Ezoterikus tanácsadás

Szafije témája a 'Ezoterikus letöltések' fórumban , 2006 Augusztus 19.

 1. baknaffek

  baknaffek Állandó Tag

  nem találok megfelelő témát, úgyhogy ide teszem fel a kérdést

  mit jelent, ha a tenyeremen szinte millió vonal van, a fő vonalakon kívül? a haverjaim szoktak is viccelődni, hogy ebből mit olvashat ki egy tenyérjós... :D
  tenyérjósnál még nem voltam vele, nem tudhatom melyik hiteles.

  van valakinek ötlete mit jelenthet a sok-sok-sok vonal?
  olvastam olyat, hogy nagyon kalandos élet, és olvastam olyat is, hogy "öreg", sokszor inkarnálódott lélek.

  akkor most hogy van ez?
   
 2. most

  most Állandó Tag

  legyen neked a hited szerint..

  mit hiszel?


  amúgy érdekes a topic fejlődése...

  eredeti cim : Ezoterikus letöltések... Ezoterikus tanácsadás
  letölthető tanácsadás .. ami mindjárt a nagy orákulummal kezdődik és jelenleg a tenyérjóslásnál tart
   
  tpmonika kedveli ezt.
 3. sjandi

  sjandi Kitiltott (BANned)

  Szőke Lajos kérésére felteszem az írását ide:

  A Belső Átformáló Erő (Szőke Lajos ajánlásával)

  Léteznek különleges emberek, akik az emberiség történelmét alakítják.
  Ezek az emberek nem az országhatárokat tologató politikusok és fennhéjázó hadvezérek közül kerülnek ki, hanem jobbára névtelenek.
  A napi események sodrában ritka az ilyen komoly beavatkozás, melyhez a Szárnyas Dimenziók Szolgáltatják az Erőt.
  A magyar emberek két sarkalatosan fontos, elsődleges (princípiumi) energiából szenvednek hiányt. (Félreértés ne essék, ezen „energia” nem a pénz, a hatalom, a hírnév és becsvágy)!
  Országos hiányunk: az Elfogadás, Beletörődés, Odaadás és Szolgálat terén mutatkozik, ami annyit jelent, hogy a sumér Boldogasszony népe a HOLD - ság megélésében mélyen az elvárások alatt teljesít. Ez pedig annak egyenes következménye, hogy nincs bennünk elegendő Belső Átformáló Erő.
  Nem, nem kell megalázkodnunk, s Hittel kell tudnunk, hogy kik vagyunk.
  De amennyiben kiharcoljuk „igazunkat”, s energikusan a rátarti jang típusú férfienergiát valló népek sorai közé állunk, akkor idő előtt meg lesz tisztelve a magyarság, ugyanakkor elpusztul a Föld. Ha ehelyett asszonyaink zöme és az összes kardforgató férfi a Boldogasszony védelmére kel, s megtiszteli az Anyaságot és a Nőt, akkor ezzel önként választjuk a megfeszülést, melynek eredményeképpen helyreáll a Föld - Anya poláris egyensúlya, s magyarságunk megszentelődik.
  Egy könyvet, egy hiányzó Energiát szeretnék ajánlani. Nem könnyű olvasmány. De amennyiben e könyv otthonunkban megtalálható, folyamatosan árad belőle az az Erő, amelyből hiányt szenvedünk, lassan feléled a nemzet, teret nyernek hagyományaink, a Szárnyas Dimenziók megbékélnek velünk, mi pedig meg fogjuk érteni, hogy a Női princípium védelmére elkötelezett magyarság esetében nem szabadna mindig a könnyebb Utat választanunk, mert az sehova sem vezet.
  E Tudatosságot a Szent Tudomány sem képes megtámadni, mert írója középiskolás korában legyőzte a gravitációt, s megalkotta az antigravitációs szerkezetet.
  Aki e könyv közelében él, s az otthonunkban ez könnyebben lehetséges, az automatikusan másként képes látni a világot, ezáltal, s általunk Földünk nagyobb biztonsággal közelíthet az eljövendő békésebb évezredek felé. Jelzett könyv: Tóth Zsolt; Az emberiség eszmélése, (Püski Kiadó). Elérhetősége; [email protected]
  Szőke Lajos
  (www.szokelajos.extra.hu)​
   
  1958 és tyutyukam kedveli ezt.
 4. Derzsi

  Derzsi Állandó Tag

  Kedves Almika!
  A bőr a burkunk ami a belső és a külső világot elválasztja egymástól. Ezen csapódnak le a belső harcok.Tapasztalataim szerint az ekcéma egyfajta önostorozás,önbüntetés fizikai megtestesülése. Van valami, amit azt hiszed megbocsájtottál magadnak,de mégsem ....vagy...lelkiismeret furdalás amiért azt hiszed büntetés jár neked.Ezek kimondatlan dolgok szoktak lenni,ha lehet ugy nevezni saját kis titkok . Ezt kell megfejteni(nem szokott nehéz lenni),és belátni hogy Isten nem büntet ,hanem mi büntetjük magunkat.Az okot megtalálva hamar elmúlnak a bőrproblémák is.

  Szeretettel Derzsi
   
 5. ArkLoki

  ArkLoki Új tag

  Sziasztok!
  Le tudná nekem valaki írni hogy pontosan mi a különbség az álmodozás/ábrándozás és a tudatos teremtés között?
   
  Aariella kedveli ezt.
 6. eska2

  eska2 Állandó Tag

  abrandozas=az almodozas elozzetese
  almodozas=az abrandozas aprolekos kivetelezese
  tudatos teremtes= allom megvalosittasa
   
  Aariella kedveli ezt.
 7. AloeViki

  AloeViki Állandó Tag

  Ingyenes webinár Amerikában élő magyaroknak (ezoterikus érdeklődésűeknek)

  Szép napot kívánok Mindenkinek! 2012. április végén-május elején számos európai ország után az Amerikában élő magyaroknak is lehetőségük van karmaoldáson részt venni Sarasotában (FL) és New Yorkban (NY). Ha valaki azt érzi, élete bármely területén változásra lenne szükség, s nem tudja, merre induljon, annak hasznos lehet az információ. Ennek kapcsán tartunk egy ingyenes internetes előadást (webinárt) március 18-án vasárnap new yorki és floridai idő szerint 18 órakor. Lehetőség van megtudni az oldások pontos részleteit, a helyszíneket és a világban éppen zajló aktuális eseményekről is szó lesz.
  Ha szeretnél részt venni az eseményen, kérlek, hogy részvételi szándékod a ... címen jelezd, és a webinár napján elküldjük Neked a linket, amivel követni tudsz bennünket.

  A karmaoldásról bővebben itt olvashatsz:

  http://elozoeletek.blogspot.com/2011/10/karmaoldasrol.html

  Nagyon kellemes tavaszi hétvégét kívánok Mindenkinek! :p Viki
   
 8. varadiizabell

  varadiizabell Állandó Tag

  Tapasztalataim alapján ezzel nem értek egyet. A kettő közötti igen lényeges különbség a hozzá kapcsolódó érzelem különbsége.
  Az álmodozásnál a megalkotott képet (vizualizáció) kb. elvetjük egy olyan felkiáltással, hogy ez lehetetlen, nekem úgysem sikerül stb. Tudatos teremtés esetén érdemes minél részletesebben elmerülni a megalkotott képben, és figyelni a hozzá kapcsolódó érzést, megélni úgy, mintha ez már a jelenben lenne. Hozzáteszem, nem egyszerű úgy teremteni, hogy pontosan azt kapd, amit vártál. Alapszabály ugye az, hogy tiszteletben tartjuk mások szabad döntési jogát, tehát nem kívánhatom azt, hogy pl. a nem működő párkapcsolatomban a párom változzon meg, helyette inkább én olyat szoktam megfogalmazni, hogy látom magam abban a párkapcsolati helyzetben, amiben jól érzem magam és nem teszek bele konkrét embert. Ha a párom ráérez erre és képes azonosulni azzal a szereppel, amit ebben megérez, akkor az összhang magától megteremtődik, ha pedig nem, akkor valójában nincs miről beszélni, még akkor is, ha a racionális énünk ezt nehezen fogadja el.
  Egy nagyon jó saját példa a "félreteremtéshez": mikor még mi is kint éltünk és kisebbek voltak a gyerekeim gyakran és nagyon részletesen (igaz akkor még nem tudatosan) elképzeltem, mit fogok dolgozni, ha hazaköltözünk. láttam, hogy mennyire fogom élvezni, amit csinálok, mennyi új érdekes emberrel fogok találkozni, stb. Miután hazajöttem, úgy gondoltam még eltöltök pár évet azon a területen, ahol nagyobb tapasztalatom volt, mert az elképzeltben csak egy évet dolgoztam előtte. Mondanom sem kell, a régi területtel kapcsolatos pályázataimra alig érkezett visszajelzés, míg az újnál 3 cég közül választhattam. És hogy miben valósult meg a félreteremtés? Az anyagiakban... az valahogy mindig kimaradt a képből, aminek meg is lett az eredménye, teljesen átlagosan sikerült keresnem egy olyan területen, ahol igazán kimagaslóak a jövedelmek :)   
 9. V.T.

  V.T. Állandó Tag


  Szia Viki!

  Sarasotan pontosan mikor , hany orakkor es hol lesz az eloadas?
  Kellemes Napot
  Tamas
   
 10. Lóna Rapson

  Lóna Rapson Új tag

  Sziasztok!
  Karma oldással kapcsolatban, én is ismerek egy módszert, ahhoz két ember kell, ugye az egyik, akinek oldják a karmát, a másik pedig, aki segít túltenni magát a traumán.
  Én nem mertem kipróbálni, pedig lett volna rá lehetőségem, de mindig félek, hogy valami olyat találok, ami kínos lehet.
  Persze ezért is fontos a módszernél, hogy olyasvalaki legyen a társ, akiben az ember 100%-ig megbízik.
  Csak sajnos nekem ilyen nincs. De ez a téma mindig is érdekelt, bár Sarasotába nem tudok elmenni, hogy megnézzem. :)
   
 11. Univerzum21

  Univerzum21 Állandó Tag

  Hol található?
   
 12. mirjam77

  mirjam77 Állandó Tag

  Sziasztok! Lenne egy kérdésem, kinek mi a véleménye arról, hogy egy ideje hajnali 3:33-kor ébredek fel.Nem történik semmi, csak felébredek, megnézem az órát és alszom tovább. Mit jelenthet, jelezhet ez szerintetek?
  2003-ban is volt egy ilyen időszak az életemben, akkor 2:22-kor ébredtem fel rendszeresen és már nem is tudtam vissza aludni.Aztán olyan furcsa bizsergések is voltak,naponta többször, mintha rezegne a mobilom, egyszer a párom is érezte velem együtt, ezt sem sikerült megmagyarázni sehogysem. Ha van valami tudásotok ezekről a dolgokról kérlek osszátok meg velem! Előre is köszönöm! Mirjam
   
 13. Derzsi

  Derzsi Állandó Tag

  Kedves Mirjam!

  Első lépésként a szervórát szoktuk megnézni, abban az esetben ha valaki éjszaka gyakran ugyanabban az időben felébred. Amit az óra mutat az a szerv okozza legtöbbször, de gyakram megesik hogy pontosan a szemben levő szerv a rudas, ami épp a legalacsonyabb müködési szintjén van - .
  Érdekes a 2,22 és a 3,33, ennek akár másik magyarázata is lehet. A rezgő érzésű bizsergést tapasztalatom szerint pedig az okozza ha valahol túltőltődött energiával, és elakadt az áramlás.
  Derzsi
   

  Csatolt fájlok:

 14. mirjam77

  mirjam77 Állandó Tag

  Szia kedves Derzsi, köszönöm szépen a válaszodat:)
  Akkor szerinted a tüdő-húgyhólyag tengelyen lehet a probléma?
  Ez az éjszakai felébredés téma nálam mindig is megvolt, régebben is mindig felébredtem, amikor "visszajöttem" a testembe, ha korán fekszem le, akkor ez korábbra esik, ha később, akkor későbbre, nagyjából az elalvás után 2,5 -3 óra múlva felébredek a visszatérésre. Ugye érted? :)
  Itt inkább ez a 3:33 volt érdekes, hogy se nem előbb, se nem később, pontban ekkor felébredek.
  Amugy is jellemzően, nap közben is ha ránézek az órára, szinte mindig valami "rafkós" számot mutat, pl.: 11:11, 08:08, 15:15 stb.
  A bizsergést nem úgy értettem, hogy a testemben éreztem a rezgést, inkább olyan volt, mintha a zsebemben vagy a táskámban rezegne a mobiltelefonom.
  Inkább az aurában lehetett valami jel, amit "fogtam", vagy nem tudom...passz...
   
 15. Jutka95

  Jutka95 Állandó Tag

  Szia remélem már sikerült a problémádat megoldani ,de ha nem az ekcéma mindég vastagbél probléma a vastagbél pedig az elszenvedett blokkok helye .Attól függ hogy hol van gyulladás ott alakul ki a testen a kiütés .Ha blokk akkor pedig düh harag , tehát én olyan növényeket danék ami ezeket oldja akár virág cseppek akár tea és lemosások által
   
 16. Jutka95

  Jutka95 Állandó Tag

  Bocs de elküldtem a növények leírása nélkül : tehát : csalán , cickafark ,gyermekláncfű , ernyős madártej, olajfa , papp sajt, avokádó olaj, :p
  bízom benne hogy tudtam segíteni
   
 17. Gagul

  Gagul Kitiltott (BANned)


  Biztos hogy jól jár ez az óra-)?? nekem elcsúszottnak tünik.Pl.a máj intenzitásmaximuma az tankönyvileg ugy 3-5 óra között van.

  Megváltozott volna a máj?
   
  Derzsi kedveli ezt.
 18. Damsel8

  Damsel8 Állandó Tag

  Sziasztok!
  Remélem jó helyre teszem ki. Ha mégsem, elnézést kérek!
  Készítettem egy egyszerű kis fórumot - http://prayingcommunity.bestgoo.com - ami azért jött létre, hogy mindenféle dolog kapcsán együtt imádkozzunk egymásért, pl egy adott időpontban (de ha nem lehet egyeztetni, az sem gond), hogy koncentráltabb legyen a pozitív energia, és áldás, amit annak küldünk, akiért adott esetben imádkozunk.
  Azt le szeretném szögezni, hogy nem vagyok hittérítő. :p Szeretnék hozzájárulni a Világ jobbá tételéhez, és az jutott az eszembe, hogy így talán segíthetnék. Ha van érdeklődő, szeretettel várom. :)

  Szép napot mindenkinek!
   
 19. BJulianna

  BJulianna Állandó Tag

  Sziasztok!
  Bruno Gröning Baráti Kör: van itt valaki, aki tagja ennek a körnek? Ha igen, kérem írja le, hogy pl. Budapesten melyik csoporthoz érdemes csatlakozni, melyik a legjobb? Olvastam Gröning sikereiről megjelent könyvet és nagyon szeretném az ő módszerét: gyógyerő felvétele általi gyógyítást, gyógyulást megtanulni.
  Köszönettel
  BJulianna
   
 20. Derzsi

  Derzsi Állandó Tag

  Bizony bizony,jogos a meglátásod és köszönöm szépen az észrevételezést.Íme a helyes szervóra:
  Szeretettel Derzsi
   

  Csatolt fájlok:

  tpmonika, bregyó, Pearlanna és 1 másik tag kedveli ezt.

Megosztás