FOGYÓKÚRA - több fajta is - ITT

Georgina Bojana témája a 'Egészségünkre!' fórumban , 2018 Június 2.

 1. DanielXYZ

  DanielXYZ Állandó Tag

  Nekem nem jött le konkrétan mi is a segitség? DVD-k megvétele? Az elsö kettöt még végig birtam,a harmadikat meg se néztem ezek után.
   
  Georgina Bojana kedveli ezt.
 2. DanielXYZ

  DanielXYZ Állandó Tag

  A hölgynél vsz. a szteroidális gyulladásgátló és az égetett alkohol egyidejü fogyasztása (is) lehet az egyik tömegnövekedési gond. Mindamellett a mája az tropán van.
   
  Georgina Bojana kedveli ezt.
 3. Georgina Bojana

  Georgina Bojana Kormányos Fórumvezető Kormányos

 4. iLaller76

  iLaller76 Állandó Tag

  nem túl jó érzés itt magamra ismerni :D
   
  Georgina Bojana kedveli ezt.
 5. iLaller76

  iLaller76 Állandó Tag

  Ez a tenyérnyi evös verzió jó ötletnek tünik
   
  Georgina Bojana kedveli ezt.
 6. Georgina Bojana

  Georgina Bojana Kormányos Fórumvezető Kormányos

  *
  Sajnos IGAZ is. De az ujjakat ne számítsd ám hozzá. Én bizony bevallom, időnként (elqu..ltam).... Minden olyat ettem, amit nem szabadott volna. Úgy, hogy most ismét neki kell gyürkőznöm, mert mostanában pocsékul érzem magam. Első körben vettem Abonettet - natúrt. - Állítólag lehet kapni teljesen sómenteset is, majd még kikeresem a Tescoban, állítólag ott van. A Penny-ben csak naturt sikerült kikapnom. Most azt ettem 3 szeletkét 2 almával, 1 pohárnyi citromos vízzel. Most már valóban eljött a pillanat, hogy nincs tovább lakmározás, mert valóban az életembe kerül.
  A napi 5x-i evés viszont jó, mert mindig van a gyomrodban valami, s nem korog hangosan. A héten készítek majd párolt karalábét, zöldborsót, csak úgy magában. nincs kecmec, ha nagyon éhes vagyok, mindent föleszek amit találok. Nem, nem tehetem meg. Élnem kell, élni szeretnék. Erősnek kell lennem, nagyon erősnek. A só nélküli étel az ami a leghatásosabb, mert pocsék. Só nélkül?! Igen. A főtt tojás só nélkül? Hááát, nem a legjobb, de citromos vízzel - jó reggeli + 2 szelet Abonettel. Csemegének nyers karalábé v. alma, v. eper v. cseresznye. No, ennyit erről.
  Legyen akaratod, erőd és kitartásod. Ne hagyd magad elcsábítani, én sajnos buktam. De ismét beindulok.;) Remélem pár hónap múlva így esik majd rólam le a nadrágom: :dr_123: - Ígérem, szent esküvéssel nem mutatom, csak leírom, hogy mennyire csúszott le.... Bár már ott tartanék. De inkább előbb, mint utóbb, de biztosan lesz sikerem, mert akarom, akarjuk.
   
 7. DanielXYZ

  DanielXYZ Állandó Tag

  Tudod, ez a lefogyás jóval összetettebb dolog.
  Összefügg a belsö elválasztási mirigyekkel, (föleg Iod, pajzsmirigy) a szénhidrát/cukorbevitellel, a steroidális gyulladásgátlókkal, egyéb gyógyszerek fogyasztásával.
  S most itt:egy 75 kg tömegü "egységbeteg" optimális sóbevitele 6,0 g.

  Só alatt pedig nem p.a. NaCl értendö, hanem marhasó,parajdi só, Himalája só - de nem tengeri só.
   
  Georgina Bojana kedveli ezt.
 8. Georgina Bojana

  Georgina Bojana Kormányos Fórumvezető Kormányos

  *
  Beírásod megköszönöm. Eddig abban a hitben éltem, hogy a tengeri só a legjobb. A Penny-ben azt vásárolok. Mivel vizesedem, így számomra a teljes sóbevitelt stoppolni kellene. Az volna az "áldásos"... Vízhajtót szedek. Nagy elhatározásom, most szigorú leszek önmagamhoz. Valóban pocsékul érzem magam, s ennek már "többedik" hónapja. Muszáj, s a muszáj nagy úr, mint tudjuk. Muszáj szigorú lenné önmagamhoz.
   
 9. DanielXYZ

  DanielXYZ Állandó Tag

  Ne köszönd, nem azért irtam.
  De ez valahogy a ma annyira jellezö metabolikus syndromára utal inkább.
  Amit tehetsz, hogy reggel még ágyban átkeféled a testet a sziv fele /meginditod a nyirokkeringést és amellett irtó jól lenyugtat valahogy/. Ehhez a megfelelö kefét meg kell találni.Én egy szönyegkefére esküszöm, de ez holnap más lehet.

  S mert a vizesedés az nem véletlenül jön, egy 5let, vesetisztitásra: nyirfatea, tejoltó galajtea, aranyvesszöfü, macskamenta teái.

  Ezek kiviszik a fölös vizet. A kivitt K-t viszont pótolni kell, különben pitvarfiblirráciotol szivritmuszürig minden felléphet. Erre Mo.-on Panangint adnak, az Mg2+ és K+ keveréke.
  Ez jó, de erösen drága, s van jobb is.

  Ha gondolod, a többit a személyes volta miatt PM-ben
   
  Georgina Bojana kedveli ezt.
 10. Georgina Bojana

  Georgina Bojana Kormányos Fórumvezető Kormányos

  *
  Válaszod megköszönöm, visszatérünk rá privátban. Most búcsúzom! További szép ünneplést kívánok.
   
 11. Georgina Bojana

  Georgina Bojana Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Egészségünk, egészséged érdekében kérlek, hallgasd meg. Érdemes!


  Most hallottam először, hogy a fehér répa is elveszi az étvágyunkat.
  Egyes kapszulák életveszélyesek. Pedig leírják, olvassuk, hogy áh' nem is okoz mellékhatását.. stb. El ne hidd. Most hallottam - ebben a rádiófelvételben azt, - hogy ezek az "anyagcsere felpörgetős" dolgok mennyire életveszélyesek.
  Miért?
  Soha nem gondoltam volna azt, hogy igaz, hogy ha nem futok, ha fotelból intézem az életemet... s, bekapkodnám ezeket az anyagcsere felpörgetős kapszulákat. Azok a szervezetünket belülről "futtatják". S akiknek a szíve, nincs edzésben, akkor a szervezetünket irgalmatlanul igénybe vesszük.
  Túlpörgetjük, s ezt a szívünk nem biztos, hogy tudja tolerálni.
  S, ez esetben számolnunk kell a szívinfarktussal, a stroke-vel, sőt még az is előfordul(hat), hogy bele is halhatunk.
  Ezért nagyon körültekintően válasszunk fogyókúrát, életmódot.
  Úgy, hogy az egészségünket szolgálja és ne valami borzalmat
  :o
  Csatolás megtekintése 1686009
  *
  No éppen nem ő a követendő példánk....
  [​IMG]
  *
  Ez a beszélgetés viszont tanulságos...
   

Megosztás