Garfield

garibaldi

Állandó Tag
Állandó Tag
mese-030.gif
mese-027.gif
 

Borella

Állandó Tag
Állandó Tag
Végre egy nekem való hely :)
Többek szerint a garfield szintem már mániának hívható.
Kedves betévedő Garfield-hívek, mass, limo87, martilla, matrica82 és főleg Zsuzzska, aki megtalálta a chunon a legjobb helyet itt a Garfildos topikban, mindjárt Házi Feladatot adok nektek.:)
Ahogy Garibaldi és Digit-Nyuszi, akiknek külön köszönet is értekiss, úgy ti is legyetek szívesek segíteni, ha időtök engedi, a Blikk honlapján a napi Garfieldot mentsétek le és ide csatolva töltsétek fel, amit állandó tagként már meg tudtok tenni a Garfiled-rajongó köz javára!:D Ha látjátok, hogy az aznapi nincs feltöltve, pótoljátok! És egyben gyűjthetitek is a napi Garfieldokat a saját gépetekre.
A probléma az, hogy - bevallom, főleg én, tehát jó kis önös érdek:D - gyűjtöm a napi Garfieldot, de sokszor nem vagyok itthon napokig és emiatt kimaradnak a képek, mivel a Blikk leszedi minden nap, így nem lehet pótolni. (Ezek nem ugyanazok a képsorok, mint amit a napi Garfield honlapon bármikor letölthetünk.) Sikerült mániámmal magammal ragadnom néhány Garfield-hívet a chunos barátok közül, legfőbb megmentőm vtBea volt, de ő nagyon elfoglalt lehet, régóta nem jött a fórumra sajnos. Ezért a nagy Garfield mentő akcióba igyekszem bevonni az újakat, így legalább nem csak gyönyörködni-mosolyogni jöhettek ide, de aktívan részt is tudtok venni a Garfield-csapat működésében!
Rendben?:D
És Inatir, neked nagyon köszönöm a Garfieldos "remek darab":) kanna ideszállítását a topikba.kiss
Fülesmaci, neked is köszi az ajándék-Garfieldot!kiss
Barbi ez a jóccakát Garfield is nagyon édes, köszi!!!kiss

Íme a minta, a mai és tegnapi Garfield a Blikkből:
 

Zsuzzska

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha eszembe jut szivesen segítek. Csak előbb súgj egy kicsit. Sosem néztem még a honlapot. Egy képet látok a főoldal alján,de az ez és nem az amit mutattál:
d0004AB936c5ac58e59bf.jpg
 

Borella

Állandó Tag
Állandó Tag
Ügyes vagy Zsuzzska!!!kiss
Erről van szó! Napi egy Garfieldot tesznek fel oda a lap aljára, ezt le is szedik este, amit én hoztam, az az előző két napi Garfield csatolva, amit Te hoztál, az a mai, és így betéve is jó, nem fontos csatolni. Köszi, nagyon ügyes vagy!
 

garibaldi

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Zsuzzska!
Borella távellenőrzést tartott általam (mert nincs gépközelben), jelentettem, hogy beraktad a napi betevő Garfieldot, üzeni Neked, hogy köszöni szépen!

ga090628_hun.gif
 
Oldal tetejére