Felmérők, tudáspróbák, dolgozatok, e-tananyag 2019.

taedith

Új tag
Sziasztok!
Állampolgári ismeretek 8. osztályhoz keresnék könyvet, anyagot. A szóbelire ezt kérik, de sehol nem elérhető a könyv. A történelem könyv nem jó, mert abban nincsenek benne azok a témák, amik a felvételi vannak.
Ezért keresném ezt a könyvet vagy valami anyagot.
Köszönöm előre is a segítséget
 
Sziasztok!
Matematika 8.o.-os témazárókat keresek.A szöveges feladatok,összekeverés,életkor,mozgás,együttes munka ,számjegyek felcserélése és geometriai szövegesek köréből.Nagyon fontos lenne!
 

Hopehely77

Állandó Tag
Állandó Tag
Csatolás megtekintése 1845260

Sziasztok,

A kislányomnak szüksége lenne a fenti könyvre.

Köszönöm szépen a segítségeteket.
erettsegi_2020.jpg erettsegi_2021.jpg erettsegi_szobeli_2020.JPG erettsegi_szobeli_2021.jpg

A könyvek letölthetők innen: https://mega.nz/folder/zVQ2EZrC#YxaBTXLO-czEOaBkchHfSQ

- Emelt szintű érettségi_történelem_kidolgozott szóbeli tételek_2020
Ez a kötet az érettségire való felkészülést nem általános összefoglalással és nem is előregyártott min-tatételekkel kívánja segíteni, hanem az Emberi Erőforrások Minisztériuma által 2020 decemberében nyilvánosságra hozott témakörök teljes kidolgozását adja, a Részletes Érettségi Vizsgakövetelmények alapján. Ez 2017-ben megváltozott: megújult, kibővült. A szóbeli vizsga tételei az itt tárgyalt témakörökből az adott bizottság által választott részek taglalását kérik majd, tehát konkrétan igen sokfélék lehetnek. Így pusztán - a "piacon" mára szép számban megjelenő - mintatételek megtanulása sem az eredményesség, sem a valódi tudás szempontjából nem helyettesíti az anyag egészéből való felkészülést.

- Emelt szintű érettségi_történelem_kidolgozott szóbeli tételek_2021
Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi Erőforrások Minisztériuma által 2021 decemberében nyilvánosságra hozott, 2022-es emelt szintű történelem érettségi vizsga szóbeli témaköreinek sematikus kidolgozását adja, a Részletes Érettségi Vizsgakövetelmények alapján.

A történelem érettségi felkészítő kötet szerzői az ELTE Állam- és Jogtudományi Kara Felvételi Előkészítő Bizottságának tagjai.

- Farkas Judit_Érettségi tételek Történelemből_emelt szintű_2020 évi
Emelt szintű érettségi tételeket tartalmazó kötetünk a legújabb érettségi követelményrendszer, a hivatalos mintatételek, valamint a nyilvánosságra hozott 2020. évi emelt szintű szóbeli érettségi tételek alapján készültek. A kötetben az Oktatási Hivatal által meghatározott 30 emelt szintű tematika kidolgozása és lehetséges értékelése található. Megadjuk a tételek kifejtéséhez szükséges teljes elméleti hátteret; az összes tematikát részletesen mutatjuk be. A kiadvány az érettségi vizsgán előforduló bármely lehetséges feladat megoldását, tartalmi elemeit tartalmazza. Ezenkívül minden tételnél bemutatunk legalább egy mintafeladatot, amely a vizsgán szerepelhet. A könyvet ajánljuk tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt.
- Farkas Judit_Érettségi tételek Történelemből_emelt szintű_2021 évi
Emelt szintű érettségi tételeket tartalmazó kötetünk a legújabb érettségi követelményrendszer, a hivatalos mintatételek, valamint a nyilvánosságra hozott 2021. évi emelt szintű szóbeli érettségi tételek alapján készültek. A kötetben az Oktatási Hivatal által meghatározott 30 emelt szintű tematika kidolgozása és lehetséges értékelése található. Megadjuk a tételek kifejtéséhez szükséges teljes elméleti hátteret; az összes tematikát részletesen mutatjuk be. A kiadvány az érettségi vizsgán előforduló bármely lehetséges feladat megoldását, tartalmi elemeit tartalmazza. Ezenkívül minden tételnél bemutatunk legalább egy mintafeladatot, amely a vizsgán szerepelhet. A könyvet ajánljuk tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt.
 
Utoljára módosítva a moderátor által:
Sziasztok!
Állampolgári ismeretek 8. osztályhoz keresnék könyvet, anyagot. A szóbelire ezt kérik, de sehol nem elérhető a könyv. A történelem könyv nem jó, mert abban nincsenek benne azok a témák, amik a felvételi vannak.
Ezért keresném ezt a könyvet vagy valami anyagot.
Köszönöm előre is a segítséget
Szia Taedith!

Ezen a linken ingyen le tudod tölteni.

 
Sziasztok,
Abban kérném a segítséget, hogy a KIs gömböc szövegértés mely feladatlapsorban szerepel? Ha meglenne valakinek megköszönném ha feltöltené. 2 osztályos

Meg állitólag írnak majd Süsü-ből is na abból meg aztán semmit nem találtam. Tud valaki olyat küldeni? Szintén 2 osztály szövegértés?!...
Szia Bankomat25!

A kis gömböcöt megtaláltam.
 

Csatolások

  • A KIS GÖMBÖC SZÖVEGÉRTŐ.pdf
    75.9 KB · Olvasás: 208

ladysla

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
Szia! Sajnos már nem elérhető a linked, pedig nagyon örülnénk neki. Kérlek segíts hozzájutni az anyaghoz. Esetleg ha újra elérhetővé teszed, az nagyon jó lenne. Előre is hálás köszi, szia Tomi
A letöltés simán megy, csak állandó taggá kellene válnod valahol 20 értelmes hsz-szel.
 

V Csaba

Új tag
Sziasztok!
Keresem a Biológia l. munkafüzet-16208/M
Ha valaki feltudná tölteni,azt megköszönném.
 

Csatolások

  • 280192990_2473240619484403_139801510837420302_n.jpg
    280192990_2473240619484403_139801510837420302_n.jpg
    50.1 KB · Olvasás: 69

maszkoka

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,
Keresném a 2 osztályos Pedagógusvilág "A kutya" című szövegértés "B" csoportját. Az "A" csoportot megcsináltuk már, de jó lenne ha meglenne a B csoport is.
Köszönöm szépen
Szia, A házőrző címmel csatolom a B csoportot. Ha mégsem ezt keresnéd, elnézést.
 

Csatolások

  • A hazorzo B.pdf
    174.2 KB · Olvasás: 165

Zolibibi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Keresem Pethőné Nagy Csilla Irodalomkönyv 9-12 sorozatát és a hozzá tartozó szöveggyűjteményeket.
Előre is köszönöm a segítséget.

Pethone Irodalomkonyv 09.jpg Pethone Irodalomkonyv 10.jpg Pethone Irodalomkonyv 11.jpg Pethone Irodalomkonyv 12.jpg

Pethone Irodalomkonyv szgy 09.jpg Pethone Irodalomkonyv szgy 10.jpg Pethone Irodalomkonyv szgy 11.jpg Pethone Irodalomkonyv szgy 12.jpg
 
Oldal tetejére