Facebook belépési probléma (szem. ig. / tel. szám. megerősítés)

pearll témája a 'Dumcsi' fórumban , 2017 Augusztus 18.

 1. pearll

  pearll Állandó Tag

  LOL.

  Jókat derültem azon amiket írtál. Hát vannak ilyenek, naaaaa...

  Főleg az utolsó soron, tudom azt nem nekem címezted, de... történt valami, hátha te rájössz a dolog nyitjára, a miértjére, mert nekem eddig nem ment: (lehet azért mert dolgozik bennem még az ideg, te meg higgadt vagy, vagy mert másként látod a dolgokat ;))


  Reggel írtam, hogy nem tudok létrehozni fb-on új fiókot, új emailcímmel, mert egyből ugyanaz a telefonon való megerősítést kér, mint amivel korábban a fiókomba is találkoztam. Páran írtátok, hogy ez hülyeség mert ti létre tudtok hozni. elég rendesen csodálkoztam ezen.

  Most este ismét megpróbáltam firefox alatt, új emailcímmel, új fb fiókot nyitni. Szintén ugyanaz a telefonos oldal jött be.
  De... becsuktam mindent, megnyitottam chrome alatt ezt az újonan létrehozott fiókot, de ugyanaz a telefonos képernyő jött be. Agyam elszállt.

  Dühből becsuktam mindent, majd chrome alatt létrehoztam egy tök új emailcímet, amivel szintén a chrome alatt létrehoztam egy tök új fb fiókot. És láss csodát, csak a megerősítő kódot kérte, amit emailre küldött, semmi telefonos hülyeséget... már többször ki és be is léptem de csak chrome alatt és még nem dobott ki.  Most akkor mi van?!:eek::eek::eek: Próbálok logikázni de nekem nem sikerül, hátha neked igen;):

  (1)Nem értem a firefoxos új fiókot, az még nem fertőződhetett meg semmivel, lévén még belépni sem tudtam, ismerőseim száma nulla, likeok száma nulla.

  (2)Ha a számítógép lenne vírusos akkor a Chrome alatt létrehozott új FB fiókba sem tudtam volna telefonos bejelentkezés nélkül belépni.

  (3) Nem értem, hogy akkor az új firefox alatt létrehozott fiókba a chrome alatt miért nem tudok simán belépni? Mert ha csak a böngésző típusa lenne a gond, akkor engedné, de nem.
  :dr_4:


  Van valami ötleted, tipped, tanácsod?
  (iggeeen :D mééég mindig nagyon szeretném visszaszerezni a régi fiókomat)
   

Megosztás