Gasztronómiáról: verselve, humorosan és történetekkel

novum témája a 'Eszem-íszom' fórumban , 2009 Március 6.

 1. Georgina Bojana

  Georgina Bojana Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Nagyon szeretem a Gasztroangyalt. Miért? Mert minden egyes adásában azt érzem, mintha vendégségbe hívnának és megyek. Megyek, olyan örömmel, szeretem a jókedvű, kedves embereket, az egyszerű és nagyszerű étkeket. A sorozatot mindenkinek ajánlom. Akkor is nézd, ha egyedül érzed magad, olyan vidorság vesz körül, azonnal szebbnek látod az életed, körülményeidet. Egyetlen egy hátránya van a sorozatnak, hogy nem szabad éhesen megnézni, mert utána mindent felfalsz, amit a hűtődben megtalálsz. Jó a zenéje, pörgős, kedves műsor.

  *

  ***
  Ez is Gasztroangyal, csak itt, ebben az adásban Borbás Marcsi azt mutatja be, hogy a budapesti Bartók Béla út mennyire megváltozott. Valamikor, valljuk be, egy átlagos budai utca volt, melyen közlekedett a villamos. Különösebb figyelemre nem méltó. De most! De most? Micsoda változás. Azoknak is küldöm, akik már régen jártak Budapesten. Hihetetlen a változás, a sok aprócska, különösen értékes kis boltocska?! Különleges és meseszerű.

  ***
  Ez a videó viszont már NEM Gasztroangyal. Egy Budapestre látogató fiatal pár felvétele a különböző lakma helyekről. Mit ettek és mit nem? No, akkor húzzunk is bele, nézzük meg, hogyan is vélekednek a magyar ételekről?
   
 2. Georgina Bojana

  Georgina Bojana Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Főzős műsor, Balogh Máriával, főszereplő: Csala Zsuzsával, aki már több éve nincs közöttünk, de jó látni, ahogy a videó jóvoltából, sürög-forog a konyhában... A receptje utánozható!

  és

  Koós János főzős műsora a két csemetével + vendégekkel. Van aki szereti a pacalt, van aki nem. No, aki szereti, annak itt készül a jófajta pacal leves... De lesz itt más lakma is. Jó volt látni a régi habverőt... Ma már a fiatalok csak rácsodálkoznának a szerkentyűre. Takarékos, saját erőből működik :rohog:

  *
  [​IMG]
   
  sropi kedveli ezt.

Megosztás