Gábor György: Kövér László és az ő hálás publikuma

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Május 16.

Melitta - 2019 Május 16, 16:58
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Virginia Woolf, Pjotr Iljics Csajkovszkij, Leonardo da Vinci, Franz Schubert, Oscar Wilde, Caravaggio, Alan Turing, Andy Warhol, Jean Cocteau, Walt Whitman, Mednyánszky László, Michelangelo – néhány név, akik nem egyenrangúak. Kövér Lászlóból zubogott ugyanis elő (publikumának hálás kacaja mellett), hogy a „normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda… nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.”

  És igaza van:
  a fenti nevek viselői, miként sok millió és millió, kevésbé vagy egyáltalán nem ismert név viselője valóban nem egyenrangú Kövérrel, no meg azzal a publikummal, amelyik engedelmesen szórakozott Kövér legalja mélymeneti produkcióján.  És ha egyszer véletlenül úgy adódna,
  hogy Kövérnek egy tárgyalóasztalhoz kellene ülnie – teszem azt – Leo Varadkar konzervatív ír miniszterelnökkel, avagy Ana Brnabić szerb miniszterelnökkel, akkor vajon Kövérnek majd a macskaasztalnál terítenek, kifejezvén, hogy valóban nem egyenrangú a fenti politikusokkal?

  Vagy mi történne, ha a 37 éves, Harvardot végzett, politikaelméletet és filozófiát tanult, bámulatosan tehetséges Pete Buttigieg-t, a konzervatív Indiana állambeli South Bend város demokrata polgármesterét valamikor az USA elnökévé választanák?

  Kövérnek (és hahotázó publikumának) igyekeznie kellene,
  mert ebben az esetben sem állna fenn a Kövér által emlegetett egyenrangúság. Buttigieg ugyanis hét nyelven beszél, s a nem kimondottan a nyelvismereteiről nevezetes Kövér szabadon eldöntheti majd, hogy angolul, spanyolul, franciául, olaszul, netán fárszi nyelven (újperzsa), arabul, norvégül vagy máltaiul kíván vele kommunikálni. Természetesen Kövér önfeledten kacagó publikuma teljes erőbedobással besegíthet.

  Hiába, no, embert próbáló dolog ez az egyenrangúság!

  [​IMG]
   
  Georgina Bojana és ladybug7spots kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Május 16.

  1. Melitta
   Melitta
   Nem véletlen bolydult fel a sajto a Kover "urtol"
   Georgina Bojana kedveli ezt.
  2. prominor
   prominor
   Azzal a megszólalókkal egyetértek akik azt mondják Kövér László nem lehet(ne) az Országgyűlés elnöke, tulajdonképpen a magyar képviselők képviselője... Az is igaz, nem az első olyan megszólalása volt ez az utóbbi, ami ezt megalapozza... Ebben a szerepben ugyanis az összes magyar polgár nevében nyilvánul meg minden egyes megszólalásánál, s ráadásul esküjét is megszegi ezekkel a megszólalásokkal. Ha valaki elvállal egy ilyen jelentős tisztséget, az ezt is vállalja... De ez az ország nem az az ország ahol felelős politikusok nem tehetnek meg bármit büntetlenül...
   Ellenben Gábor György írásának, s a hasonló írások szellemével sem értek egyet. Ő(k) ugyanis ugyanúgy különbéget tesznek emberek között azzal, hogy felsorolják milyen kiváló homoszexuálisok zsidók is vannak a világban.. Ezek nem érvek... Ezek a megnyilatkozások, ahogy az egykori budapesti főrabbi megszólalása is (a zsidók nélkül a magyar kultúrában csak a csikós, gulyás és a bőgatya maradna) csak a különbségtételt erősítik, mert nem a nemi irányultsága, a vallása határozza meg emberek kiemelkedő teljesítményét, hanem a befektetett munka, a jelleme, az embersége, a szó nemes értelmében. De az örökbe fogadás esetén a hetero pároknál is megvizsgálják alkalmasságukat a gyermek nevelésre, s ha ez a homoszexuális pároknál is pozitív, mégis mi lehet az akadály...Ott is sántítanak a Gábor Gy. féle megközelítések, hogy a példák közül kihagyja azokat akik mássága minden szempontból ismert volt s mégsem az elfogadásra hanem teljes szétdarabolásra építették király csináló politikájukat....
   tornando és setni kedveli ezt.
  3. Melitta
   Melitta
   MIkor a Kover "ur" azt mondja hogy nem egyenloek akkor milyen valaszt lehet adni mint igen is felsorolni azokat akik egyenloek sot kimagasloan teljesitettek attol fuggetlenul hogy massok .
   Elton John nem neveli jol gyerekeit? Peldakat kell hozni , nem csak a nagy altalanosagba a levelgobe beszelni.
   Kover "ur" ilyen magassagokba soha nem fog erni, mint a felsoroltak ,mert a prolizos, kotelen akasztas futja es ez a nyilatkozat a kepessegeibol.
   Az ilyen fajta kirekesztes ellen kene fellepni mindenkinek barmilyen felekezetu vagy intenditasu vagy orientaltsagu az akiket leszol.
   Regen le kellett volna mondania neki is, itt biztos labdaba se rughatna ezekkel a kinyilatkoztatasaival.
   A masodrendu polgarok a naci idoket idezi.
   ladybug7spots kedveli ezt.
  4. prominor
   prominor
   A kesztyűt felvenni szerintem nem ugyanaz, mint beállni az adok- kapokba... Mert mit bizonyít akárki egy felsorolással? Évezredes szemlélet változásához nem provokáció, hanem türelem és idő kell... Én vallom, hogy például a Pride többet árt az elfogadásnak mint 100 Kövéréhez hasonló politikusi megnyilvánulás. Minden fajta hangsúlyozása a másságnak csak a távolságot növeli és a kirekesztést szolgálja, mert azzal, hogy valaki kijelenti, hogy más, saját maga ás egy árkot a többiek és maga közé...Másik témában volt szó a Ratatouille (L'ecsó) című filmről.. Szerintem ez az út. A gyerekkortól a teljesítményre helyezni a hangsúlyt mert egy patkány aki profin főz az szakács !!! és ezt tudjuk róla, azt talán észre sem vesszük, hogy patkány... Számos művész, tudós, író le tett az asztalra egy "remeket", s csak utólag a média, a bulvár, vagy a konkurencia hozta felszínre esetleges "másságát".... Talán Magyarországon ezekhez a reakciókhoz hozzájárul az is, hogy a sajtószabadság az nem a sajtó szabadossága (lenne).... Sőt a politika rá is játszik erre mint az LMP esetében(mert talán nem mindegy hogy Lehet Más a Politika, vagy Lehet Más a Politikus....)
   setni kedveli ezt.
  5. Melitta
   Melitta
   A bantas kirekesztes mit bizonyit ?hogy nem fogadja el egyenlonek amit ki is mond az elsoszamu politikus Kover "ur".
   Miert vallaljak fel egyre tobben nyilvanosan is massagukat szerinted? Megsugom neked az egyenlo elbanasert az egyenlo emberhez melto elfogadasert.
   egyre jobban a naci propagandabol koszon vissza a kormany egy egy beszolasa es cselekedete.
   A Sorozas sem mentes az antiszemitizmustol ezt mindenki latja tudja csak meg paran tagadjak a latszat kedveert.
   Utoljára módosítva: 2019 Május 16
  6. setni
   setni
   Jön a választás ki kell élezni a dolgokat. Ez is azt mutatja hogy a kormányzó pártnak mindent lehet. Senki és semmi nincs ami felelősségre vonhatná.
   Ilyet mondani hogy akik homoszexuálisak azok ha szeretnének gyereket az olyan mint a pedofília...
   Egyébként pedig "egy normális homoszexuális" az elfogadja, hogy nem egyenrangú más állampolgárokkal.
   Ettől egy lépés az pl: hogy ha nincs gyereked akkor sem vagy egyenrangú....
   Alakul ez. Ezt akartátok?
   Pedofília az ami a lengyel egyházban működött...: Miközben a gyerekek a hittanórán szűzmáriás-jézusos színezőkön rajzoltak, az atya fogdosni kezdte a 8-9 éves lányokat, amikor pedig a szülők utána próbáltak menni a dolognak, fenyegető üzeneteket kaptak az egyháztól. Végül a papot egy másik közeli plébániára helyezték át, de a szülők nem hagyták annyiban a dolgot, bíróságra vitték az ügyet, ahol Olejniczak atyát eltiltották a gyermekekkel való munkától. Mégis, két felvétel bizonyítja, hogy még 2018 végén is a legkisebbeknek tartott misét egy misszionárius központban. Amikor a riporter kérdőre vonja a misszionárius központ dolgozóit, azok elmenekülnek, egyikük pedig hiénának nevezi a kérdezősködőket
   Ez egy mai lengyel filmből való...
   Nesze nektek ....
  7. Melitta
   Melitta
   Oly mely a sotetseg, hogy komoly problema van a massag es a peofelia ertelmezese kozott.
   Meleg par orokbe fogad gyereket, raadasul csak a heterok gyerekeit akikrol lemondtak , az nem pedofil. Az orokbe fogadas nagyon sok herehurcaval jar millioegy tesztet kell kitolteni es atmenni hogy biztos alkalmasnak nyilvanitsak a szuloi feladatra.
   Kover "ur" sotet mint az ejszaka.
   Pedofil dolgok buncselekmenyek akar meleg akar hetero koveti el.
   MInt ahogy irod egyedul a papok tudtak meguszni csak ezt a buncselekmenyt isten neveben.
   Utoljára módosítva: 2019 Május 17
   prominor és setni kedveli ezt.
  8. prominor
   prominor
   Teljesen igazad van, de Te is tudod, hogy még a magukat művelt, toleráns, elfogadó embernek tartók sem képesek elfogadni, hogy a homoszexualitás az nem szokás , nem olyan mint egy vallás, nem betegség, nem születési rendellenesség, hanem egy 24 órás állapot, semmiben sem más mint, a heteroszexuális, kivéve a nemi irányultságát... Alapból nem butább, nem okosabb, az oktatás, a média felelőssége, hogy a társadalom is így álljon hozzá... A mérce a teljesítmény legyen.. De ugye itt van a vallás is mint legfőbb uszító....( Azért én itt a Lux-ban már körüljártam ezt, s az emberiség 8% -áról beszélünk..)
  9. setni
   setni
   Igen a vallás a legnagyobb bajkeverő ebben.
  10. victorvacendak
   victorvacendak
   Nyilván egy meleg pár molesztálás céljából fogad csak örökbe. Hogy ez a bundásszájú őssumér micsoda géniusz! Én arra lennék kíváncsi, hogy ha ezeknek a habzószájú, hátrafelé nyilazó mélykeresztyén szittyamagyaroknak mondjuk meleg a gyereke, akkor mit mondanak majd?
   sropi, Treffhetes, setni és 1 másik tag kedveli ezt.
  11. Melitta
   Melitta
   Eltitkolnak, erovel Tekkel meg mindenfele kigyurt szekreny meretu legenyek oriznek a titkot.
  12. tornando
   tornando
   Erre, Ők miért nem jönnek rá?
   Hogy csak türelemmel és várni kellene?
   Utoljára módosítva: 2019 Május 17
  13. FLAMINGO
   FLAMINGO
   Mert akiket évszázadokig büntettek, évtizedekig betegnek tartottak, azok ezt pár év alatt nem lesznek képesek belátni.
   prominor kedveli ezt.
  14. tornando
   tornando
   Az másokkal elődjeikkel történt, ezek maguktól türelmetlenek.

   Türelmet kívánok.
   Mert a türelmetlen az agresszív is gyakran.Képes tolakodó lenni
   A türelmest jobban elfogadják ha nem nyomul.
   Az eredeti szövegből következtetem másnak is ez a véleménye:
   prominor kedveli ezt.
  15. setni
   setni
   Péntek reggel közleményt adott ki Székely László ombudsman és két helyettese a Homofóbia és Transzfóbia Elleni Világnap alkalmából.

   Ebben idézik az Alkotmánybíróság gyakorlatát, amelynek értelmében a nemi identitás, a szexuális irányultság a sokszínű emberi személyiség alkotórésze, a személyiség magjához tartozó, megváltoztathatatlan tulajdonság, amelynek alapján senkit nem érhet hátrányos megkülönböztetés. Ezt mind Magyarországon, mind Európa-szerte számos jogszabály garantálja.
   ....
   Nos, a kövér ennek ellent mondott.
  16. tornando
   tornando
   Sose bírták az ombudsmanokat.
   Mit képzel ez a székely?
   Azt hogy a Székelyek már mindenbe belebeszélhetnek?
   Na majd kapnak
   Még az intézményt is eltörlik.Mindjárt az alkotmánybíróság előtt.
  17. prominor
   prominor
   Lehet, hogy messzire szaladtunk...
   Lehet , hogy mindez csupán, mint a bíróságokkal , s sok más egyébbel kapcsolatos megnyilatkozása a jogász Kövér Lászlónak, egyszerűen csak jogelméleti munkásságának részét képezik...
   De talán nehogy félreértsük, le kellene mondani országgyűlési tisztségéről... Had lehessen a magyar jogelmélet vékonyka anyaga egyre kövérebb...
  18. tornando
   tornando
   Nos ez érdekes és túl általános.
   És badarság ha mindenféle nemi torzulásra értik.
   Hisz akkor semmiféle úgynevezett fajtalankodás nem lehetne büntetendő
   És a katolikus papok vígan keríthetnék ministráns gyerekeket.
   A hobbifutót megkefélő már arra hivatkozhat az ő nemi identitása a szaladókra irányul.
   A 445 kilós kocát megkerítő kalapos bácsi irányultsága az alábbi:
   Ha nem lenne ennyire általános és félre értelmezhető és vele visszaélhető azt mondom bomba igaz
  19. FLAMINGO
   FLAMINGO
   Igen. Türelmetlenek. Az aztékok/inkák/... türelmesek voltak.
   Napjainkban azt a mondást, hogy "A türelem rózsát terem." el lehet felejteni.

   A munkahelyeken ritkán érvényesül a türelmes az agilissel szemben, akárcsak a türelmes gépjárművezető sem jut előbbre a türelmetlennél (ügyeskedőnél).
   A mai megváltozott világban az erkölcs, a tisztelet és társai avítt fogalmakká váltak. Miért lenne más ez a terület?

Megosztás