Foglalkoztató ovisoknak, iskolásoknak

KingaTKrisztina

Állandó Tag
Állandó Tag
Olvasóka 1. Kezdő olvasóknak

A sorozat elsõ kötete rövid állatmeséket tartalmaz, kezdõ olvasóknak. Minden mese után rövid feladatok következnek. A tanulságos történetek remek szórakozást ígérnek, melyeket kedves, szellemes rajzok illusztrálnak.

007eee19b43e52d452862b575aa26f10.jpg
 

Csatolások

  • Olvasóka 1. Kezdő olvasóknak.pdf
    2.4 MB · Olvasás: 672

KingaTKrisztina

Állandó Tag
Állandó Tag
Ovitanoda Környezet - előkészítő

Ebben a foglalkoztató füzetben olyan feladatokat gyűjtöttünk össze, melyek nagyszerű szórakozást nyújtanak az ovisoknak, ugyanakkor különböző készségeket fejlesztve elősegítik az iskolakezdésre való felkészülést.

Ovitanoda%20-%20K%C3%B6rnyezet%20el%C5%91k%C3%A9sz%C3%ADt%C5%91.jpg
 

Csatolások

  • Ovitanoda - Környezet - előkészítő.pdf
    4.2 MB · Olvasás: 700

KingaTKrisztina

Állandó Tag
Állandó Tag
Óvodai foglalkoztató füzet - Kézügyesség

A Nemzeti Alaptanterv szerint készült munkafüzet. A füzet játékos feladataival a nagycsoportos óvodásoknak próbál segíteni abban, hogy minél felkészültebben mehessenek iskolába.

kopcsanyi-noemi-jakubne-szita-marianna-ovodai-foglalkoztatofuzetek-4-kezugyesseg_8a18b3a2.jpg
 

Csatolások

  • Óvodai foglalkoztató füzet - Kézügyesség.pdf
    6.1 MB · Olvasás: 769

KingaTKrisztina

Állandó Tag
Állandó Tag
Óvodások tankönyve I. – Középső csoportos óvodások részére
A munkafüzet 4-6 éves gyermek számára készült. A kicsik a rajzokon végzett feladatokon keresztül új fogalmakat ismerhetnek meg és meglévő ismereteiket gyakorolhatják. A lapok tehát tanulásra és ellenőrzésre egyaránt alkalmasak. A füzet célja a sikeres iskolaelőkészítés.
covers_97416.jpg
 

Csatolások

  • Óvodások ​tankönyve I. – Középső csoportos óvodások részére.pdf
    10.3 MB · Olvasás: 816

KingaTKrisztina

Állandó Tag
Állandó Tag
Pontról pontra, pontosan
Olvasást, írást, szövegértést segítő munkatankönyv 3-5. osztályos tanulók számára.
A habilitációs programcsomag részeként kiadott, olvasást, írást, szövegértést segítő munkatankönyv sokéves fejlesztő munka eredményeképpen született. A szerző olyan gyermekekkel foglalkozik, akik számára az olvasás, a szövegértés, a helyesírás és a nyelvtan tanulása jelent különösen nagy nehézséget. A könyv feladatai fokozatosan felépített analóg és komplex gyakorlatok, amelyek a magyar logopédia kiemelkedő képviselőjének, Meixner Ildikónak módszertani elgondolásai alapján készültek. A gondolkodtató feladatok segítik mind a tanító, a tanár és a fejlesztő szakember, mind pedig a család közös tanulását a gyermekkel. A gyakorlás egyúttal izgalmas és hatékony játék lesz - örömöt, sikerélményt nyújt mindnyájuk számára.
B326509.JPG
 

Csatolások

  • pontról pontra pontosan.pdf
    11.4 MB · Olvasás: 923

KingaTKrisztina

Állandó Tag
Állandó Tag
Praktikus ábrázolás az óvodában

E könyv elsősorban óvónők részére készült, de eredményesen használhatják tanítók, napköziotthonos nevelők, szakkörök, valamint a szülők is, mert jó ötleteket, tanácsokat ad gyermekeik vizuál-esztétikai neveléséhez. A könyv jól használható mind a közösségi, mind az egyéni nevelésben. Felkelti az érdeklődést az óvodai ábrázoló foglalkozások iránt, fejleszti a didaktikus jellegű rajzi képesség kibontakoztatását, és új ötletek megvalósítására ösztönöz. Ezzel hozzásegít ahhoz, hogy a bennünket körülvevő élővilág titokzatos formáiban eligazodjunk, majd bensőnkben átfogalmazva "újraalkossuk", ábrázoljuk azt.
A művész-pedagógus szerző sokéves kísérleteinek, kutatómunkájának eredményeit, tapasztalatait adja közre mindazoknak, akik értelemszerűen akarják megismerni és kiaknázni környezetük élő formavilágának nagyszerű lehetőségeit, s kreatív módon felhasználni a vizuál-esztétikai nevelésben. Külön figyelmet érdemel a nagyszámú, célirányos, rajzos tanácsadás, a különböző anyagokban történő sokféle újrafogalmazás, amely gyermekben és felnőttben egyaránt kiváltja a vizuális megértés és alkotás - semmi mással nem pótolható - nagyszerű érzését.

bessenyei-antal-praktikus-abrazolas-az-ovodaban-11414587-nagy.jpg
 

Csatolások

  • Praktikus ábrázolás az óvodában.pdf
    7.8 MB · Olvasás: 610
Oldal tetejére