Filmsorozatok, szereplők- kedvencek

sveti

Új tag
Quantum Leap
flowers-90.gif
 

kwastics

Új tag
Honthy Hanna

Azon kevés filmek egyike, amelyikben Honthy Hanna szerepel. A "párja" a mindíg kitűnő Rajnay Gábor. Simor Erzsi és Szilassy László a szerelmespár. A mulattatók ezesetben Csortos Gyula és Vaszary Piri. Látjuk még a bájos Csikós Rózsit is. Chappy zenekara brillíroz. A régi magyar filmek a http://web.axelero.hu/rempi weblapomról közvetlenül indítható.

Ruttkai Éva

Ruttkai Évát Russ vezetéknévvel anyakönyvezték, a későbbiekben mindenki által ismert nevét Lakner Artúrtól kapta. Még nem volt hároméves, amikor először szerepelt színpadon a Lakner-féle gyermekszínházban egymondatos szerepével: „Parancsolj velem, Tündérkirálynő!”. A színészmesterségre a kor egyik legnevesebb színésznője, Makay Margit tanította, és a gyermekszínházban olyan nagyságokkal játszhatott együtt, mint Darvas Lili és Somlay Artúr. Hevesi Sándor rendező dicsérő szavainak köszönhető, hogy végül színésznő lett belőle: „Kislány, ha nem bízod el magad, belőled nagyon jó színésznő lesz.”
 

hene04

Új tag
Nekem nagyon sok kedvenc sorozatom van:Stargate,Star Trek,,Mentalista,Hazudj ha Tudsz,Odaát,Dr House,Született Feleségek,Szex és New York,13-as Raktár,Monk,Csi,Hidegsebész
 

christie1

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem most a kedvencem sorozatom az NCIS: Los Angeles. A kedvenc karakterem Deeks (Eric Christian Olsen). Imádom, annyira jól néz ki, és tök jól játssza Deeks-et. (Náluk, Mo-on a II.széria megy)
Na, meg a brit Robin Hood sorozat, amit Magyarországon forgattak. :)))
 

zverinec

Állandó Tag
Állandó Tag
2011. szept. 11-én szomorúan vettem tudomásul, hogy meghalt a 39 éves Andy Whitfield. A Spartacus: Vér és homok cimű 13 részes minisorozatban fantasztikus teljesitményt adott. Nagyon jó sorozat.
 

pompadur5

Állandó Tag
Állandó Tag
chuck norris a kedvencem. nem lehet elégszer látni. főleg a vállszőre, ami szexi. megküzdött bruce lee-vel az egyik régi filmben, és ott például látható a vállszőre. :)
 

Silverin

Állandó Tag
Állandó Tag
Parks and recreation - Városfejlesztési osztály

Az első éved talán még nem annyira jó (de az csak 6 rész), de utána nagyon belejön. Egy városi hivatal életét és munkatársait mutatja be, s szerintem nagyon vicces. Mondjuk én mindig szerettem az olyan sorozatokat melyek egy kisebb közösség életét mutatták be.
 

MonaLisa2

Állandó Tag
Állandó Tag
Nálam a Gyilkos elmék a nyerő, és az új évadra a régi szereplőket visszahozták! Minden rész izgalmas nagyon szeretem!
Jöhet még: Helyszínelők, a Medium-ot is szerettem, de sajnos már nincsenek új részek... :-(
 

Melissa3

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagy kedvencem a Farm ahol élünk c. filmsorozat. Egyébként szerettem nézni régen nagyon a Colombo-t is.
 
Oldal tetejére