"Feleségeiket csaló szarzsákokat" buktattak le a hekkerek

Meghekkelték a világ egyik legnagyobb házasságtörő társkereső oldalát, a kanadai tulajdonú Ashley Madisont: 37 milliónyi hűtlenkedő neve, címe, telefonszáma, hitelkártya adatai kerültek ki – írja a Daily Mail.

A 9,7 gigabájt méretű fájl a felhasználók szexuális vágyaira vonatkozó információkat is tartalmaz, köztük olyanokét, akik köztiszteletben álló pozíciókat töltenek be, akár a katolikus egyházon belül is.

“ Az élet rövid, lépj félre!


– ezzel a mottóval buzdított házasságtörésre mindenkit az Ashley Madison, regisztrálóinak komplett nlvtelenséget ígérve. Sokan közülük most valószínűleg bánják, hogy a megcsalásnak ezt az eszközét választották, bankárok, köztisztviselők, ENSZ-békefenntartók, de még vatikáni dolgozók is lelepleződtek. A hekkereknek pont ez volt a céljuk, akciójukat a „csaló szarzsákok” lebuktatásának szentelték, végső céljuk pedig a szájt tönkretétele.

A nyilvánosságra került adatbázisban tömérdek személyes adat található, egyes felhasználókról meztelen profilképek. Az egyik rubrikában a szexuális preferenciákra, fantáziára vonatkozó információ szerepel, valamint egy rövid leírás arról, ki, milyen típusú alannyal szeretné megcsalni a párját. Ha az e-mail címek pontosak, az esetenként súlyos következménnyel járhat: van, aki a katolikus egyház valamely intézményének címéről, más brit és egyesült államokbeli kormányzati tisztségviselőként, megint más olyan nagy cégek dolgozójaként regisztrált, mint az IBM vagy a BAE Systems. De akad, aki a Harvard vagy a Yale egyetemen dolgozik.

Csak ízelítőül, hogy kinek mi volt a motivációja: a Bank of America egyik bankárja úgy jellemezte magát, mint akinek fékezhetetlen vágyai vannak, és olyasvalakit keres, aki a feleségénél szexuálisan felszabadultabb.

“ Szükségem van valakire, akivel bármit kipróbálhatok.
– írta.

Az Ashley Madison szerint a hekkerek bűncselekményt követtek el, ellenük feljelentést tettek, és most az FBI is vizsgálódik.
vs.hu

asley.jpg
 
Utoljára módosítva:
Amatőr fesztivál.....:rohog:
Én monogám típus vagyok, de ez egy vicc. 37 millióan nem tudják, hogy az internet nyitott könyv? Előbb vagy utóbb, de mindenképp bukta a dolog a neten keresztül. Lehet naiv vagyok e téren, de a házasságtörést nem az alkalom szüli? Ok és okozat.
Ezek szerint Csak a fent említett oldalon 37 millióan csalják szándékosan a házastársukat? Na neeee... Ha csak ezen oldal lebukott hűtlenkedők számát vesszük, ennyien nem találtak más megoldást a megromlott házastársi kapcsolatukra? Mi van azokkal a hűtlenkedőkkel akiket nem regisztrált az oldal. Ezek szerint a fél bolygó csalja a házastársát?:rohog:
 
"Feleségeiket csaló szarzsákokat"???
1. és Férjeiket csaló szarzsákNőket ... hamár ;) (gyomorforgatóan femináci a választott cím)
2. a nagyon tisztességes és erkölcsös hekkerek eredeti célja esetleg távolról sem volt annyira tisztességes és erkölcsös
3. ugyan miért lenne ettől szarzsák valaki?
@trefa: "Ezek szerint a fél bolygó csalja a házastársát?" - Reméljük ;)
 
Aki ilyen helyen megadja a valós adatait, az vagy hatvan éves, vagy hat, a közbülső korosztály tisztában van vele, hogy ami felment az internetre, az soha többé nem jön le onnan végleg.Ezek meg csalni akartak itt ugyebár.
37 millió?
Az... szerintem túl sok. Hacsak nem dupla, tripla, és még több regisztráció kötődik ugyanazokhoz a személyekhez.
Aki meg az IBM-nél dolgozik, és céges mailcímet ad meg ilyen helyen, az simán alkalmatlan a munkakörére. :D
 
Utoljára módosítva:
az igazság szabaddá tesz


ha nem hazudsz pl párkapcsolatban csak olyan párod marad, aki azt akarja amit te - a többi elmenekül
mégis te jársz jobban megtudod h mit akarsz -mindig - magadnak
nem a következő percben - a következő vágyban
társat az úton - e csodáért tenni kell az örömet nem elég azt elvárni
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,846
Tagok
615,338
Legújabb tagunk
Jo Maya
Oldal tetejére