Gyógyító kód Ismeritek?

Szia Larissa!
Allergiádon segített a kódolás? Van eredménye? Engem most éppen orrdugulás formájában kínoz, de nagyon.......
 

Larissa45

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Larissa!
Allergiádon segített a kódolás? Van eredménye? Engem most éppen orrdugulás formájában kínoz, de nagyon.......
Szia sadrokk! Köszönöm kedves érdeklődésedet, sajna még mindig megvan az allergiám, bár nem olyan vészes, csak most, mert a parlagfű koncentráció jelenleg nagyon magas. Gondolom, Te is ezt tapasztalod most. Igaz, én párhuzamosan 3-4 dolgot kódolok, tehát lassabban hatnak nálam a dolgok, de csinálom rendületlenül.

Az évek során rengeteg mindent kipróbáltam az allergiámra, most pl. különféle elengedés meditációkkal próbálkoztam - egyelőre nem nagy sikerrel. Bár ez a módszer más esetekben (lelki probléma) viszont remekül bevált.
Az allergiámmal az a legfőbb bajom, hogy nem tudom, hogy pontosan mi váltja ki. Egyesek azt mondják, hogy emésztési problémára vezethető vissza, mások, hogy lelkire.

És Te hogy haladsz? Remélem jól!
L.
 

Larissa45

Állandó Tag
Állandó Tag
A GYK használata során arra lettem figyelmes, hogy egyes esetekben kissé úgy működik, mint az agykontroll. Az egyik egészségügyi problémámmal kapcsolatosan támadt egy ötletem, hogy mi lehet a kiváltó ok, majd "fizikailag" kezdtem el vele foglalkozni és végre kezd javulni a problémám. A kódolás ez esetben közvetve segített.
Szerintem nincs minden egészségügyi problémának lelki eredete, mivel senkinek nem működik tökéletesen a szervezete, ezért időnként pusztán technikai problémáról van szó, amire egyszerűen csak oda kell figyelni.
 

pet54232

Állandó Tag
Állandó Tag
A betegség (az az, egyfajta energia szerveződések mintáinak jelképe) gondolat/szellemi alapú jellemzően, a lélek az emberi gondolkodást tekintve meglehetősen ritkán szánja el magát ilyen lépésre. Ha mégis akkor, mindezt a lehető legnagyobb szeretetben fogja tenni, és biztos lehetsz abban is, hogy tudomásodra adja, ha figyelsz rá. Tested, gondolataid és főként az utóbbi határozza meg a fizikai megnyilvánulásod minden pillanatát, a múltban, a jövőben és a mostban is. Általában az emberek nincsenek tudatában annak, hogy milyen gondolatokból épülnek fel és épülnek. És gyakran mások gondolait felhaszálva. Bizony mondom nektek minden gondolat energia, minden gondolat teremtőerejű és minden gondolatot te engedsz a tudatodba. És ez a kommunikáció a testet megnyílvánító elmek között minden pillanatban.
 

phoenyx

Állandó Tag
Állandó Tag
Bizony mondom nektek minden gondolat energia, minden gondolat teremtőerejű és minden gondolatot te engedsz a tudatodba. És ez a kommunikáció a testet megnyílvánító elmek között minden pillanatban.
Tiszta beszéd, gratulálok, szívesen felvenném veled a kapcsolatot!
:dr_24::dr_9:

Kellemes ünnepeket kívánok!:dr_173:
 

pet54232

Állandó Tag
Állandó Tag
Tiszta beszéd, gratulálok, szívesen felvenném veled a kapcsolatot!
:dr_24::dr_9:

Kellemes ünnepeket kívánok!:dr_173:
A tiszta meglehetősen viszonylagos kifejezés. Ha volna tiszta beszéd akkor a több dimenziós oldaladra hallgathatnál, ha létezne egyetlen tiszta beszéd az te magad volnál és saját tapasztalataidra, megnyilvánulásaidra hallgathatnál, ha tiszta beszédet vélnél felfedezni magadon kívül, akkor azokat a részeket, amik tetszenek neked saját átíratodban értelmezhetnéd. Mindenkinek és mindennek megvan ez a képessége, ha önmagát teszi az egyetlen helyre, versenyzés és értékelés nélkül saját magába. Minden út magadhoz vezet előbb vagy utóbb.

Kellemes ünnepeket kívánok!
 

Turi Török Tibor

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Fórumozók!
Rátaláltam erre az igen rövid témára, pedig jó lenne beszélgetni róla. Elolvastam a könyvet, nagyon lelkesítő, amit a szerzők írtak. Nekem még nem világos, hogy pontosan hogyan kell a technikát csinálni. Biztosan mélyebben bele kell merülnöm a könyv egyes fejezeteibe. Viszont, ha van bárki, aki gyakorolja a módszert, illetve vannak tapasztalatai, arról szívesen olvasnék - valószínűsítem, hogy sokunkat érdekelne. Az biztos, hogy nagy segítség lenne. Hát akinek van kedve, ossza meg velünk a tapasztalatait, gondolatait.
Előre is köszönöm!

Nagyon sok betegségben hasznos lehet, de biztosan vannak olyan betegségek, amiben nem, pl. egy csontritkulás, porckopás.
 

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
A buszon hallottam ezt a történetet.Van egy személy aki piócával gyógyít betegségeket.
Kinevezte magát drnőnek,sőt iriszdg-ből állít fel betegségeket.
Beutazta Mo-t és elég jól bejött neki ez a fajta gyógyítás.
A szomorú az benne,hogy még mindig vannak emberek akik hisznek az ilyen személyeknek.
A másik ,a sokféle meditációval olyan kavarodás lesz a testében,hogy szegény azt se tudja melyiket kövesse.
Dehát mindenki abban hisz amiben akar,a látok sem tudnak mindent,mégha annak is nevezi magát.
További szép napokat.
 

Obike9

Tag
Sziasztok :) Én fél évvel ezelőtt találtam rá a gyógyító kódra, azt hogy hogyan, megírtam egy blogban, ha érdekel Benneteket:
https://kirehallgatsz.blogspot.com/2018/06/hogyan-jutottam-el-lajos-antalhoz-es.html

Antal könyve sokkal többet megértetett a rendszer működéséről, mint maga a Gyógyító Kód című könyv.
Előadását itt tudjátok megnézni: www.youtube.com/watch?v=-t5fcBnzWxc&t=133s

Tapasztalataim: fél éve kódolok, már amikor. Rájöttem hogy azért nem kódolunk rendszeresen, aki hozzám hasonlóan nem tudja rendszeresíteni, mert a tudatalattink nem akarja a változást. Rengeteg félelmet fedeztem fel magamban, ezért egy idő után nem az egészségi állapotra kódolok, hanem az imámban azt kérem hogy "törlődjenek a félelmet okozó emlékek" Ezt Antal könyvéből merítettem és nagyon sokat segített. A hallásom ugyan nem javult, de hiszek benne hogy egyszer egyik pillanatról a másikra azt fogom észrevenni hogy teljesen rendben van, viszont sokkal határozottabb vagyok, sokkal több sikerem van az üzletemben és sokkal intuitívabb vagyok, eszméletlen jó ötletek jutnak eszembe.
Hiszek abban is, hogy a rendszertelen kódolás egy idő után, ahogy tisztulnak a félelem emlékek a tudatalattimból teljesen rendszeresek lesznek.
 
Utoljára módosítva:

Barna Ildi

Állandó Tag
Állandó Tag
A gyógyító kódok, " működési elve", hogy elhiszed hogy működik. A gondolat teremt, és a hit gyógyít.. A gondolati teremtés következménye a Jó, és rossz is, mert a világos a sötétség nélkül, a jó rossz nélkül stb. nem létezik. Az alant leírt problémákra, a szellemgyógyászat nyújt segítséget, a reiki energiával kiegészítve. Viszont felhívták a figyelmem, hogy az ilyen kódok, mint ami a Gyógyító kódok c.könyvben van, vagy az Omyno nem lehet tudni honnan valók. Ha valaki fel van vértezve ( angyalvédelem) az esetleges befolyásolás ellen akkor próbálkozzon vele. Ha mellette is működik, akkor nem ártalmas.
Arra a kérdésedre, hogy a röntgen kimutatja-e a gyógyulást, nem minden esetben igen a válasz. Először szellemi szinten kezdődik a gyógyulás, és csak utána materializálódik. A rögtöni gyógyulásra szokták mondani, hogy csoda. És igen. az "elfogyó anyagok" pótolhatóak, de ha ami kiváltotta megmarad, egy idő után újra elfogy. Minden betegségnek megvan a kiváltó szellemi szinten található oka, amit nem árt kideríteni. Ehhez nyújt segítséget A lélekbetegségek ABC-je

Bár pl. térdkopásos problémáról olvastam a magyar, ill. amerikai oldalon is, mindketten állítják, hogy elmúlt a fájdalmuk és újra jól hajlik a térdük, azért kíváncsi lennék, mondjuk egy röntgen felvétel mit mutatna ki. Amennyiben az „elfogyó anyagok” mégis pótolhatók, akkor itt a határ valóban csak a csillagos ég!!![/QUOTE]
 

Tavaszi Kikelet

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Olyan temaban szeretnek tanacsot kerni, mely segitsegevel emelhetjuk a rezges szintunket es tisztithatjuk is onmagunkat vele. Ezek a Solfeggio frekvenciak. Es amiert tanacsra van szuksegem, annak oka az, hogy a neten nagyon sok ilyen frekvencia van fenn. Honnan tudom, hogy melyik az igazi, aminek tenyleg hatasa van es valoban az a rezgestartomany-e, ami altal gyogyithatjuk magunkat? Olyan sok a kokler oldal/ember, hogy nem tudom mi alapjan szurjem ki, melyik a valodi.

Koszonom :)
 
Oldal tetejére