Ezoterikus tanácsadás

Szafije témája a 'Ezoterikus letöltések' fórumban , 2006 Augusztus 19.

 1. Czajnika

  Czajnika Állandó Tag

  Miért csak a nagy arkánumot használd? Nem kellene kicsi is???
   
 2. Senton

  Senton Állandó Tag

  Sziasztok!

  Valami segítséget szeretnék kérni a következő állapotomra. Tudom nekem kell a harcot megvívni magammal, de ha felvillan egy reménysugár akkor már sokkal könnyebb.

  Nekem egy hónapja lett vége egy szakításos költözésemnek. Megtudtam, hogy barátkozik a volt párom, és féltékeny lettem.

  Teljes mértékben tudom, hogy amit leírtak az így van és így kell tenni, de nagyon erős és görcsös, az érzés olyan mintha markolna belém és nem akar elengedni de ti is tudjátok milyen.

  Fojtom nézem az iwiwjét és a facebook-ját, hogy mit változtatott adatlapján vagy van már valami visszajelzés a profiljából a pasiról. Gyomorgörcs és tüzes érzés lüktető érzése kerít hatalmába mikor látom, hogy van msn-en vagy skypon és iszonyat rossz. Néha látom a kiutat a félelmemből de néha teljesen felemészt.
  Semmi kedvem nincs csinálni bármit is, volt már egyszer ilyen és félek, hogy visszaesek abba a pokoli állapotba.
  Tudom, hogy a kulcs, hogy megváltoztassam a bennem zajló dolgokat csak ha bármi gondolatotok lenne erre azt nagyon szívesen venném.

  Köszönöm. Tamás
   
 3. T.K

  T.K Vendég

  Szia Tamas!

  Nagyon jol at tudom erezni a problemadat, mert en mar többször eltem at ilyen erzeseket.
  Tudnod kell, hogy az amit erzel azt az egod produkalja.
  Ö a legnagyobb ellenseged.
  Az egod az ami (vagy aki) vagyodik a lany utan es kivaltja benned ezeket az erzeseket.
  Blokkolja a jozan, logikus gondolkodast. Csak a megszerzesi vagy hajtja es a fajdalom, hogy valamit elveszitettel, ami tulajdonkeppen a tied kellene hogy legyen. Nem engedi, hogy feladd a harcot, meg akkor sem ha remenytelen vagy mar egy "lejatszott" kapcsolatrol van szo.
  A szo szoros ertelmeben fürdet teged a fajdalomban, hogy megmutassa hogy ö a nagyobb ur es te öt kell hogy szolgaljad.
  Kepletesen mondva a lo vezeti a lovast es a lo megmutatja, hogy nem tudod öt megfekezni.
  Szemelyes tapasztalatbol tudom, hogy meg egy jo ideig fogsz szenvedni, mert az ego nem fogja olyan könnyen feladni.
  De az idö majd segiteni fog.
  Probald magad ne atadani nagyon a fajdalmadnak, de ne is probalj ellene küzdeni. Biztasd magad, hogy ez csak ideig oraig fog igy tartani, mert idövel a fajdalmad is enyhülni fog.
  Es hamarosan talalni fogsz egy masik lanyt, akivel ugyan olyan boldog leszel. Nalam is igy törtent.
  Söt ma mar boldog is vagyok hogy elhagytak, mert különben nem tudtam volna megismerkedni a masik tarsammal.
  Lathatod minden rosszban van valami jo.
  Es te is halas leszel, ha megismerted a masik baratnödet, hogy ezzel megszünt a regebbi kapcsolatod.
  Sajnos az eletünben jönnek mennek a kapcsolatok, attol függöen hogy mit kell a partnerunktol tanulni (vagy neki megtanitani) es hogy milyen feladatokat es tapasztalatokat kell elvegeznünk egy parkapcsolatban.
  Es ha ezt a feladatot elvegeztük, akkor befejezödik a kapcsolatunk.
  Sokszor nagy szenvedessel jar egy kapcsolat befejezese, de ott var rank a következö.
  Vannak karmatikus kapcsolataink is es ha a kapcsolaton belül bizonyos feladatokat megoldottunk tovabb kell lepnünk. Vannak lelek kapcsolataink, amik viszont egy eleten at elkisernek bennünket.
  Talan most fogod megtalalni a lelekparodat is, akivel talan egesz eleten at nagyon boldog leszel. De ahhoz a mostani kapcsolatodat le kell zarnod.
   
 4. T.K

  T.K Vendég

  Itt ennel a hozzaszolasomnal meg kell valamit magyaraznom, mert sokan felreertettek amit beideztem(es jogosan, mert felreerthetö)
  Ez az idezet nem tölem, hanem Lupercailatol szarmazik:
  "Egyébként én is foglalkozom segítségnyújtással, angyalokkal dolgozom együtt és évek óta segítek ......
  Es töle szerettem volna megtudni, hogy ö hogyan dolgozik együtt az angyalokkal.
  De hat sokszor van olyan beiras itt a forumom, ami nagyon jol hangzik, de a magyarazatra mar nem futja.
   
 5. ionon

  ionon Vendég

  Azt jelenti általában nem önmagad vagy?
   
 6. boszibanya

  boszibanya Állandó Tag

  sziasztok örülök hogy ilyen dolgokról is tudok itt olvasni nagyon érdekelnelk az ilyen dolgok valamennyi erővel rendelkezem de sajnos nem tudom kitől hol tanuljak és fejlesszem a tudásom. minden segítséget elfogadok
   
 7. nmarie

  nmarie Silver Tag


  Kedves Tamás!

  T.K nagyon jól megfogalmazta, én csak a saját példámmal tudnám kiegészíteni.
  A volt barátom ugyanezt csinálta, s szakítás lett a vége, amit nehezen visel.
  Nagyon sajnálom érte, de az örökös féltékenykedése, hogy e-mail-jeimet olvasta, a mobilomat felvette, fórumokon kutatott utánam, lésőbb reglaphoz tartozó jelszavammal oda belépett s olvasta kivel mit levelezek - mindez oda vezetett, hogy nem bírtam tovább, elváltak útjaink.
  Ahogyan tört fel belőle a szinte kóros féltékenység, úgy vettem észre egyre jobban, hogy nem illünk egymáshoz, mert én egy lelkiekben sokkal gazdagabb kapcsolatot szerettem volna létrehozni, de mivel ez nem igazán sikerült, így másokkal kezdtem beszélgetni.
  Azt gondoltam, a hiányt így pótolhatom máshonnan, amiben eleinte úgy tűnt, egyetért velem ... aztán nem így lett, örökös viták és gyanúsítgatások célpontja lettem ... s így az ő birtoklási vágya vetett véget gyakorlatilag a kapcsolatunknak.
  A szeretlek alatt sajnos ő azt értette, hogy bezár egy kalitkába, de én nem tudok és nem akarok úgy élni, hogy mindenki mással megszakítsam a kapcsolatomat.
  A legjobb barátaim is "ezos" érdeklődésűek (fogalmazzunk így), még ezekre a kapcsolatokra is kihatott. Én nem akartam a barátaimat elveszteni, ő nem értette miért fontos nekem és sorolhatnám.

  Csak remélni tudom, hogy egyszer majd felnyílik a szeme, s azt is, hogy megtalálja a társát aki pont őhozzá való és ő pont hozzá való, akivel mindenben megértik egymást, mert mindettől eltekintve egy jó embert ismertem meg benne. Remélem, tud és képes lesz "helyesen" szeretni majd, mert most még nagyon szenved.
  Talán tudok majd neki segíteni, talán nem sikerül, ezt nem tudom, de azt igen, hogy ha valakinek elveszik azt, amit életnek gondol, akkor arra bizony rámennek az érzelmek is és a kapcsolatnak vége.

  Mindig azt mondtam, és a mai napig tartom magam hozzá, nem az a fontos ki mit tesz, hanem hogy belülről mit érez irántad.
  S ha szerelmet, azt óvni kell, de nem kalitkában, hanem ugyanolyan szerelemmel, tisztelettel, megbecsüléssel.

  Kívánom neked is, hogy légy képes a szavak mögé s önmagadba látni! Ha önmagadba látsz, s tisztán, elfogulatlanul teszed, akkor képes leszel másokba is helyzkedni, megérteni s elfogadni azt, hogy mindenkinek mást jelent az élet, a boldogság, az öröm, s így látni fogod, a szerelemnek nem kell halnia attól, hogy vannak barátaink, hogy másokkal is érintkezünk, ne adj'Isten nem ugyanazok a dolgok jelentik az örömöt ... de a kapocs megmarad ha elfogadod az ő különálló lényét s te is önmagad maradsz, akibe annak idején beleszerettek.

  Tudom, hogy ezek nem egyszerű dolgok, a legnezebb pedig az hogy szégyenérzet nélkül legyünk képesek magunkba nézni s utána mások szemébe is, de őszinte megbánással s szeretettel közelítve.

  S hogy legyen reménysugár is, biztosan megtalálod a párod, csak a hited megmaradjon ebben!
  Így legyen.
   
 8. kiscicus

  kiscicus Állandó Tag

  Szerintem a párkapcsolatnál felmerülő problémákat mindig mind a két fél szemszögéből meg kell vizsgálni.

  Szerintem alapvetőprobléma , az öszinteség hiánya,vagy a megismerés hiánya.
  Először is mind a két félnek nyitottá kell válni egymás felé,lehetőséget kell adni arra,hogy én megismerhessem a másikat,és ő is megismerhessen engem.

  Ha eljutunk a megismerés megfelelő szintjére,akkor jön az elfogadás.

  Megismertem a másikat,és elfogadtam.Ezután már a bizalom is kialakul,és nincs mitől tartanom.

  Ismerem a párom szokásait,hobbiját,beavat a dolgaiba,ismerem a barátait,

  és mindez persze fordítva,és az öszinteség hiánya miatt nem tartjuk a társunkat valamiféle illúzióba..Nem tartjuk fenn semminek a látszatát.

  Mert az elhallgatott dolgokra,a párunk tudat alatt valahogy ráérez,és ez falakat emel két ember közé.


  Ha mégis féltékenység van a kapcsolatban,az a kapcsolatbéli hiányosságokból adódik.

  Egy öszinte ,szeretetre épülő kapcsolatban ,ahol teljes a bizalom,fel sem merülnek ilyen dolgok.

  Kettőn áll a vásár,ketten felelnek mindenért,nem csak a másik,mivel mint partner valahol én is ott kellene lennék.

  Persze akadnak emberek akikkel nem lehet megbeszélni szinte semmit,mert a személyiségükben hiányosságok vannak..,ilyenkor nincs mit tenni,szükségszerű a szakítás.
   
 9. Senton

  Senton Állandó Tag

  Köszönöm mindenkinek a hozzászólását. Lelkesítő amiket írtatok és bennem is megmozdított dolgokat hozzá fogok máshogy állni és tudom megoldódik minden.
  Köszönöm.
   
 10. Huncutka78

  Huncutka78 Új tag

  Álmomban egy sátor felé közeledtem,amit temérdek ember vett körül.Az arcokon izgalom és reménység ült ki.Mikor beléptem egy ovális asztal körül kb 8 ember ült s egy vezetőféleség..nem tudtam csak sejtettem hogy az volt.Felém biccentett és leültem közéjük.Fogalmam sem volt róla mit keresek ott..de csendben vártam mi fog történni.Ekkor a vezető felállt és széttárta karjait,amiből egy dns alakú rózsaszínű spirál lövelt fel az égig..a sátor teteje hirtelen eltűnt.Ekkor a vezető átváltozott egy nagy darab hörcsöggé...és valami elkezdett vonzani a spirál közepébe majd hirtelen felrepített.Egy megfogalmazhatatlan érzés kerített hatalmába,mintha én lennék a mindenségnek ura,mérhetetlen boldogság áradt szét a testemben..és azt kívántam bárcsak sosem lenne vége.Ekkor egy fehér házban találtam magam..de erre már csak homályosan emlékszem
  csatáztak az emberek,gyerekek...s én felettük voltam

  Szeretném ha segítenél megfejteni...mai napig bennem él élénken az érzés!Mi a feladatom és milyen segítséget kérhetnék...kitől?s Hogyan?
  Szeretettel:Huncutka
   
 11. Melissa01

  Melissa01 Állandó Tag

  Mit takar a halál utáni élettel való foglalkozásod?
   
 12. Esther68

  Esther68 Állandó Tag

  Nem tudom jó helyre írok-e, de különös jelenségben van részem. Ülök a gép előtt, olvasom a bejegyzéseket itt a fórumon. Mellettem ég egy gyertya. Pár perce lehült a levegő, fázom és a gyertya lángja táncol, mintha a szél fújná. Pedig nincs huzat és a fűtés is rendesen működik.
   
 13. T.K

  T.K Vendég

  Energia elvonas akkor keletkezik (altalaban), amikor magasabb rezgesü energiak vannak a közelünkbe. Ezek lehetnek negativak vagy pozitivak. Altalaban a mindennapi szoval szellemeknek szoktuk öket nevezni. De a jelenletük nem mindig okoz energia elvonast, csak akkor ha ezek nagyon keves energiaval rendelkeznek es hatassal vannak az energia haztartasunkra.
  Nem mindig tudatos az energia elvonas es nem mindig rosszindulatu.
  Ugy hogy nem kell felned es nem is kell semmitöl sem tartanod.

  De ha nalam ilyen jelensegek lepnek fel, becsukom az ablakot (föleg telen)[​IMG][​IMG]
  Ilyen es minden, ami a szellemvilaggal összefügg, kerdezhetsz a TKE topikban is.
   
 14. Esther68

  Esther68 Állandó Tag

  ;) Ez aranyos volt, de éppen az volt a furcsasága az egésznek, hogy nem volt nyitva az ablak. Ránézek a TKE topikra.

  Köszi
   
 15. T.K

  T.K Vendég

  Az ablak csak vicc volt.
   
 16. Ayumu89

  Ayumu89 Állandó Tag

  Sziasztok!

  Ezt olyan furcsa kimondani/leírni, de én is olvastam Doreen Virtue könyvét amiben a csillagemberekről van szó, és rengeteg kérdésre választ kaptam. Kicsit olyan volt olvasni, mintha villanyt kapcsolgattak volna bennem, hogy ez az, igen ez ezért van... Vannak itt még olyankok, akik közösséget éreznek a csillagemberekkel? Vagy én vagyok egyedül? Most olyan sután érzem magam, csak jóérzés elmondani ezt olyanok között akik talán értik ezt. Szívesen beszélgetnék ilyen emberekkel. Például kinek volt már honvágya egy bizonyos helyzetben. Nekem mindig akkor van haza akarok menni érzésem amikor megy le a nap, és pirosas az ég, azt olyan otthonosnak érzem. Jó nem egészen így, kicsit bonyolultabb, de aki szeretne beszélgetni, ammak megpróbálom elmondani amennyire csak tudom.
   
  pteeniko kedveli ezt.
 17. kengurucska

  kengurucska Állandó Tag

  Sziasztok !

  Segítséget szeretnék kérni. Valaki tudna nekem a " Virtuális szellemi kikötő"-be meghívót küldeni?
  köszi
   
 18. TelleKürre

  TelleKürre Állandó Tag

  Csatlakoznék Flamingóhoz azzal a kitétellel, hogy elég pusztán az idézéseket magadban elismételni, és olyasmit idézhetsz a fejedre, amit az ellenségemnek sem kívánnék, nem beszélve arról hogy ha a fentiek támogatnak akkor ezt nem szokták jó néven venni.
   
 19. kengurucska

  kengurucska Állandó Tag

  Sziasztok! Köszönöm szépen , kaptam meghívót!!
  puszi mindenkinek.
   
 20. nammado

  nammado Állandó Tag


  Szia.
  Lehetséges, hogy nagyon ragaszkodtak egymáshoz a nagypapával? Keres valakit, aki meg tudja állapítani, hogy nem "ragadt-e a kislányodhoz" a papa szelleme. Ez megmagyarázná a gyermeked viselkedését.
  Javaslom, beszélgess vele az akkori eseményekről, talán ez segít feldolgozni neki azt, hiszen már nem olyan kicsi.
   

Megosztás