus könyvek folyóiratok feltöltése V.

Beka Holt témája a 'Ezoterikus letöltések' fórumban , 2016 Április 13.

 1. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Dr. Eben Alexander és Ptolemy Tompkins: A mennyország felfedezése.
  Kik vagyunk igazából, és mi a valódi küldetésünk?

  A mennyország létezik szerzője letűnt korok bölcseivel, modern természettudósokkal és azokkal a hétköznapi emberekkel karöltve írta meg ezt a könyvet, akik mélyen spirituális élményeik során ráébredtek, hogy a mennyország tényleg létezik, mi pedig valójában kozmikus lények vagyunk.   

  Csatolt fájlok:

 2. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Dr. Eric Pearl és Frederick Ponzlov: Így szólott Salamon a kapcsolatteremtésről.
  Aki az „Így szólott Salamon a kapcsolatteremtésről” c. művet a kezébe veszi, elgondolkodtató képet kap a kozmosz alapszövetéről, a világban elfoglalt, a jövőben elfoglalandó helyünkről, a most zajló változás végrehajtásának mikéntjéről.


  „Azért jöttem, hogy segítsek emlékezni arra, aki vagy… Arra a nagyszerűségre, aki vagy… A nagyszerűségre, amely benne van minden emberi életformában… És a tiszteletre, amely mindenkinek kijár. Amint ezt teljes mértékben felismered, a mennyország a tiéd.”


  — Salamon
  igy-szolott-salamon-a-kapcsolatteremtesrol.jpg


   
 3. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Dr. Eric Pearl: Kapcsolatteremtő gyógyítás.
  Miért érdeklődnek kiváló orvosok és egészségügyi kutatók szerte a világon azok iránt a rendkívüli gyógyulások iránt, amelyekről dr. Eric Pearl páciensei hírt adnak? Mire véljük e páciensek beszámolóját súlyos betegségeik hirtelen eltűnéséről? És miként lehet az, hogy ők is képesek lettek hozzáférni egy különleges, új gyógyító frekvenciához, nemcsak önmaguk, de mások érdekében is? Mi ez a jelenség?

  kapcsolatteremto-gyogyitas.jpg
   

  Csatolt fájlok:

 4. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  dr. Stephen T. Csang: Az öngyógyítás teljes rendszere.
  Alcím:

  Belső taoista gyakorlatok
  dr. Stephen T. Csang a revitalizáció taójáról ír, amellyel az ember energiarendszerét lehet harmonizálni. A leírt tudás sok ezer év tapasztalatának összegzése.
  Az egészségügy területén kevés olyan módszer van, amely ilyen egyszerű gyakorlatokkal ilyen meglepő eredményekhez vezet.
  az-ongyogyitas-teljes-rendszere.jpg

   
 5. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Dr. Wayne W. Dyer: A szándék hatalma.
  A kozmosz határtalan szervezőereje

  Rejtve maradt képességeink és adottságaink életre keltése

  „Az univerzumban létezik egy mérhetetlen és leírhatatlan erő, melyet a sámánok szándéknak neveznek, és a kozmosz egészének kivétel nélkül minden létezőjét egy összekötő kapocs fűzi e szándékhoz. Amikor a varázslók magukhoz szólítják a szándékot, az eljő hozzájuk, és megnyitja a megvalósítás útját, ami annyit jelent, hogy a varázslók mindig véghezviszik, amibe belefogtak.”
  a-szandek-hatalma.png

   

  Csatolt fájlok:

 6. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Dr. Wayne W. Dyer: A váltás.
  Az ambíciótól az értelemig

  Megjegyzés: Ebben az írásban a könyvet és a hozzá kapcsolódó videót is megtalálod.

  Honnan jöttünk? Hova tartunk? Mi célja van létezésünknek? – teszi fel életünk legfontosabb kérdéseit a világ egyik legnagyobb spirituális tanítója, Dr. Wayne W. Dyer.
  a-valtas.jpg
   

  Csatolt fájlok:

 7. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Dr. Wayne W. Dyer: Most már tisztán látok.
  A rajongók sok éve vártak arra, hogy dr. Wayne W. Dyer megírja emlékiratait. Egy szokásos memoár helyett azonban életének kvantumpillanatait – legelemibb emlékeit – gyűjtötte egy csokorba.

  Wayne ráébredt, hogy az életben nincsenek véletlenek. Bár talán nem vagyunk tudatában annak, ki vagy mi „mozgatja életünk sakkfiguráit”, az életnek igenis célja van, és utazásunk minden egyes lépése tanít nekünk valamit. Ahogy Wayne mondja: „Amikor ezek megtörténtek, még nem voltam tudatában, hogy mindez a jövőben hova vezet engem. Most azonban, amikor abban a helyzetben vagyok, hogy mindezt tisztán átláthatom, tudom, hogy minden egyes találkozás, kihívás és helyzet csodálatos szálai az életemet alkotó és meghatározó szövetnek, és mindezért a legmélyebb hálát érzem.”
  most-mar-tisztan-latok.jpg


   

  Csatolt fájlok:

 8. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Csatolt fájlok:

 9. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Seth megszólal és

  Seth könyve – A lélek örök érvényessége
  Jane Roberts (1929-1984) médiumként is működött, akin keresztül Seth
  megnyilatkozott, örökérvényű tudást adott át az emberiség számára.

  Kicsoda Seth? Saját meghatározása szerint energia személyiség lényeg, aki már nem összpontosul fizikai formában. Gondolhatsz rá úgy, mint egy időn és téren kívül lakozó intelligenciára. 1963-ban mutatkozott be Jane Roberts írónak és író/festőművész férjének, Robert F. Buttsnak, amikor Ouija-táblával (ejtsd: víja-táblával) kísérleteztek Jane egyik könyvéhez.   

  Csatolt fájlok:

 10. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Kahlil Gibran: A Próféta.
  Isten prófétája, te, aki a legvégsőt keresed, hosszú idő óta kémlelted a messzeséget hajód után.
  És hajód most megérkezett, itt az idő, hogy útra kelj.
  Mély vágy él benned emlékeid földje iránt, ahol leghőbb vágyaid lakoznak; a mi szeretetünk meg nem fog kötni téged, sem a mi ragaszkodásunk vissza nem tart.
  Mégis azt kérjük tőled, mielőtt távozol, beszélj hozzánk, és mondd el nékünk az igazságot.
  És mi továbbadjuk azt gyermekeinknek, és ők az ő gyermekeiknek, és így nem vész majd el soha.
  Magányosságodban őrködtél napjaink felett, és álombeli sírásunkat is ébren figyelted.
  Most tehát mutass meg bennünket önmagunknak, és mondd el mindazt, ami néked a születés és halál közöttiekről megmutattatott.
  a-profeta.jpg
   

  Csatolt fájlok:

 11. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Konfucius és Kuthumi mesterek: 2012 - A Föld felemelkedése az ötödik dimenzióba.
  Konfuciusz és Kuthumi mester egyszerű és érthető szavakkal, új nézőpontból mutatják be az időt, az idő gyorsulását, a Föld és a duális univerzum keletkezését, a lélek érési folyamatát, a duállelkek és szellemi családok kialakulását és újra egymásra találását. Leírják azt a tudati fejlődést, amely most a Földön folyik, és megmutatják, merre haladunk. Részletes válaszokat adnak napjaink spirituális kérdéseire, bátorítanak a jelenlegi változások feldolgozására és biztatnak, hogy higgyünk a Forráshoz való örömteli visszatérésben.

   
 12. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Krishnamurti: A Mester lábainál.
  Az egész világon csak kétféle ember van: olyan, aki tud és olyan, aki nem tud, s ez a tudás a lényeges. Hogy milyen vallást követ valaki, hogy milyen fajhoz tartozik, – mindez nem fontos; a valóban fontos, a tudás, annak a tervnek az ismerete, melyet Isten az emberiség számára készített. Mert Istennek terve van, s e terv a fejlődés. Ha az ember egyszer látta ezt s igazán ismeri, lehetetlen, hogy ne dolgozzék érte, hogy ne azonosítsa magát vele, mert ez olyan dicső, olyan szép. Mivel tehát tud, Istennel van, a jó mellett és a rossz ellen, a fejlődésért dolgozik, nem pedig önzésből.

  krishnamurti.jpg
   

  Csatolt fájlok:

 13. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Csatolt fájlok:

 14. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Noel Langley: Edgar Cayce a reinkarnációról.
  Edgar Cayce (1877-1945) különleges paranormális képességgel megáldott ember volt, sokak szerint a XX. század legnagyobb látnoka. Úgynevezett "alvó" állapotában képes volt betegségeket diagnosztizálni, igen gyakran olyan emberekét is, akikkel sohasem találkozott, és azután előírta az orvosi kezelést. Orvosi képzettsége nem volt, mégis emberek ezreit gyógyította meg, akik előzőleg sikertelenül próbálkoztak a hagyományos gyógymódokkal.


  Cayce alig hagyott hátra írott műveket. Úgynevezett "igazlátásai" (angolul: Reading) szövegét azonban az e célra alakult Association for Research and Enlightenment (Szövetség a Kutatásért és a Felvilágosodásért) munkatársai, köztük Cayce gyermekei rendkívüli alapossággal rendszerezték, és ezek nyomán számos könyv jelent meg. A kötet eredeti amerikai kiadását Hugh Lynn Cayce, az A. R. E. igazgatója szerkesztette.
  a-reinkarnaciorol.jpg
   

  Csatolt fájlok:

 15. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Csatolt fájlok:

 16. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Paul Brunton: A felsőbbrendű Én.
  „Megtaláltuk a kulcsot. A gondolatból származó csöndből emelkedik ki az első szellemi képzet – az Én. Most egész figyelmünket latba kell vetnünk és erre az Én-érzékre, erre az Én-tudatra kell összpontosítanunk, határozottan visszautasítva minden más gondolatot és emlék közeledési kísérletét. Ha ezt helyesen valósítjuk meg, a kísérlet végül visszavezet az időtlen csöndbe, és ott felfedezzük a bujkáló, titokzatos emberfeletti Én-t.”

  a-felsobbrendu-en.jpg
   

  Csatolt fájlok:

 17. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Penney Peirce: frekvencia.
  A személyes rezgés hatalma

  „Minden élőlényben van egy rész, amelyik önmagává szeretne kiteljesedni — az ebihal békává, a hernyó pillangóvá, a megtépázott lélek teljes emberré. Ez a spiritualitás.”
  frekvencia.jpg
  Ellen Bass

   

  Csatolt fájlok:

 18. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Pierre Franckh: A rezonancia törvénye.
  Ismerd meg lehetőségeid varázslatos világát!

  Az új energia jelenlétében, a könyvben leírtak figyelembe vételével, nagyon hatékonyan alakíthatod az életedet.
  „Kétségkívül életünk legnagyobb felfedezéseinek egyike a rezonancia törvényében rejlő rendkívüli erő.

  Ha kívánságaink eddig nem teljesültek, ha vágyainkat nem tudtuk valóra váltani, ha bizonyos dolgok akaratunk ellenére történtek velünk, ha boldogtalanok vagyunk vagy kudarcot vallottunk, a rezonancia törvénye mindenre megoldást jelenthet. Ha megértjük ezt a törvényt, és rájövünk, hogyan használhatjuk, bármit elérhetünk.”


  „Nem attól félünk leginkább, hogy a kihívásoknak nem tudunk megfelelni.
  a-rezonancia-torvenye.jpg


   

  Csatolt fájlok:

 19. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Ramana Maharsi: A nyílegyenes ösvény.
  Srí Ramana és üzenete a modern ember számára

  Srí Ramana India földjének igazi fia. De túl azon, hogy hitelesen indiai, van benne valami egészen rendkívüli is, s éppen ezért európai szemmel nézve joggal tekinthető egyedülállónak a maga nemében. India napos oldalán ő a legvilágosabban ragyogó fénypont.
  ramana-maharsi.jpg
   

  Csatolt fájlok:

 20. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Ramana Maharsi: Abszolút Tudatosság.
  E könyv bepillantást nyújt Bhagaván Ramana Maharsi értékes, közvetlen és mély tanításaiba, mely szerint az egyetlen valóság az abszolút, amely valós, állandó és mindenütt jelenvaló.

  Tanítása a spirituális bölcsesség lényege és kivonata. Az itt olvasható minden egyes szó és mondat Bhagaván tanításaiból származik, s ezek a követők által feltett kérdésekre adott válaszok. (Bárhol, ahol a szöveget megrövidítettük, zárójelet használunk.)
  abszolut-tudatossag.jpg


   

  Csatolt fájlok:

Megosztás