FELMÉRŐK, TUDÁSPRÓBÁK, DOLGOZATOK ,E-TANANYAG 2016

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

sifralia

Állandó Tag
Állandó Tag
Felmérők, tudáspróbák, dolgozatok, e-tananyagok csatolása.

A topik könnyű áttekinthetősége, a duplikációk és felesleges szerverterhelés elkerülése érdekében a csatolt fájl pontos címét kérem feltüntetni az üzenetmezőben is, a keresés funkció a csatolások között nem keres, csakis az üzenetekben.
A köszönöm/szívesen/lájkolom a lájkodat típusú üzenetek helyett kérem használni a tetszik gombot, vagy a privát levelet.

KÉRÉSEK ITT:
http://canadahun.com/temak/kÉrÉsek-kérdések-tematikus-topikokhoz-gyereksarok-2o12.31930/


Kellemes fórumozást, BÚÉK 2016!

Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.
A Canadahun nem járul hozzá bemutatni - vagy a megtaláláshoz iránymutatást adni - olyan tartalmú anyagot, ami a copyright (szerzői jog) által védett, csak akkor, ha van szükséges legális engedély rá.Felhivjuk mindenki figyelmet csak jogtiszta dolgokat töltsön fel.
A Canadahun törekszik és mindent megtesz az érdekében, hogy ne ütközzön törvényellenes dolgokba.
A Canadahun profilja közösségi oldal és nem letöltő.


Az oldal alján van a "kapcsolat" ahol lehet jelezni a szerzői jogi serelmet amit azonnal eltávolítunk.
Köszönjuk mindenki megértését, és közreműködését!


sandkasten.gif
“Legyen szíved, mely sosem válik kővé, legyen kedved, mely sosem gyullad haragra, és legyen érintésed, mely sosem bántalmaz.” (Charles Dickens)

 

sifralia

Állandó Tag
Állandó Tag
S
Kedves Sifralia!
Szeretnék kérni a játékhoz egy játékleírást! köszönöm.
Szia Vmarta!
Egyszerű, kinyomtatom, megszámozom a sarkát laminálom, és 1-től annyit osztok ki ahány gyerekem van. Az első kezdi, és olvassa a kártyát, aki hallja a feladatot, az a második lesz válaszol és ő is kérdez így tovább a végéig. De lehet csoportmunkába is kiadni, és mint a dominót össze kell illeszteni az összetartozókat!Remélem érthető lett! :dr_31:
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére